- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #23.021
hımmm karbonatlı su her tuvalettemi kullancam?
doktorada artık gitmek istemiyorum bıktım valla acıp göstermekten aile hekime gideyim diyorum bu sefer o bakmıyoya:S
valla burcu bilmiyorum öyle bi hisle uyandım allahım hayırlısından sağlıklısından nasip etsin ama çok zor geliyo artık ben bebek bekledikçe sağlık sorunları çıkıyo hani aglarken ugunursunya aglayamazsın bile öyle hissediyorum kendimi
sogan kürü bende yapcam koku oluyomu birde ben reflü var sıkıntı verirmi acaba? bu mantarmı ne haltsa ondan kurtulmam lazım teharet içinde sirkeli su öneriyolarr ne dersiniz?
valla burcu bilmiyorum öyle bi hisle uyandım allahım hayırlısından sağlıklısından nasip etsin ama çok zor geliyo artık ben bebek bekledikçe sağlık sorunları çıkıyo hani aglarken ugunursunya aglayamazsın bile öyle hissediyorum kendimi
sogan kürü bende yapcam koku oluyomu birde ben reflü var sıkıntı verirmi acaba? bu mantarmı ne haltsa ondan kurtulmam lazım teharet içinde sirkeli su öneriyolarr ne dersiniz?
hımmm karbonatlı su her tuvalettemi kullancam?
doktorada artık gitmek istemiyorum bıktım valla acıp göstermekten aile hekime gideyim diyorum bu sefer o bakmıyoya:S
canım benım kadın doğumcu anlar o işten aile hekimi seni kadın doğumcuya yönlendirir gıbıme geliyor. yanı fırsat buldukca her wc ye gıttıgınde yıkayamaya bılırsın ama en azından gunde 2 kez bırı mutlaka yatmadan once yıka. hani ben sana ilaç ismi veririm ama doktoa danısmadan kullanman doğru olurmu bılemem.
travazol krem kullanıyorum çok önceden doktora gittigimde vermişti başladıkça ondan kullanıyorumm seninkisidemi krem
öle kötü düşünmek yokvalla burcu bilmiyorum öyle bi hisle uyandım allahım hayırlısından sağlıklısından nasip etsin ama çok zor geliyo artık ben bebek bekledikçe sağlık sorunları çıkıyo hani aglarken ugunursunya aglayamazsın bile öyle hissediyorum kendimi
aklına kötü şeyler getirme bebeğim hiç merak etme en kısa zamanda afiyetli hayırlı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz...
i.saraçoğlu sölemişti mide rahatsızlıklarına kesinlikle sıkıntı vermiyomuş çünkü kaynatıyoruz ve acısı mideye zarar veren zarını yemiyoruz demişti ...bence mantıklı bende de sık sık mide ağrısı olurdu ama şimdiye kadar bi sıkıntı vermedi...bütün kadın hastalıklarına iyi geliyomuş...büyük bir ihtimal mantarada iyi gelir çünkü bende kaç gündür kaşıntı vardı daha öncede yazmıştım soğan kürünü uyguladıktan sonra kaşıntım oldukça azaldı iltihabıda gideriyomuş... bir de çok sık wc ye gidiyodum ...ben yediklerime dikkat ediyorum ondan kaynaklanıyo sanıyodum ama bugün araştırdım soğan küründen dolayıymış....yani işe yarıyo galiba...inş şu kistlerden kurtulurum ve biran önce hamile kalırım ....sanada tavsiyem hiç durma başla bu küre bellimi olur rabbim belki bunu vesile kıldı bize he ne dersin ?:44:
tamam regl olayım başlayayım kötü koku oluyomu peki agızda
yok cnm midede çok bulandırmıyo hemen alışıyosun ağızda hiç koku bırakmıyo bıraksaydı eşim muhakkak sölerdi daha bu sabah sordum
hımm anladım regl bitince başlayayım ozaman bu ayda korunayımm o vakit bi su iltihap bitsin gitsin
namazımı kıldım yasinimi okudum biraz rahatladımm sizlerede dua ettim allahım su mübarek cuma günü hürmetine kabul etsin inş..
kızlar doktordan geldim...kistin var ama over deqil dedi...kendiliqinden yada doqrum kontrol hapıyla geçebilir dedi..geçmezse laparoskopi olmam gerekiyormuş...tahlil verdim birazdan gidip sonuçları alıcam...3 doktorun 3üde farklı şeyler söyledi...kime inanıcamı bilmiyorum...
allah hepinize bebeklerinizi güle güle kucağınıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?