Benide dinler misiniz?

işte böyleee
tatlı rüyalar iyi düşünün iyi olsun

Çok geçmiş olsun, iyi haberlerinizi bekliyoruz İnşaAllah.
Allah başka dert vermesin, dermansız dertlere düşürmesin dualarımız sizinle
Rabbim şifa bekleyen herkese şifa nasip etsin.

Çok geçmiş olsun. Önce sakin olmaya çalışın ( ki sanıyorum arkadaşlarla konuştukça sakinleşmişsiniz biraz). Sürekli olarak "ölebilirdiniz" sözünü duymak yaşadıklarınızı daha da üst boyuta taşımıştır doğal olarak. Ama öncesinde sürekli bunu duymanız, hastaneye yatmak zorunda kalmanız bu sefer de aynısının olacağı anlamına gelmez ki, bunu düşünmeye çalışın. Zaten yarın randevunuz varmış; yani birkaç saat sonra neler olup bittiğini öğreneceksiniz. Belki de büyütülecek hiçbir şey yok ama siz geçmiş deneyimleriniz yüzünden ağrılarınızı daha şiddetli hissediyor da olabilirsiniz. Zaten erken kalkacakmışsınız, biraz uyuyup dinlenmeye çalışın. Yarın da güzel haberlerinizi bizlerle paylaşın. :)

Geçmiş olsun... acil şifalar diliyorum size:26:
iyi düşün iyi olsun herşey Allah beterinden korusun en azından ailen eşin yalnız bırakmamışlar seni...
bence şanslı olduğunu düşün ve moral bul... hasta yatağında bekleyen kimsesi olmayan insanlar var...
parasızlıktan doktora gidemeyen tedavi olamayan insanlarımız var bu yüzden şanslı olduğunu düşün olurmu...
şans ve sağlık senden yana olsun iyi haberlerinide yaz olurmu

geçmiş olsun,iyi düşün birşey çıkmaz umarım

İlk defa bu forumda gözlerim doldu. Annem de çok büyük bir rahatsızlık geçirip 12 ay tedavi gördü ama netice de iyileşti. Tıp eskisi gibi değil biliyorsunuz. Tekrar tekrar geçmiş olsun rica ediyorum şikayetlerinizi doktorunuzla paylaşın. Dualarım sizinle.

Canım Rabbim bir annenin sevgisinden daha çok seviyor kullarını..
Bir düşünnnn anne diyorum dikkat ertten.
Senin bir sahibin var.anneler ne yapar çocukları yanlış yapınca
Doğru yolu bulmaları için ama döver ama söver ama ceza verir.
RABBİMSE BİR ANNEDEN DAHA ŞEVKATLİİİİ.
İnsanoğlunun başına birşey gelince düşünecek ne eksikte bunu yaşıyorum.
Kendine bakacak bir eksiklik göremezse ozamanda hımmm bu benim
SINAVIM dicek.eksiklikse anladığım kadarıyla biraz tevekkül bitanem.
Ne olur kızma ama Rabb'inden ne gelirse amenna.haaa buarada
Çok negatif olma pozitif olki pozitif şeyler çekesin.buarada birşeyde paylaşmak istiyorum
Başınız dahi ağrısa yada bir ragatsızlığınızda ya Şafii ya şifa ismini çokça zikredelim ve akabinde
ELHAMDÜLİLLAH ALLAHIM DİYELİM.bu ALLAHIM SENDEN GELDİ KABUL ETTİM ELHAMDDÜLİLLAH YETERLİ DEMEKTİR..bitsin demektr.ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN

Allah yardımcın olsun arkadaşım, Allah seni eşine, ailene bağışlasın inşallah. İçini ferah tut canım, belki de dediğin gibi aklının bir oyunu bu. Bizi haberdar et olurmu? İnşallah güzel haberlerini alırız arkadaşım. Allaha emanet ol.

Çok geçmiş olsun canım.Burası bir sınav yeri ve bizler deneniyoruz.Ne kadar sabırlı ne kadar şükürlü olursak Rabbim mükafatını verecektim eminim.Bela ve musibete şükretmek,iyi ve güzel şeylere hamdolsun demek dilimizde dua gibi olmalı.Haline şükret,Çokça dua et Allaha.Gelmiş geçmiş olsun yarın ki sonuçlarında temiz çıksın inşAllah.

2:153 - Ey iman edenler! Sabır ve namazla yardım isteyin. Şüphe yok ki Allah, sabredenlerle beraberdir.

