Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy burada 31 haftayı doldurup 32 haftaya gırdım kızlarrrr

selmaaaaaa naber kızz geezenti seni
valla hatice bir sen iki bursanın canına okudunuz bee
ben burda ofis köşelerinde tıkılı
kolay gelsin çamaşır ütü işin bol senin güzel şeyler
darısı başımzıaaaaaa, aralık annesi olmak istiyom ben
yılbaşı bebeği doğurcam babasıylan benim gibi nolurrrrrrrr
dua et bebek gelmiş olsun bu ay :18:

oyyy kuzum bu yılbası ıstegını soylemıstın ayy ıns bebegın gelmıstır cnm ve gobegıne yerlesmıstır hadı ucundanda olsa yakala 2012 yılını

sende yogunmusun hatıce desen hanım aradı gecen hergun bıyerde gezıyor vallahı bende elımden geldıgınce gezmeye devam ee sende terk et hatun ısıde bırakıp gezelım duralım

meleeekkkkk

ama bu topıkte nıe kımse yok serpıl nırde kızlar nırde

ahh nerde o eskı topık gunlerııı

kimsecikler yokkk bende çok az girebiliyorum ztn
çok cnmm sıkılıyoooo

ben geldim kızlar ay bir sıcak varkı sormayın ya yaz geldi resmen galiba bayılıyorum bırde nefesım daralıyor alerjı dönemim mafoldum

ben geldim kızlar ay bir sıcak varkı sormayın ya yaz geldi resmen galiba bayılıyorum bırde nefesım daralıyor alerjı dönemim mafoldum

hoşgeldin canım, burası daha o kdr değil ama kıbrıs yanmaya başlamıştır tabi
allah kolaylık versinnnnnnn
burayada yaz gelsin artıkkk

hoşgeldin canım, burası daha o kdr değil ama kıbrıs yanmaya başlamıştır tabi
allah kolaylık versinnnnnnn
burayada yaz gelsin artıkkk

akşamları soğuk oluyor canım ta hastalık havası var bızde suan gunduz 30 derece falan ay gelır sıcaklarda oraya yakında merak etme

kızlar ben geldim geç geldim biliyorum dosyaları bitirmye çalışıyordum ama bitmedi napıyorsunuz bakalım
geçmişi okumadım , yarın tetanoz olacağım hamişler olanınız var mı korkuyorum bişey olur diye herşeyden korkar oldum yaaa

yaaa evt kimse yoktu ztn bugünnnnnnn
merak ettim yahuuuuuuu
korkma kuzucum allaha emanet

ben yaptırmadım canım aşı falan doktorumda yaptır falan demedi . ama kk den yaptıran arkadaslar var herkeste farklı etkiler yapıyor bırının kolu bıraz agrıyor bırının atesı cıkıyor bu tarz etkılerı olabılıyor ama hıcbır etkıde yapmayabılır

yaaa evt kimse yoktu ztn bugünnnnnnn
merak ettim yahuuuuuuu
korkma kuzucum allaha emanet

zaman nasıl geçti anlamadım bugün yaaa sıkıldım zaten eve gitmek istiyorum son 10 dk:)

ben sağlık ocağına kayıtlıyım geçen doktorla konuştum tetanoz var deidm yaptır dedi ama bebeğe dokunur mu ondan korkuyorum hemşire doğru yapar mı
ben önemli dğeilim minik kuşumu düşünüyorum

s.a kızlar....2 gündür netim yoktu şükür sorunu hallettik... ve hemen geldim...
arkadaşlar ben dün başka bir doktora gittim...yumurtalıktaki kistin adet süresince ortaya çıktıqını bunun yumurtlama olduqunun göstergesi olduqunu ve reql bitiminde kistin kendiliqinden kaybolacaqını söyledi...bu herkeste olurmuş..ayrıca miyom yok denecek kadar küçükmüş biz buna miyom var bile diyemeyiz dedi...büyük bir sevinçle eve geldim..bu arada sprialide çıkarttı..ama ben yarın 3. bir doktora daha gidicem...içim rahat etsin kızlarr...

amin canım çok teşekkür ederim
canım Allah analı babalı büyütsün çok geçmiş olsun
canım çok zor bir doqum olmuş tekrar geçmiş olsun...
aaa geçmiş olsun canım yaa hiç kontrole gitmemişmiydinn hormaonlarda bişey çıkmazsa ne uygulucak doktor ilaçla eritebilirmi acaba

canım bende sprial takılıydı daha dün çıkarttım herşey bir önceki gün ortaya çıktı..ama bişey yokmuş dün gittiqim doktor öyle dedi..yarın 3. bir doktora daha gidicem içim rahat etsin...

kız serpıl ıyce basımıza pımpırık oldun
bende asılarımı oldum cnm 1 ay ara ıle ıkı kere ve saglık ocagında bana yan etkı yapmadı bunun bebek ıcın zararı deıl sızın ıcın faydası var tamammı tatlım

kızlar evımın heryerı mınnak mınnak cıcılerle dolu kızım herseyını yıkadım evım suanda carsamba pazarı gıbı yarına kadar kurusun ıns yarın ucundan baslıycam utuye sonra esım devır alıcak ayy zaten koklamaktan sevmekten 2 saat asamadım camasırlıga tam 6 makına yıkadım

canımmmm arkadaşımm senin adına çok sevindim biraz zorluklar çekmişsin ama onun için değer dimii annesii:)
çok çok geçmişş olsunnn gözlerimiz aydn olsunn darısı tüm hamişlerinn başına inşallahhh
rabbim sizi bir ümür boyu ayırmasınn acısını göstermesin inşalalhhh
sağlıkla büyüsünn bebişimizz
bu arada adı TUĞRA sanırım benim oğluşumunda adı TUĞRA adaş olmuşlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…