Şiddet ve alkol
Biraz ailenizle yasayin,gozlemleyin davranislarini,bakalim gozle gorunur davranoslarinda duzelme varmi.Yani oda sizin yoklugunjza alissin bu donemde,sizden umudu kessin.yoksa Allah korusun,sizi saplanti haline getirip,size zarar verecek durumlara dusmesin.su aralar cok gorur duyar olduk medyadan..bosanma davam açıldı eşim bu süreçte çok yalvardı yıkma yuvamızı çok pişmanım anladım hatamı diye . İstediğin kadar ailenle kal ama boşanma diye çok ağladı . Ailem gidersen bir daha bizi Yok say diyorlar. Tamam bende boşanmak istiyordum ama neden bu kadar canım yanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin arkadaşlar.
Sanmıyorum öyle şeyler yapacagını içmese iyi biridirBiraz ailenizle yasayin,gozlemleyin davranislarini,bakalim gozle gorunur davranoslarinda duzelme varmi.Yani oda sizin yoklugunjza alissin bu donemde,sizden umudu kessin.yoksa Allah korusun,sizi saplanti haline getirip,size zarar verecek durumlara dusmesin.su aralar cok gorur duyar olduk medyadan..
. Çok insani bir durum...bir arkadaşımda sizin durumunuzdaydı. hem eşi hem de kendisini Salya sümük ağladılar. yanındaydım o sırada kimi teselli edeceğimi bilemedim. Ben bile ağladım o derece yani.bana ne oluyorsa artık:)Benzer şeyler yaşanacaktır.uzaktan ilişkinize bakın nasıl görüyorsunuz geleceğinizi? Belki bir süreliğine bırakacaktır ama yeniden başlama olasılığı çok yüksek.Sanırım şiddet uyguluyor.benim için kabul edilemez bir davranış!Elbette karar sizin ama mantığınızı bir kenara bırakarak sadece duygularınızla bir birlikteliği sonsuza kadar yürütemezsiniz.bosanma davam açıldı eşim bu süreçte çok yalvardı yıkma yuvamızı çok pişmanım anladım hatamı diye . İstediğin kadar ailenle kal ama boşanma diye çok ağladı . Ailem gidersen bir daha bizi Yok say diyorlar. Tamam bende boşanmak istiyordum ama neden bu kadar canım yanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin arkadaşlar.
cunku insanlar bosanmak icin evlenmiyor emeklerinize hayallerinize uzuluyorsunuz. alkol ve siddet ikiside cok kotu allah sabir versin bu sizin hayatiniz ben icki icen birine guvenmiyormmm. sozunede inanmiyorm. genede sen bilirsin canmbosanma davam açıldı eşim bu süreçte çok yalvardı yıkma yuvamızı çok pişmanım anladım hatamı diye . İstediğin kadar ailenle kal ama boşanma diye çok ağladı . Ailem gidersen bir daha bizi Yok say diyorlar. Tamam bende boşanmak istiyordum ama neden bu kadar canım yanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin arkadaşlar.
evet 3 ay olduBoşandınız mı siz
Nasılsınız şimdi tam olarak. Gerçi yazmıştınız ama sanırım iyi şeyler duymak istiyorumevet 3 ay oldu
Ne güzel arkanızda duran bir aileniz var. Asla geri dönmeyin. Sizi döven adam ilerde çoçuğunuz olduğunda onu da döver. Emin olun daha iyi bir hayatınız olacak.Şiddet ve alkol
Çocuğum var 6 yasında. Ona iyi bir baba oldu ama içmediği zamanlardaNe güzel arkanızda duran bir aileniz var. Asla geri dönmeyin. Sizi döven adam ilerde çoçuğunuz olduğunda onu da döver. Emin olun daha iyi bir hayatınız olacak.