Namaz kılmak zor değil salih kalp ve yürekten duayı Rabbim geri çevirmez canım.Ne mutlu O nun huzuruna varabilene ne mutlu huzuruna kabul edilene.Allah secdede edilen duaları geri çevirmez.

2:155 - Çaresiz biz sizi biraz korku, biraz açlık, biraz da mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltme ile imtihan edeceğiz. Müjdele o sabredenleri!

Tamda biz insanların korkularını anlatan bir ayet değilmi.Sen sabredenlerden ol canım.Allah dert verip derman aratmasın.

3:186 - Muhakkak siz, mallarınız ve canlarınız hususunda imtihan olunacaksınız. Sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve Allah'a ortak koşanlardan size eziyet verici bir çok söz işiteceksiniz. Eğer sabreder ve Allah'dan gereği gibi korkarsanız, şüphesiz işte bu azmi gerektiren işlerdendir.

Çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun inşaAllah sonuclarınız tertemiz çıkar.

Su an tek tek cevap veremesemde, hepinizin mesajlarini okudum ve cok tesekkür ediyorum
az sonra doktora gidiyorum ve moral olsun diye son kez bu güzel mesajlarinizi okumak istedim.
Güzel haberlerle dönmek dilegiyle, öpüyorum

çok geçmiş olsun. umarım tahlilleriniz çok güzel çıkar. ve hastalığınız geçer...

Canım ya çok üzüldüm, Allah şifanı versin..
Moral çoğu hastalıkta antikor görevi görür. Sende moralini yüksek tut, inşallah sonuçlar iyi çıkar. Güzel haberlerini bekliyoruz..

çok çok geçmiş olsun..Rabbim tekrarını yaşatmasın İnşallah..

umarım o çektiğin ağrılar o hastalığa işaret değildir..

3-4 ay önce hayatımız bir anda alt üst oldu..çok çok yakınımda biri önce 8 aylık hamileyken bebeğini kaybetti,ölü bebeği normal doğumla dünyaya getirdi..düşün çektiği acıları..doğumdan sonra kanaması durmadı ve 2 gün sonra öğrendik ki lösemiymiş..düşünebiliyor musun? bir anda oldu hepsi.şimdi kemoterapinin 2.kürü için hastane de yatıyor.şükür ki atlatıyor.doktorlar iyiye gittiğini söylüyor.o çok güçlü biri zaten ama yaşanılanlar hiç kolay değil...

hayat iyi-kötü sürprizlerle dolu ve gerçekten en önemli şey sağlığımız..

lütfen kendini bırakma,derdi veren dermanını da verir..

dularımız seninle,hayırlı haberlerini bekliyoruz.

canım öncelikle çok geçmiş oLsun anlayabiliyorum bende çok yasadım bunları. doktorlara bakma önüne gelene ya ölceksin diyor yada tip tip yüzüne bakıp korkutoyrlar. ayrıca herşeye bi çare çıktı böyle eşinden saklamakla olmaz eşinde yanında olsun ki hastalıklarda moral çok önemli unutma. o senin hayat arkdasın. annene sölememekte haklıısn ama. bol bol dua et bol bol ya şafii çek inan duayla herşeyi halledebilirsin. ve kendine çok daha ii bakarak bu pskoljiyide atmak için bi uzmana görünebilirsin canım çünkü böyle acılar ağrılar hastaneler insanın dengesini bozuyor. bende hala ufacık bi ağrım gelio gibi olsa yerime mıhlanıyorum kalkmıorum ve ağlamaya baslıyorum böbreklerim ağrıcak diye evham yapıyorum.. Allaaahm şifa versin

Çok geçmiş olsun.

Allah acil şifalar versin.

İnş. tahlil sonuçlarınız güzel çok güzel çıkar.

Su an tek tek cevap veremesemde, hepinizin mesajlarini okudum ve cok tesekkür ediyorum
az sonra doktora gidiyorum ve moral olsun diye son kez bu güzel mesajlarinizi okumak istedim.
Güzel haberlerle dönmek dilegiyle, öpüyorum

hadi bakalım ,güzel haberlerini bekliyoruz.

gçmiş olsun canım,acil şifalar diliyorum.allah drmansız dert vermesin kimseye inşallah......

Çok geçmiş olsun
Sağlık gibisi yok cümlesini yaşayınca daha iyi anlıyor insan
Bende 17 yaşımda ölümcül bir hastalığı yendim, Allah'ın izniyle
Darısı sizin ve diğer şifa bekleyen hastaların başına inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…