Evet canım biliyor. Ama ben de artık yazışmalarımızda arkadaşlık sınırları içinde kalmam gerektiğini anladım. Zira konuyu 50 sayfada irdeledik ve hakkımda bunun hayırlı olacağına kara verdik hepbirlikte.:)O sizin bekar olduğunuzu, ilişkinizin olmadığını biliyor mu?
Herkesin müzik zevki ruhunun da bir yansıması. Benimki de aynen öyle işte. Kendimi bildim bileli bu şarkılar dilimde, kalbimde hep.Zaten dünden beri senin sayende tekrar Türk Sanat Musikisi dinlemeye başladım. Sözler ne kadar zarif, incelikli. İnsanı dinlendiriyor ama hüznü de hemen yanı başında hissettiriyor, hadi bakalım hayırlısı.:)
Ama hüznü artırmıyor mu bu şarkılar. Sanki sürekli dinlenirse karamsarlık yapabilir mi diye düşündüm. Aslında müzik zevki gerçekten kişilikle ilgili ip uçları verebilir dediğin gibi. Sen de belli ki ince, düşünceli, zarif bir insansın. Peki durgun ve karamsar mısın?Herkesin müzik zevki ruhunun da bir yansıması. Benimki de aynen öyle işte. Kendimi bildim bileli bu şarkılar dilimde, kalbimde hep.
Yok dışarıdan bakınca pek öyle gözükmüyor; çaktırmıuorum yani. Gayet neşeli ve canlı biri olduğumu düşünür/ zanneder:) beni tanıyanlar. Çok iyi tanıyanlar bilir aslında ne olduğunu.Ama hüznü artırmıyor mu bu şarkılar. Sanki sürekli dinlenirse karamsarlık yapabilir mi diye düşündüm. Aslında müzik zevki gerçekten kişilikle ilgili ip uçları verir dediğin gibi. Sen de belli ki ince, düşünceli, zarif bir insansın. Peki durgun ve karamsar mısın?
Süpersin.Yok dışarıdan bakınca pek öyle gözükmüyor; çaktırmıuorum yani. Gayet neşeli ve canlı biri olduğumu düşünür/ zanneder:) beni tanıyanlar. Çok iyi tanıyanlar bilir aslında ne olduğunu.
Anlatılmam yaşanırım mesafeli
-KAMU SPOTUDUR-
shapee beni çok ihmal ettin. İki gündür yoksun. Ben de başka bir üye ile şarkı ve yazı paylaştım ama kötü bir niyetimiz yok sadece entel sohbet ediyoruz. Koyu renkli kelimelerin bir araya getirilmesiyle mesaj alınabilir.
Süpersin.Bayılırım böyle insanlara. İçinde hem hüznü hem sevinci barındıranlara ve tüm duyguları dengeli yaşayanlara. Zaten ben de onun için sordum sen karamsar olamazsın bence. Gayet neşeli olma potansiyelin var ama çok da içli yazabiliyorsun. Dediğin gibi kelimelere yansıyanların ötesinde senin canlıda arkadaşın olmak da elbette bir ayrıcalık olmalı.
ha ha ha ayy gülmekten kalvyeyi tuşlayamadım. Rekabet şartları zorlu ama sen de boş durmuyormuşsun. Müzikli gönderme de iyi. Senden az kelimeyle çok şey ima etme sanatını öğrenmeliyim, sanırım Niçe de öyle isterdi.Ne yapayım, seviye olarak şartları eşitlemek için nietzsche okumaya başladım
kulaklığım takılı, fon olarak her ne kadar niran ünsal-özcan deniz aklım hep sende çalsa da problem yok iyi gidiyorum
ha ha ha ayy gülmekten kalvyeyi tuşlayamadım. Rekabet şartları zorlu ama sen de boş durmuyormuşsun. Müzikli gönderme de iyi. Senden az kelimeyle çok şey ima etme sanatını öğrenmeliyim, sanırım Niçede öyle isterdi.
