Benim canım yanıyor

Canım isterse alkol alırsam söz tedaviye başlayacağım diyor ama ne kadar sözünde durur bilemiyorum
Bu zamana kadar niye tedavi olmak için uğraşmadı peki? Eğer gerçekten ayrılmak istemiyorsa, tedaviye başlasın ve ailenizi eşiniz ikna etsin, babanızla annenizle o görüşsün.

Canım isterse alkol alırsam söz tedaviye başlayacağım diyor ama ne kadar sözünde durur bilemiyorum
iyice düzelmeden döneceğiniz varsa da dönmeyin
ama 1 yıl ama 2 yıl
olmazsa dava için bekleyin geç açın

ya da açın bakalım tavrı ne olacak tebligat eline gidince

Bu zamana kadar niye tedavi olmak için uğraşmadı peki? Eğer gerçekten ayrılmak istemiyorsa, tedaviye başlasın ve ailenizi eşiniz ikna etsin, babanızla annenizle o görüşsün.
Öyle birşey desem eşim babamı aramaya başlıyor babam açmıyor bide bana bağırmaya başlıyor ne dedin de umutlandı sen akıllanmazsın ye dayagını otur diye

Mükemmel boşanma diye bir şey yok.
kimse güle oynaya boşanmıyor.
hissettikleriniz çok normal.
ne hayallerle başladığınız evliliğiniz ne için bitiyor, hayal kırıklığı oluyor.
işte üzüntünüz de bu yüzden.

alkol ve arkadaş bağımlısı olan bir kocadan boşandım bende.
yemin ediyorum dünya varmış, yaşıyorum !
nefes aldığımı hissettim boşandığımda.

geri adım atmanızı asla önermem.
bunun sonu yok, ne yazık ki uslanmıyorlar arkadaşım.
boşan ve kurtul. ne demek istediğimi çok kısa sürede anlayacaksın.

Siz iyi misiniz şimdi üzülmediniz mi boşanırken nasıl basa çıktınız bu duyguyla

Öyle birşey desem eşim babamı aramaya başlıyor babam açmıyor bide bana bağırmaya başlıyor ne dedin de umutlandı sen akıllanmazsın ye dayagını otur diye

Arkadaşım için yanar kalbin yanar bütün vücudun titrer tansiyonun düşer durup dururken ağlarsın da ağlarsınn ama geçer hiç bir acı kalmaz tıpkı ölüm gibi ilk gün canın çok yanar sonra sonra alışırsın yokluğuna buda öyle işte geri dönme bende çok şey yaşadım geri döndüm 5 yıl sonra yine aynı şeyleri yaşadım ve boşandım yapma geri dönme çocuğun babasını yine görür oyun çocuğu o anlamaz bile ayrılığınızı böyle yaşıcaz artık diye anlatırsın yapma tekrar gitme ne olur kendimize bunu yapmayalım biz kadınlar kendimize işkence çektiriyoruz yapmayalımm

Geçmesini dilemekten başka yapacağım birşey yok sanırım

Siz iyi misiniz şimdi üzülmediniz mi boşanırken nasıl basa çıktınız bu duyguyla

vallahi çok iyiyim. çok mutluyum
boşanırken elbette içinde bulunduğum durumun üzüntüsünü dibine kadar yaşadım.
ama kendimi salmadım. duygusallığınızı bir kenara bırakın çünkü adam size ordan yürüyor besbelli.

deli gibi gözü kör severek isteyerek evlendim.
gözüm başkasını görmezdi.
ama ne zaman ki bu huylarını gösterdi
ve devam etti o zaman anladım sonumuz olmayacağını.

yıllarca çok çabaladım düzelir diye, bu benim imtihanım diye.
fakat gün geçtikçe yaptıkları arşa değdi, işte o zaman dedım ki bunun bir adım daha ilerisi yok.

seni de bir ana doğurmuş. kölesi misin ?

bugün bu kadar yapıyor, yarın daha beterini yapacak.
o sözler vaatler ooohooooo. ben neler gördüm ya
sakın ama sakın inanma.

fakat bence siz boşanabilecek cesarette bir kadın değilsiniz.

Geçmesini dilemekten başka yapacağım birşey yok sanırım
Allah'a sığınmalısın sana yalnızca o yardım eder eskileri düşünme kötüleri ve iyileri kendine uğraşlar bul aklına gelince üff de bırak çocuğunla etkinlik yap mutfağa bişeyler yap kendini ve kafanı boş bırakma yalnız kalma yor kendini ki akşam da hemen uyuyabilesin.

evet bence de boşanmak çok büyük cesaret ister aslında bilseniz ne kadar rahatlayacak kafanız aldatılma korkusu yok kendini beğendirme derdi yok nerde ne yapıyo ne yemek yapsam mutlu olsa cart curt hiç bişey yok canın nasıl istiyosa öyle davranıyosun çocukların izlememesi gerekli programlar yok belli düzenin var o düzeni bozan kimse yok çocukların üstünde otoriten var var da var yani o can yanması kalıyo mu bilmiyorum henüz boşanalı 3 ay oldu ama eskisi gibi yanmıyo mesela onu çok iyi biliyorum.

Birde geri dönersen bu adam seni aldatıcak hemde öyle bir aldatıcak ki geri gitmez nasılsa diye çok pişkin oluyo hemde çoookk hele ki ailenin yanında olmadan dönersenn

biraz peşin hükümlü olmuşum ayrıca hiç tanımadığım adamın da günahını almışım pardon hırslandım da biraz :)

Bu cesaret nasıl oluyor.

biraz peşin hükümlü olmuşum ayrıca hiç tanımadığım adamın da günahını almışım pardon hırslandım da biraz :)
Yoo bence gayette yerinde bir yorum olmuş. Mesela ben sırf çocuk için evlenmek istiyorum tabi sonra da boşanmak

Boşan be kuzum o zaman yazıkoçocuğun psikolojisine.Evet insan kötü şeyler yaşasa da yine de bi tarafı keşke bitmeseydi diyor ama bu sağlıklı bir ilişki değil anlatabiliyor muyum? Evet özlersin evet üzülürsün İnan bana gelecekteki güzel günleri gördükçe unutacaksın aklına bile gelmeyecek.Senin için herşey çok güzel olur umarım.Dualarımdasın

Çok teşekkür ederim yazdıklarınız çok mutlu etti dualarımdasın ne güzel bir söz insanın içini ferahlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…