- Konu Sahibi ThirtyFouR
-
Allah yardımcınız olsun.
gerçekten en önemli şey sağlık şu hayatta.
dualarım sizinle.
Allahım şifa versin canım çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun cnm iyi yapmışsın buraya içini dökmekle.rabbim şifa versin inş.umarım tahlil sonuçların iyi çıkar.dualarm seninle
cnm Rabbime sıgın derdi veren oysa dermanı verende o dur..dualarını eksik etme tedavinide ol ve Rabbine teslim et kendini..
umarım en kısa zamanda eski saglıgına kavusursun..Acil şifalar dilerin cnm sana..
yürekten dua ettim. inşallah sonuçlar iyi çıkar. inşallah eski sağlığına kavuşursun bir an önce..
allah acil şifalar versin sağlık herşeyden önemli. ama kendini ağlayıp ta daha çok hasta etme ne olur. benim dualarım seninle inşallah rabbim yarın o tahlil sonuçların dan yüzünü güldürür. inşallah hiç bir şeyin yoktur da kendine kızarsın akıttığın gözyaşları için.derdi veren rabbim dermanını da verir. kendini kalbini ferah tut.
çok geçmiş olsun inşallah daha büyük bir hastalığınız yoktur
acaba check-up tarzı bir şey mi yaptırsanız bu sıralar:44: üst üste sürekli sorunlar yaşamayı tetikleyen başka bir şey olmasın:26: korkutmayın ama kendinizi önlem için :26:
iyi şeyler düşünmeye çalışın en kötü anında yavrunu eşini aileni düşün. onlara tutunmaya çalış.
allah acil şifa versin
Canım ... Lütfen ağlama . Bende çok üzüldüm . Ama yer gök duayla biliyorsun . Dua et Allah'a bizlerde burda dua edelim . Bence yarın tertemiz sonuçlarını alacaksın. Buraya gelip yazacaksın . Ve hepimize çay ısmarlicaksın :)
gerçekten insana moral oluyor.bak birsürü insan senin için duaediyor. :)
yazdıklarını okuyunca gercekten cok uzuldum canımSinirlerının bozulması da cok normal...kolay seyler yasamamıssın...Rabbım tez zamanda tum dertlerıne şıfa versın insAllahh..Bedensel ve ruhsal saglık..İnsallah ıhtıyacı olan herkese versın..Rabbım caresızlıkle sınamasın..dermansız dert vermesın..uyuyan dertlerımızı uyandırmasın...
gecen carsamba ciktim hastaneden ve ondan önce 4 hafta boyunca hastanede yattim ve 2 günde bir kan, ve diger yapilabilecek her türlü tahlil yapildi.
hastaligimin sebebi belli : apantis patlayinca mikrop karin bosluguma dagilmis ve bütün organlarima zarar vermis.
güzel dileklerin ve sözlerin icin cok tesekkür ederim
Anlıyorum canım ama kendini böyle üzmek hem fısigin hemde ruhun için hiç iyi değil. Eşinden kesinlikle söylemelisin kendini iyi hisetmediginde. Ağrıların varsa vücudun sana bir sinyal veriyor demektir, ama bu dedigin gibi kandırmacada olabilir. Yıllardır hastaneden cikamayanlar var, güçlü ol! Hata şuan tr' de saat epeyce geç oldu, vucuduna iyi bakmalısın, şimdi kapat ekranı ve kocanın yanına gidip saril ve korkma! Guzel bir uyku al, yarın herşey daha güzel olacak diye kalk, her ne olursa olsun, güçlü ol ve gülümse!
of off :26: umarım başka bir sorun çıkmaz çok geçmiş olsun tekrar.
İyi düşünün iyi çıksın.. Rabbim hayırlı uzun ömürler nasip etsin cümlemize..
yarında iyi haberlerin için burdayız :)
Allah şifa versin sizi sevdiklerinize bağışlasın inşallah hemen kötü şeyler getirmeyin aklınıza yarın güzel sonuçlarınız gelecek
Aaaaaaa, silin o gözyaşlarınızı
Siz bu halde olursanız, sevdikleriniz elbette kahrolur..Onlar sizden fazla üzülüyor emin olun...
Hastaneye yatmanız gerekiyorsa, yatacaksınız elbet..Evet zorlu bir süreç, ama iyileşmek ve sağlığımıza kavuşmak için bu şart değil mi?
Lütfen ağlamayın, üzülmeyin...
Dua edin...Dua edin ki, çaresiz bir hastalığınız yok...
Her an ölümle burun buruna, tedavisi olmayan bir rahatsızlığınız yok...
Lütfen şükredin..
Çok geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?