- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Aşırı derecede bencil ve dengesiz olduğunuzu düşünüyorum. Yahu kendi evime ailemden birini getirirken eşimden nasıl izin almayacaksam oda benden almasın. İsteniyorki evlenince eşler aileleri unutsun böyle bencillik olmaz. Kimse ağaç kavuğundan çıkmadı.
Kaldı ki getir deyipte, sonra ağlamak kadar dengesizce bi durumda olamaz. Ayy aşırı saçma geldi bana ve böylelerine gerçekten sinir oluyorum.
Getir demek müsaitim demek zaten.He bunu dille söyleyip kalple tasdiklememişsen adam nereden bilsin? Zira insan eşinin böyle küçük hesaplar yapan biri olduğunu düşünmezDedim getir diye. Oda onu bekler gibi aldım geliyorum dedi. Bana sorulmayan kısmı gelsin mi müsait misin vs gibisinden. Yoksa yine diyorum insanlar elbette gelecek kalacak ama benim fikrimi sormaları gerekmez mi sizce de ?
Getir demek müsaitim demek zaten.He bunu dille söyleyip kalple tasdiklememişsen adam nereden bilsin? Zira insan eşinin böyle küçük hesaplar yapan biri olduğunu düşünmez
Bende zırt pırt aradı diye sinirlendi sandım sonunu okuyunca şok oldumE siz demişsiniz bize gelsin diye? Ben mi yanlış okudum. Eşiniz her şeyi size haber vermiş. Hasta adamı size getirmiş. Başınızın üstünde yerleri olduğundan emin misiniz?
Canım benim fikir alma olayı şöyle gerçekleşir senin hiç haberin olmadığı bir konuda eşin bir şey söyler sana sorar onay almak için.Bu fikir alma olur ama senin ortaya attığın şeyse bu öneri olur.Sen öneride bulunmuşsun hatta önerini kendin de onaylamışsın getir diyerek eşin de bu önerini kabul etmiş.35 sayfadir aynı şeyi soylemeye çalışıyorum.
Benim beklentim fikrimin alınmasıydı başka bir şey değil.
Sahiden bu kadar vicdan yoksunu musunuz?
Hanımefendi yazdığınızı bir başkasının konusuymuş gibi okusanız ne düşünürdünüz çok merak ettimAksine çok vicdan sahibiyimdir. Sizler için burada ağzımla kuşta tutsam iyi bir insan olduğuma inanmayacağınız için karalamalara devam edecekler.
Aksine çok vicdan sahibiyimdir. Sizler için burada ağzımla kuşta tutsam iyi bir insan olduğuma inanmayacağınız için karalamalara devam edecekler.
Sen bana cevap verseydin bi.Sende terimsel karmaşa var benceAksine çok vicdan sahibiyimdir. Sizler için burada ağzımla kuşta tutsam iyi bir insan olduğuma inanmayacağınız için karalamalara devam edecekler.
Canım benim fikir alma olayı şöyle gerçekleşir senin hiç haberin olmadığı bir konuda eşin bir şey söyler sana sorar onay almak için.Bu fikir alma olur ama senin ortaya attığın şeyse bu öneri olur.Sen öneride bulunmuşsun hatta önerini kendin de onaylamışsın getir diyerek eşin de bu önerini kabul etmiş.
Hanımefendi yazdığınızı bir başkasının konusuymuş gibi okusanız ne düşünürdünüz çok merak ettim
Kp değil de babanız olsaydı tepki vermezdiniz değil mi o da eşinizin babası sonuçta siz demişsiniz al getir diye ki demeseniz bile aramış bize geçiyoruz demiş adam sürpriz bir durum yok ortada o yüzden tepkiniz anlamsız ağlayacak bir durum yok orta da olabilir adam hasta karısı kızının yanına gitmiş tabiiki gelip sizde kalacak nerede kalacak
Tabiiki tek bir konuyla sizin vicdanınız konusunda bilgi sahibi olamayız ama bu konudan vicdansızmışsınız gibi anlaşılıyor o yüzden kimseye kızmayın
Sen bana cevap verseydin bi.Sende terimsel karmaşa var bence
Tek benimde kp yasasaydida gelip gunlerce aylarca kalsaydi da baksaydim bi hayr duasi alirdim belki dert ettigin seye bk ayni sey senin babanin basina gelse ayni mantikla konusurmuydun acaba birde oturup aglamissin sadece kendine eziyet adamin omurboyu sizinle yasayack hali yok zaten kendi kendine stres yapma keyfine bk esinle konusmamakta nedir yhaSevgili KK,
Çok canım sıkkın. Belki kiminize göre dert değil lakin 2 gündür hem sinir olarak hemde bedenen çok yıprandım.
