- 20 Ocak 2010
- 48.820
- 188.763
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Pess adam hastaneye götürülmüş beni evde bıraktılar ühüü müİlk gün gelmesi konusunda hem fikirdik. 2. gün benim fikrim alınmadan hareket etmesi canımı sıktı. Gecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı. Yoksa kimseye iyi görünüp yaranma gibi bir niyetim yok. Dilim sivridir. Kimseye farklı görünmem asla. Beni tanısanız anlayışlı olduğumu bilirsiniz zaten. Bir konuda yargısız infaz ederiz anlayışsız, saygısız diye sıfatlandırmanız çok yanlış.
Tek benimde kp yasasaydida gelip gunlerce aylarca kalsaydi da baksaydim bi hayr duasi alirdim belki dert ettigin seye bk ayni sey senin babanin basina gelse ayni mantikla konusurmuydun acaba birde oturup aglamissin sadece kendine eziyet adamin omurboyu sizinle yasayack hali yok zaten kendi kendine stres yapma keyfine bk esinle konusmamakta nedir yha
Olabilir yani bu konu o kadar tepki verilecek bir olay değil diyorum ya bu kk de linç ordusu var affetmezlerYanı ben kendimi ifade edememişte olabilirim çünkü çalışırken yazdım, sinirlerim zaten bozuk ve ortada fazlasıyla konuşma var. Ben sizler sıkılmadan okuyun diye kısa kestim ama olmadı işte ayrıntılı yazmak gerekirdi. Öyle de olunca herkes kötü dille ve ön yargılı konuştu
Olabilir yani bu konu o kadar tepki verilecek bir olay değil diyorum ya bu kk de linç ordusu var affetmezler
Bence konu sahibini kendine getirdik :) Son yazdıklarından bunu anlıyorum.Daha fazla yüklenmeyelim.Konu sahibi bence sen de güncelleme yap konuna kendime geldim diye
Biz seni kirmk icin yazmadik bosbosuna uzme kendini diye zorunami gittiYha biz O konuyu geçtik sen bu taraflara gel istersen yha
Yemesi, icmesi, uyumasi hic sorun degilse hangi kisimda hizmetci gibi goruluyorsunuz?Çalışıyorum o yüzden sık sık bakamıyorum. Ben okuyuna kadar iyi konuşulmuş fakat üzücü olan böyle sert kelimelerle yerden yere vurmanız. Benim öyle kimseye yaranmak gibi prenses görünmek gibi bir çabam yok, aksine çok doğal insanımdır. Netimdir, kimseye oynamam bunu bilmenizi isterim.
Olaya gelince eşimin babasının ilk gün gelip kalma konusunda sorun etmediğimi söyledim. Ilk gün hasta değildi zaten sadece canı sıkkındı. Yedi içti uyudu, gitti. 2.Gün ise canımı sıkan şey burada başkaları da varken kızı kız kardeşleri gibi yakın akrabaları da varken eşimin bana sormadan tekrardan alıp gelmesi. Yemesi içmesi uyuması hiç bir şey sorun değil. Sorun yine söylüyorum eşimin bana danışmadan hareket etmesi. Umarım anlatabilmişimdir. Ayrıca cidden yoruluyorum eve gidince dinlenmek uzanmak istiyorum 2 gündür sürekli iş yapınca kendimi daha da yorgun hissettim. Psikoloğa hiç girmedim gitmeme de gerek yok tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.
Acaba neden, 30 sayfa boyunca "babası acillik oldu ama nasıl beni yalnız bırakıp babasını hastaneye götürür" dediğiniz ve bu bencil tavrınızı savunduğunuz için olabilir mi acaba acabaaaaa...Aksine çok vicdan sahibiyimdir. Sizler için burada ağzımla kuşta tutsam iyi bir insan olduğuma inanmayacağınız için karalamalara devam edecekler.
Artık insanlar hesaplı kitaplı evleniyor anladığım kadarı ile :) benden habersiz evime annen babanda olsa gelemez gibisiden... konu sahibi tüm gün sırtında taş taşıdığı için çokta yorulmuş vah vah. Senin tüm derdin kocam her işe koşuyor görümcelerim ortada yok. Ama kusura bakma yani toplumda bazende böyle oluyor, damat kapasına gitmektense oğlumun kapısına giderim diyor insanlar. Ayrıca kocam evlenmeden önce bana senin gibi şartlar sunmuş olsaydı, değil evlenmek ayakkabımındaki çamuru bile silmezdim kendisine... acilen kendinize çeki düzen verin derim, önce psikolog desteği diyorum... yoksa yakın zamanda boşanma konularını okuruz senin.
Cunku bence bir eşin en itici olduğu an esinin ana babasını yük olarak görmesi. Sanki onu bugünlere getiren babadan değil de eşyadan bahseder gibi ruhsuzsun. Bir de eşinin yüzüme bakmamışsındır. Burada kuzu olan bence eşinÇalışan kadınlara özellikle annelere saygım sonsuz büyük emek istiyor cidden. Bakin beni sürekli yerden yere vurmak size bir şey katmaz. Ben canımın sıkkın olduğunu derdim olduğunu paylaşıyorum sizler beni şizofren olmakla suçluyorsunuz. Benim bir şey kullandigim da egolu olduğum da yok. Eşimle ilgili bir konuda canım sıkıldı bunu paylaştım. Neden yani farklı yere gitti ki konu. Aslanların ortasına düşmüş kuzu gibi oldum.
Biz seni kirmk icin yazmadik bosbosuna uzme kendini diye zorunami gitti
Zaten sizi arayıp haberdar etmiş eve gittiğinizde kp görmüş muamelesi yapıyorsunuz. Acaba siz yaptığınızın farkında mı değilsiniz?Ön yargılı olmak ne kadar kolay dimi.
Bugün burada şizofren oldum, cahil oldum, vicdansız oldum, dengesiz oldum başka ne kaldıBurada anlattığım tek olayla bana bunları diyenlere kendimi savunmayacağım çünkü gerçek hayatta beni bilen biliyor.
Izin değil haberdar etsin demekten dilimde tüy bitti.
Yemesi, icmesi, uyumasi hic sorun degilse hangi kisimda hizmetci gibi goruluyorsunuz?
Acaba neden, 30 sayfa boyunca "babası acillik oldu ama nasıl beni yalnız bırakıp babasını hastaneye götürür" dediğiniz ve bu bencil tavrınızı savunduğunuz için olabilir mi acaba acabaaaaa...
Hem sorun degil deyip hem de hizmetçi olarak görülüyorum diyorsunuz ve bu cevabiniz benim bahsettigim celiskiye yonelik bir cevap degil.Onlar ne zaman gelseler ben her işlerini yaparım kendileri de bilir. Çalışıyorum eve gelince de dinlenmek benim doğal hakkım olabilir mo ?
Cunku bence bir eşin en itici olduğu an esinin ana babasını yük olarak görmesi. Sanki onu bugünlere getiren babadan değil de eşyadan bahseder gibi ruhsuzsun. Bir de eşinin yüzüme bakmamışsındır. Burada kuzu olan bence eşin
35 sayfadir aynı şeyi soylemeye çalışıyorum.
Benim beklentim fikrimin alınmasıydı başka bir şey değil.
Hala haber verseydi demişsin eşin haber VERDİĞİ halde. Neyi okuyayım? Hangi kısımda idrak sorunu yaşadığını çözemedimSar başa bir daha. Gayet açıkladığımı düşünüyorum okuyun isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?