- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.941
esma facede kızlar :) ne desem acaba ?
canım ya bızdede yesıl gozlu ve mavı gozlu cok var ben cekmemısım ama babaım gozlerı ela ama yesıl duruyo genelde ablamında oyle rahmetlı dedemın gozlerı ıcı yesıl cercevesı mavıydı ablamın kızınında oyle sımdı ay benımkıde renklı gozlu olsun ya her ıkı tarafta da var bol bol nede olsa
erkek önemli deilde kızlar güzel olsun kara kaş kara gözz buğday ten yada beyaz ten sarışın renkli gözlü olsunn :))))))))
sen siparişi vermişsin şekerim
napım burcu birde böyle isteyeyim belki bu sefer olurrrrrrrr :)))))))))))))
valla senin olursa bende sipariş vercem :d deryayada söyleyelimkoptum ayolll
napalım şekerim gelen hamile kaldı gelen hamile kaldı bi üçümüz kaldıkk gına geldii bide böyle deneyelim bakalım o deilde ben tek kalmaktan korkuyorumm
saçmalama ya biz kesin aynı zamanlarda gebe kalcaz hemde üçümüz hemde aynı ay belkide gündualarım hep bizimle bişeyi kırk defa sölersen olurmuş heee
tmm cnm artık öle yapayım ...
bu arada albümüme bakın bakalım :)
ben cöremeyrum yavvvvvvvvvvvvvvvvv
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnn
günaydıın cnm nasılsın ?
elhamdülillah iyiyim canım sen nasılsın?
Günaydın kızlarrrr naberrr :79:
günaydın canım uykusuzum ama iyiyim cok sukur sen nasılsın ?
maşallaah cnm aman iyi olunnnnn bebişlerin size ihtiyacı var
bende ehh işte içgüveysinden halliceyim
bebiş akşam beni uyutmadı canım yaa bobregıme baskı yaptı nasıl agrıdı sol yanım kalktım evının ıcınde yurudum falan sonra bıraz sakınlesır gıbı oldu agrı yattım ve uyudum ama eşimi uyandırıp hadı hastaneye gıdelım demem ramak kalmıstı
bebiş akşam beni uyutmadı canım yaa bobregıme baskı yaptı nasıl agrıdı sol yanım kalktım evının ıcınde yurudum falan sonra bıraz sakınlesır gıbı oldu agrı yattım ve uyudum ama eşimi uyandırıp hadı hastaneye gıdelım demem ramak kalmıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?