Beni kendime getirin.

Yani şurada şu mesajı da gördüm ya ölsem gam yemem artık

Msj içeriğine yazmadiklarinizi linc yiyince yorumlarda yazmak bana samimî gelmiyor. Sorunun esinse eger esini one cikaricak sekilde yapsaydin yorumunu. Bariz adamdan rahatsiz olmussun,ama yorumlarda kendini aklamaya calismissin.

Buda sizin yorumunuz. İstemesem gayette kp evime giremezdi emin olun. 54840 kere dediğim gibi kızdığım konu eşim.

Benim ne arzum olacak ayol tavsiye verdim sadece. İster alın kullanın isterseniz 10 yıl sonra pişman olun banane..

Benim bir tanıdığım var sizden anlayışsız olmasın söylenen şeyi dinlemeden itiraz edip bildiği başka şeyi anlatır. Ben ne dedim siz ne anladınız?

Izin alsın, izin iştesin demedim hanımefendi sadece haberim olsun dedim. O evin kadını ben isem bunları bilmeye hakkım var.

Sabır sınavı gibisiniz gerçekten.
Yahu adama "babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir." demişsiniz.
"Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi"
Şu cümleden anlaşıldığı kadarıyla haber de vermiş. Daha neyin haberini verecek? Haberinizin olmadığı tek konu kayınpederinizin eşinizin babası olduğu gerçeği bence..
Bu piremses sendromu da değil, Erol Büyükburç sendromu. "Saksı değilim ben, en çok bana soracaksınız" diye tutturmuş gidiyorsunuz.

Konu başlığınızın "beni kendime getirin" olması ve inatla kendinizi haklı görme çeişkiniz ile "babanı al getir" deyip sinir krizi geçirme çelişkiniz ölümüne kapışır..
Eşinize "iyi gelin" imajı çizmek için istemediğiniz bir teklifi yapmışsınız; başlıkta "eleştirilere açık konu sahibi" imajı çizip tam tersi davranıyorsunuz.
Genel davranışınız bu sanırım. İlk defa elinizde patlamış ama böyle devam ederseniz son olmaz. Neyseniz o olun.

Bak ne güzel dediniz banane diye.
Bence de öyle size ne?

Hanfendi böyle zamanlarda getirilmiycekse ne zaman getirwlecwk gereksiz trip atmisiniz bende size çok kızdım suan.
Adam rahatsiz olup size gelmiş keyfinden degil ya

Siz hala orada mısınız?
Valla hanimefendi benim orda ya da burda olmamın bı manası yok konu yeni okudum ve yorumumu yazdım ayrıca gayette iyi anladım da yorumladim sizde zaten bunun için konu actinz, siz hala O' rda değilseniz sorun çözülmustur mühim olanda sizin nerde olduğunz zaten...

Aşırı derecede bencil ve dengesiz olduğunuzu düşünüyorum. Yahu kendi evime ailemden birini getirirken eşimden nasıl izin almayacaksam oda benden almasın. İsteniyorki evlenince eşler aileleri unutsun böyle bencillik olmaz. Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı.
Kaldı ki getir deyipte, sonra ağlamak kadar dengesizce bi durumda olamaz. Ayy aşırı saçma geldi bana ve böylelerine gerçekten sinir oluyorum.

Hay agziniz bal yesin. Elestiriler gelince konu kp degil esim diye kiviriyor.. konu esim dedigi seyde,ona haber vermemesiymis. Hangi insan kp evine geldi diye oturur aglar ki. Saka gibi

Çok iyi yaaaa

Sadece gülüyorum. Rol yapmamak gerek, net anladım. İçin dışın bir değilse, sabahtan akşama kadar ağlarsın şy konu yüzünden.

başta getir demişsiniz.ki hasta zaten. iyi ki ikinci gün de getirmiş gece rahatsızlanmış kapınızı çalmak durumunda kalmış.bu kadar sinirlenecek ne var bunda? evlat evlatlığını böyle zamanlarda da yapmayacaksa ne zaman yapacak?

1. ehliyet haksız yere alınmamıştır yapmıştır bir şey neyden ötürü alıp alamayacakları belli çünkü yönetmelikte. 2. adam gelmesi insityorsan gelmesin diyecektin gelsin deyip sinir krizi geçirmen çok saçma.

Harika ya süper uymus hahahah

Bravo bunda bile çok bilmiş gibi yorum yaptınız

Bende aynen öyle dedim allahım oğluma hayirli bir eş bizede vicdanlı bir gelin olsun ben kayınpederime babam gibi bakarim 3 geliniz kayınpeder hep senin yerin ayrı der vicdan onemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…