yanlis yönlerdirmek istemem,yani benim cok uzun bir iliski sonucu 1 aylik nisanliyim..
bizde genelde tartisma olur ama sürekli konusarak hallederiz..sadece birkac defa aramama konusmama seyi oldu
ondanda ya o bir laf atti ya da ben öyle gecti..simdi sende nasil etki eder bilmiyorum
ama en azindan onunda kaybetme korkusu olunca sonucunu ögrenirsin gerckten bu konuda ciddi mi?
ya birde ayrilmak istememis ki sevdigme pismanim demis buda sanirim en cok can yakan sey
karsindakini iyice kirmak icin denilebilecek birsey sanirim cok sinirin sonucu ortaya cikmis..bence siz sadece siddetli bir tartisma yasamissiniz ayrilik yok
henüz nisan olaylarinada 2 ay gibi bir süre var biraz kafanizi rahatlatin
aslında istediğiniz gibi düğünü yapabilecek durumu var diyorsun bu yüzden konuşularak aşılabilecek b ir tartışma yaşamışsınız bana göre tabi. Daha düzgün bir dille konuşsaydınız belki orta bir yol bulunabilirdi sizde biraz yangına körükle gitmişsiniz demekki... Bide o sözde sinirle söylenmiş gibime geldi bana da yaptığımın yanlış olduğunu bilmekle birlikte bazen eşime keşke evlenmeseydim senle diyorum sinir anımda birkaç saat sonra sinirim geçiyo iyiki evlenmişim diyorum bana dengesiz diyo ama biliyo ki sinirle insan bazen kırıcı olabiliyor.
bence bir konuşma yapman gerekiyor içinden geçen herşeyi neden öyle söylediğini orta bir yol bulabileceğiniz konuş bakalım ayrıca kırıldığını da belirt
Ama su anda da cok soguk davranıyo :'( kıskandıgı ıcın arıyo soguk davranıyo bunun ıcın mı arıyorsun dıyorum yuzume kapatıyor ayrılacaksan da acık acık soyle bana aıleme de gereklı acıklamayı yap dedım banane senın aılenden dedı. ve ıkı gun oncesıne kadar babanla konus nısanlanmak ıcın tarıh ıste dıyordu bende babamla konustum babama sozler verdım onun ıcın ona guvenerek yaptım bunları ve su anda bırakılmak üzereyım..
Fazla üstüne gitme,''ayrılcaksan ayrıl açık açık söyle bana'' tarzında sorularla baskı kurma.Sinirlenmiş ve bi sinirlede sana bunu söylemiş.Sinirliyken hepimizin ağzından buna benzer cümleler çıkıyor.Ayrıca ilişkinizin daha 5.ayı .Bazı şeyleri konuşmak ve evlilik gibi ciddi bir duruma adım atmak için erken değil mi ? Ayrıca sanırım siz bu konuları telefondan konuşarak halletmeye çalışıyorsunuz.Bu tür mevzular telefonda konuşulacak şeyler değil.Yüz yüze konuşmanız her ikiniz içinde daha sağlıklı olacaktır.Çünkü yazdığınız ve söylediğiniz şeyler ;karşı tarafın yanlış anlamasına sebebiyet vermiş.Bence panik yapmaya gerek yok.Sadece bekleyin.Herşey gönlünüzce olur dert etmeyin.Durumuda varmış zaten sevgilinizin.İki üç laf eder;sonra yine senin istediğini yapar tabi gerçekten seviyorsa
Fazla üstüne gitme,''ayrılcaksan ayrıl açık açık söyle bana'' tarzında sorularla baskı kurma.Sinirlenmiş ve bi sinirlede sana bunu söylemiş.Sinirliyken hepimizin ağzından buna benzer cümleler çıkıyor.Ayrıca ilişkinizin daha 5.ayı .Bazı şeyleri konuşmak ve evlilik gibi ciddi bir duruma adım atmak için erken değil mi ? Ayrıca sanırım siz bu konuları telefondan konuşarak halletmeye çalışıyorsunuz.Bu tür mevzular telefonda konuşulacak şeyler değil.Yüz yüze konuşmanız her ikiniz içinde daha sağlıklı olacaktır.Çünkü yazdığınız ve söylediğiniz şeyler ;karşı tarafın yanlış anlamasına sebebiyet vermiş.Bence panik yapmaya gerek yok.Sadece bekleyin.Herşey gönlünüzce olur dert etmeyin.Durumuda varmış zaten sevgilinizin.İki üç laf eder;sonra yine senin istediğini yapar tabi gerçekten seviyorsa
Umarım :'( Baskı kurdugum zaman hemen saldırıyor zaten.. Benım ayrılmak gıbı bır nıyetım de yok cunku onun ıcın kendım ıcın ve aılelerımız ıcın bu bes ay ıcınde o kadar cok emek verdım kı bıterse ben bes ayımı yanı zamanımı, duygularımı, emegımı cope atıcam.. Babama sözler verdım babam demeyeck mı sevdıgın adam bu mu senın dıye ? Bu kadar sey olmamıs olsa ve emek harcamamıs olsaydım anında bırakırdım su an da bıle ayrılsak bende kendımı toparlayacak guc var ama istemiyoruuum :'(
ARARSA AÇMA....KOY AĞIRLIĞINI SENDE...sevmiyorum diyeceğim gidecek seviyorum diyeceğim gelecek..oh ne ala seni çantada keklik görmesine izin verme..beni eskisi kadar sevmiyorsun ya oyüzden telefonlarını açma gereği duymadım dersin vakti gelince..
şunuda belirteyim erkek milleti zor olanı sever..o yüzden gönlünü kolay almasına izin verme..
ARARSA AÇMA....KOY AĞIRLIĞINI SENDE...sevmiyorum diyeceğim gidecek seviyorum diyeceğim gelecek..oh ne ala seni çantada keklik görmesine izin verme..beni eskisi kadar sevmiyorsun ya oyüzden telefonlarını açma gereği duymadım dersin vakti gelince..
şunuda belirteyim erkek milleti zor olanı sever..o yüzden gönlünü kolay almasına izin verme..
Haklısın Peki bana ulasamayınca kardesımı ya da evdekılerı ararsa evdekılerın haberı yok aramızda olanlardan tam yazdım mesaj geldı senı cok sevıyorum bırakmak ıstemıyorum gece konusalım dıye ne yapayım agırdan satayım mı yoksa yıne alttan alan taraf mı olayım ?
Haklısın Peki bana ulasamayınca kardesımı ya da evdekılerı ararsa evdekılerın haberı yok aramızda olanlardan tam yazdım mesaj geldı senı cok sevıyorum bırakmak ıstemıyorum gece konusalım dıye ne yapayım agırdan satayım mı yoksa yıne alttan alan taraf mı olayım ?