Beni kendime getirin.

Ön yargılı olmak ne kadar kolay dimi.
Bugün burada şizofren oldum, cahil oldum, vicdansız oldum, dengesiz oldum başka ne kaldı Burada anlattığım tek olayla bana bunları diyenlere kendimi savunmayacağım çünkü gerçek hayatta beni bilen biliyor.

Izin değil haberdar etsin demekten dilimde tüy bitti.

Dedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Getir demek müsaitim demek zaten.He bunu dille söyleyip kalple tasdiklememişsen adam nereden bilsin? Zira insan eşinin böyle küçük hesaplar yapan biri olduğunu düşünmez

Getir demek müsaitim demek zaten.He bunu dille söyleyip kalple tasdiklememişsen adam nereden bilsin? Zira insan eşinin böyle küçük hesaplar yapan biri olduğunu düşünmez

35 sayfadir aynı şeyi soylemeye çalışıyorum.
Benim beklentim fikrimin alınmasıydı başka bir şey değil.

35 sayfadir aynı şeyi soylemeye çalışıyorum.
Benim beklentim fikrimin alınmasıydı başka bir şey değil.
Canım benim fikir alma olayı şöyle gerçekleşir senin hiç haberin olmadığı bir konuda eşin bir şey söyler sana sorar onay almak için.Bu fikir alma olur ama senin ortaya attığın şeyse bu öneri olur.Sen öneride bulunmuşsun hatta önerini kendin de onaylamışsın getir diyerek eşin de bu önerini kabul etmiş.

Aksine çok vicdan sahibiyimdir. Sizler için burada ağzımla kuşta tutsam iyi bir insan olduğuma inanmayacağınız için karalamalara devam edecekler.
Hanımefendi yazdığınızı bir başkasının konusuymuş gibi okusanız ne düşünürdünüz çok merak ettim

Kp değil de babanız olsaydı tepki vermezdiniz değil mi o da eşinizin babası sonuçta siz demişsiniz al getir diye ki demeseniz bile aramış bize geçiyoruz demiş adam sürpriz bir durum yok ortada o yüzden tepkiniz anlamsız ağlayacak bir durum yok orta da olabilir adam hasta karısı kızının yanına gitmiş tabiiki gelip sizde kalacak nerede kalacak

Tabiiki tek bir konuyla sizin vicdanınız konusunda bilgi sahibi olamayız ama bu konudan vicdansızmışsınız gibi anlaşılıyor o yüzden kimseye kızmayın

Aksine çok vicdan sahibiyimdir. Sizler için burada ağzımla kuşta tutsam iyi bir insan olduğuma inanmayacağınız için karalamalara devam edecekler.
Sen bana cevap verseydin bi.Sende terimsel karmaşa var bence

Haklısınız dedi

Ben sinirlenince ağlayan bir kadınım vücuttan sinirimi öyle atıyorum ağlama buradan geliyor. Diğer acıdan konuyu buraya açmamdaki sebep oydu zaten ben nerde yanlış yaptım, nerede hatam vardı. Sizlerin söylediği acıdan bakınca evet dedim hatalıyım. Burada linç edilmeye gerek yok. Kocamı aldatmadım kötü bir şey yapmadım sadece fevri davrandım. Benim en kötü huyum bu zaten aşırı sinirliyim sinirlenince fevri hareket ediyorum ama huyunu bir türlü düzeltemedim.

Tek benimde kp yasasaydida gelip gunlerce aylarca kalsaydi da baksaydim bi hayr duasi alirdim belki dert ettigin seye bk ayni sey senin babanin basina gelse ayni mantikla konusurmuydun acaba birde oturup aglamissin sadece kendine eziyet adamin omurboyu sizinle yasayack hali yok zaten kendi kendine stres yapma keyfine bk esinle konusmamakta nedir yha

Merkür retrosunun son günleri ve en etkili günleri son günler.İletişimsel bir karmaşa yaşaman belki de bu yüzden.

Bakın bende sinirli bir insanım bende ağlarım sinirden o yüzden konunuzu okuyunca güldüm çünkü cidden ağlanacak bir durum yok ortada al getir demişsiniz zaten adam da bize geçiyoruz demiş haber vermiş zaten sürpriz bir durum yok ortada

Ha buradaki kadınların içinde de sinirli sivri dilli linç etmeye yatkın kadınlar var onlarında kötü huyu bu siz kocanıza tavır yapmışsınız burada ki kadınlarda size empati yapın sizde işte ne güzel

Yanı ben kendimi ifade edememişte olabilirim çünkü çalışırken yazdım, sinirlerim zaten bozuk ve ortada fazlasıyla konuşma var. Ben sizler sıkılmadan okuyun diye kısa kestim ama olmadı işte ayrıntılı yazmak gerekirdi. Öyle de olunca herkes kötü dille ve ön yargılı konuştu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…