Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

selamm kızlarrr
nasılsınızz, neler yapıosunuzzz
zuhalde doğurmuş sanıırm allahım hayırlıı eylesinn diorumm :)
esmamında gözleri aydınn olsunnn
eee başka ne var ne yok şimdi kimin doğumu yakınnnn benimde 10 gün geçtii hala bişi yok kan testi vs. falanda yaptırmadım hayırlısı artıkın :)
öptüm sizleriiiii

günaydın kızlarr
bugün saat 10da doktora gidicem...kist ve miyom için bu doktor neler dicek çok merak ediyorum..inşallah sorun yoktur...

geçmiş olsun canım çok acı çekmişsin aynı acıları bende doğum masasında çektim ama herşey bebişi kucağına alana kadar sonrası yok değilmi Allah analı babalı büyümesini nasip etsin inşallah....

amin inşallah....

sabahı sabah ettim cnm yürüyemiyorum kötüyüm
işe zor geldim canım çok yanıyo dr a gidicem artık bi çare bulsunlar bana

sen nasılsın canım
çok gecmıs olsun canım keske dorsilon içseydin bıraz rahatlardı belki. ben iyiyim sadece uykumu alamadım 2 gunun yorgunlugu ustumde bugunun bıtmesını beklıyorum

çok gecmıs olsun canım keske dorsilon içseydin bıraz rahatlardı belki. ben iyiyim sadece uykumu alamadım 2 gunun yorgunlugu ustumde bugunun bıtmesını beklıyorum

sağol canım.
bi yolunu bulucam artık böyle olmıcak.
bugün cuma neyseki yarın güzelce uyursunuz kızınla inşş..
ohh keyif yaparsınız.

sağol canım.
bi yolunu bulucam artık böyle olmıcak.
bugün cuma neyseki yarın güzelce uyursunuz kızınla inşş..
ohh keyif yaparsınız.

saol canım tabii kızım bni ne kadar uyutursa uykularım simdiden bölünmeye başladı uyudugumda da nedense huzursuz uyuyorum su sıra hani hayatımda kötü giden birsey de yok neden böyle oluyor anlamıyorum

saol canım tabii kızım bni ne kadar uyutursa uykularım simdiden bölünmeye başladı uyudugumda da nedense huzursuz uyuyorum su sıra hani hayatımda kötü giden birsey de yok neden böyle oluyor anlamıyorum

karnın büyüdüğü için canım belki hareketlerinde tedirgin uyuyosundur
uykuda üstüne yatarsam fln diye

karnın büyüdüğü için canım belki hareketlerinde tedirgin uyuyosundur
uykuda üstüne yatarsam fln diye

canım ya evet üstüne yatma endişem oluyor ama karnım fazla buyumedı canım ya benden daha geride oolanların bile karınları daha buyuk dun arkadasımın abiis soyle dedi ya sankıde cocuk deilde gaz var karnında buarada göbegimde 75 cm falan yanlıs hatırlamıyosam halam ölcmustu bana. ay iş yerinde hamile arkadasım daha 5 aylık gorsen karnını benımkının iki katı :) gerci fazla şikayetci deilim cunku catlak olusmadı ama karnım buyumedıgı ıcın bebişin yeri az gibime geliyor hani ilerki aylarda sortun cıkartabilir

yok yaa hiç endişelenme sen zayıf yapılısın
ayrıca o iç karınla alakalı demekki senin iç karnında geniş
o yerini bulur canım sıkışmaz merak etme sen
karnın bundan snra aniden büyür anlamazsın

Son düzenleme:
mrb arkadaşlar nasılsınız? hiç keyfim yok yine umutsuzluk yine mutsuzluk var üzerimde hiç bebegim olmayacak düşüncesi yine üzerimdee

mrb arkadaşlar nasılsınız? hiç keyfim yok yine umutsuzluk yine mutsuzluk var üzerimde hiç bebegim olmayacak düşüncesi yine üzerimdee

hoşgeldin cnm.
.ok gibi bigün bnm açımdanda öyle
öglende dra gideceğm kan testi yapsın yoksa
adam gibi iğne yapsın bana dayanamıcam artık

saçmalama ya öle şeyler düşünme sakın
aksine benimde bu ay çok büyük var içimde hepimiz için gerçekten sanki heran hamileyim haberini alacağız yada vereceğiz gibi hissediyorum soğan küründen olsa gerek düşün artık ben bile böle düşünüyosam :44: 21 aydır bebiş istiyorum ve olmuyo allah en iyisini bilir takdir saati günü var derdi babaannem

hoşgeldin cnm.
.ok gibi bigün bnm açımdanda öyle
öglende dra gideceğm kan testi yapsın yoksa
adam gibi iğne yapsın bana dayanamıcam artık

ay canm senin işinde zor ya dualarım hep bizimle valla hamişlere özel dua ama en çok özel dualarım benden 1 numara büyük ablama sana melek'e kendime birde kuzenime :) kan testi yaptır sonrada bak tedavine inş vardır bebeğin canm benm ....

valla burcu bilmiyorum öyle bi hisle uyandım allahım hayırlısından sağlıklısından nasip etsin ama çok zor geliyo artık ben bebek bekledikçe sağlık sorunları çıkıyo hani aglarken ugunursunya aglayamazsın bile öyle hissediyorum kendimi

sogan kürü bende yapcam koku oluyomu birde ben reflü var sıkıntı verirmi acaba? bu mantarmı ne haltsa ondan kurtulmam lazım teharet içinde sirkeli su öneriyolarr ne dersiniz?

canım asitli ortam daha fazla mantarı tetıkler karbonatlı su ile yıka hergun bunun dısında beyaz pamuklu ıc camasırı git vede her yıkadıgında kaynat kuruyuncada mutlaka ütüle bunun dışında eşininde tedavi olması lazım. bırde doktora gıt sana fıtıl verıcek onu kullan bunların hepsını yapınca rahatlarsın mantardan . cocuklugumdan berı mantar rahastsızlıgı olan bırı olarak bunu rahatca soyleyebılırım

hımmm karbonatlı su her tuvalettemi kullancam?

doktorada artık gitmek istemiyorum bıktım valla acıp göstermekten aile hekime gideyim diyorum bu sefer o bakmıyoya:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…