Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

erkek önemli deilde kızlar güzel olsun kara kaş kara gözz buğday ten yada beyaz ten sarışın renkli gözlü olsunn :))))))))

napalım şekerim gelen hamile kaldı gelen hamile kaldı bi üçümüz kaldıkk gına geldii bide böyle deneyelim bakalım o deilde ben tek kalmaktan korkuyorumm

saçmalama ya biz kesin aynı zamanlarda gebe kalcaz hemde üçümüz hemde aynı ay belkide gün dualarım hep bizimle bişeyi kırk defa sölersen olurmuş heee

Son düzenleme:
saçmalama ya biz kesin aynı zamanlarda gebe kalcaz hemde üçümüz hemde aynı ay belkide gün dualarım hep bizimle bişeyi kırk defa sölersen olurmuş heee

valla bende dua ediyorum peygamber efendimiz s.a.v. aracı koyarak onun hatrına rabbim dualarımı kabul et diyorummm inş. olur ne diyelimmm

maşallaah cnm aman iyi olunnnnn bebişlerin size ihtiyacı var
bende ehh işte içgüveysinden halliceyim

bebiş akşam beni uyutmadı canım yaa bobregıme baskı yaptı nasıl agrıdı sol yanım kalktım evının ıcınde yurudum falan sonra bıraz sakınlesır gıbı oldu agrı yattım ve uyudum ama eşimi uyandırıp hadı hastaneye gıdelım demem ramak kalmıstı

yaramazzzlık yaptı demekk annesine
geçmiş olsun cnm yaa böbrek ağrısı da çok zor, allaha emanet ya
allahtan geçmişte hastaneye mecbur kalmamışsın.

valla şimdiden başladıysa senin kız pek bi yoracak seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…