Beni kısayım diye istemiyor:(

ya Allah aşkına sen mi dalga geçiyorsun bu kadar milletle yoksa kayınvaliden yada sevgilin mi dengesiz?

1.65 hiçte kısa bi boy değil hatta aksine iyi ideal uzun bi boy bende seni 1.50-55 falan sandım valla kusura bakma benim boyum 1.55 civarı sevgiliminde 1.85 bi cetvel boyu kadar boyu farkımız ama sorun olmuyor sen kısaysan ben neyim acaba..

annem de hep öyle der.
benim de yüzüme söyleseydi bende bu cevabı verirdim ama iyi ki yüzüme söylememiş yüz göz olmak istemem o kadar

Allahım ya sinir oluyorum insanları dış görünüşüyle yarılayanlara seni yaratan Allahta tövbe haşa onu kim yaratmış. benide yıllar önce bu konu yüzünden üzdüler ve şimdi okadar piişmanki anası vicdan azabı çekiyor ama biz ayrıyız artık önemli olan karakter inş kendi karakterinde insanlarla karşılaşrlar ble insanlar. ben asla artık böyle insanlara taviz verem. kendi değerini bil canım anasına da kendini beğendirmeyede çaba gösterme nasılsan öle beğensinler boşver

1.20 filan canlanmıştınız gözümde.
..

başka birşeye takılmıştırda boyu bahane etmiştir. kayınvalide işte.

boyu uzun aklı kısa olanından alsın madem...
çünkü aklı başında bi gelin böyle kayınvalideye tahammül edemez

163 falandır.. o uzun boylu ama

1.63 ve kısa....ben 1.60'ım ve kısa demiyorum kendime sadece biraz miniğim:) bence k.valide adayınızın başka sorunları var yoksa bu boydaki bir kız hiç de kısa sayılmaz.boş yere üzülmeyin..

kendisi söyledi annem böyle dedi diye... evet bencede benim ailemde kimse görünüsüyle değerlendirilmediği için çok yadırgadım üzüldüm

Eş adayınız hatalı bir şey yapmış. Aileler kendi içerisinde, bazen hadlerini aşsalar da, muhabbet olsun diye çok fazla şeyler konuşabilir. Hiç doğru değil aslında ama kınamak da istemiyorum. Eş adayının kalkıp bunu size getirmesinin amacını hiç anlayamadım... Bunu size söylerse birden uzayacağınızı falan mı düşündü, çok enteresan.. Ya da "bak böyle bir sorun var, üstesinden "akıllı" olduğunu söyleyerek geldim. Annemin yanında zeka küpünü tamamla, sudokunu bitir, akıllı olduğunu gösterecek ne varsa yap.. Kendini çok salma?"gibi bir mesaj mı vermek istedi, onu da hiç anlayamadım..

Siz bir araba modeli değilsiniz.. "Çok benzin yakıyor ama 0'dan 100'e beş saniyede çıkıyor, o yüzden alıyorum" bahaneleri gerçek neden olamaz... "Ben onu böyle seviyorum... O kadar çok seviyorum ki, bunu görmüyorum bile" demesini söyleyebilirsiniz. Böyle geçici çözümlerle sizi kabul ettirmeye çalışması hoş değil. Kayınvalideniz bu kadar müdahale edememeli bana göre... Eş adayınız da böyle çözümler üretmemeli.. Çözümü üretip size hiçbir şey getirmemeli...

Mümkünse konuşun.. "Ben de bir daha böyle saçma sapan şeyleri aklına takan anneciğinin yorumlarını getirmeni istemiyorum. Buna da bir çözüm bulur musun?" demen yeterli bence.. Eminim binlerce güzel huyunuz var ve bu yüzden seviliyorsunuz. Bir boy bunun kıstası olamamalı.. İstiyorsa safkan bir arap atı da hediye edebilirsiniz. Hem boy var, hem de iyi koşar..

