- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Konu sahibi adamın acillik olduğuna inanıyor mu ki?Neye sinirlendiğinizi bile bilmiyorsunuz; adamı ilk gün birlikte alıp evinize getirmişsiniz, ikinci gün siz teklif etmişsiniz sizde kalması için, eşiniz de getirmiş:
Gecenin bir saati kimse keyfi bırakıp gitmemiş sizi, adam kötü olmuş acile gitmişler ve sizin şu noktada derdiniz evde yalnız kalmak? Ne olacaktı? Öcüler mi yiyecekti sizi evde yalnız kalınca? Adam mide kanaması filan geçirsindi ama siz evde yalnız kalmasaydınız:
Sizin taktığınız nokta bariz adam hastaneye gidip geldiğinin hemen sonrası, kendi evine defolup(!) gitmemesine. Hastaneye de götürdü oğlu, tamam şimdi gitsin evine artık tribine girmişsiniz. Hiç öyle bana sorulmadı ona bozuldum filan diye yemeyin burada milleti; her 12 saatte bir sizden icazet mi alacak eşiniz hasta babasını gözünün önünde tutmak için? Hayır eve getirmese kpin yanına gitse yine başa sarıp "Beni yalnız bıraktı" diye başlayacaksınız, evinize getirmekten başka ne seçeneği var ya bu adamın evladının? Babasını acilden topladığı günün ertesi evine nasıl bıraksın? Biraz vicdan ya.
çünkü egoist işte ona tekrar sorulacak ki ego tatmin olsun benim dediğim olsun son söz onun olsun, onun kuralları geçerli olmuş oluyor işte. geceleyin hastaneye giderken ona sorulacak evde tek kalacaksın sorun olmaz değil mi denilecek ki yine ego tatmin edilsin işte tek sorun ego. çalışıyor ya dünya da tek çalışan kadın kendi yoruluyor eve hasta adam ki bu adam bir baba ona sorulacak. bende 6 gün çalışıyorum bu arada ama işte... bu kadın tamamen egoist egosu kırıldığı için ağlama krizi geçiriyor zatenHem kendin gelsinler de, gelince de neden bana sorulmadı de. Acillik olmuş adamı düşünmek yerine gecenin o saati beni yanlız bıraktılar de. Bir de bunun üzerine tüm gün otur ağla. Bana eşim bu hareketleri yapacak var ya bir daha benim yüzümü göremez. Hiç bu kadar haksız olup da haklı olduğuna kendini inandırmaya çalışanını görmemiştim.
Babasını her getirdiğinde izin dilekçesi imzalatacaktı zaar...
Ben de çalışıyorum üzerine 18 aylık geceleri 50 kez kalkan bebeğim var :) Ama hiç böyle huylarım yok. Yazık ya hala bana sormadı diyor. Ayol sen demişsin getir diye. Amaç aslında görümcelere kızmak. Onlar bakmalı babalarına oğlan bakamaz. Nezaketen söylese de gelin asla baba geline bırakılmamalı. O çalışıp yoruluyor yazık...çünkü egoist işte ona tekrar sorulacak ki ego tatmin olsun benim dediğim olsun son söz onun olsun, onun kuralları geçerli olmuş oluyor işte. geceleyin hastaneye giderken ona sorulacak evde tek kalacaksın sorun olmaz değil mi denilecek ki yine ego tatmin edilsin işte tek sorun ego. çalışıyor ya dünya da tek çalışan kadın kendi yoruluyor eve hasta adam ki bu adam bir baba ona sorulacak. bende 6 gün çalışıyorum bu arada ama işte... bu kadın tamamen egoist egosu kırıldığı için ağlama krizi geçiriyor zaten
çünkü egoist işte ona tekrar sorulacak ki ego tatmin olsun benim dediğim olsun son söz onun olsun, onun kuralları geçerli olmuş oluyor işte. geceleyin hastaneye giderken ona sorulacak evde tek kalacaksın sorun olmaz değil mi denilecek ki yine ego tatmin edilsin işte tek sorun ego. çalışıyor ya dünya da tek çalışan kadın kendi yoruluyor eve hasta adam ki bu adam bir baba ona sorulacak. bende 6 gün çalışıyorum bu arada ama işte... bu kadın tamamen egoist egosu kırıldığı için ağlama krizi geçiriyor zaten
Ne kadar bencil birisiniz. Adam acillik olmuş, ne deseydi eşiniz "karımı yalnız bırakamam sen tek git hastaneye"???? Ne kullanıyorsun ablacım söyle de ondan uzak duralımGecenin bir saati beni evde yalnız bırakıp gitmeleri canımı sıktı.
