Canim,bu daha ne ki? Fragman sadece. Esimin kuzeni bulasici ishal olan cocugunu alip bize geldi yahu. Daha neler goreceksin izle bak. Sinirlerini saglam tut,memleketcek akillimiz coktur bizim,”amaaaan nolacak bagisiklik kazansin” da derler uzerine. Tam odunla kovalanmalik insan.
Sebep?
çok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Bebeğim oldu 22 gün önce.
görümcem gelmeyi çok istiyordu, dün şehir dışından geldi.
Bu sabah uyandık, diyor ki ben grip oldum çok hastayım
Dün de hapşırıyordu, ama dedim o kadar da düşüncesiz değildir. Alerjiktir falan. Çünkü ben de günde 5-6 kere hapşırırım ama hasta değilim.
Bebeği de kucağına aldı bol bol.
Balkonda Sigara içmesini geçtim. Şimdi diğer odada öksürüp duruyor.
Evim 1+1 elli metrekare
Yatak odasından çıkarmıyorum, ama sabah eşim salona götürmüştü oradan sonra söyledi hastayım diye.
Bebeğe mikrop geçmiş midir?
İnsan bi günde belirti vermeden hasta olur mu? Yola çıkarken hiç bi ben hasta oluyorum galiba diye düşünmez insan.
Boğazı ağrıyomuş ama bişey olmaz herhalde demiş !
Sorma yatobe tobe, gunaha girdim bak iyi mi
Yukarda yorumumu guncelledim ama tekrar yazmak istedim zira bu konuda hassasiyetim var. Gorumceyi hemen gönder. Seni korkutmak istemem ama bilmiyorum sosyal medyada takip ettim mi kalp nakıllı bebek kartal bir grip virusu nedeniyle miyokardit oldu. Benzer bir örnek daha biliyorum saglikli doğup grup virüsü nedeniyle oğlu miyokardit olan başka bir anne var. Allah korusun yavrunu hiç risk alma sağlık bu.Bilmiyorum kendi çocuğuna öyle yaptı zamanında
Odaya koyup ağlamaktan yorgun düşüp uyuyana kadar almıyodu
Cry out yöntemiyle uyku eğitimi gibi bişey verdi heralde
Bence acımasızlık
Evet yaptığı büyük düşüncesizlik. bebeginiz anne sütü alıyorsa bağışıklığı daha güçlüdür ama bu hasta olmayacağı anlamına gelmez. Önleminizi alın ailecek. Yani aiz ve eşiniz de uzak durmalısınız. Özellikle de eşiniz. Çünkü bebek emiyorsa sizin vücudunuzun üretti antikorlar sayesinde sizin hastaliginizdan bile korunur ama babasına karşı bir savunma mekanizması yok.çok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Dün de hapşırıyordu, ama dedim o kadar da düşüncesiz değildir. Alerjiktir falan. Çünkü ben de günde 5-6 kere hapşırırım ama hasta değilim.
Evim 1+1 elli metrekare
Yatak odasından çıkarmıyorum, ama sabah eşim salona götürmüştü oradan sonra söyledi hastayım diye.
İnsan bi günde belirti vermeden hasta olur mu? Yola çıkarken hiç bi ben hasta oluyorum galiba diye düşünmez insan.
Canım teyzen gelince seni cildirtacak o şimdiden belli.Benim de bebeğimi aglattigim olmuştur ama daha dünyaya geldiğinden haberi bile olmayan ,annesinin kokusu ve memesi ile sakinleşip kendini güvende hisseden bir melek senin kuzun.İkinci kızım 40 gün üstümde benim ve eşimin kalbimizi dinleyerek uyudu.İlk kizim kayinvalidemin " kokuna alismasin" baskıları altinda ve kucagimdan bebegi surekli almalari nedeniyle pek boyle olmadi ve ben depresyona girdim.Ama ikisinde de 40 dolduktan sonra uyku eğitimine basladim ve 2.5/3 aylık olduklarında kendi yataklarina yatirilinca uyuyan uyuyacaklari saat belli olan bir düzendeydiler.Ama şimdi o zaman değil.Bol bol koklasin kuzunla.Buna senin de ihtiyacın var.Bilmiyorum kendi çocuğuna öyle yaptı zamanında
Odaya koyup ağlamaktan yorgun düşüp uyuyana kadar almıyodu
Cry out yöntemiyle uyku eğitimi gibi bişey verdi heralde
Bence acımasızlık
Yukarda yorumumu guncelledim ama tekrar yazmak istedim zira bu konuda hassasiyetim var. Gorumceyi hemen gönder. Seni korkutmak istemem ama bilmiyorum sosyal medyada takip ettim mi kalp nakıllı bebek kartal bir grip virusu nedeniyle miyokardit oldu. Benzer bir örnek daha biliyorum saglikli doğup grup virüsü nedeniyle oğlu miyokardit olan başka bir anne var. Allah korusun yavrunu hiç risk alma sağlık bu.
