- Konu Sahibi haticemavi
-
- #22.961
Günaydın kızlarrrr naberrr :79:
yaramazzzlık yaptı demekk annesine
geçmiş olsun cnm yaa böbrek ağrısı da çok zor, allaha emanet ya
allahtan geçmişte hastaneye mecbur kalmamışsın.
valla şimdiden başladıysa senin kız pek bi yoracak seni
hoşgeldin canımm özledik yahuu belli oluyor yokluğunnn
kızlar nerdesiniz bakalım ?? kımsecıkler yok ama ben dun yaptıklarımı yazayım sizlere :) dun iş cıkısı eve gidip uyumayı planlıyodum ama annem aradı antalyalı doktor bır arkadasının kızı kıbrısa okumaya gelmıs kız annemlerı bulmus gel tanıstırayım sizi de dedi oraya giderken ablam aradı oğlusumu kresten sen al ben gec cıkacayım ısten bende tamam dedim tabiiki annemle bulusup kızla tanıstım sonra ablamın oğlunu almaya gittim benı görünce teyzeee diye cıglık atıp ustume doğru kostu ve az kalsın dusuyoduk ıkımızde buarada tırnagım baya derınden koptu :) ama eve gittik ufaklıkla mutfa gıtı buzlugu actı clekleri gordu kapattı sonra yanıma geldi teyze sende cilek varmı diye sorudu bende var dedim istermisin evet dedi cilek yıkadık yedi sonra markete gıttık markete ufak arabalardan vardı ondan aldı bırtane ıcıne cıkolatalı sut koydu ben bunu ıstıyorum dedı neyse aldım tabıkı kucuk askıma cıkısta oyuncakları gordu tuturdu ben trene bınıcem tamam dedım bıde yuksekte yapmıslar cıkamıyor kucagma aldım yavasca bındırdım sonra inmek bilmedi neyse zar zor ıkna ettım eve gittik sungerden kedi yaptım kendisine oynadık beraber ay ya cok zevkliydi kendi kızımlada boyle olurmuyuz acaba diye dusunmeden edemedim doğrusu
çok imrendim valla :)) olursun tabi şekerim ....kızın bi doğsun daha farklı daha güzel olcak inş hayırlısıyla..
canım ya ablamın oğlu okadar tatlıkı bıde sevgisini cok belli eden bir cocuk öpmeyı cok ve sarılmayı cok sevıyor annesı olmadıgında sakın guzel anlasıyoruz ama annesı gelınce tam bır seytan cıkıyor ıcınden cocuklarla oldum olası cok ıyı anlasırım ama sonucta anne olmak baska bırsey yanı aynı sabrı gösterebılırmıyım bılemıyorum
canım ya ablamın oğlu okadar tatlıkı bıde sevgisini cok belli eden bir cocuk öpmeyı cok ve sarılmayı cok sevıyor annesı olmadıgında sakın guzel anlasıyoruz ama annesı gelınce tam bır seytan cıkıyor ıcınden cocuklarla oldum olası cok ıyı anlasırım ama sonucta anne olmak baska bırsey yanı aynı sabrı gösterebılırmıyım bılemıyorum
kendi kızınlar daha güzel anlaşıcaksın bak görrrrrrr
bende görüyorum anne kızları yolda böyle o kdr özeniyorum ki bıt bıt annesine 1000 tane soru soruyor fln
anne olunca bence daha büyük sabır gösteririz :)
ay evet su soruları yokmu valla bazen nasıl cevap verıcegımı bulamıyorum. ay bıde ablamın oğlu dun bana yolu tarıf edıyo surda cukur var dıkkat et dusme susadım kırmızı ısıkta dur su ıcıcem falan dıye durmadan konustu henuz 3 yasında buyumuste kuculmus valla :) evet sabırlı olucaz inşallah eminim hepimiz iyi anneler olucaz. hehe bazen dusunuyorum kızım buyup genc kız olucak beraber alısverıse gıdıcez genc dururum belkıde arkadas gıbı gozukuruz hep imrenmişimdir oyle annelere :)
s.a kızlar nbrsnz muhabbet çok tatlı maşallah diyeyim
biz iyiyiz canım sizler nasılsınız ?
elhamdülillah canım oglum artık uyutmuyor beni sabah tekmeleriyle uyanıyorum şimdiden başladı daha dogmadan tecrübeler başladı senn kızın nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?