Beni kendime getirin.

Pess adam hastaneye götürülmüş beni evde bıraktılar ühüü mü harbi siz hangi ülkenin prensesisin

Yha biz O konuyu geçtik sen bu taraflara gel istersen yha

Olabilir yani bu konu o kadar tepki verilecek bir olay değil diyorum ya bu kk de linç ordusu var affetmezler

Artık insanlar hesaplı kitaplı evleniyor anladığım kadarı ile :) benden habersiz evime annen babanda olsa gelemez gibisiden... konu sahibi tüm gün sırtında taş taşıdığı için çokta yorulmuş vah vah. Senin tüm derdin kocam her işe koşuyor görümcelerim ortada yok. Ama kusura bakma yani toplumda bazende böyle oluyor, damat kapasına gitmektense oğlumun kapısına giderim diyor insanlar. Ayrıca kocam evlenmeden önce bana senin gibi şartlar sunmuş olsaydı, değil evlenmek ayakkabımındaki çamuru bile silmezdim kendisine... acilen kendinize çeki düzen verin derim, önce psikolog desteği diyorum... yoksa yakın zamanda boşanma konularını okuruz senin.

Bence konu sahibini kendine getirdik :) Son yazdıklarından bunu anlıyorum.Daha fazla yüklenmeyelim.Konu sahibi bence sen de güncelleme yap konuna kendime geldim diye

Doğru diyorsunuz kendime geldim sayenizde
Teşekkürler Kadınlar Klübü kadınları

Yemesi, icmesi, uyumasi hic sorun degilse hangi kisimda hizmetci gibi goruluyorsunuz?

Aksine çok vicdan sahibiyimdir. Sizler için burada ağzımla kuşta tutsam iyi bir insan olduğuma inanmayacağınız için karalamalara devam edecekler.
Acaba neden, 30 sayfa boyunca "babası acillik oldu ama nasıl beni yalnız bırakıp babasını hastaneye götürür" dediğiniz ve bu bencil tavrınızı savunduğunuz için olabilir mi acaba acabaaaaa...

Hesaplı kitaplı değil konuşarak çünkü nişan düğün arası çok sorun yaşadık aileler yüzünden. O yüzden önce kendi huzurumuz diye konuştuk. Ortada şart yok kendinizle karıştırmayın. Ben gayette sağlıklı düşünen bir insanım, sadece insanlar arada tökezler kimse dört dörtlük değildir dimi? Beni kocamdan (allaha büyük konuşmuyorum ama ) ihanet ve ölümün dışında hiç bir şey ayıramaz.

Cunku bence bir eşin en itici olduğu an esinin ana babasını yük olarak görmesi. Sanki onu bugünlere getiren babadan değil de eşyadan bahseder gibi ruhsuzsun. Bir de eşinin yüzüme bakmamışsındır. Burada kuzu olan bence eşin

Zaten sizi arayıp haberdar etmiş eve gittiğinizde kp görmüş muamelesi yapıyorsunuz. Acaba siz yaptığınızın farkında mı değilsiniz?

Bu arada önyargı değil hikayenizin sonucunda insanlarda bıraktığınız izlenim bu.

Acaba neden, 30 sayfa boyunca "babası acillik oldu ama nasıl beni yalnız bırakıp babasını hastaneye götürür" dediğiniz ve bu bencil tavrınızı savunduğunuz için olabilir mi acaba acabaaaaa...

Sar başa bir daha. Gayet açıkladığımı düşünüyorum okuyun isterseniz.

Onlar ne zaman gelseler ben her işlerini yaparım kendileri de bilir. Çalışıyorum eve gelince de dinlenmek benim doğal hakkım olabilir mo ?
Hem sorun degil deyip hem de hizmetçi olarak görülüyorum diyorsunuz ve bu cevabiniz benim bahsettigim celiskiye yonelik bir cevap degil.
Kaldi ki iki gunde hayat arkadaşını bugünlere getiren adam sizde kaldi diye hizmetçi olunmuyor.
Bu hayatta en yüce vazifelerden biri de evlatlık vasifesidir. Hizmetçilik olarak adlandirmaniz niyetinizi ortaya koyuyor. Belki bir gün omurluk kalacak kadar kötü durumda olacak ana baban. O zaman kocan bnlarıi yapsa hoş mu? Bemce kendini kocana rezil etmişsin küserek trip atip yüzüne bakmayarak. Adam evlatlik vazifesini yaparken senden izin almayacak.

Aksine kendi ailem gibi severim eşimin ailesini. Hiç bir zaman saygısızlık yapmadım ister inanın ister inanmayın buna. Bu olayda cidden eşime kızdım. Konuştuk ben onunla sorunumu hallettim birde sizlerle halletsem

35 sayfadir aynı şeyi soylemeye çalışıyorum.
Benim beklentim fikrimin alınmasıydı başka bir şey değil.

benim babam hasta olsa esim evin erkegidir demem. getirir bakarim. ayni şekilde esimin babasi hasta olsa bana sormasina gerek yok. getirsin babasini birlikte bakariz.

hani bi sene tedavi gerekir evimde istemem bakıcı tutsun dersiniz anlarim da. bi kaç günlük sey icin evin hanımıyim diye diretip durmaniz sacma biraz.

Sar başa bir daha. Gayet açıkladığımı düşünüyorum okuyun isterseniz.
Hala haber verseydi demişsin eşin haber VERDİĞİ halde. Neyi okuyayım? Hangi kısımda idrak sorunu yaşadığını çözemedim
Zaten haber vermiş bir adama "haber verseydi" diye tutturduğun için tavrın çok sinir bozucu ve söylenenler boş yere söylenmedi. Adamın babası canıyla uğraşırken sen "dinlinimidim bin" diyorsun hala ve hala. Adamın o halinden utanır da bunları diyemez vicdanı olan bir insan. Her vicdanlıyım diyen vicdanlı olsa keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…