Benim bedenim...

yalnız bu bayan o bayan değil. eline telefon veren üye başka birisiydi konu başlığı "kocamın seks düşkünlüğü" idi karıştırdınız sanırım

Aslında ben eşinin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum benim de elim kolum rahat durmaz
Çünkü kavga edince benden uzaklaşmış gibi hissedip dokunmak isterim

Ama cinsellik konusunda gerçekten bencilce davranıyor ona üzüldüm sizin adınıza.. Konuşamaz mısınız karşılıklı?

Eğer ayrılmak gibi bir fikrin yoksa kendini soğutma, çünkü okuduğum kadarıyla aşılamayacak bir sorun yok evliliğinizde.. ama kendini doldurursan tiksinmeye başlarsın, işte ondan sonra dönüş olmuyor.. çok iyi biliyorum çünkü 20 senelik arkadaşıma karşı aynen böyle hissediyorum ki düşün biz arkadaşız hiç görüşmesek de olur.. ama evlilik öyle değil ki her gün dip dibesin küs kalma, son bir kez daha konuşmayı dene bu gece mesela. olmadı yardım almayı deneyin, sen uzlaşıcı yaklaşırsan kabul eder gibi geliyor. evlilik resmen demir leblebi, yönetmesi de her zaman kadına kalıyor..

Ama cinsellik konusunda gerçekten bencilce davranıyor ona üzüldüm sizin adınıza.. Konuşamaz mısınız karşılıklı?
Aslında konuşuyoruz konuşmuyor değiliz. Ya zaten ben anlamıyorum ki size ifade edebileyim bormalde cok uyumluyuzdur Yada birbirimizi alttan alırız. Ama iliski omcesi Yada iliski sırasında tanımadığım bir adam geliyo resmen. Ah bi anlasam

Ayrılmak gibi bi düşüncem yok canım. Cunku normalde herkesin imrendik bi coftiz. Mutluyum da. Sadece bu iliski zamanı olunca olan oluyor anlamıyorum.

erkeklerin hepsi testeron artınca biraz öküzleşir ama mühim olan bunu kontrol altında tutması. peki sen öyle deyince ne diyor yani cinsellik öyle yap bitsin değil ki o zaman mastürbasyondan ne farkı var

mühim olan sevişebilmek..

Başka konuyla karıştırmışım canım ya :)

Hak
haklisin bende oyle istiyorum diyor ama iliskiye gelince aynı.

Gecelikler giyip adami o raddeye getirip sonra eften puften kavga cikarirsaniz olucagi bu ama.oda yorulup uyuyakalmis olabilir gider ope koklaya uyara uyara uyandirirsiniz.

Bence bi iki sefer o daha gelmeden orgazm numarasi yap devam edemicem de birak bi anlasin ne oldugunu.bu yorumu simdi okudum sen hicbisey anlayamadigin icin iliski sana eziyet gelir tabiki ayrica gerginliginde bu sebepten muhtemelen.

sanırım eşiniz sadece kendini düşünen biri cinsellik konusunda. kendisi erken boşalıyor (5 dk demişsiniz de) ve sizi hiç düşünmüyor... çok bencilce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…