- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.001
canımmmm arkadaşımm senin adına çok sevindim biraz zorluklar çekmişsin ama onun için değer dimii annesii:)
çok çok geçmişş olsunnn gözlerimiz aydn olsunn darısı tüm hamişlerinn başına inşallahhh
rabbim sizi bir ümür boyu ayırmasınn acısını göstermesin inşalalhhh
sağlıkla büyüsünn bebişimizz
bu arada adı TUĞRA sanırım benim oğluşumunda adı TUĞRA adaş olmuşlar:)
canımmmm arkadaşımm senin adına çok sevindim biraz zorluklar çekmişsin ama onun için değer dimii annesii:)
çok çok geçmişş olsunnn gözlerimiz aydn olsunn darısı tüm hamişlerinn başına inşallahhh
rabbim sizi bir ümür boyu ayırmasınn acısını göstermesin inşalalhhh
sağlıkla büyüsünn bebişimizz
bu arada adı TUĞRA sanırım benim oğluşumunda adı TUĞRA adaş olmuşlar:)
Günaydın kızlar
günaydın derya nasılsın ?
çok gecmıs olsun canım keske dorsilon içseydin bıraz rahatlardı belki. ben iyiyim sadece uykumu alamadım 2 gunun yorgunlugu ustumde bugunun bıtmesını beklıyorumsabahı sabah ettim cnm yürüyemiyorum kötüyüm
işe zor geldim canım çok yanıyo dr a gidicem artık bi çare bulsunlar bana
sen nasılsın canım
çok gecmıs olsun canım keske dorsilon içseydin bıraz rahatlardı belki. ben iyiyim sadece uykumu alamadım 2 gunun yorgunlugu ustumde bugunun bıtmesını beklıyorum
sağol canım.
bi yolunu bulucam artık böyle olmıcak.
bugün cuma neyseki yarın güzelce uyursunuz kızınla inşş..
ohh keyif yaparsınız.
saol canım tabii kızım bni ne kadar uyutursa uykularım simdiden bölünmeye başladı uyudugumda da nedense huzursuz uyuyorum su sıra hani hayatımda kötü giden birsey de yok neden böyle oluyor anlamıyorum
karnın büyüdüğü için canım belki hareketlerinde tedirgin uyuyosundur
uykuda üstüne yatarsam fln diye
canım ya evet üstüne yatma endişem oluyor ama karnım fazla buyumedı canım ya benden daha geride oolanların bile karınları daha buyuk dun arkadasımın abiis soyle dedi ya sankıde cocuk deilde gaz var karnında buarada göbegimde 75 cm falan yanlıs hatırlamıyosam halam ölcmustu bana. ay iş yerinde hamile arkadasım daha 5 aylık gorsen karnını benımkının iki katı :) gerci fazla şikayetci deilim cunku catlak olusmadı ama karnım buyumedıgı ıcın bebişin yeri az gibime geliyor hani ilerki aylarda sortun cıkartabilir
mrb arkadaşlar nasılsınız? hiç keyfim yok yine umutsuzluk yine mutsuzluk var üzerimde hiç bebegim olmayacak düşüncesi yine üzerimdee
mrb arkadaşlar nasılsınız? hiç keyfim yok yine umutsuzluk yine mutsuzluk var üzerimde hiç bebegim olmayacak düşüncesi yine üzerimdee
hoşgeldin cnm.
.ok gibi bigün bnm açımdanda öyle
öglende dra gideceğm kan testi yapsın yoksa
adam gibi iğne yapsın bana dayanamıcam artık
saçmalama ya öle şeyler düşünme sakın
aksine benimde bu ay çok büyük var içimde hepimiz için gerçekten sanki heran hamileyim haberini alacağız yada vereceğiz gibi hissediyorum soğan küründen olsa gerekdüşün artık ben bile böle düşünüyosam :44: 21 aydır bebiş istiyorum ve olmuyo allah en iyisini bilir takdir saati günü var derdi babaannem
valla burcu bilmiyorum öyle bi hisle uyandım allahım hayırlısından sağlıklısından nasip etsin ama çok zor geliyo artık ben bebek bekledikçe sağlık sorunları çıkıyo hani aglarken ugunursunya aglayamazsın bile öyle hissediyorum kendimi
sogan kürü bende yapcam koku oluyomu birde ben reflü var sıkıntı verirmi acaba? bu mantarmı ne haltsa ondan kurtulmam lazım teharet içinde sirkeli su öneriyolarr ne dersiniz?
canım asitli ortam daha fazla mantarı tetıkler karbonatlı su ile yıka hergun bunun dısında beyaz pamuklu ıc camasırı git vede her yıkadıgında kaynat kuruyuncada mutlaka ütüle bunun dışında eşininde tedavi olması lazım. bırde doktora gıt sana fıtıl verıcek onu kullan bunların hepsını yapınca rahatlarsın mantardan . cocuklugumdan berı mantar rahastsızlıgı olan bırı olarak bunu rahatca soyleyebılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?