- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi forevermorrenk
-
Artık orası sana kalmış. İyi bir eş imajı çizeceğim diye yapamayacağız şeyleri yaparım gibi söylemeyin. Bazı konularda net olmazsanız kaybedersiniz.Çok doğru dediniz.
Yukarıda alıntılamıştım sizi. tekrar aynı şeyi alıntılıyorum. Okuyun dilerseniz. Biz sizi yerden yere vurmuyoruz. Haksızsınız eşinizden özür dilemelisiniz.
işte bir kaç yorum öncesi de dedim normal bir gün olsa kesinlikle haklısınız ama adam hasta diye sorun zaten burda başlıyor adamın hasta olmasında. ben eşimin babasını hiçç ama hiç sevmiyorum hiç hem de adam pis ağzı bozuk tamamen hizmet bekleyen biri gerçekten temiz de değil ama bir gün şu tavrı takınmadım çünkü evime benim babam da geliyor ben laf etsem eşim de kendin de hak görüp benim babam için laf edecek gelmesin dicek . yarın öbür gün aciliyet oldu baban rahatsızlandı eşine olaki diyemeden getirdin evine eşin surat assa zoruna gitmicek mi? konu sağlık unutmayınEgo tatmini değil. Biz eşimle evlenmeden her olayla ilgili konuştuk. Birbirimize sormadan hareket etmeyeceğiz diye. Gerçekten de bugüne kadar olaylar da hep fikir alışverişi yaptık ama dün ki olay beni delirtti. Konuşurken birazcık daha kibar olmalısınız bence. Ayrıca tek çalışan kadın ben değilim zorluklarını biliyorum.
Artık orası sana kalmış. İyi bir eş imajı çizeceğim diye yapamayacağız şeyleri yaparım gibi söylemeyin. Bazı konularda net olmazsanız kaybedersiniz.
görümceden hayır yok ki oğlu üstleniyor ki normal gün olsa bence konu sahibi haklı zaten ama sağlık olunca akan sular duruyor bendeBen de çalışıyorum üzerine 18 aylık geceleri 50 kez kalkan bebeğim var :) Ama hiç böyle huylarım yok. Yazık ya hala bana sormadı diyor. Ayol sen demişsin getir diye. Amaç aslında görümcelere kızmak. Onlar bakmalı babalarına oğlan bakamaz. Nezaketen söylese de gelin asla baba geline bırakılmamalı. O çalışıp yoruluyor yazık...
Biz bir yere cekmiyoruz sizin söylediğiniz ve yaptığınız davranışın çelişkili olduğunu söylemeye çalışıyoruz. Lütfen o adamın yerine koyun kendinizi siz hasta olsanız oğlunuz götürse ve gelininiz buna sinir olsa ne hissedersiniz lütfen bir durum bunu canlandırın kafanizdaKonuyu yine farklı noktaya çektiniz. Demek istediğim bu değildi. Herkes bir cümleyi alıp istediği yere çekiyor
Ya vallahi çatliycam nolur söyle ya çok merak ediyorum sen kocana demedin mi babanı bize getir diye? Fikrimin alınmaması ne demek???Iyi bir eş imajı çizmek gibi derdim yok. Inanın kv kp kimseden lafımı çekmem, yalakalik yapmam, neysem oyumdur. Bu düğün zamanlarında bile kendi istediklerimi yaptırdım hep. Iyi görünmek gibi niyetim olsaydı herkese tamam derdim onun için söylüyorum. Dediğim gibi fikrimin alınmaması canımı sıktı. Eşim tek erkek çocuk ailesi ona çok düşkün her işlerine koşturuyor. Evlenmeden önce bu durumla ilgili çok uyardım çok konuştum. Evlendikten sonra bu meseleden tartışmak beni çok yoruyor
2. Gün için fikri alınmamış öyle diyorYa vallahi çatliycam nolur söyle ya çok merak ediyorum sen kocana demedin mi babanı bize getir diye? Fikrimin alınmaması ne demek???
Yok anacım Yok ,bir pinti gelin bir bu konu sahibi anlamayacaklar haksızlık yaptıklarını ..
Yalan söylüyor yani?2. Gün için fikri alınmamış öyle diyor
bu keyfi ziyaret değil ki hastalık elzem bir durumBen eşime sormadan bu tarz konularda hareket etmiyorum. Aynı şeyi ondan da bekledim.
Şımartılmadım, kurallara herkese göre olmalı. Ben uyuyorsam oda uymak zorunda yoksa arıza çıkar böyle.
işte bir kaç yorum öncesi de dedim normal bir gün olsa kesinlikle haklısınız ama adam hasta diye sorun zaten burda başlıyor adamın hasta olmasında. ben eşimin babasını hiçç ama hiç sevmiyorum hiç hem de adam pis ağzı bozuk tamamen hizmet bekleyen biri gerçekten temiz de değil ama bir gün şu tavrı takınmadım çünkü evime benim babam da geliyor ben laf etsem eşim de kendin de hak görüp benim babam için laf edecek gelmesin dicek . yarın öbür gün aciliyet oldu baban rahatsızlandı eşine olaki diyemeden getirdin evine eşin surat assa zoruna gitmicek mi? konu sağlık unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?