Beni sevdiğine pişmanmış :(

es94

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
287
3
68
off delircem ya benı sevdıgıne pısman oldugunu soyledı

Üzülme cnm konuşur halledersiniz

Son düzenleme:
Olmaz olmaz üzülme. Canını sıkma tatlım

Son düzenleme:
kavga ettik Ayrılma noktasındayız su an da aıleme birsey de diyemiyorum dünden beri defalarca yıkıdım

Konuşmanızın içeriğini bilmiyorum tabiki ama belki sinirden demiştir takılma cnm ya

Son düzenleme:
Kavgadan sonra demişse hiç inanma! bütün erkeklerin huyudur canını yakmak istemiştir

Ama su anda da cok soguk davranıyo :'( kıskandıgı ıcın arıyo soguk davranıyo bunun ıcın mı arıyorsun dıyorum yuzume kapatıyor ayrılacaksan da acık acık soyle bana aıleme de gereklı acıklamayı yap dedım banane senın aılenden dedı. ve ıkı gun oncesıne kadar babanla konus nısanlanmak ıcın tarıh ıste dıyordu bende babamla konustum babama sozler verdım onun ıcın ona guvenerek yaptım bunları ve su anda bırakılmak üzereyım..

Konuşmanızın içeriğini bilmiyorum tabiki ama belki sinirden demiştir takılma cnm ya

Takılmamak mümkün değil ki canım benım ıkı gun once babamın onları cagıracagı zaman belırlendı o ıstedıgı ıcın ama bırakılmak uzereyım yedıremıyorum kendıme.. ona guvenerek bseler yapıyorum ve yarıl yolda bırakılcam.. her dedıgını yapmamak lazım demek kı erkeklerın

Dengesiz midir bu ne tutarsızlık? ne için kavga ettiğinizi bilemiyorum tabi.. ama anladğm kadarıyla ayrılmak istemiyor sana karşı fazlasıyla sinirli o da ne yapacğnı şaşırmş.

2 gün önce nişan günü almak için ailenle konuşmanı istiyor

peki büyük bir sorun mu aranızdaki derdiniz ne?, böyle hemen ayrılma fikri çıkmış ortaya

bide konuyu en baştan anlatsanızda bizd ene olduğunu anlasak.
ilişkiniz ne boyutta ne için kavga ettiniz ilişki süreniz ne kadar vs vs????

anlıyorum canım.aileler devrede olunca iki başlı sorumluluk oluyor maalesef.Ailene de mahcup olacağını düşünüyorsun kendince eğer biterse oda var. Ama şimdi yeni tartışmışsanız biraz durulsun sinirler yatışsın iyice bir konusun.ins düzelir üzülme olurmu.eger haklıysan savun tabiki ama küçük bişeyse biraz suyuna git biraz o senin suyuna. İliskiler başka türlü yürümüyor be canim

bide konuyu en baştan anlatsanızda bizd ene olduğunu anlasak.
ilişkiniz ne boyutta ne için kavga ettiniz ilişki süreniz ne kadar vs vs????
Babam beni vermiyordu normalde erkek arkadasımla babamın arasında kalıyordum devamlı ve erkek arkadasım bana baskılarda bulunuyordu konus babanla dıye bende kız cocugu oldugum ıcın cekınıyordum en son annemle konustum babamla bızım konusmamıza yardımcı oldu babam benden bı takım sozler vermemı ıstedı ve onay verdı yılbasından sonra ne zaman ıstıyorlarsa gelsınler dedı ve erkek arkadasım dugun konusundan basladı konusmaya nısan yaptıgımız hafta yer ayırttırırız dıye bu arada kendısı polıs dogu gorevınde pek yuzyuze gorusemyrz ayda bır anca gelıp gıdıyor. dugun konusunda bana bır bucuk mılyara kapatabılceklerı bır dugun salonundan bahsetttı bende oyle dugun yapcaksak hıc yapmayalım nıkahtan gıdelım dedım buna bozuldu bazı arkadaslar sımdı dugun salonunun nesi var falan dıyecekler ama cevrem geregı olmaz. babamın savcı, hakım arkadaslarını ben cam sıseyle kola dagıtılan yanına kuru pasta verılen bı salona nasıl cagırıcam ? bu arada erkek arkadasımın dugun yapacak durumu da var. bazılarınız da daha nısanlanmadan dugun mu konustunuz falan dıyeceksınız ama boylesı daha ıyı oldu belkı de nısanlıyken konussaydım nısan atmıs olacaktım. Ilıskımızın besıncı ayı bıttı.

biraz sessiz kal,yani telefona cikma

o ayrilmak istemiyor,sadece neyse sorun iyice siniri gecsin diye saldiriyor bence,

ayrilmak isteyen kisi arayip durmaz ki ve senin babana suanda demeyecegini biliyor

o yüzden sen söyle diyor ama gercekten tavirlarini en iyi sen bilirsin,

bizde nisandan önce böyle bir tartisma yasamistik,biraz ucu acik seyler söylendi

demek bitti bende söylüyorum aileme o zaman kimse bosyere beklemesin dedim

ama hemen ne alakasi var ben öyle mi dedim demisti..

ama biraz sessiz kalmak olaylari daha net görmenizi saglar

2 gün önce nişan günü almak için ailenle konuşmanı istiyor

peki büyük bir sorun mu aranızdaki derdiniz ne?, böyle hemen ayrılma fikri çıkmış ortaya
Aslında sorun ıkımızınde mutlu olacagımız seylerı yapmıyoruz. Çevremıze gore davranıyoruz :/ Orta yolu bulamıyoruz

Yazdıkların ıcın cok tesekkur ederım bunlar cok ısıme yarayacak gıbı gozukuyor. Tecrubelı bı kac ınsan soyle yazsa fıkır verse kafam rahatlayacak. Peki ben sımdı ararsa acmayayım mı?

ooo daha cok yeni bir iliskiymis,

ama bende suna karsiyim baskasinin lafi sözü icin bazi seyleri söylemek

yani babamin savci ,hakim ya da yüksek makamlardaki kisileri nasil cagiracagim..

bu biraz degisik eger durumu yoksa yani var diyorsun ama simdi bunlari konusmak icin cok erken.

valla ben neleri görmezden geldim cünkü benim sevdigim kisi gercekten emek veren biri..

bir nisani halledinde onlari sonra konusurdunuz..

ya da bari nikahtan gideyim diyeceginiz yere,yok ben öyle düsünmüyorum onlari zaten aileler konusur yeri gelince

ama benim fikrim dügünüm söyle olsun istiyorum dersen daha itici görünmezdi..

sinirle degil sakince güzel güzel konusmakta fayda var

öfke ile kalkan zararla oturur.,,

o sinirli ise siz sakin davranın ki geri dönüsü olmayacak kelimeler agızdan cıkmasın

---

ileriki günlerde olay soğuyunca sakince konusursunuz. baktınız ki yine aynı seni sevdiğime pişmanım diyor.

ben siz olsam ; ben de seni sectiğime pişmanım derdim.

en büyük yaptığımız yanlış..
ne olursa olsun bi erkeğin peşinden koşmak..konuyu bilmiyorum ama ne olrsa olsun sen suçlu bile olsan kendi haline bırak bi kaç gün hiö arama..bak nasıl arayacak seni..ama dişini sık bi kaç gün..uğraşlar bul kendine arkadaşlarnla vakit geçir..
üstüne gidersen daha çok kaçacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…