Beni kendime getirin.

Yukarıda alıntılamıştım sizi. tekrar aynı şeyi alıntılıyorum. Okuyun dilerseniz. Biz sizi yerden yere vurmuyoruz. Haksızsınız eşinizden özür dilemelisiniz.

Benim duymak istediğim cevaplar bunlar işte. Kendime getirin derken olayı ben mi büyüttüm ben mi farklı algıladım. Kim haklı kim haksız diye sormaktı ama farklı yere gitti. Şizofren olmaya kadar gittim ki Normal de sigara bile kullanan insan değilim neler denildi

işte bir kaç yorum öncesi de dedim normal bir gün olsa kesinlikle haklısınız ama adam hasta diye sorun zaten burda başlıyor adamın hasta olmasında. ben eşimin babasını hiçç ama hiç sevmiyorum hiç hem de adam pis ağzı bozuk tamamen hizmet bekleyen biri gerçekten temiz de değil ama bir gün şu tavrı takınmadım çünkü evime benim babam da geliyor ben laf etsem eşim de kendin de hak görüp benim babam için laf edecek gelmesin dicek . yarın öbür gün aciliyet oldu baban rahatsızlandı eşine olaki diyemeden getirdin evine eşin surat assa zoruna gitmicek mi? konu sağlık unutmayın

Artık orası sana kalmış. İyi bir eş imajı çizeceğim diye yapamayacağız şeyleri yaparım gibi söylemeyin. Bazı konularda net olmazsanız kaybedersiniz.

Iyi bir eş imajı çizmek gibi derdim yok. Inanın kv kp kimseden lafımı çekmem, yalakalik yapmam, neysem oyumdur. Bu düğün zamanlarında bile kendi istediklerimi yaptırdım hep. Iyi görünmek gibi niyetim olsaydı herkese tamam derdim onun için söylüyorum. Dediğim gibi fikrimin alınmaması canımı sıktı. Eşim tek erkek çocuk ailesi ona çok düşkün her işlerine koşturuyor. Evlenmeden önce bu durumla ilgili çok uyardım çok konuştum. Evlendikten sonra bu meseleden tartışmak beni çok yoruyor

görümceden hayır yok ki oğlu üstleniyor ki normal gün olsa bence konu sahibi haklı zaten ama sağlık olunca akan sular duruyor bende

Milletin derdi yok kendine dert arıyor he babam.
Sizde biraz OKB sezdim.

Hem adamı çağırıp hem de sinir krizleri geçirmek pek de normal değil.
Yoruluyorsundur eminim de. Biraz sabır etmeyi denesen mesela ömür boyu seninle kalacak değil ya.
Deveyi pire yapmaya ne kadar meraklıyız toplum olarak.

2 günden bahsediyorsunuz ya,..
Kp bir nedenden ötürü yalnız kalamıyor ilk size geliyor. Olaylar ikinci gece de birinde kalmasını gerektiriyor. Bu durumda eşiniz ya baba biz dört kardeşiz sen dün bizde kaldın bugün kardeşime mi git diyecekti? Bir de babanla ilgilen diyorsunuz. Çift sinyal veren kafa karıştıran insanlar başkalarının aklıyla Oynar. O zaman en başta baban sadece bir gece kalabilir ben yoruluyorum diyecektiniz en başta. Düşünceli görünüp oyuna getirmeyecektiniz eşinizi.

Konuyu yine farklı noktaya çektiniz. Demek istediğim bu değildi. Herkes bir cümleyi alıp istediği yere çekiyor
Biz bir yere cekmiyoruz sizin söylediğiniz ve yaptığınız davranışın çelişkili olduğunu söylemeye çalışıyoruz. Lütfen o adamın yerine koyun kendinizi siz hasta olsanız oğlunuz götürse ve gelininiz buna sinir olsa ne hissedersiniz lütfen bir durum bunu canlandırın kafanizda

Şuan genç insanlarız bunun yaşlılığı da var ve emin olun bu hayatta ne yaparsak aynısını göreceğiz.
İlerde kiymetinizin bilinmesini istiyorsanız kıymet verin
Adam hasta ve zor günler geçiriyor. Siz sadece dinlenemiyorsunuz o adam napsin işinden de olmuş sağlığından da?

Ya vallahi çatliycam nolur söyle ya çok merak ediyorum sen kocana demedin mi babanı bize getir diye? Fikrimin alınmaması ne demek???

Başımın üstünde yeriniz var ama ben izin vermediğim sürece evime gelmeyin diyorsunuz yani?
Hasta babasını bile evine getirmek için sizden izin mi alacak yani eşiniz? Hatalısınız ve durup bir düşünürseniz yanlışınızı belki görür, kendinize gelirsiniz.

2. Gün için fikri alınmamış öyle diyor
Yalan söylüyor yani?
"O gün çok üzüldük, aldık kp evimize getirdik ağırladık vs bizde kaldı yattı uyudu. Sabah kalktım ise geldim, eşime de dedim ki babanı kontrol edersin bir şeye ihtiyacı olursa yardım et akşam da gelmek isterse al bize getir. "

Ben eşime sormadan bu tarz konularda hareket etmiyorum. Aynı şeyi ondan da bekledim.
Şımartılmadım, kurallara herkese göre olmalı. Ben uyuyorsam oda uymak zorunda yoksa arıza çıkar böyle.
bu keyfi ziyaret değil ki hastalık elzem bir durum
valla hiç sormam eşime oda bana sormaz
ve adam gece de hastalanmış iyiki getirmiş

2. Gun fikrim alinmadi derken?
adam hasta babasini alms eve getirmek istemis. Fikriniz sorulsaydi ne diyecektiniz? Getirme mi diyecektiniz?
Geceyarisi sizi evde birakip alem yapmaaya mi gittiler sanki ?
Lutfen bu kadar bencil olmayin. Kendinize gelin.

Orası öyle doğru diyorsunuz
Sinirlenince o kısmı atladım galiba çünkü eşime cidden çok kızdım. Onun o tavrı beni delirtti diyebilirim.

Saka misiniz yaa siz demişsiniz getir diye,sizin hakkinizda ne konusacak iki adam yaa ..kalk baba bize gidelim demistir alt tarifi,olayi ne kadar abartmışsınz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…