- 23 Mayıs 2017
- 13.303
- 28.203
- 598
- 41
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Tek derdim o lanet olası beyaz kçımın kafamdan büyük olması dostum.
aman ben seni anlıyorum. getir demiş olabilirsin ama bi iki gün kalması ayrı süresi belli olmadan kalması ayrı. ve tabiki sen getir demene rağmen sana getiriyorum demeden getirdim demesi ayrı. ne olursa olsun eşini ne kadar seversen sev ailesi onun ailesi oluyo. rahat edemiyosun yani
Msj içeriğine yazmadiklarinizi linc yiyince yorumlarda yazmak bana samimî gelmiyor. Sorunun esinse eger esini one cikaricak sekilde yapsaydin yorumunu. Bariz adamdan rahatsiz olmussun,ama yorumlarda kendini aklamaya calismissin.
Kibar konuşunca insanlar daha çok üstüme geliyor maalesef (bugün burada da gayet yeterince gördüm.)
Çevremdeki herkese böyle konuşuyorum, kimsenin alındığı darıldığı yok.
Başka bir arzunuz var mıdır?
Izin alsın, izin iştesin demedim hanımefendi sadece haberim olsun dedim. O evin kadını ben isem bunları bilmeye hakkım var.
:))))
Şunu da unutmayalım:
Benim ne arzum olacak ayol tavsiye verdim sadece. İster alın kullanın isterseniz 10 yıl sonra pişman olun banane..
Benim bir tanıdığım var sizden anlayışsız olmasın söylenen şeyi dinlemeden itiraz edip bildiği başka şeyi anlatır. Ben ne dedim siz ne anladınız?
Valla hanimefendi benim orda ya da burda olmamın bı manası yok konu yeni okudum ve yorumumu yazdım ayrıca gayette iyi anladım da yorumladim sizde zaten bunun için konu actinz, siz hala O' rda değilseniz sorun çözülmustur mühim olanda sizin nerde olduğunz zaten...Siz hala orada mısınız?
Ay zaten haber etmiş. Benim dememi bekliyor gibi getirmiş ne demek gerçekten iyi bi doktor bulup tedavi olun. Kendiniz koca bi çelişki içindesiniz Allah kocanıza yardım etsin.Izin alsın demedim haberdar etsin dedim
Hay agziniz bal yesin. Elestiriler gelince konu kp degil esim diye kiviriyor.. konu esim dedigi seyde,ona haber vermemesiymis. Hangi insan kp evine geldi diye oturur aglar ki. Saka gibiSabır sınavı gibisiniz gerçekten.
Yahu adama "babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir." demişsiniz.
"Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi"
Şu cümleden anlaşıldığı kadarıyla haber de vermiş. Daha neyin haberini verecek? Haberinizin olmadığı tek konu kayınpederinizin eşinizin babası olduğu gerçeği bence..
Bu piremses sendromu da değil, Erol Büyükburç sendromu. "Saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız" diye tutturmuş gidiyorsunuz.
Konu başlığınızın "beni kendime getirin" olması ve inatla kendinizi haklı görme çeişkiniz ile "babanı al getir" deyip sinir krizi geçirme çelişkiniz ölümüne kapışır..
Eşinize "iyi gelin" imajı çizmek için istemediğiniz bir teklifi yapmışsınız; başlıkta "eleştirilere açık konu sahibi" imajı çizip tam tersi davranıyorsunuz.
Genel davranışınız bu sanırım. İlk defa elinizde patlamış ama böyle devam ederseniz son olmaz. Neyseniz o olun.
Çok iyi yaaaaBundan rap şarkı yapacağım.
Yo yo
Bana sor dedim sordu ama bir kere,
Bir kerenin yeteceğini sandı ama niye?
Gerekirse on kere soracak orası benim evim,
Hanım efendi izin demiyorum, haberdar edilmeliydim.
