- 19 Şubat 2007
- 8.459
- 9.530
- 723
- Konu Sahibi Feslegen Kokulu Nane
-
Allah korusun sizi ve çocuklarınızı.Düşünüyorum zaten. Kendini öldürtmeye niyetim yok.
maddi durumunuz nasıl?Anlamadım ki. Benim söylediğimle onun.söylediği şey arasında bağlantı kuramadım.
Alın lütfen.Oğlum 5 yaşına yeni girdi, o da bisiklet istedi bi kaç kere evim dar süremez, bahçede sürecek yer yok diye eşime hep ben erteletiyordum. O bana sizin verdiğiniz tepkiyi verse sanırım bağırıp, çağırmak yerine haklısın diye düşünürdüm. Ayrıca bugün ilk işim bisiklet almak olacak. Bazen bir zamanlar çocuk olduğumuzu ve makul isteklerimiz alınmadığında ki hayal kırıklıklarımızı unutuyoruz, birisi de ben oldum şimdi.
Benim de evin küçücük, bahçemiz yok. İstanbul’da öyle bir ara sokakta oturuyoruz bisiklet kullanacak hiçbir yerimiz yok. Ama oğluma yine de almıştım, arada sırf bisiklet kullansın diye parke götürdük ara ara, uygun yer oluşturduk. Oğlum büyüdü, bisiklet kızıma kaldı. Oğluma da yenisini alayım dedim istemedi. Onun yerine ikisine de skooter aldık. Çok severek kullanıyorlar, hem kullanması hem de taşıyıp saklaması daha kolay.Oğlum 5 yaşına yeni girdi, o da bisiklet istedi bi kaç kere evim dar süremez, bahçede sürecek yer yok diye eşime hep ben erteletiyordum. O bana sizin verdiğiniz tepkiyi verse sanırım bağırıp, çağırmak yerine haklısın diye düşünürdüm. Ayrıca bugün ilk işim bisiklet almak olacak. Bazen bir zamanlar çocuk olduğumuzu ve makul isteklerimiz alınmadığında ki hayal kırıklıklarımızı unutuyoruz, birisi de ben oldum şimdi.
Sorun para değil ki. Psikopat eşimin zihniyeti sorun. Birisi onun ak dediğine kara desin gözlerinden ateş çıkıyor. Biz alsak gördüğü an bisikleti paramparça eder. O zaman kızım daha çok üzülmez mi?
Yoksa ben neden almayayım?
Aynen ben de böyle anladım. .Konu sahibi evet eşiniz çocuğunu koruma iç güdüsüyle tuhaf bir cevap vermiş. ..Yani dediğiniz gibi çocuğu alıp biri bisiklet diye götürürse sorumlusu sensin , seni öldürürüm demiş , ben bunu anladım .
Haklısın bugün ilk işim bu olacak. Bazen çocuk gözüyle bakmayı unutuyoruz gerçekten. Aslında çok masum bi istek değil mi.Alın lütfen.
Şu an migros'ta var indirimli.
Benim kızımda bisiklet istedi. Babası henüz maaş almadığı için erteliyorduk.
Baktım ki arkadaşları sürerken o ağlıyor, kimse bisikletini vermiyor. O gün gidip taksitle en güzel bisikleti aldım. Bu kez o bisikletini vermeyen arkadaşları kızıma yanaşıp "bisikletin çok güzelmiş, bir kez sürebilir miyim?" demeye başladılar. Kızım da bana sordu, hayır verme, herkes kendi bisikletini sürsün dedim.