Biraz uzun olacak baştan söyleyeyim. 7 aylık evliyim, çalışıyorum ve eşim evin tek oğlu 3 tane de kız kardeşi var. Bunlardan ortanca olan doğum yapacağı için kv onun yanına gitti. Bu sırada da kp çalışırken başına kötü bir olay geldi. Haksız yere ehliyetini elinden almışlar ve işi gereği ehliyeti olmadan çalışamaz.
O gün çok üzüldük, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. Öğlen oldu eşim aradı babam rahatsızlanmış evlerine gidiyorum. Gitti beni aradı babamın tansiyonu kendine gelmiş şuan iyi ama midesine vurmuş ağrı dedi. Ona da tamam dedim. Kapattık tekrar aradı babamı aldım bize gidiyorum dedi ve bende ipler koptu. Sebebi asla ve asla kp bize gelmesi kalmadı değil. Bana sorulmadan benim hakkımda konuşulması. Tamam dedim eşime ama çok kızdım, sinirimden bütün gün ağladım. Akşam geç saatte eve gittim. Oturdum yemek yedik, duş aldım, tv izledim ve gittim yattım. Eşimin yüzüne bakmadım. Babasıyla konuştum ama onunla asla çünkü çok kızdım. Gece oldu saat 2.30 da odanın kapısı vuruluyor. Kp midesi kötü olmuş uyan oğlum beni hastaneye götür dedi. Kalktı gittiler. Sabah oldu kalktım ise geldim, anahtar kapıda ve evde kp var. Inanın delireceğim sinirden.
Çalışıyorum yoğun bir şekilde 2 gündür eve gidip dinlememiyorum. Delireceğim. Eşimin ailesi başımın üstünde yeri var fakat insanlar bizi hiç düşünmeden hareket ediyorlar ya ona tav oluyorum. Birazcık empati yapıp öyle cevap verin lütfen. Sinirlerim çok bozuk beni kimse düşünmüyor.
Merkür retrosunun son günleri ve en etkili günleri son günler.İletişimsel bir karmaşa yaşaman belki de bu yüzden.Haklısınız dedi
Ben sinirlenince ağlayan bir kadınım vücuttan sinirimi öyle atıyorum ağlama buradan geliyor. Diğer acıdan konuyu buraya açmamdaki sebep oydu zaten ben nerde yanlış yaptım, nerede hatam vardı. Sizlerin söylediği acıdan bakınca evet dedim hatalıyım. Burada linç edilmeye gerek yok. Kocamı aldatmadım kötü bir şey yapmadım sadece fevri davrandım. Benim en kötü huyum bu zaten aşırı sinirliyim sinirlenince fevri hareket ediyorum ama huyunu bir türlü düzeltemedim.
Bakın bende sinirli bir insanım bende ağlarım sinirden o yüzden konunuzu okuyunca güldüm çünkü cidden ağlanacak bir durum yok ortada al getir demişsiniz zaten adam da bize geçiyoruz demiş haber vermiş zaten sürpriz bir durum yok ortadaHaklısınız dedi
Ben sinirlenince ağlayan bir kadınım vücuttan sinirimi öyle atıyorum ağlama buradan geliyor. Diğer acıdan konuyu buraya açmamdaki sebep oydu zaten ben nerde yanlış yaptım, nerede hatam vardı. Sizlerin söylediği acıdan bakınca evet dedim hatalıyım. Burada linç edilmeye gerek yok. Kocamı aldatmadım kötü bir şey yapmadım sadece fevri davrandım. Benim en kötü huyum bu zaten aşırı sinirliyim sinirlenince fevri hareket ediyorum ama huyunu bir türlü düzeltemedim.
35 sayfadır herkes de "al getir" demenin "müsaidim istersen gelsin" demek olduğunu yazıyor. Allah aşkına yaş kaç?35 sayfadir aynı şeyi soylemeye çalışıyorum.
Benim beklentim fikrimin alınmasıydı başka bir şey değil.
Merkür retrosunun son günleri ve en etkili günleri son günler.İletişimsel bir karmaşa yaşaman belki de bu yüzden.
Diyorumm merkür retrosundan bunlar35 sayfadır herkes de "al getir" demenin "müsaidim istersen gelsin" demek olduğunu yazıyor. Allah aşkına yaş kaç?
Bakın bende sinirli bir insanım bende ağlarım sinirden o yüzden konunuzu okuyunca güldüm çünkü cidden ağlanacak bir durum yok ortada al getir demişsiniz zaten adam da bize geçiyoruz demiş haber vermiş zaten sürpriz bir durum yok ortada
Ha buradaki kadınların içinde de sinirli sivri dilli linç etmeye yatkın kadınlar var onlarında kötü huyu bu siz kocanıza tavır yapmışsınız burada ki kadınlarda size empati yapın sizde işte ne güzel
35 sayfadır herkes de "al getir" demenin "müsaidim istersen gelsin" demek olduğunu yazıyor. Allah aşkına yaş kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?