Yo yo
Babası hastalandı beni yalnız bıraktı gitti
Çok bozuldum, sanki o kadar önemliydi
Bakın anlamıyorsunuz haberdar etse yeterdi
Haberdar etti ama yetmedi çünkü canım öyle istedi.
Getir dedim ama getirmesi mi gerekirdi?
Benden izin alsın demiyorum, neresinde bunun çelişki
Sinirlerim bozuldu beni kimse düşünmüyor
Babası bile gecenin ikisinde hasta oluyor.
O evin kadınıysam en çok bana sorulmalı
Her zaman +1 daha fikrim alınmalı
Yo ben öyle bir şey demedim sadece haberdar etse yeterdi
Sorun eşimin bana danışmadan hareket etmesi
Ben çelişkilerin prensesiiğğ
Yo yo
Harika ya süper uymus hahahahBundan rap şarkı yapacağım.
Yo yo
Bana sor dedim sordu ama bir kere,
Bir kerenin yeteceğini sandı ama niye?
Gerekirse on kere soracak orası benim evim,
Hanım efendi izin demiyorum, haberdar edilmeliydim.
Yo yo
Babası hastalandı beni yalnız bıraktı gitti
Çok bozuldum, sanki o kadar önemliydi
Bakın anlamıyorsunuz haberdar etse yeterdi
Haberdar etti ama yetmedi çünkü canım öyle istedi.
Getir dedim ama getirmesi mi gerekirdi?
Benden izin alsın demiyorum, neresinde bunun çelişki
Sinirlerim bozuldu beni kimse düşünmüyor
Babası bile gecenin ikisinde hasta oluyor.
O evin kadınıysam en çok bana sorulmalı
Her zaman +1 daha fikrim alınmalı
Yo ben öyle bir şey demedim sadece haberdar etse yeterdi
Sorun eşimin bana danışmadan hareket etmesi
Ben çelişkilerin prensesiiğğ
Yo yo
Sabır sınavı gibisiniz gerçekten.
Yahu adama "babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir." demişsiniz.
"Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi"
Şu cümleden anlaşıldığı kadarıyla haber de vermiş. Daha neyin haberini verecek? Haberinizin olmadığı tek konu kayınpederinizin eşinizin babası olduğu gerçeği bence..
Bu piremses sendromu da değil, Erol Büyükburç sendromu. "Saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız" diye tutturmuş gidiyorsunuz.
Konu başlığınızın "beni kendime getirin" olması ve inatla kendinizi haklı görme çeişkiniz ile "babanı al getir" deyip sinir krizi geçirme çelişkiniz ölümüne kapışır..
Eşinize "iyi gelin" imajı çizmek için istemediğiniz bir teklifi yapmışsınız; başlıkta "eleştirilere açık konu sahibi" imajı çizip tam tersi davranıyorsunuz.
Genel davranışınız bu sanırım. İlk defa elinizde patlamış ama böyle devam ederseniz son olmaz. Neyseniz o olun.
1. ehliyet haksız yere alınmamıştır yapmıştır bir şey neyden ötürü alıp alamayacakları belli çünkü yönetmelikte. 2. adam gelmesi insityorsan gelmesin diyecektin gelsin deyip sinir krizi geçirmen çok saçma.
Bende aynen öyle dedim allahım oğluma hayirli bir eş bizede vicdanlı bir gelin olsun ben kayınpederime babam gibi bakarim 3 geliniz kayınpeder hep senin yerin ayrı der vicdan onemliInsallab allah ogullarimizin karsisina iyi gelinler cikarir.. senin baban ayni durumda olsa afedersin ama pesinde kopek olursun babam hasta diye. Adamin karisi yok evde,ayrica adam hasta. 1 tabak fazla koydun masaya o mu zor geldi. nasil vicdana sahipsin? Adami al getir diue diyen sensin ustelik.. iyi madem siz rahatsiz olcaniz diye ana babalari evlerine gelmesin. Yarin birgun kaynana kayinbaba oldugunuzda umarim gelininiz de sizi evinizde gormek istemez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?