Selamlar,

Canım hiiiç üzülme. Benim de sevgilimle aramda neredeyse 30 santim var hiç de sorun etmiyorum. Ki boyun kısa da değil zaten ortalama bir boy. Kaynanana gelince o oğlu elinden gidecek iş ciddiye binmeye başladı diye evham yapmıştır. Hele bir de oğluna fazla düşkün ve kıskançsa o zaman zor.... Ama şahsen ben sevgilinin de akıllı ama falan diye konuşmasına takıldım biraz ne bileyim sanki bu bir kusurmuş da bak onu da öne çıkaran başka şeyleri var gibi:44: Ben öyle algıladım yani

iyi ki varsınız kızlar.. bende boyumu kısa olarak görmüyordum. sonuçta Türkiyede birçok kadın bu boylarda. erkeklerimizde aşırı uzun sayılmaz zaten ama erkek arkadasım 185 biraz uzun diye annesi playboy gibi görmeye baslamıs sanırım oğlunu. tekrar konuyu açınca tepkilerimize göre karar vereceğim..

senin sevgilin 1.85 benim sevgilimde aramızdaki tek fark benim boyum 1.55 seninki 1.65 aradaki farkı sen bul ben yorum yapmıycam bile 30 sntm koskoca 30 santim ben sorun etmiyorum sen hiç etme bence uzun boylu erkekler genelde kısa boylu kadınlardan hoşlanır ve evlenirler...

minikçim;
eşimde 1.85 boyunda :) evet azıcık büyük görünüyor yanımda ama olsun,kalplerimiz bir ya o yeter :)

k.valide adayın tekrar o konuyu açarsa gül ağacı da kısa olur ama sonuçta gül ağacıdır dersin ...ve susar..ayrıca sen kısa değilsin!

bence erkek arkadasın da yaptıgı hatayı bi gözden geçirmeli, kötü niyeti olmasa bile seni epey incitmiş...

aynı sorun bende de oldu ama sana şu kadarını söyleyeyim gidip tanışma canım.illa tanışmak istiyorsa o gelsin senin yanına ben çok pişman oldum gidip tanıştığıma.şimdi bunu söylüyorsa daha görmeden sonradan neler söyler allah bilir.ama art niyetle söylememiş de olabilir belki seni görünce çok beğenecek sevecektir ama yine de sen gitme tanışmaya

bencede gitme tanışmaya. yüz verme ayağına gitme. böyle şeyleri sorun yapıp lafını eden insanları kınıyorum

evet insanların karakterine oğluyla nasıl anlastığına bakmadan elestirmesi çok tuhaf.. incitti haklısınız bu konuyu kestiripte tanısmaya gitmem saçma olur..

kızlar erkek arkadasıma birkaç arkadasıma danıstım annenin söylediklerini dedim ne dediler dedi "senin neden bunu bana gelip söylediğini annenin senin yanında podyuma çıkaracağı birini bulmasını" dedim. kızdım dedi beni anlamıs olursun dedm beni rezil etmissin benden cevap alman gerekirken herkese anlatmıssın dedi bende aynı seyleri duymaktan zevk almıyorum senin tepkini tahmn ettim dedim.

Keşke akıl danıştığınızı bildirme ihtiyacı duymasaydınız. Hem en ufak şeylerle başedemeyen, ne yaşasa kadın kadına ortamlarda uluorta paylaşan kadın durumuna düşmüşsünüz, hem de erkek arkadaşınızın boşboğazlılığına kızmanızı tutarsız kılmış olmuşsunuz.

Benimde sevgılımle arada 26 cm var benım adam çok uzun yaaa çook hemde (( ama gercekten uzun erkekler uzun kız ıstemıor benım sevgılım oyle dıor yanı :))) annesyle tanısmadım henuz çok ıstıor ama ben kaçıorum sureklı ama annesi bana boyle bısey derse tepkım sert olur kı boyum kısa deıl onun oglu cok uzun huh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…