Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

deryammmm tansiyon bozdu beni heee sallanıp duruyorum:)

burcu albümde aden in fotosunu paylaştı baksana maşallah kuzuma yaaa çok yakışıklı kereta ,
esmoşa hiç benzemiyor amaa:)

tmm cnm artık öle yapayım ...
bu arada albümüme bakın bakalım :)

ay tanrım nazarlardan korusun o ne tatlı bır bebek öyle gozlerı mavi mavi yerim ben onu ayy temmuz gelsın hadiii benden nasıl bır bebek cıkacak acaba merak edıyorum :)

ay tanrım nazarlardan korusun o ne tatlı bır bebek öyle gozlerı mavi mavi yerim ben onu ayy temmuz gelsın hadiii benden nasıl bır bebek cıkacak acaba merak edıyorum :)

allah baharrrrrrr çok güldümmm neyseki aylar sonra sen görcen asıl ben merakediyorum benden nasıl bi bebek çıkarrrr

allah baharrrrrrr çok güldümmm neyseki aylar sonra sen görcen asıl ben merakediyorum benden nasıl bi bebek çıkarrrr

canım eşimin ailesin koyu tenli babası baya esmer abisi de oyle halalarının ıkısı oyle bırı renklı gozlu sarısın. bızzım taraf beyaz tenlı renklı gozlu esımın annesıdnın tarafında sarısın renklı gozlu ama ben dıyorumkı koyu tenli bırsey cıkabılır cunku esımın babasının soyunda var bellı ee bebegınde kımden cekecegı bellı olmaz dusun arap renklı gozlu bırsey dogurumusum ay vallahı sok sok gecırım

kayınvalidenin gözleri renkli bizim kayınpederin deil amcalarımızın biri mavi bir ela halamızında yeşil bilmemkii ortada bebek yokkk heheheheheh

esma paylaşmış facede kızlar dayanamadım valla koydum albüme çok güzel rabbim nazarlardan saklasın
hadi kızlar sizde doğurun sizinkileride koyalım albüme

ay benim kocamında gözleri mavi benimkide açık kahve ela arası bişe acaba renkli çıkarabilirmiyim acep

güzel bişey çıkar sizden canım hahahahaha allah iyiliğini versin melek yaaa bende merak ediyorum aslında nasıl bi kız olacak bizimki, babamızın gözleri güzel çocukken
kendinden sürmeliymiş büyüdükçe çok hafif kaldı belki ona çeker, yalnız kızım çok tüylü olacak kesin ana da öyle baba da

kız yeni dogan bebeklerin gözüne burda sürme çekerler baktın sürmeli dogmadıysa hemen çek 2 dakika
ayyy senin kızın tipini bilmemde çok nazlı olacagı kesin parmagında oynatcak seni birde süslü olursa vay haline düşünsene bi gezmeye gitceksiniz kıyafet begendiremiyosun odada yalvarıyosunn hahahahaha çok komik hayal ediyorum sizi serpillll

ciddi misin sennn anammm benim koca da sürmeli acaba doğunca sürmemi çekmişler :):)

hee aynen düz duvara tırmanır artıkın bizimki anası pek süslü değildi ama bu kız benim canıma okuyacak bende şimdi hayal ettim de
halimi nayırrrrrrrrrrrr nolamazzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:):):)

kayınvalidenin gözleri renkli bizim kayınpederin deil amcalarımızın biri mavi bir ela halamızında yeşil bilmemkii ortada bebek yokkk heheheheheh

canım ya bızdede yesıl gozlu ve mavı gozlu cok var ben cekmemısım ama babaım gozlerı ela ama yesıl duruyo genelde ablamında oyle rahmetlı dedemın gozlerı ıcı yesıl cercevesı mavıydı ablamın kızınında oyle sımdı ay benımkıde renklı gozlu olsun ya her ıkı tarafta da var bol bol nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…