Beni kısayım diye istemiyor:(

saka gibi söyledi öyle ciddi değildi. zaten öyle çok düsünceli falan değildir saf kalpli biraz ama üzüleceğimi nasıl hesap edemedi çok kızdım

erkekler bızım kadar ınce dusunemıyor ıste.

senn kısaysan bende cüceyim artık ben senden 3 cm daha kısaysım bana kısa dıyende olmadı yani sevgilinin boyu cok uzun dııye sende cookk uzun olmak zorunda degilsin hem kayınvalıdeye ne oluyor allah allahhhh

saka gibi söyledi öyle ciddi değildi. zaten öyle çok düsünceli falan değildir saf kalpli biraz ama üzüleceğimi nasıl hesap edemedi çok kızdım

bak ben yalşadım söylüyorum sna işte.. ciddi değildi çünkü ne kadar saçma olduğunu biliyo o da
seni inciteceğini de düşünmedi çünkğ onun için çokta önemli değil anasının yorumu senin için de önemli olmaz düşüncesini taşıyodu
ablana sor sen bu durumları

sen benim güzin ablam oldun

canım benim annemde dogal olarak erkek cocuklarına duskunlugunden kımınle konussalar. okumus olsun. az guzel olsun. boylu poslu olsun. oglumun kımlerden neyı eksık deyıp durur ama bunun kotu bır nıyetı olmaz genel anlamda. bu bir.. ikincisi:bir de kotu nıyetı olup ınsan begenmeyen tıpler vardır kı kayınvalıden boyleyse ıste o kotu ..dıger en onemlı konu ıse:esın olacak kısı bence ayıbın en buyugunu yapmıs bu kavgada bıle soylenmez bence.mesela benım esım ırı ve yapılıdır. boyu 1.85 kılosu 90 ben 1.65 ve kılom hamıle oldugum halde 51...ve esım benı kucuk suratlım dıye sever ve o bu durumdan hıc rahatsız degıldır kı bılıyorum gorumcemler ve kayınvasldem mutlaka bırsey dıyordur.umrum degıl cunku benım bakıs acım saglıklı olmak ve fıt olmaktan yana oldugu ıcın asıl ben onları kınarım boyle bırsey duysam.yuzlerını de soylerım ama henuz boyle bırseye denk gelmedım.sen esın olacak kısıye bak bence onemlı olan onun dusuncesı ve eger bu nedenlerden dolayı bırakılıyorsan ya da laf edılıyorsa da o ınsanla asla evlenme.bır arkadasın dedıgı gıbı aslında bu tarz seylerın hepsı ayrılma bahanesıdır.

sen benim güzin ablam oldun

valla kuşum kaynanamdan duymadığım laf kalmadığı için uzman oldum bu konuda..
adamlara isyanın gereği yok..
kayınvaliden de konuşacak konuşacak sonra susacak
önemseme sen boşver.. duymamış ol..
evet kısayım ama oğlu beni seviyo de kendine kazanan sen olursun bak

Ne kadar sığ insanlar var ya, böyle bir önyargı olabilir mi... Hani erkek arkadaşınız anasına "şımarık, huysuz" falan diye yetiştirmiş olsa da bu yüzden kabul görmeseniz anlarım, neticede karakter yapısıyla ilgili bir şey. Ama bir insanın Tanrı vergisi boyu yüzünden o laf edilir mi ya. Kaldı ki gayet ortalama bir boya sahipmişsiniz, başlığı okuyunca "acaba 140 falan mı" diye geçmişti aklımdan. Bu konuda canınızı sıkmalarına sakın izin vermeyin de, anasına gidip sevgilim kısa diyen, sonra size gelip "annem hazretleri böyle böyle buyurdu" diyen adama ne yapılır bilemedim.

evet boy farkı az olsun istiyor herhalde. söylemesi saçma ama arkadasında dediği gibi erkekler ince düsünmüyor çocuksu oluyorlar hesap etmiyorlar kırılmayı. annesinin direk böyle dememesi gerekiyordu ama hele ki bir kız çocuğu annesi.

canım erkekler bayanlar gıbı ınce fıkırlı degıllerdır. ama sen kırıldıgını bellı etmek ıcın esın olacak kısının mutlaka bır begenmedıgın tarafı vardır. fızıksel olmasa bıle duygusal ya da farklı bırsey . kı ben esım benı kızdırmak ıcın bırseyler soylese ben hemen sen de (atıyorum) burnuna bak dıyorum mesela hemen gulusup kapatıyoruz olayı ve o zaman gercekten burnumda bırsey mı var dıyor hehehee gereksız sınır edıcı seyler ama zevklı dene bence.

hataya hatayla karşılık verilmez

ben de kendini bilmez bi kayınvalide istemem deseydin sen de keşke

buyur böyle bi kadından iyi niyet bekle sen şimdi.

ayrıca da boyun hiç de kısa değil.

Son düzenleme:
hataya hatayla karşılık verilmez

yaptıgının hata oldugunu dusunmedıgın durumlar ıcın gecerlı bu...benım soyelmek sıtedıgım daha farklı bırsey sadece erkeklere senın ne hıssetıgını ogretmenın bır yoludur sadece yoksa hata olarak gormuyorum.eger sana yapılmasını ısrtemedıgın bır davranıs veya soz varsa sen de yapma demenın bır sekli

böyle geri kafalı bir kaynana ile ömür boyu uğraşacağın için (eğer evlenirsen) sana sabır diliyorum. ha bir de, kaynanan fiziki olarak çok kusursuz herhalde, valla ben olsam dasyanamayıp bunu bir şekilde ima ederdim

Benim erkek arakdaşımda çok uzun değil topuklu giyince yakışırz kısa boyu kamufle açısından :)

Bana değil de anneme olmuş bu durum.Halam la ilk tanıştığında halamlar annemi istememiş çok kısa diye şimdi ise kendi gelinlerini beğ enmiyorlar anneme imreniyorlar keşke onun gibi gelinimiz olsaydı diye... Dert etme geçer...Utandırırsın bir gün efendiliğinle hanımlığınla utanır o da anlar yanlışını..Ne yani deve de de boy var..Ayrıca ben erkek annesi olsam minyon bir gelin isterdim bende iri bayanları sevimli bulamıyorum bir türlü gelin gibi hanımcık durmuyorlar benim gözümde ama hiçkmseyi de dış görünüşle yargılamamak gerekir..çok yanlış birşey çünkü..

1.63 kısa mıymış
kadın uzun mu bari pek merak ettim ayy ne saçma bir durum ya şaka gibi:26:
Uzunluğu ne yapcak fikri olan var mı?

evet haklısınız baya geri kafalı uzunda sayılır eh işte. ama benim hakkımda böyle düsündüğüne pişman olmama durumuda var.

çok gereksiz muhabetler bunlar.sevgilin sana gelip böyle şeyleri anlatıyorsa ardına bakmadan çek git.... seni sen olduğu için sevmeli,saygı duymalılar

sen 1.63 müsün gercekten yoksa kafana göre bir rakam mi söyledin ?
cünkü 1.63e kimse kisa demez bence..
ki kisa bir boy degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…