- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Anneoluncaanladim
-
ben olsam tahrik olurdum konu kapanırdı
Hhahahahahahahaha aklıma gelmişti yeminle
Ya cevap verip kendinizi yormayın. Şurada mercimek çorbası tarifi versem dini karıştıracak üyeler var.
ya kafama takıldı mercimek çorbasını hangi yönde karıştırmak caizdir?saat yönümü tersi mi
Kızlar size soyle daha ayrıntılı anlatayım. Bizim ilişkilerimizde genellikle ben rahatlamam iliski sırasında olmuyor ya biz beceremiyoruz Yada esim cabuk geliyor.ona gore bazı zamanlar saat gec olduysa bes dakikada hadi yapalımlik bi is. Hatta bazen dusa giricem gel yapalım da bosa girmeyim diyen biri. Ve ben es dakikalık bi is istemiyorum deyince sen zaten iliski istemiyorsun. Zaten sen isteyince oluyor ben isteyince degil diyen bi insan. Bi önceki sefer ilkini hızlı yapalım ki ki ikinci izin olsu sende rahatla dedi. Ilki bitince ben sabah erken kalmicam hadi dus alalım dedi. Bu konuyu bunu okuyarak yorumlarsanız daha açıklayıcı olur belki
Konu dışı olacak ama cast bişi mi kacırdımNe biliyim ya eşim bugün belime dokundu anında tavan yaptı bende bir de tutku o bağrış çağrış falan uf neyse sustum
Konu dışı olacak ama cast bişi mi kacırdım
Dur gelooorum :)bibinin topicine yazdım aslında oraya gelsene pro bölümünde
Karşılıklı anlayış gerek bence ama konu sahibi reddetmekle kalmıyor birde p.... izlesin diye eşinin elimne telefon veriyor bence dışarı yitiyoe başka açıklaması yok. Yarın bir gün eşim beni aldatıyoooorr diye konu açıcak burayaKadın hasta , yorgun vs olduğunda eşini red eder ve eşi dışarı giderse bunun da günahı kadına mı yazılıyor ? Ben dinimizin kadına karşı bu kadad acımasız olmadığına inanmak istiyorum.
Kızlar arayın diyaneti sorun ben yazmadım bu kuralları ki hangi, kadına sorarsanız sorun kadın eşinin ihtiyaçlarınıı karşılamalı. Tabiki aldatılmak istemiyorsa.Hangi yüzyıldan geldiniz acaba? Adam zina yapacak günahı karısının boynuna, zihniyete bak...
Aynıı şey değil. Söylediğimi anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Evlilik sadece ortk bi yaşamı paylaşmak değil. Kadının da erkeğin de ihtiyaçları var. Erkeğin kadına zorla bişey yapmasını kesinlikle tasdiklemiyorum. Ama kadın da erkek istediğinde yapmalı. Düşünsenize eşiniz her seferinde siz istediğiniz zaman yapmasa ne kadar incinmiş ve kırılmış hissedersiniz. Kadınlardan eşim bana dokunmuyo diye aldatan nadirdir. Onun yerine kırılmayı tercih eder. Ama erkek öyle deği. Düz manttıkdoğası gereği. Dışarı gitmeye yatkın. İstisnalar kaideyi bozmaz.Ne kadar saçma bir yorum yapmışsınız ya.O zaman her erkek aman benim eşimin şurası eksik başkasında tatmin olayım benim suçum değil nasılsa desin,aldatmaya kılıf bulsun:KK63:
Arkadasım nerden uyduruyorsun esimin elime p.. Verip izle dedigimiKarşılıklı anlayış gerek bence ama konu sahibi reddetmekle kalmıyor birde p.... izlesin diye eşinin elimne telefon veriyor bence dışarı yitiyoe başka açıklaması yok. Yarın bir gün eşim beni aldatıyoooorr diye konu açıcak buraya
Başka bir konu vardı; Kocamın ..... düşkünlüğü diye onunla karıştırmış arkadaş.Arkadasım nerden uyduruyorsun esimin elime p.. Verip izle dedigimi
Karşılıklı anlayış gerek bence ama konu sahibi reddetmekle kalmıyor birde p.... izlesin diye eşinin elimne telefon veriyor bence dışarı yitiyoe başka açıklaması yok. Yarın bir gün eşim beni aldatıyoooorr diye konu açıcak buraya
Iki hafta once gelmiştim tatilden özledik birbirinizi zannetmiştimyanilmisim. Elbetteki sinirle benim de yanlış yaptıgım seyler olmuştur. Ama o fiziksel tavırları unutamıyorum. Nasıl davranmam gerek onu da bilmiyorum. Küs kalmak da çözüm degil ki. O hala kendini haklı goruyor herzamanki gibi. Bilmiyorum gozumden dustu resmençok yanlış gelmişsin hacı
konu sahibi, eşinizde sorun var ama sizde de var.. birbirinizi körüklüyorsunuz gibi geldi.. kavga esnasında sürekli size dokunmasının sebebi gıcıklığına.. aslında onun sizi sakinleştirmesi, sizin de ona sapık muamelesi yapmamanız gerekiyordu..
keşke bir süre uzak kalabilseniz birbirinizden, özlersiniz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?