185... sanmıyorum annesi demistir tipi fena kadının.
bu akşam ki muhabbetlerden şunu anladım bizim insanımız görünüşe fena takmış.inşallah o kayınvalide en az 180 boyunda hayırlı bir gelin bulur.o da onu kapı dışarı eder aklı başına gelir töbe töbe.insanlık arayacaklarına basketçi arar olmuş insanlar. saçmalık...................
merhaba kk üyeleri.. erkek arkadasımın annesi boyum kısa olduğu için kısa gelin getirme demis. ama çok akıllı falan deynce tanısalm madem demis. ama kısa diye istememesine çok sinir oldum. kısa olduğum için beni istemeyip bunu bana sezdireceğini düsünüyorum. sizde de oldu mu hiç böyle sorun.
merhaba kk üyeleri.. erkek arkadasımın annesi boyum kısa olduğu için kısa gelin getirme demis. ama çok akıllı falan deynce tanısalm madem demis. ama kısa diye istememesine çok sinir oldum. kısa olduğum için beni istemeyip bunu bana sezdireceğini düsünüyorum. sizde de oldu mu hiç böyle sorun.
163 falandır.. o uzun boylu ama
erkek arkadın da alemmiş, sana söylemeseydi bunu annesinin azının payını verseydi. uyuz kadın yaa. sen evlenme sakın bunlar. senin boyuna posuna kurban olasıca. bence tanışma, tanışacaksan da hem erk arkadaşını hem de annesini bozuver. boylarınız kaç bu arada? çok mu uyumsuzsunuz? benm eşimin 1,75 benm 1,59. görümcem bana boyun uzun dursun kardeşimin yannda topuklu giy demeye kalktı, pişman ettim kadını. bence sen de pişman etmelisin. ne boş insanlar var ya. bu arada 28 yaşındayım, hayatımda ilk kez dar paça pantolon giydiğim için aralıksız 1 hafta topuklu giydim, sırf pantolonun altına yakıştırdıım ve çok rahat olduğu için bu tarz ayakkabılar(dolgu tpuk). anlamıyorum yaa, boy devede de var, ne boşlar
kendisi ne kadar uzun ki
3 metre falan mı
3 metreyse o çabuk ölür, jigantism hastalığı vardır, bi doktora gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?