Beni kendime getirin.

Konu sahibi adamın acillik olduğuna inanıyor mu ki?
Gelip önemli bi şeyi yoktu, biraz empati, çarpıtmayın, iyi niyetliyim bıdı bıdı demeyecek mi?

Amaaan...

çünkü egoist işte ona tekrar sorulacak ki ego tatmin olsun benim dediğim olsun son söz onun olsun, onun kuralları geçerli olmuş oluyor işte. geceleyin hastaneye giderken ona sorulacak evde tek kalacaksın sorun olmaz değil mi denilecek ki yine ego tatmin edilsin işte tek sorun ego. çalışıyor ya dünya da tek çalışan kadın kendi yoruluyor eve hasta adam ki bu adam bir baba ona sorulacak. bende 6 gün çalışıyorum bu arada ama işte... bu kadın tamamen egoist egosu kırıldığı için ağlama krizi geçiriyor zaten

Çalışıyorum o yüzden sık sık bakamıyorum. Ben okuyuna kadar iyi konuşulmuş fakat üzücü olan böyle sert kelimelerle yerden yere vurmanız. Benim öyle kimseye yaranmak gibi prenses görünmek gibi bir çabam yok, aksine çok doğal insanımdır. Netimdir, kimseye oynamam bunu bilmenizi isterim.

Olaya gelince eşimin babasının ilk gün gelip kalma konusunda sorun etmediğimi söyledim. Ilk gün hasta değildi zaten sadece canı sıkkındı. Yedi içti uyudu, gitti. 2.Gün ise canımı sıkan şey burada başkaları da varken kızı kız kardeşleri gibi yakın akrabaları da varken eşimin bana sormadan tekrardan alıp gelmesi. Yemesi içmesi uyuması hiç bir şey sorun değil. Sorun yine söylüyorum eşimin bana danışmadan hareket etmesi. Umarım anlatabilmişimdir. Ayrıca cidden yoruluyorum eve gidince dinlenmek uzanmak istiyorum 2 gündür sürekli iş yapınca kendimi daha da yorgun hissettim. Psikoloğa hiç girmedim gitmeme de gerek yok tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim.

Ben de çalışıyorum üzerine 18 aylık geceleri 50 kez kalkan bebeğim var :) Ama hiç böyle huylarım yok. Yazık ya hala bana sormadı diyor. Ayol sen demişsin getir diye. Amaç aslında görümcelere kızmak. Onlar bakmalı babalarına oğlan bakamaz. Nezaketen söylese de gelin asla baba geline bırakılmamalı. O çalışıp yoruluyor yazık...

Ego tatmini değil. Biz eşimle evlenmeden her olayla ilgili konuştuk. Birbirimize sormadan hareket etmeyeceğiz diye. Gerçekten de bugüne kadar olaylar da hep fikir alışverişi yaptık ama dün ki olay beni delirtti. Konuşurken birazcık daha kibar olmalısınız bence. Ayrıca tek çalışan kadın ben değilim zorluklarını biliyorum.

Orası benim evimde gerekirse 10 kere de sorulacak. Bende aynı hassasiyeti onlara gösteriyorum çünkü.

Alo hayatım babamı bize getireceğim getireyim mi
Alo aşkım merdivenlerden çıkıyoruz çıkalım mı
Alo bebeğim kapıyı açıyoruz ama senin için sorun olur mu
Kanepeye oturabilir miyiz
Yemek yiyebilir miyiz
Su?

Ay tuvaleti de kullanır bu adam şimdi ya. Rezalet.

Hanım efendi gelip kalması dert değil. Derdim bunun tekrarlanması ve hizmetçi olarak görülüyor olmam. Anlatabildim umarım sıkıntıyı.
İyi de tekrarlanmasını sağlayan sensin zaten, hizmetçilik bir durum da okumadım ben. Dünyada senden başka şeyler de oluyor şöyle gözünü aç bir bak derim.

Adam hasta ve zor durumda iki gün dinlenemedim diye sinir krizi geçirmeniz normal değil kaldı ki siz demişsiniz getir diye başımın üstünde yeri var diyosunuz bide

Siz demişsiniz 2. gün için getirin diye? Nasılsa gelmez kızlarına gider diye dediniz sanırım. Ama evdeki hesap çarşıya uymamış. Bunlar ufak hesaplar oluyor. Kusura bakmayın çok bencilsiniz. Misal benim evimde bir misafirim hastalansa uyumak yerine ben de onlarla hastaneye giderdim. Yoruldum dinlenemedim diye sızlanmazdım. Ki bu bahsedilen kişi sözde başınızın üzerinde taşıyacağınız eşinizin babası.

Ne kadar bencil birisiniz. Adam acillik olmuş, ne deseydi eşiniz "karımı yalnız bırakamam" deyip babasını yalnız mı bıraksaydı???? Ne kullanıyorsun ablacım söyle de ondan uzak duralım

Ambulans çağırıp postalamaliydi onu bekliyor.
Gerçi bu defa da ambulansı niye bana sormadan çağırdın diye ona ağlar

Çalışan kadınlara özellikle annelere saygım sonsuz büyük emek istiyor cidden. Bakin beni sürekli yerden yere vurmak size bir şey katmaz. Ben canımın sıkkın olduğunu derdim olduğunu paylaşıyorum sizler beni şizofren olmakla suçluyorsunuz. Benim bir şey kullandigim da egolu olduğum da yok. Eşimle ilgili bir konuda canım sıkıldı bunu paylaştım. Neden yani farklı yere gitti ki konu. Aslanların ortasına düşmüş kuzu gibi oldum.

Konuyu yine farklı noktaya çektiniz. Demek istediğim bu değildi. Herkes bir cümleyi alıp istediği yere çekiyor

Yukarıda alıntılamıştım sizi. tekrar aynı şeyi alıntılıyorum. Okuyun dilerseniz. Biz sizi yerden yere vurmuyoruz. Haksızsınız eşinizden özür dilemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…