Beni kısayım diye istemiyor:(

Bunu size söyleyen sevgilinize kızmalısınız..
Annelerin her söylediği söylenseydi, oooo....
Usuluyle gereken cevaı annesine verecekti ve meseleyi size hiç sezdirmeden konuyu kapatacaktı.
Bırakın verilen cevabı '' ama zeki '' diye bir açıklama da yapmış galiba.

Şimdi bunu sevgilinizede söyleyemezsiniz, benden saklasaydın söylediğini diye. Anlamı kalmaz çünkü.
Ne diyeyim ortalığı karıştırıyorum böyle yazarak ama aklıma ilk sevgilinizin yanlış yaptığı geldi annesinden çok.

Yaşı küçük mü sevgilinizin ? Küçükse idare edememesi normal.(e yakın).

ne kadar sacma
soyle bir sey gecti gozumun onunden

kayinvalide: kisa gelin istemem kisaysa getirim deme sakin
oglu: anne kisa ama cok akilli
kayinvalide: iiyi gelsinde gorek BARIII

varmi boyle bir sey ya

ergenlik çağımda baya bi siilce problemim vardı... eşim ailesine illk benden bahsettiği zaman, işte bilmem kimin kızı diye, sevgili(!) kayınvalideciğim demiş ki ''hımm, evet, sivilceli bi kızdı''
ve benim sevgili kocacığım gelip bunu bana söylemişti... kadına bir gıcık oldum, oluş o oluş...

sorun kayınvaldende değil cnm erkek arkadaşında yani annesini genel yaptığı bir yorum evlenecek kıza taşınıp söylenmez erkek işte akıl edemiyorki senin bu nedenle üç gece uyumayacağını uzun bir süre buna kafayı takacağını bilemezki kafa bizden farklı napıcaksın. sen dert etme o anne oğul arasında genel hiçbir nesnelliği olmayan bir diyalog. seni görmeden tanımadan karar veremez. eğlenmişler onlar öylesine sevgilin sana söylemiş aklını bulandırmış. sen rahat ol. her anne oğluna yada kızına değer veren aklı başında saygılı anlaşabileceği gelin yada damat arar. için rahat olsun takma kafanı bunlara tanışınca böyle şeyleri düşünmeyeceksin bile. sakın bu sözü içinde büyütüp en ufak bir olayda beni zaten hiç istemedi annen deme ilerde. pozitif ol hatta anneye şaka yollu boyunla ilgili espiri yap oğlunun bunu söylediğini anlasın hem oğlunu uyarır hem oğluna karşıda daha dikkatli konuşur. ama bu demek değil ki kayınvalden kötü niyetli git tanış önyargılı olma. hem sende ikinci bi aile alıyorsun bak bakalım nasıl insanlar. Allah şimdiden mutlu mesut etsin

Siz niye evde böyle kurbanlık koyun gibi konuşuluyorsunuz.
Anneniz babanız kendinize saygınız yok mu?
Kafası zerre kadar çalışan bir kayınvalide adayı kız namuslu mui aklı başında mı evi çekip çevirir mi oğlumu mutlu eder mi iyi anne olur mu diye bakar.
Boyu kısa ama zeki !
IQ testi yapar herhalde bakalım yeterince zeki misiniz ?
Ya yaşlarınız ufak yada cidden anasına çeken kafası pek çalışmayan bir sevgilin var.

ya cnm erkek arkadaşını boyu kaç bilmem ama benım kardeşimin boyu 1.98 sözlüsününde 1.60 falan yani senın ki de bişeymi ama bizim ve onların aklına hiç böyle saçma bişey gelmedi huyunuz guzel olsun siz yakıştırdıysanız gerisi teferruat topuklu ayakkabıda herşeyin çözümü şimdi amann takma bile öz güvenin yerinde olsun

boyun gayet iyi canım ne alcakmış oğluna adriana lima falan mı ne salak insanlar var yaa sanane boyundan

Bikerisinde buna benzer olay bizim cevremizdede olmusdu kayinvalide gelini beyenmeisdi ne yüzden unutum, ama oglu öyle bi susturduki,
Dediki Anne senmi koynuna giricen benmi sana noluyur ben beyendim ve seviyorum

kızlar benim bir akrabam var.kadın oğlunu evlendirecek.kendisi 140 falan aşırı kısa.oğlu da taş çatlasa 165.ama gelini uzun boylu olacakmış ilk kriteri bu öbür gelini de dediği gibi uzun boylu,kocasını baya bir aşıyor.bir kız varmış da iyimiş de kısa diye almamış.ya sen gençken illaki böyle laflar duymuş kısalığından çekmişsindir.şimdi aynısını neden başkasına yaşatıyorsun ki.

ayy tam da taktığım konu.benim noyum 1.51 ! o 1.63e kısa diyorsa !!! kurban olsunlar sana kızım! bana da kurban olsun ohhhhh !!

Merhaba
Tövbe ya rabbim ya ne denir ki böyle insana şaşırıyorum
Akli dengesi kesinlikle bozuk uzun olanı ne yapacak, uzun olup aklı kısa bulursa görür gününü
Ne gereksiz muhabbetler yapıyorlar ya tuhaf.

Uzak olsun şöyle insanlar sinirlendim valla yuh be
Takma arkadasım konussun dursun rahat ol.Boyunu Allah verdi neysen osun.

erkek arkadın da alemmiş, sana söylemeseydi bunu annesinin azının payını verseydi. uyuz kadın yaa. sen evlenme sakın bunlar. senin boyuna posuna kurban olasıca. bence tanışma, tanışacaksan da hem erk arkadaşını hem de annesini bozuver. boylarınız kaç bu arada? çok mu uyumsuzsunuz? benm eşimin 1,75 benm 1,59. görümcem bana boyun uzun dursun kardeşimin yannda topuklu giy demeye kalktı, pişman ettim kadını. bence sen de pişman etmelisin. ne boş insanlar var ya. bu arada 28 yaşındayım, hayatımda ilk kez dar paça pantolon giydiğim için aralıksız 1 hafta topuklu giydim, sırf pantolonun altına yakıştırdıım ve çok rahat olduğu için bu tarz ayakkabılar(dolgu tpuk). anlamıyorum yaa, boy devede de var, ne boşlar

benim kaynanam da benim için arkamdan kısa demiş.
birde çevir kazı yanmasın şeklinde topuklu giysin daha genç demiş. yüzüme söylemedi ama söylese tepki ne olurdu bilemiyorum. kafam gidip geliyor. belki çok pis terslerdim kötü olurdu.
bende eşime beni aldığında manken değildim hala aynıyım, topuklu giymicem dedim. var topuklularım arada giyerim ama o kadının yanında hiç topuklu giymedim..
inadına..
bu arada 165 cm boyundayım eşim 184 cm.

evet oldu
benim çok sevgili kayınvalideciğim de beni kısa boylu olduğum için bide mesleğim olmadığı için hiç istemedi
ama benim eşim ona isteyip istemediğini sormadı

sadece kararımızı söyledik geçtik
hatta yeri geldiğinde hala kısasın der bende veririm cevabını
boy devede de var ama eşşeğin peşinden yürüyo derim
boşver hiç takma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…