görüyo istediği zaman ama aynı evinde yaşamak gibi olur muGörmüyor mu cocuklarını
Hayır canım uzgun degilim.bi an once bitsin gitsin istiyorum.bana yaptiklari cektirdikleri yuzunden.ben onun icin cok ugrastim cok sans verdim.simdi vicdanim rahat.Allah yardimcin olsun canim seninde..8 yıl bitecek. Peki siz nasılsınız üzgün müsünüz
Olmaz tabi ama en azından görmek istiyor bu iyi bir arkadaşımın kocası hiç görmek istemedi evlendiği kadın izin vermiyordugörüyo istediği zaman ama aynı evinde yaşamak gibi olur mu
Çekişmeli mi davanız . Benim eşim boşanmayacağım avukat tuttum diyor. Avukatına bizi boşamamak için ne yaparsan yap demişHayır canım uzgun degilim.bi an once bitsin gitsin istiyorum.bana yaptiklari cektirdikleri yuzunden.ben onun icin cok ugrastim cok sans verdim.simdi vicdanim rahat.Allah yardimcin olsun canim seninde..
Aynen canım benimkinde alkol mekan sabahlara kadar gelmeme aldatma hepsi var.dun gece bu durumdayken bile gece 3.5 ta geldi mesela.o kadar piskinlesmis ki nasilsa affeder benden bosanamaz gozuyle bakiyor !kesinlikle affedince daha çok azıtıyolar pişkin oluyolar yaa
Olmaz tabi ama en azından görmek istiyor bu iyi bir arkadaşımın kocası hiç görmek istemedi evlendiği kadın izin vermiyordu
Daha dava acilmadi.ben anlasmali istiyorum ugrasmamak icin.ama o diretiyor bosanmam diye.olmadi cekismeli acacagim davayi yaocak bisi yokÇekişmeli mi davanız . Benim eşim boşanmayacağım avukat tuttum diyor. Avukatına bizi boşamamak için ne yaparsan yap demiş
İnşallah arkadasım en çok istediğim şey bu sanırım pişman olmadan yoluma devam etmek. Ondan gelen hiç birşeyin beni acıtmamasızamala oda olacak bence istemeyecek çocukları birine aşık olup takmayacak hiç bişeyi
sen ilerde pişman olmaktan korkuyosun arkadaşım ama inan hiç pişman olmayacaksın hep bi şans versemiydim diye aklının ucunda olacak ama ilerleyen zamanda onun ne halde olduğunu duyunca görünce iyi ki bırakmışım diceksin
şunu anlayamiyorum dayak yiyorsun alkol var üstüne basarak tekrarlıyorum herif sana şiddet uyguluyor ve dönmeyi düşünüp ailenden çekiniyorsun oyle mi yüzüne tükurseydin madem bu kadar kiymetliydim simdi mi koca oldugu evladi oldugu aklina geldi amma ailene helal olsun akli başında insanlar ki sizi evladinizi kendinizden koruyorlar yoksa tekrar atese aticaksiniz bence kotu olduğunuz zaman dayak yediğiniz anlari hatırlayın sevgi falan kalmaz o zamanİnşallah arkadasım en çok istediğim şey bu sanırım pişman olmadan yoluma devam etmek. Ondan gelen hiç birşeyin beni acıtmaması
Geri adım atmayınŞiddet ve alkol
Sevgimi alışkanlık mı bilmiyorum. Hep her insanın olumsuz yönleri olduğuna inandırdım kendimişunu anlayamiyorum dayak yiyorsun alkol var üstüne basarak tekrarlıyorum herif sana şiddet uyguluyor ve dönmeyi düşünüp ailenden çekiniyorsun oyle mi yüzüne tükurseydin madem bu kadar kiymetliydim simdi mi koca oldugu evladi oldugu aklina geldi amma ailene helal olsun akli başında insanlar ki sizi evladinizi kendinizden koruyorlar yoksa tekrar atese aticaksiniz bence kotu olduğunuz zaman dayak yediğiniz anlari hatırlayın sevgi falan kalmaz o zaman
Doğru ilişki var mıdır bilmiyorum belkide çevremde hiç görmediğim için bunın normal olduğuna inandırdım kendimicanınızın yanması normal elbet sevmişsinizdir
ama bu doğru bi ilişki olduğu anlamına gelmiyor
bakin boyle sevgi olmaz olamaz ya anlamiyorum dayak yediğin adami saha eziyet eden adami nasil seversin ha arada kavgalar olur severek bitirirsin o cok dokunur insana haklisin git tekrar dene derdi herkes ama alkol alan ve seni doven bir adam bilemedim benSevgimi alışkanlık mı bilmiyorum. Hep her insanın olumsuz yönleri olduğuna inandırdım kendimi
Evlilikte göremediğim ilgi alakayı ağlama yalvarmayı şimdi görünce afallıyor insan belkide sevgi sandığım bu bilemiyorum kibakin boyle sevgi olmaz olamaz ya anlamiyorum dayak yediğin adami saha eziyet eden adami nasil seversin ha arada kavgalar olur severek bitirirsin o cok dokunur insana haklisin git tekrar dene derdi herkes ama alkol alan ve seni doven bir adam bilemedim ben
yok degil inan değil bak kaç kisi yazmis dön dön oku sayfalari degismez cok zor o yüzden evladının kendinin huzuru icin bak ailen sahip çıkmış birak vazgecEvlilikte göremediğim ilgi alakayı ağlama yalvarmayı şimdi görünce afallıyor insan belkide sevgi sandığım bu bilemiyorum ki
Doğru ilişki var mıdır bilmiyorum belkide çevremde hiç görmediğim için bunın normal olduğuna inandırdım kendimi
Çok haklılarmış iyi ki dönmeden farkettim değişmiyormuş insanlaryok degil inan değil bak kaç kisi yazmis dön dön oku sayfalari degismez cok zor o yüzden evladının kendinin huzuru icin bak ailen sahip çıkmış birak vazgec
Çok haklılarmış iyi ki dönmeden farkettim değişmiyormuş insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?