Benim canım yanıyor

1.Gel içeceğim ama dozunu bileceğim.
2.Gel alkolü bırakıyorum.
Vaadler bunlarsa eğer, şak diye asla düzelmez. Bir süre ara ara yine devam eder sapıtmaya, ben böylesini gördüm çünkü.
Bir süre sonra daha çok azalır bu durum. Şiddet biter, ağız dalaşı başlar. Haberin olsun. Sabrederim diyorsan dön.

Şöyle söyleyeyim;
Bunun yanlış olduğunu o da biliyor sonuçta içip içip karımı dövüyorum diye düşünüyor hatta utanıyor belki, ama yine yapıyor çünkü kendini engelleyemiyor. İlla evden gitmeniz gerekmezdi bir daha yapmaması için öyle değil mi?
O da yapmayı tercih etmez ama elinde değil işte belli ki, aileni arkana almadan katiyen dönme. Aileni ikna etmek istiyorsanda ''SON ŞANS'' adı altında konuş bence. Bu olanları kabulleniş değil diye belirt.Bir daha olursa kızımız bu adamı bırakacak diye bir rahatlasın bari insanlar.

Duygu somurusuu yapio sende vicdanlisi aciyirsun. Şiddet varsa hic arkana bakma hele anne baban dönme diyorsa sakın bakma. Analarin babalarin dedikleri hep diliyor.nasil oluyor bilmiyorum ama anne terliği gibi 12 den vuruyorlar vesselam

Canınızın yanması gayet normal. Uzun süredir alışık olduğunuz bildiğiniz bir hayattan bir bilinmeyene adım atıyorsunuz. Alışkanlıklarınızı terk etmek size acı veriyor. Bu süreç sancılı olacaktır. Bir ömür boyu mutlu olmadığınız, sadece alışık olduğunuz bir hayatı yaşamaktansa bir dönem ayrılık acısını yaşayıp ömrünüzün geri kalanını mutlu yaşamanızdan yanayım ben.

Yok kesinlikle kabul etmiyorlar bizi sil diyorlar . İkna etmem mümkün değil benim Canımın yanmasını bile görmezden geliyorlar. Bosanma davasından beri ağzına içki sürmüyormuş. Sabah erkenden kalkıp işine gidiyor normalde çok Çalışkan biri olmadı hiç bir zaman

Mutlu olabilecek miyim ya daha mutsuz olursam pişman olursam diye çok korkuyorum

Sakın vazgeçme, en zoru kararı verip davayı açmak olur herhalde bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir. Kurtar kendini

Sakın vazgeçme, en zoru kararı verip davayı açmak olur herhalde bundan sonrası çorap söküğü gibi gelecektir. Kurtar kendini

Bir daha sürmeyecek diye bir şey yok ama sürecek bak ben sana anlatıyorum işte lütfen anla
Hatta ben sapıtmadan içiyorum diye içmeye devam edecek ara ara kaçıracak sapıtacak yine.
Kendini engelleyebilecek olsa, ertesi sabah ayıldığında utanır yapmazdı ama onun elinde değil işte yanlış olduğunu zaten biliyor anlıyor musun beni Gerçekten üzülüyorum adınıza.
Düzelmez demiyorum , ama emin ol dayak olmasa bile bağrış çığrışı yine yapacak canı sıkkınken çok içince.
İdare edeceksen , göze alıyorsan dön o halde.
Aileni bilemiyorum , geri geldiğinde bak başının çaresine diye kapıya atacak halleri yok herhalde?
Söyle yuvamı dağıtmak istemiyorum bir şans vereceğim de, sakince konuş.
Baban kesinlikle eşinle görüşsün bu süreçte barışırsanız. Allah yanında olsun canım....

İstiyorsanız ailenize ben kocama bir şans daha vermek istiyorum evliliğimi kurtarmak istiyorum diyin anlayış gösterirler umarım

İstiyorsanız ailenize ben kocama bir şans daha vermek istiyorum evliliğimi kurtarmak istiyorum diyin anlayış gösterirler umarım
Babam düşman gibi imkansız anlayış göstermeleri. Benimde hatalarım oldu desem bile kıyameti koparıyor bağırıp duruyor bana

yaaa bırakın Allah aşkına
sizin ona olan zaafınızın sevginizin farkında onu kullanıyor
kaç yaşında evladınız onun gözünün önünde de oldu dimi bu kavgalar şiddet sürtüşmeler

geçecek, zor olacak ama geçecek
ailesi nerelerde bu arada?

Ailesi barışmamızı istiyorlar 6 yasında çocuğum oda anne babam sen ben yaşayalım diyor sürekli babasını özlediğini söylüyor

Ailesi barışmamızı istiyorlar 6 yasında çocuğum oda anne babam sen ben yaşayalım diyor sürekli babasını özlediğini söylüyor
çocuğunuz alışır... onun yanında üzüldüğünüzü belli etmeyin
alkol tedavisi olur mu ki ailesi destek çıkar mı
birde dönecek olursanız çalışın muhakkak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…