Ya her gün içerse. O çocuk o baba ile ne okuduğu okulu anlar, ne mutlu bir hayat yaşar. Ne de ilerde kendisi de sağlıklı bir ebeveyn olır. Babam yıllarca hayatımızın içine etti. Annem sabır sabır dedi boşanmadı. Daha yenş boşandılar. Ben ve kardeşlerim iş güç sahibi insanlar olduktan sonra. Ve bizim evimizden mutsuz, korkak, üzgün, hayat enerjisi çekilmiş enkazlar çıktı sadece. Sizin evladınızında babasından nefret eden, hayatı ellerinden alınmış bir çocuk olmasını istemem. Ben yıllardır böyle yaşıyorum çünkü. Annemin kimsesi yoktu. Ayrılamamış zamanında ama sizin arkanızda duran bir aileniz var. Kıymetini bilin.Çocuğum var 6 yasında. Ona iyi bir baba oldu ama içmediği zamanlarda
Nasılsınız şimdi tam olarak. Gerçi yazmıştınız ama sanırım iyi şeyler duymak istiyorum
Belki de haklısınız şuna babasını çok seviyor sürekli ona gitmek istiyor çünkü ona iyi bir baba. Özellikle ben yokken daha ilgili ama büyüdüğü zaman bıkacak içkisinden. Zaten en büyük korkum bir zaman sonra keşke daha erken verseydim bu kararı demekti ama üzüleceğimi hiç düşünmemiştimYa her gün içerse. O çocuk o baba ile ne okuduğu okulu anlar, ne mutlu bir hayat yaşar. Ne de ilerde kendisi de sağlıklı bir ebeveyn olır. Babam yıllarca hayatımızın içine etti. Annem sabır sabır dedi boşanmadı. Daha yenş boşandılar. Ben ve kardeşlerim iş güç sahibi insanlar olduktan sonra. Ve bizim evimizden mutsuz, korkak, üzgün, hayat enerjisi çekilmiş enkazlar çıktı sadece. Sizin evladınızında babasından nefret eden, hayatı ellerinden alınmış bir çocuk olmasını istemem. Ben yıllardır böyle yaşıyorum çünkü. Annemin kimsesi yoktu. Ayrılamamış zamanında ama sizin arkanızda duran bir aileniz var. Kıymetini bilin.
Belki annem de yıllar önce ayrılsa üzülürdü. Ama bu yaşa geldiğinde keşkelerle yaşamazdı. Şimdi çok mutlu ayrıldığı için huzurlu ama kadının ömrü bitti. Yaşlandı babam yüzünden. Sizde üzülürsünüz, zor kararlar Bunlar ama pişman olmazsınız EminimBelki de haklısınız şuna babasını çok seviyor sürekli ona gitmek istiyor çünkü ona iyi bir baba. Özellikle ben yokken daha ilgili ama büyüdüğü zaman bıkacak içkisinden. Zaten en büyük korkum bir zaman sonra keşke daha erken verseydim bu kararı demekti ama üzüleceğimi hiç düşünmemiştim
Baska kadınların olması çok daha dayanılmaz sanırım sizi çok iyi anlıyorum. Keşke değişseler ama can çıkar huy çıkmaz demişler dogru demekki. Hiç pişman olmadı mı peki sizi ikna etmeye çalışmadı mı. Eşim kalbim sıkışıyor sensiz sanki kalp krizi geçiriyorum bir sürü işim var ama hep aklımda sen odaklanamıyorum çok kötü birşey nefes alamıyorum demişti. İnanasım geliyorDaha iyiyim insan zamanla alışıyor herşeye.Bak canım evet zor çok zor ama geçici bir dönem öyle düşün hayatın boyunca tedirgin yaşayacaksın bu adamla devam edersen içicek mi dövecek mi aldatacak mı kendini yiyeceksin şuan benim için adamın ne yaptığı umrumda değil paramı yollasın yeter sadece geçmişe gidiyorum bazen yaşananlar kötü şeyler aklıma gelince hırslanıyorum iyi şeyler gelince ah be diyorumm ne güzeldi sonra diyorum ki o tercih etti bu yolu ben elimden geleni yaptım vicdanım rahat sende öyle ol eminim elinden geleni yapmışssındır içen adamdan hayır gelmez bizde dövme hakaret yoktu ama aldatma ve içme vardı evimin rızkını başka karılarla yiyodu belki de hala öyle ama şimdi devlet peşinde ödemeyince içeri atıyolar en azından bu konuda kafam rahat.