Kuzucuğum Niçe'nin etkisine girmişsin belli ki, iyi ki Niran'la Özcan var ki modern dünya ile bağlantı devam ediyor. Herşeyin anlamsızlığı da gerçekten az kelimeyle çok şey ima ediyor. Zira varılacak en son nokta insanın hiçliğini idrak etmesi desem ben de. Biraz daha zorlayıp daha entel birşeyler çıkarayım dedim ama sen çok şekersin entelmişim gibi yapıp senin neşeli havanı puslandırmak gelmedi içimden. Zira bu hiçlik aforizmasına girersek uzatırız şimdi :)))))Kesinlikle (purom ve kocaman gözlüğümle yazıyorum)
teknoloji hakkında konuşmussunuz, yorumum;
Bu bağlamda konuşacak olursak her şey çok anlamsız. Modernitenin sancılarını çekiyoruz
ÇooooookŞarkı değişti, zorlu sevdam a geçti...
Ünlü düşünür özcan deniz demiş ki; Sevdanın kapında nöbetteyim... Çok derin anlamlı degil mi sizce de
Kuzucuğum Niçe'nin etkisine girmişsin belli ki, iyi ki Niran'la Özcan var ki modern dünya ile bağlantı devam ediyor. Herşeyin anlamsızlığı da gerçekten az kelimeyle çok şey ima ediyor. Zira varılacak en son nokta insanın hiçliğini idrak etmesi desem ben de. Biraz daha zorlayıp daha entel birşeyler çıkarayım dedim ama sen çok şekersin entelmişim gibi yapıp senin neşeli havanı puslandırmak gelmedi içimden. Zira bu hiçlik aforizmasına girersek uzatırız şimdi :)))))
Değil. Benden bu kadar ters ve net bir yanıt beklemiyordun değil mi? Nöbet tutmasın, eyleme geçsin. Durmakla olmaz. Nöbet beklemek zaten hepimizin görevi. Her ne varsa kendimizde ve sevdiklerimizde onları korumak için zaten nöbetteyiz, öyle olmalıyız. Bu bir meziyet değil. Önemli olan nöbetini tutacak değerlerin sayısını ve kalitesini artırmak. Bu da beklemekle olmuyor. Eylem gerekli.Şarkı değişti, zorlu sevdam a geçti...
Ünlü düşünür özcan deniz demiş ki; Sevdanın kapında nöbetteyim... Çok derin anlamlı degil mi sizce de
Çooooook
O kadar derin ki bir dalsan vurgun yersin. Ancak bazen şarkı sözleri gerçekten etki ediyor insana. Mesela büyük düşünürlerimizden Bengü ne demiş ."Alınmadım, kırılmadım, anlatamadım derdimi" .Çooooook
Ama o senin yorumlarını beğeniyor. Senin yaşam enerjin çok yüksek hep şansın var hayatta bence. Çünkü senin gibiler şanslarını kendileri oluştururlar. Bu ararda shapes hanım demeliyim sanırım .:))))Şimdi seni gördü mesafeli hanım hiç şansım kalmadı, nerden çıktın sen
Seni hiç sevmicem sütoğlan
Ama o senin yorumlarını beğeniyor. Senin yaşam enerjin çok yüksek hep şansın var hayatta bence. Çünkü senin gibiler şanslarını kendileri oluştururlar. Bu ararda shapes hanım demeliyim sanırım .:))))
Zorlama entelOlmuyor ama işte, sen beni oldugum gibi kabul et olsun bitsin
zorlama entel sırıtıyorum
Ahahahahah. Oğlum kreşe giderken bir şiir öğretmişti öğretmeni. Yıllardır hatırımızda;Şimdi seni gördü mesafeli hanım hiç şansım kalmadı, nerden çıktın sen
Seni hiç sevmicem sütoğlan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?