Scooter var bizde. Ama bisikleti bi kaç kere söyledi. ben de hep sonra diye erteledim, çocuğum ne kadar anlayışlı ki hiç ses etmedi tamam dedi, ay bi üzüldüm ben. Hemen işten çıkıp alıcam valla. Sevinsin akşamBenim de evin küçücük, bahçemiz yok. İstanbul’da öyle bir ara sokakta oturuyoruz bisiklet kullanacak hiçbir yerimiz yok. Ama oğluma yine de almıştım, arada sırf bisiklet kullansın diye parke götürdük ara ara, uygun yer oluşturduk. Oğlum büyüdü, bisiklet kızıma kaldı. Oğluma da yenisini alayım dedim istemedi. Onun yerine ikisine de skooter aldık. Çok severek kullanıyorlar, hem kullanması hem de taşıyıp saklaması daha kolay.
Büyük kızım doğmadan önce çalışıyordum. Kızıma bakmak için işten ayrıldım. Zar zor da geçinmiyoruz çok şükür. Hatta annemden miras kaldı bana bir miktar. Mesele para meselesi değil.maddi durumunuz nasıl?
eğer zar zor geçiniyorsanız durumunuz yok ve eşiniz alamıyorsa
o sıkıntıyla böyle saçma konuşmuştur
bebeğiniz yokken çalışıyor muydunuz?
Ben burda başka bir şey kast etmiştim. Bisikletle kandırdılar demedim. Bisikleti olan biri gel seni bindireyim dese kendi bisikleti olmadığı için binmek isteyebilir dedim. Sonuçta 6 buçuk yaşında bir çocuk.Aynen ben de böyle anladım. .Konu sahibi evet eşiniz çocuğunu koruma iç güdüsüyle tuhaf bir cevap vermiş. ..
Sürekli size böyle benzer cevaplar mi verir?
Yok senelerdir ilk defa böyle bir şey duyuyorsanız.
Sakince konuşun neden öyle konuştuğunu anlayın.
Bir de eşiniz bisikleti neden alamıyor? Tek mi çalışıyor? Başka geliriniz var mı?
Kazancı size yetiyor mu yoksa ucu ucuna mi geçiniyorsunuz?
Kumbara da ki parayı aldığına göre var bir sıkıntı. .
Çok haklısınız..Sizde kararlı değilsiniz sürekli çocuğu atlatıyorsunuz bir anne olarak.Eşinizin yaptığına çanak tutuyorsunuz.Konustuk kızımla v.s diyerek.
Resmen 2 senedir çocuğu oyaliyorsunuz anne-baba olarak.
Harika bir cevap. O an aklıma gelseydi gerçekten söylerdim.Çocuğuma birşey olursa sen hapse falan girmezsin merak etme,hapse ben girerim sende mezara girersin.
Çocuğumun senin ihmal ve vurdum duymazligindan,atlatip,oyalmalarindan,
başına birşey gelirse çünkü o zaman ben seni yok eder,sonra gider paşalar gibi yatarım diyemedinizmi ?
Sorumsuz adam.Hem çocuğun parasını harca üstüne yat,hemde birde alamamasına kılıf bulmak için annesini tehdit et.
Yok yaa
Böyle demişsiniz işte..O da doğal olarak böyle anlar.. Ben de dedim ki " bak küçücük çocuk, bisiklet görünce saldırıyor, birisi gel seni bisiklete bindireyim der alır götürür, kandırır çocuğu
Eşim olacak kişi de bu sekilde konuşuyor. "Yeni doğum yaptın bebekle onu bisiklete bindiremezsin, ben işten geç geliyorum, ancak hafta sonları iki saat sürebilir en fazla. Daha çok üzülürmüş kızım o zaman.Oğlum 5 yaşına yeni girdi, o da bisiklet istedi bi kaç kere evim dar süremez, bahçede sürecek yer yok diye eşime hep ben erteletiyordum. O bana sizin verdiğiniz tepkiyi verse sanırım bağırıp, çağırmak yerine haklısın diye düşünürdüm. Ayrıca bugün ilk işim bisiklet almak olacak. Bazen bir zamanlar çocuk olduğumuzu ve makul isteklerimiz alınmadığında ki hayal kırıklıklarımızı unutuyoruz, birisi de ben oldum şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?