Beni kısayım diye istemiyor:(

evet sanki ben zorla tanısmak istiyorurm. iyisini bulsunda sevsin.
en iyisi sen bu işi askıya al..
annenle tanışmak beni düşündürmeye başladı falan de kendini ağırdan sat..
çok istiyosa tanıştırmayı o koşsun peşinden.. yok tanıştırmaya o da çok meraklı değilse ne ala..
çok mu meraksın kaynana tavırlarına sende

uzun gelin alıp basketbolcu diye mi yetiştirecekmiş. tey allahım yaa. hayır anlamadığım oğlu mu evleniyor senle yoksa kaynanan mı evlenecek senle. ayrıca boyun gayet normalmiş.

Bence sevgilin kişiksz birisi, demek ki annesine boyu kısa demiş anneside kısa gelin istemm demiş... ya da sizden ayrılmak için bahane üretiyor.. Benimde boyum 164 ama bu güne kadar herkes benm uzun boylu olduğumu söyler hep bende yok ya kısayım çok uzun değilim derim yok yok uzun değilim derim ama çevremde ki arkadaşların içinde en uzun boylu ben varım.. bence erkek arkadaşın kişilksz biri

Annesinin bu saçma yorumu karşısında erkek arkdaşınız ne demiş peki.
Bir de gelip size bunu anlatması yanlış, kırılacağınızı ve annesinden soğuyacağınzı düşünmeliydi bence.
Bunu size bu kadar rahat söylemesi ve üzüleceğinizi düşünmemesi kötü.
Annesine de niye böyle düşünüyorsun diye uyarmaması kötü.
Peki size bunları söylerken ki hali nasıldı, üzgünmüydü mesela, rahat mıydı?

Erkek arkadaşına söyle kayınvalide adayından bir gelin prototipi alsın mesela boy 1.75'ten az olmaycak ,kilo maksimum 55 ,gözler yeşil saçlar kumral ,burun hafif kalkık hele kemerli filan hiç olmayacak öyle ise tez estetik ameliyat yapılacak, göğüsler en az 90 olacak ,bel 60 kalça 90 ve bu forma girmek için günde 2 saat spor yapılacak böylece prototipi yapılan gelin adayı gerçeğe uyarlanacak . Karakter, güzel huy, ahlak, dürüstlük mü geçin bunları efenim ne önemi var evlilikte.

163 falandır.. o uzun boylu ama

1,63 kısa mı şimdi ya ben de 1,45 civarı falan sandim ya hem olsa nolur ki? Bunu sana erkek arkadasın mı söyledi annem böle böle dedi diye? Yani o annesiyle konuştuğu bazı seyleri seni kırmamak adına sana söylememesi gerektiğini düşünememiş mi? Hayır ilginçtir çok benzer bir durum benim basıma geldi şimdi müstakbel kayınvalidem beni çok seviyo erkek arkadasım da henüz tanıştırmadan etmeden annesiyle olan konuşmasını bana aktardığına hala bin pişman ...

benide kayınvalidem kapalıyım diye pek istememişti umrumda olmadı onun ne istediği degil oğlunun ne istediği önemli çünkü.Şimdi ise bunu inkar ediyo sen beni yanlış anlamışsın diye

Allah'ım erkek arkadaşın da bunu gelip sana mı söylüyor?

Aslında bir bakıma söylemesi de iyi,
en azından hem kayınvalide adayının hem de eş adayının,
bu tür durumlarda tavrını görmüş oluyorsun...

evet aslında konu önemli değil.tepkileri önemli.anlaşılıyor ki ilerde annesi,babası,kardeşi senin hakkında olumsuz bir şey dese gelip sana söyleyecek düşüncesizce.sen onlar hakkında bir şey desen gidip onlara söyleyecek.aradaki dengeyi kuramayacak biri sevgiliniz.karı-koca küser barışır önemli değil ama diğer fertlerin dedikleri unutulmaz,etkisi de kolay kolay geçmez.erkek yeni ailesi ve eski ailesi arasındaki dengeyi sağlayamazsa çok büyük sorunlar yaşanıyor.

herkesin cocugunun yanında gormek istdigi gelin veya damat adayı vardır hayalinde ama illa ona uygun birinide bulmak zorunda degil kimse kısa uzun fark yapmaz onemli olan kisilikli olsun

163 ün nesi kısa allah aşkına, klasik ortalama türk kadını boyu, seni podyuma falan çıkarcaklarsa bilemicem

zaten uzun olsanda bu defa gelin adayı çok uzun derdi, önemli olan niyet

sevgiliniz nasıl söylüyor bunu size yaa çok ayıp annesinin ayıbını tekrarlamak bu. kendide öyle düşünüyor heralde.

Konu boyunuzun kısa olması değil, beğenmemek için bahane bulmak. Ne şanslısınız ki reel olarak hiç bir kusurunuzu görememiş böyle fantastik şeyler uydurup duruyor. Ben 1,50 yim eşimse 1.75... Bana bile kimse kısa demiyorken sizin boyunuza hiç laf söylememeliler.

Benim arkadaşımın da başına böyle bişey geldi. Ama kız isterse kapı kadar olsun gene mırın kırın ederdi.
Onun amacı oğlunu paylaşmamak
Sevgilin de bunu sana nası söylemiş hiç mi annesine kin bağlayabilceni düşünmemiş

1.80lik bir gelin bulsun da basketbol mu oynasın istiyor beraber.
Napcakmış.
Hem boyun kısa değil.

Bunu size söyleyen sevgilinize kızmalısınız..
Annelerin her söylediği söylenseydi, oooo....
Usuluyle gereken cevaı annesine verecekti ve meseleyi size hiç sezdirmeden konuyu kapatacaktı.
Bırakın verilen cevabı '' ama zeki '' diye bir açıklama da yapmış galiba.

Şimdi bunu sevgilinizede söyleyemezsiniz, benden saklasaydın söylediğini diye. Anlamı kalmaz çünkü.
Ne diyeyim ortalığı karıştırıyorum böyle yazarak ama aklıma ilk sevgilinizin yanlış yaptığı geldi annesinden çok.

Yaşı küçük mü sevgilinizin ? Küçükse idare edememesi normal.(e yakın).

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…