- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
Karşılıklı anlayış gerek bence ama konu sahibi reddetmekle kalmıyor birde p.... izlesin diye eşinin elimne telefon veriyor bence dışarı yitiyoe başka açıklaması yok. Yarın bir gün eşim beni aldatıyoooorr diye konu açıcak buraya
Iki hafta once gelmiştim tatilden özledik birbirinizi zannetmiştimyanilmisim. Elbetteki sinirle benim de yanlış yaptıgım seyler olmuştur. Ama o fiziksel tavırları unutamıyorum. Nasıl davranmam gerek onu da bilmiyorum. Küs kalmak da çözüm degil ki. O hala kendini haklı goruyor herzamanki gibi. Bilmiyorum gozumden dustu resmen
Aslında konuşuyoruz konuşmuyor değiliz. Ya zaten ben anlamıyorum ki size ifade edebileyim bormalde cok uyumluyuzdur Yada birbirimizi alttan alırız. Ama iliski omcesi Yada iliski sırasında tanımadığım bir adam geliyo resmen. Ah bi anlasamAma cinsellik konusunda gerçekten bencilce davranıyor ona üzüldüm sizin adınıza.. Konuşamaz mısınız karşılıklı?
Ayrılmak gibi bi düşüncem yok canım. Cunku normalde herkesin imrendik bi coftiz. Mutluyum da. Sadece bu iliski zamanı olunca olan oluyorEğer ayrılmak gibi bir fikrin yoksa kendini soğutma, çünkü okuduğum kadarıyla aşılamayacak bir sorun yok evliliğinizde.. ama kendini doldurursan tiksinmeye başlarsın, işte ondan sonra dönüş olmuyor.. çok iyi biliyorum çünkü 20 senelik arkadaşıma karşı aynen böyle hissediyorum ki düşün biz arkadaşız hiç görüşmesek de olur.. ama evlilik öyle değil ki her gün dip dibesinküs kalma, son bir kez daha konuşmayı dene bu gece mesela. olmadı yardım almayı deneyin, sen uzlaşıcı yaklaşırsan kabul eder gibi geliyor. evlilik resmen demir leblebi, yönetmesi de her zaman kadına kalıyor..
Aslında konuşuyoruz konuşmuyor değiliz. Ya zaten ben anlamıyorum ki size ifade edebileyim bormalde cok uyumluyuzdur Yada birbirimizi alttan alırız. Ama iliski omcesi Yada iliski sırasında tanımadığım bir adam geliyo resmen. Ah bi anlasam
Ayy canım çok özür dilerim kusua bakma başka konuyla karıştırmışımArkadasım nerden uyduruyorsun esimin elime p.. Verip izle dedigimi
Başka konuyla karıştırmışım canım ya :)çok yanlış gelmişsin hacı
konu sahibi, eşinizde sorun var ama sizde de var.. birbirinizi körüklüyorsunuz gibi geldi.. kavga esnasında sürekli size dokunmasının sebebi gıcıklığına.. aslında onun sizi sakinleştirmesi, sizin de ona sapık muamelesi yapmamanız gerekiyordu..
keşke bir süre uzak kalabilseniz birbirinizden, özlersiniz belki
Evet evet farketim ama geç oldu ahahaha :) kusura bakmayı ya :)yalnız bu bayan o bayan değil. eline telefon veren üye başka birisiydi konu başlığı "kocamın seks düşkünlüğü" idi karıştırdınız sanırım
haklisin bende oyle istiyorum diyor ama iliskiye gelince aynı.erkeklerin hepsi testeron artınca biraz öküzleşir ama mühim olan bunu kontrol altında tutması. peki sen öyle deyince ne diyor yani cinsellik öyle yap bitsin değil ki o zaman mastürbasyondan ne farkı var
mühim olan sevişebilmek..
Hak
haklisin bende oyle istiyorum diyor ama iliskiye gelince aynı.
Gecelikler giyip adami o raddeye getirip sonra eften puften kavga cikarirsaniz olucagi bu ama.oda yorulup uyuyakalmis olabilir gider ope koklaya uyara uyara uyandirirsiniz.Arkadasım daha once boyle bisey yasadın mı. Da ayıp diyebiliyorsun. Ben bana dokunmanı istemiyorum diye kaçarken köşeye sıkıştırıp sen benim karimsin istedigim gibi gibi dokunurum deyip tum vücudumu eklemesi ne kadar iğrençtir biliyo musun.
Bence bi iki sefer o daha gelmeden orgazm numarasi yap devam edemicem de birak bi anlasin ne oldugunu.bu yorumu simdi okudum sen hicbisey anlayamadigin icin iliski sana eziyet gelir tabiki ayrica gerginliginde bu sebepten muhtemelen.Kızlar size soyle daha ayrıntılı anlatayım. Bizim ilişkilerimizde genellikle ben rahatlamam iliski sırasında olmuyor ya biz beceremiyoruz Yada esim cabuk geliyor.ona gore bazı zamanlar saat gec olduysa bes dakikada hadi yapalımlik bi is. Hatta bazen dusa giricem gel yapalım da bosa girmeyim diyen biri. Ve ben es dakikalık bi is istemiyorum deyince sen zaten iliski istemiyorsun. Zaten sen isteyince oluyor ben isteyince degil diyen bi insan. Bi önceki sefer ilkini hızlı yapalım ki ki ikinci izin olsu sende rahatla dedi. Ilki bitince ben sabah erken kalmicam hadi dus alalım dedi. Bu konuyu bunu okuyarak yorumlarsanız daha açıklayıcı olur belki
4. Sayfanın sonlarına dogru bi açıklama yazmıştım tatlımIliski oncesi tarışma çıkması bana garip geldi. Cinsellikle aranız nasıl normalde ? Sevdiğiniz birşeymi ?
Her zaman diyemem bu yalancilik olur ama mantığı bu ne kadar gizlese de cikiyor sıklıkla ortayasanırım eşiniz sadece kendini düşünen biri cinsellik konusunda. kendisi erken boşalıyor (5 dk demişsiniz de) ve sizi hiç düşünmüyor... çok bencilce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?