saka gibi söyledi öyle ciddi değildi. zaten öyle çok düsünceli falan değildir saf kalpli biraz ama üzüleceğimi nasıl hesap edemedi çok kızdım
saka gibi söyledi öyle ciddi değildi. zaten öyle çok düsünceli falan değildir saf kalpli biraz ama üzüleceğimi nasıl hesap edemedi çok kızdım
bak ben yalşadım söylüyorum sna işte.. ciddi değildi çünkü ne kadar saçma olduğunu biliyo o da
seni inciteceğini de düşünmedi çünkğ onun için çokta önemli değil anasının yorumu senin için de önemli olmaz düşüncesini taşıyodu
ablana sor sen bu durumları
sen benim güzin ablam oldun
canım erkekler bayanlar gıbı ınce fıkırlı degıllerdır. ama sen kırıldıgını bellı etmek ıcın esın olacak kısının mutlaka bır begenmedıgın tarafı vardır. fızıksel olmasa bıle duygusal ya da farklı bırsey . kı ben esım benı kızdırmak ıcın bırseyler soylese ben hemen sen de (atıyorum) burnuna bak dıyorum mesela hemen gulusup kapatıyoruz olayı ve o zaman gercekten burnumda bırsey mı var dıyor hehehee gereksız sınır edıcı seyler ama zevklı dene bence.
hataya hatayla karşılık verilmez
merhaba kk üyeleri.. erkek arkadasımın annesi boyum kısa olduğu için kısa gelin getirme demis. ama çok akıllı falan deynce tanısalm madem demis. ama kısa diye istememesine çok sinir oldum. kısa olduğum için beni istemeyip bunu bana sezdireceğini düsünüyorum. sizde de oldu mu hiç böyle sorun.
merhaba kk üyeleri.. erkek arkadasımın annesi boyum kısa olduğu için kısa gelin getirme demis. ama çok akıllı falan deynce tanısalm madem demis. ama kısa diye istememesine çok sinir oldum. kısa olduğum için beni istemeyip bunu bana sezdireceğini düsünüyorum. sizde de oldu mu hiç böyle sorun.
1.63 kısa mıymış
kadın uzun mu bari pek merak ettim ayy ne saçma bir durum ya şaka gibi:26:
Uzunluğu ne yapcak fikri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?