- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir.
Ben söyledim lakin yine de insan bir sorar
sorun eşimin bana danışmadan hareket etmesi.
Öğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum.
Izin alsın demedim haberdar etsin dedim
Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu.
Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi.
Orası benim evimde gerekirse 10 kere de sorulacak.
sadece haberim olsun dedim. O evin kadını ben isem bunları bilmeye hakkım var.
478273 kere sormasına gerek yoktu, 1 kez daha fikrimi alsaydı yeterliydi benim için.
Eşimin evlendiğini anlaması gerekiyor hanımefendi. Bana günde 500 kere soru sorduğu bir şeyleri teyit ettiği yok zaten
Gece oldu saat 2.30 da odanın kapısı vuruluyor. Kp midesi kötü olmuş uyan oğlum beni hastaneye götür dedi.
Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı.
Eşimin ailesi başımın üstünde yeri var fakat insanlar bizi hiç düşünmeden hareket ediyorlar
Teklifi sunan benim zaten ama bu teklifi sunarken sabahtı. Babasının hastalanması akşam üstü oldu.
Sinirlerim çok bozuk beni kimse düşünmüyor.
Hanım efendi gelip kalması dert değil.
Neden sormasın? Sormayacaksa benimle neden evlendi o zaman ?
Çelişki mi ? Söyledim ya fikrimin alınmamasına kızdım ben
iyi de herkes size yanlış düşünüyorsun dedi açıkladı ama siz konunun ilk halinde direttiniz. hatanızı söyledik kabul etmediniz. madem hatanız olduğunu düşünümüyorsunuz ne diye yorum istiyorsunuz.Son olarak toplu bir mesaj yazmak istiyorum.
Burası madem bdv ve benimde canım sıkıldı sizlerle paylaşmak istedim.
Yeni evlenmiş bir kadın olarak ne akıl saflığım kaldı, ne cahilliğim, ne şizofrenliğim, demans kadar bile gidildi. Yanı bu kadar hareket edilecek ne yaşadım acaba bilmiyorum. Hiç biriniz beni tanımadan kırıcı yorum yaparak elinize ne geçti bilmiyorum.
Ben 2 gündür bir olay yaşadım mantıklı ya da mantıksız olsa da anlattım. Sizlerden bi cevap bekledim ama sizler çok farklı noktaya çektiniz cidden cevap vermekten yoruldum.
Insan zaten olay sırasında mantıklı düşünse başına bunlar gelmez cani sıkılmaz dimi mantıklı olarak.
Ben size beni kendime getirin derken nerede ne hatam var söyleyin diye dedim. Sizler yerden yere vurarak ne geçti elinize çok merak ediyorum. Bende burada kadınlara yorum yapıyorum ama elimden geldiğince kelimeleri seçerek karşımdakini kırmadan. Öyle yorumlar okudum ki yakıştıramadım kadınlara. Ne diyim sağlık olsun. Sağlıkla kalın.
Bundan rap şarkı yapacağım.
Yo yo
Bana sor dedim sordu ama bir kere,
Bir kerenin yeteceğini sandı ama niye?
Gerekirse on kere soracak orası benim evim,
Hanım efendi izin demiyorum, haberdar edilmeliydim.
Yo yo
Babası hastalandı beni yalnız bıraktı gitti
Çok bozuldum, sanki o kadar önemliydi
Bakın anlamıyorsunuz haberdar etse yeterdi
Haberdar etti ama yetmedi çünkü canım öyle istedi.
Getir dedim ama getirmesi mi gerekirdi?
Benden izin alsın demiyorum, neresinde bunun çelişki
Sinirlerim bozuldu beni kimse düşünmüyor
Babası bile gecenin ikisinde hasta oluyor.
O evin kadınıysam en çok bana sorulmalı
Her zaman +1 daha fikrim alınmalı
Yo ben öyle bir şey demedim sadece haberdar etse yeterdi
Sorun eşimin bana danışmadan hareket etmesi
Ben çelişkilerin prensesiiğğ
Yo yo
Bence çarpı 3 katı olsun .. bugününü hatırlasınnn kendine sorsunn nerde hata yaptım... gerçi o zamanda bize sorar gelinimi kendine getirin filann ... zaaaaaaa.... acayip yarıldım yaa....Eeeee 30 sayfa olmuş konu sahibi hala kendine gelmemiş.. o ne olcek?
Bir şeyi de beceremiyonuz çekilin kenara;Konu sahibi kendine gel..
Ekleme:Allah size tıpkı sizin gibi gelin nasip etsin..Amin..
“Ben haksızmışım gerçekten, eşimden de özür dileyeceğim sağolun kızlar” tarzında bir mesaj yazdıysanız ve ben görmediysem son iki mesajım için özür dilerim. Bakacağım yazdıklarınıza.Ben hatasızım diye bir şey demedim aksine kabul ettim. Bir kaç mesaj da eşinizden özür dileyin dediler ki akşama dileyeceğim zaten. Israrla neye kızdığım soruldu aynı cevabı vermeme rağmen hala şok olan insanlar var. Olay böyle gelişti ister inanın ister inanmayın. 7 aylık evlilikte toy olduğumu söyledim zaten hep farklı noktalara gitti cahilsin bile dediler. Kötü sözleri aynen iade ediyorum.
Rap yapan arkadaşa t3sekkurler belki sayesinde ünlü olurum
Hatalı olduğunuzu kabul eden yazınızı göremedim.Ben hatasızım diye bir şey demedim aksine kabul ettim. Bir kaç mesaj da eşinizden özür dileyin dediler ki akşama dileyeceğim zaten. Israrla neye kızdığım soruldu aynı cevabı vermeme rağmen hala şok olan insanlar var. Olay böyle gelişti ister inanın ister inanmayın. 7 aylık evlilikte toy olduğumu söyledim zaten hep farklı noktalara gitti cahilsin bile dediler. Kötü sözleri aynen iade ediyorum.
Rap yapan arkadaşa t3sekkurler belki sayesinde ünlü olurum
Allah da seni güldürsün e mi :)))Bundan rap şarkı yapacağım.
Yo yo
Yo yo
Yo yo
Hatalı olduğunuzu kabul eden yazınızı göremedim.
Bundan rap şarkı yapacağım.
Yo yo
Yo yo
Yo yo
Çatlak
Hey dostum senin derdin ne he??
Tam olarak yazılmış olmasa da özür dileyeceğim, teşekkür ederim gibisinden bir cümlem var.
Bu mesajınızdan bile belli oluyor burnunuz düşse alamazsınız egonuz yüzünden. Törpüleyin bence bu huyunuzu yoksa evliliğiniz eziyet olur taraflara..
Allah'ım tek dileğim cemil cümlemize hayırlı damatlar hayırlı gelinler nasip et adamın iyiki torunu yok evdeki herkesten icazet alacak hasta adam oğlunun evine gelirken hemde
Msj içeriğine yazmadiklarinizi linc yiyince yorumlarda yazmak bana samimî gelmiyor. Sorunun esinse eger esini one cikaricak sekilde yapsaydin yorumunu. Bariz adamdan rahatsiz olmussun,ama yorumlarda kendini aklamaya calismissin.Buna ister inanın ister inanmayın ama gayette vicdan sahibi bir gelinim. Benim sorunum kayinpederimle değil sayın hanımefendi bunu defalarca yazdım okumanızı tavsiye ederim. Eşimle ilgili. Olayları iyi okuyun sonra bedduanizi edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?