evet oldu
benim çok sevgili kayınvalideciğim de beni kısa boylu boylu olduğum için bide mesleğim olmadığı için hiç istemedi
aöa benim eşim ona isteyip istemediğini sormadı
sadece kararımızı söyledik geçtik
hatta yeri geldiğinde hala kısasın der bende veririm cevabını
boy devede de var ama eşşeğin peşinden yürüyo derim
boşver hiç takma
annem de hep öyle der.
benim de yüzüme söyleseydi bende bu cevabı verirdim ama iyi ki yüzüme söylememiş yüz göz olmak istemem o kadar
163 falandır.. o uzun boylu ama
kendisi söyledi annem böyle dedi diye... evet bencede benim ailemde kimse görünüsüyle değerlendirilmediği için çok yadırgadım üzüldüm
iyi ki varsınız kızlar.. bende boyumu kısa olarak görmüyordum. sonuçta Türkiyede birçok kadın bu boylarda. erkeklerimizde aşırı uzun sayılmaz zaten ama erkek arkadasım 185 biraz uzun diye annesi playboy gibi görmeye baslamıs sanırım oğlunu. tekrar konuyu açınca tepkilerimize göre karar vereceğim..
iyi ki varsınız kızlar.. bende boyumu kısa olarak görmüyordum. sonuçta Türkiyede birçok kadın bu boylarda. erkeklerimizde aşırı uzun sayılmaz zaten ama erkek arkadasım 185 biraz uzun diye annesi playboy gibi görmeye baslamıs sanırım oğlunu. tekrar konuyu açınca tepkilerimize göre karar vereceğim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?