Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

hımmm karbonatlı su her tuvalettemi kullancam?

doktorada artık gitmek istemiyorum bıktım valla acıp göstermekten aile hekime gideyim diyorum bu sefer o bakmıyoya:S

canım benım kadın doğumcu anlar o işten aile hekimi seni kadın doğumcuya yönlendirir gıbıme geliyor. yanı fırsat buldukca her wc ye gıttıgınde yıkayamaya bılırsın ama en azından gunde 2 kez bırı mutlaka yatmadan once yıka. hani ben sana ilaç ismi veririm ama doktoa danısmadan kullanman doğru olurmu bılemem.

aklına kötü şeyler getirme bebeğim hiç merak etme en kısa zamanda afiyetli hayırlı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz...
i.saraçoğlu sölemişti mide rahatsızlıklarına kesinlikle sıkıntı vermiyomuş çünkü kaynatıyoruz ve acısı mideye zarar veren zarını yemiyoruz demişti ...bence mantıklı bende de sık sık mide ağrısı olurdu ama şimdiye kadar bi sıkıntı vermedi...bütün kadın hastalıklarına iyi geliyomuş...büyük bir ihtimal mantarada iyi gelir çünkü bende kaç gündür kaşıntı vardı daha öncede yazmıştım soğan kürünü uyguladıktan sonra kaşıntım oldukça azaldı iltihabıda gideriyomuş... bir de çok sık wc ye gidiyodum ...ben yediklerime dikkat ediyorum ondan kaynaklanıyo sanıyodum ama bugün araştırdım soğan küründen dolayıymış....yani işe yarıyo galiba...inş şu kistlerden kurtulurum ve biran önce hamile kalırım ....sanada tavsiyem hiç durma başla bu küre bellimi olur rabbim belki bunu vesile kıldı bize he ne dersin ?:44:

aklına kötü şeyler getirme bebeğim hiç merak etme en kısa zamanda afiyetli hayırlı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz...
i.saraçoğlu sölemişti mide rahatsızlıklarına kesinlikle sıkıntı vermiyomuş çünkü kaynatıyoruz ve acısı mideye zarar veren zarını yemiyoruz demişti ...bence mantıklı bende de sık sık mide ağrısı olurdu ama şimdiye kadar bi sıkıntı vermedi...bütün kadın hastalıklarına iyi geliyomuş...büyük bir ihtimal mantarada iyi gelir çünkü bende kaç gündür kaşıntı vardı daha öncede yazmıştım soğan kürünü uyguladıktan sonra kaşıntım oldukça azaldı iltihabıda gideriyomuş... bir de çok sık wc ye gidiyodum ...ben yediklerime dikkat ediyorum ondan kaynaklanıyo sanıyodum ama bugün araştırdım soğan küründen dolayıymış....yani işe yarıyo galiba...inş şu kistlerden kurtulurum ve biran önce hamile kalırım ....sanada tavsiyem hiç durma başla bu küre bellimi olur rabbim belki bunu vesile kıldı bize he ne dersin ?:44:

hımmm karbonatlı su her tuvalettemi kullancam?

doktorada artık gitmek istemiyorum bıktım valla acıp göstermekten aile hekime gideyim diyorum bu sefer o bakmıyoya:S

canım eger daha onceden mantar ıcın sana verdıgı ılac varsa onuda kullanabılırsın

travazol krem kullanıyorum çok önceden doktora gittigimde vermişti başladıkça ondan kullanıyorumm seninkisidemi krem

travazol krem kullanıyorum çok önceden doktora gittigimde vermişti başladıkça ondan kullanıyorumm seninkisidemi krem

krem + fitil. benımde tekrarladı bugun gıdıcem doktora hem bebısımı gorucem hemde ilaçı konusucam

öle kötü düşünmek yok
mideye rahatsızlık vermiyo ben araştırdım bana bi zararı dokunmadı wc ye çıkarıyo bol bol akıntın çoğalıyo iltihabı temizliyo kadın hastalıklarına iyi geliyo gebeliği kolaylaştırıyo daha ne olsun durma başla derim ben

tamam regl olayım başlayayım kötü koku oluyomu peki agızda

slm kızlar bugun mutluluktan aglamaktan hal oldum en ıyı arkasım gebeydı bugun suyu gelmıs ve dogum yapmıs aradım oglum dogdu dedıı agla agla kırdım kendımı
bırazda pacalarım tutustu arkadasım bende 4 hafta buyuktu :18::18::18::18:

yok cnm midede çok bulandırmıyo hemen alışıyosun ağızda hiç koku bırakmıyo bıraksaydı eşim muhakkak sölerdi daha bu sabah sordum

hımm anladım regl bitince başlayayım ozaman bu ayda korunayımm o vakit bi su iltihap bitsin gitsin

namazımı kıldım yasinimi okudum biraz rahatladımm sizlerede dua ettim allahım su mübarek cuma günü hürmetine kabul etsin inş..

amin canım ettin tüm dualar gercek olsun inşallah

kızlar doktordan geldim...kistin var ama over deqil dedi...kendiliqinden yada doqrum kontrol hapıyla geçebilir dedi..geçmezse laparoskopi olmam gerekiyormuş...tahlil verdim birazdan gidip sonuçları alıcam...3 doktorun 3üde farklı şeyler söyledi...kime inanıcamı bilmiyorum...

herd oktorun bakış acısı farklı bende 4 farklı doktora gitmiştim bu 4 doktordan 1 tanesi yumurtaların kistleşiyor çatlamıyor demişti ama diger doktorlar böyle birsey olmadıgını söylemişti kimseye güven kalmadı bu devirde hersey ticarete dökülmüş bence ameliyat olmadan bir prof. git boşyere ameliyat edilen çok hasta duydummmm

arkidaslarimmmm kuzularim canlarimmm ben geldiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yani aslinda "BIZ" geldikkk minik kurabiyemleee
ayy ne yazsam ne desem bilmiyorum o kadar uzun zaman oldu ki giremeyeli su an parmaklarim titriyo yazarken heyecandanheycanlandim ben yine araniza donuncee yaa
cok ozledim hepinizi ayri ayriii... evimize yani afyon a tasindik ama iste uzun bi sure ttnet problemimizi cozemedik tasindgmiz bina sifir oldugundan hic bi kurulum yoktu ve iste taa bu zamani buldu sorunun cozulmesi.. ayy sukur sonunda cozuldu ya cok mutluyum ara sira cepten giriyodum ama telim deki uygulama izin vermediginden yarim yamalak okuyabiliyodum yazma sansim zaten yoktu hernyse cozuldu ya nihayet degmeyin artik benim keyfimeeee
esmam dogurmus minik kelebegini yaa cok sevindim cok merak ediyorum oglusunu...onun disinda ne gibi gelismeler var anlatin bakalim bulusanlar gorusenler bebisini bekleyenler naptiniz
anlatin bakalim bana cok sey birikti yaaaa dmiiama siz siz hic vakit gecmiyo onu solimm
bu arada benden haberlere gecmem gerekirse hamileligim cok sukur su an icin problemsiz devam ediyo 10 haftalik olduk bugun teyzeleriiii
kalbini duydugum andaki sevincimi sizinle paylasmayi o kadar cok istedim ki anlatamam surekli iletisim halinda olamadik o surecte malum ama buyuduk de geldikkk teyzoslarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…