Canım teyzen gelince seni cildirtacak o şimdiden belli.Benim de bebeğimi aglattigim olmuştur ama daha dünyaya geldiğinden haberi bile olmayan ,annesinin kokusu ve memesi ile sakinleşip kendini güvende hisseden bir melek senin kuzun.İkinci kızım 40 gün üstümde benim ve eşimin kalbimizi dinleyerek uyudu.İlk kizim kayinvalidemin " kokuna alismasin" baskıları altinda ve kucagimdan bebegi surekli almalari nedeniyle pek boyle olmadi ve ben depresyona girdim.Ama ikisinde de 40 dolduktan sonra uyku eğitimine basladim ve 2.5/3 aylık olduklarında kendi yataklarina yatirilinca uyuyan uyuyacaklari saat belli olan bir düzendeydiler.Ama şimdi o zaman değil.Bol bol koklasin kuzunla.Buna senin de ihtiyacın var.
Allah korusun yavrunuzu insallah hic bisey çıkmaz.okumuştum kartalın hikayesini
Zaten kardiyoloji doktoru kalbinde bi farklılık olduğunu, şimdi sorun olmayacağını ama ileride spora vs başlatırsak tekrar muayene olmasını tavsiye etti. Çok önemsemedik sıkıntı yok şu an dediği için ama henüz her şeye savunmasız neyin neye sebep olacağını bilemeyiz, onu korumak zorundayım.
Eşim aldı dışarı götürdü evde durmasın diye
Hemen pencereyi açtım havluları vs değiştirdim
Allah korusun yavrunuzu insallah hic bisey çıkmaz.
Oglumun aort kapagi normalden farklı olarak 2 yapraklı ( normali 3 kapakli) doktor takibinde. Doktorumuz diğer insanlara göre daha hassas demişti. En ufak virüs hastalıktan sonra kalp muaynesine goturuyorum kalbini olumsuz etkiledimi diye. Allah kimseyi evladiyla imtihan etmesin. Hic risk almayin gorumce ceksin gitsin uzulen uzulsun kirilan kirilsin hic bisey evlattN değerli değil.
Biraz abartmışsınız. Dezenfektan dediğiniz maddeler o kadar masum değil, sürekli kullanımı da zararlı. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Aşırı titiz olmayın. Sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler. Hem zaten mikrobik, bulaşıcı bir şeyse bulaşmıştır.Ellerime Dezenfektan kullanıyorum ben bile bebeğe dokunmadan önce, kızı şimdi deZenfektanla yıkayasım geliyo
Bezini değiştirdikten sonra bazen ellerimi hemen yıkamaya fırsat olmuyor çok ağladığı için. cildine o şekilde temas etmek istemiyorum, hastanede kullanabileceğimi söylediler diye küçük bi şişe aldım, ilk ay en azından zarardan çok yarar getirir diyeBiraz abartmışsınız. Dezenfektan dediğiniz maddeler o kadar masum değil, sürekli kullanımı da zararlı. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın. Aşırı titiz olmayın. Sakınan göze çöp batar diye boşuna dememişler. Hem zaten mikrobik, bulaşıcı bir şeyse bulaşmıştır.
bol bol emzir bise olcagini sanmiyorm ama kimseye optrme. cildinde yara cikar haberin olsun sonucta organlar tam oturmamis tabiri cahizse et o dahaçok moralim bozuk ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Evim 1+1 elli metrekare
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?