yok demedi çünkü benim ona dönmeyeceğimi biliyor ve hatalarını kendi de biliyor ben düzelmem diyo kurtar beni kendinden demişti o zamanlar ben direnmiştim hayır düzeleceksin falan diye ama sonuç düzelmedi ve bitti.Pişman olduğunu dile getiriyo özlediğini özellikle çocuklarını ben kendime ettim ne ettiysem diyo en büyük ceza çocuklarımdan ayrı kalmak diyo duygu sömürüsü yapıyo da yapıyo ama ben gerçek yüzünü bildiğim için inanmıyorum vaadler verip yapmayan bir adam ne bekleyebilirim ki gebersin çocuklarının özlemiyleBaska kadınların olması çok daha dayanılmaz sanırım sizi çok iyi anlıyorum. Keşke değişseler ama can çıkar huy çıkmaz demişler dogru demekki. Hiç pişman olmadı mı peki sizi ikna etmeye çalışmadı mı. Eşimin en çok kalbim sıkışıyor sensiz sanki kalp krizi geçiriyorum bir sürü işim var ama hep aklımda sen odaklanamıyorum çok kötü birşey nefes alamıyorum demişti. İnanasım geliyor
Kac yillik evlisin canim ? Bende su an alkol yuzunden bosanma evresindeyim.daha once cok kez ayrilmaya kalktim dava actim.heo yalvardi yakardi yeminler etti beni geri dondurdu.ama sonuc degismedi.ben ne kadar affettiysem o iki kati yapti.16 yillik evliyim ve su an bosaniyorum.sende kararindan vazgecme.duzelmezzz !bosanma davam açıldı eşim bu süreçte çok yalvardı yıkma yuvamızı çok pişmanım anladım hatamı diye . İstediğin kadar ailenle kal ama boşanma diye çok ağladı . Ailem gidersen bir daha bizi Yok say diyorlar. Tamam bende boşanmak istiyordum ama neden bu kadar canım yanıyor. Ne yapacağımı bilmiyorum yardım edin arkadaşlar.
8 yıl bitecek. Peki siz nasılsınız üzgün müsünüzKac yillik evlisin canim ? Bende su an alkol yuzunden bosanma evresindeyim.daha once cok kez ayrilmaya kalktim dava actim.heo yalvardi yakardi yeminler etti beni geri dondurdu.ama sonuc degismedi.ben ne kadar affettiysem o iki kati yapti.16 yillik evliyim ve su an bosaniyorum.sende kararindan vazgecme.duzelmezzz !
Görmüyor mu cocuklarınıyok demedi çünkü benim ona dönmeyeceğimi biliyor ve hatalarını kendi de biliyor ben düzelmem diyo kurtar beni kendinden demişti o zamanlar ben direnmiştim hayır düzeleceksin falan diye ama sonuç düzelmedi ve bitti.Pişman olduğunu dile getiriyo özlediğini özellikle çocuklarını ben kendime ettim ne ettiysem diyo en büyük ceza çocuklarımdan ayrı kalmak diyo duygu sömürüsü yapıyo da yapıyo ama ben gerçek yüzünü bildiğim için inanmıyorum vaadler verip yapmayan bir adam ne bekleyebilirim ki gebersin çocuklarının özlemiyle
kesinlikle affedince daha çok azıtıyolar pişkin oluyolar yaaKac yillik evlisin canim ? Bende su an alkol yuzunden bosanma evresindeyim.daha once cok kez ayrilmaya kalktim dava actim.heo yalvardi yakardi yeminler etti beni geri dondurdu.ama sonuc degismedi.ben ne kadar affettiysem o iki kati yapti.16 yillik evliyim ve su an bosaniyorum.sende kararindan vazgecme.duzelmezzz !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?