Orası benim evimde gerekirse 10 kere de sorulacak. Bende aynı hassasiyeti onlara gösteriyorum çünkü.
İyi de tekrarlanmasını sağlayan sensin zaten, hizmetçilik bir durum da okumadım ben. Dünyada senden başka şeyler de oluyor şöyle gözünü aç bir bak derim.Hanım efendi gelip kalması dert değil. Derdim bunun tekrarlanması ve hizmetçi olarak görülüyor olmam. Anlatabildim umarım sıkıntıyı.
Siz demişsiniz 2. gün için getirin diye? Nasılsa gelmez kızlarına gider diye dediniz sanırım. Ama evdeki hesap çarşıya uymamış. Bunlar ufak hesaplar oluyor. Kusura bakmayın çok bencilsiniz. Misal benim evimde bir misafirim hastalansa uyumak yerine ben de onlarla hastaneye giderdim. Yoruldum dinlenemedim diye sızlanmazdım. Ki bu bahsedilen kişi sözde başınızın üzerinde taşıyacağınız eşinizin babası.Ego tatmini değil. Biz eşimle evlenmeden her olayla ilgili konuştuk. Birbirimize sormadan hareket etmeyeceğiz diye. Gerçekten de bugüne kadar olaylar da hep fikir alışverişi yaptık ama dün ki olay beni delirtti. Konuşurken birazcık daha kibar olmalısınız bence. Ayrıca tek çalışan kadın ben değilim zorluklarını biliyorum.
Ne kadar bencil birisiniz. Adam acillik olmuş, ne deseydi eşiniz "karımı yalnız bırakamam" deyip babasını yalnız mı bıraksaydı???? Ne kullanıyorsun ablacım söyle de ondan uzak duralım
Ben de çalışıyorum üzerine 18 aylık geceleri 50 kez kalkan bebeğim var :) Ama hiç böyle huylarım yok. Yazık ya hala bana sormadı diyor. Ayol sen demişsin getir diye. Amaç aslında görümcelere kızmak. Onlar bakmalı babalarına oğlan bakamaz. Nezaketen söylese de gelin asla baba geline bırakılmamalı. O çalışıp yoruluyor yazık...
Ambulans çağırıp postalamaliydi onu bekliyor.
Gerçi bu defa da ambulansı niye bana sormadan çağırdın diye ona ağlar
Alo hayatım babamı bize getireceğim getireyim mi
Alo aşkım merdivenlerden çıkıyoruz çıkalım mı
Alo bebeğim kapıyı açıyoruz ama senin için sorun olur mu
Kanepeye oturabilir miyiz
Yemek yiyebilir miyiz
Su?
Ay tuvaleti de kullanır bu adam şimdi ya. Rezalet.
Yukarıda alıntılamıştım sizi. tekrar aynı şeyi alıntılıyorum. Okuyun dilerseniz. Biz sizi yerden yere vurmuyoruz. Haksızsınız eşinizden özür dilemelisiniz.Çalışan kadınlara özellikle annelere saygım sonsuz büyük emek istiyor cidden. Bakin beni sürekli yerden yere vurmak size bir şey katmaz. Ben canımın sıkkın olduğunu derdim olduğunu paylaşıyorum sizler beni şizofren olmakla suçluyorsunuz. Benim bir şey kullandigim da egolu olduğum da yok. Eşimle ilgili bir konuda canım sıkıldı bunu paylaştım. Neden yani farklı yere gitti ki konu. Aslanların ortasına düşmüş kuzu gibi oldum.
Siz demişsiniz 2. gün için getirin diye? Nasılsa gelmez kızlarına gider diye dediniz sanırım. Ama evdeki hesap çarşıya uymamış. Bunlar ufak hesaplar oluyor. Kusura bakmayın çok bencilsiniz. Misal benim evimde bir misafirim hastalansa uyumak yerine ben de onlarla hastaneye giderdim. Yoruldum dinlenemedim diye sızlanmazdım. Ki bu bahsedilen kişi sözde başınızın üzerinde taşıyacağınız eşinizin babası.
Tutamayacağın sözler, kaldıramayacağın laflar etme bir dahakine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?