Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

merhaba canım ay kalp atıslarını duymak süper bişi ama birde zamanla gelişimini gördükce heycan iki kat artıyor inan bana. ne güzel inşallah hep hamileliğin iyi gider

hoşgeldin canım uzun zaman oldu hamile kalınca bizede unuttun sandık ohh ya ne güzel taşınmışsın işlerinde bitmişş misss gibi bekle bebegini burdada hersey aynı zuzu dogurdu esma dogurdu çok yaşıklı bir oglu var allah bagışlasın son hamilemiz sensin senden sonra bizde tık yok bakalım derya ben sağlık sorunlarımız var onları çözmeye çalışıyoruz burcumuzda regl olamıyobekliyo serpil hala bıraktıgın gibi evhamlı :)))))))))

hosbulduk bitanemmm ask olsun olur mu hic ole hamile kalinca unutmak felanhergun icim icimi yedi esime sarip duruyodum yapsinlar artik su neti ne bu bole sanki memleketin en ucra yerindeyiz dye adamlarla mahkemelik olcaktik sonunda walla ondan giremedim kuzum yoksa girmez miyim hepnizi cok ozledim cok merak ettim cok dua ettim....dedigin gibi benim icin cok cok zor oldu ama nihayetinde butun isler bitti ev duzenlendi isler yoluna girdi Allahima COK sukur melegim yanimda kaldi o olmadan bu kadardan butun bunlarin ustesindan gelemezdim onun heyecani bana butun yorgunlugumu yipranmisligimi unutturdu..zuzu da dogurdu demek ayyy bir bir tesrif ediyo kucukbeyler desene:))gecmis olsun canim hem derya ya hem sana onemli problemler degildr insaallah? burcu cum Allah sifa versin canim serpil hala ayni demek heheheee hic gulecegim yoktu sirada tanselimiz var sanirim dmi en once dogurcak olan dmi bu durumda?

merhaba canım ay kalp atıslarını duymak süper bişi ama birde zamanla gelişimini gördükce heycan iki kat artıyor inan bana. ne güzel inşallah hep hamileliğin iyi gider
kalp atisini ilk duydugumda gozlerim yasardi direk zaten Allahim nasil bi sestir ole ilkinde duymak nasip olmamisti bu kez duyunca dumur oldum resmen bu ses ne demisim doktora:)
her gordugumde farklilasmasina sahit olmak ayri bi saskinlik zaten aynen insaallah canim benim yazdidgn gbi ben de dahil tum hamislerimiz saglikla kavussun meleklerine
sen nasilsin bu arada minik kizin nasil kocaman olmustur simdiye dmii

höytttt birileri benden bahsetmiş

roseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee hoşgeldin bitanem nasılsın özleidm seni yaaaa
minik kelebeğin napıyor bakalım büyümüştür zilli diyesim geldi bak:) şükür işleri yoluna koydunuz
yeni evinin tadını minik kuşla çıkarırsın artık , meleğin de dediği gibi ben hep aynıyım ama çok zor
günler geçirdim bi bilsen allah kimseyi evladı ile sınamasın , esmave zuzu doğurdu esmanın tosununun resmi
var gerilerde bi bak mavişim o benim kızıma alacağım onu :):) eee daha nasılsın canımcım nasıl gidiyor hamişlik

evet canım 25 haftalık olduk en so 619 gr olmustu kızım bugun kısmetse doktora gideceyim bakalım kac gr olmus :)

evet biz bahsettik sendenhosbuldum serpilimmm canim benimmm bende cok ozledim ya sormaaynen eve uc kisi girdik ya isi felan gormedi gozum hepsini yoluna koyduk cok sukur
canim benim amin cok zor oldu yasadiklarin tahmin edebiliyorum ama onemli olan su an su anda sen ve melegin iyisiniz ya gerisini hatrlama bosver yasamadin say artik tadini cikarma vakti gelince totosuna vurcaz o tatli cadinin bizayy resmi var demek teo nun tamam bakayim bi ara ben ona..
benim cok sukur canim simdilik hersey guzel gidiyor 10haftalik olduk bgun sabahlari bulanti disinda bir sorunum yok bde siskinlik hissim var nedense azicik bise yesem davul gibi oluyorum:)
onun disinda elim karnimda durup durup gulumserken buluyorum kendimi cok guzel duygularmis bunlar serpil ALLAH herkese nasip etsin
hormonlar yuzunden duygularim cok degisken tasindigimi yeni bi yerde oldugumu bile unutuyorum hic kimseyi tanimadgim yerde naparim diyodum ole bi zamanda geldi ki bana butun kaygilarimi unutturdu sipam:))bu arada ilk zilli diyen sen oldun herkes istisnasiz senin oglun olur muhabbetinde ben bile bu fikre alistim farkinda olmadan
aman saglikli olsun da hiiiccc muhim degil cinsiyeti
evet canım 25 haftalık olduk en so 619 gr olmustu kızım bugun kısmetse doktora gideceyim bakalım kac gr olmus :)
ayy MASALLAH bahar buyumus kizin oglum olursa talibim bak kizina ona gore

eminmisin baharın kızı çok yaramazzz annesiii bile uyutmuyo su zaman ilerde ne olacakkk acaba

iyiyiz çok şükür hayırlısı ile inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız, benim bulantılar 3 ay sürdü canım her kustuğumda şükrettim doktorların salak testleri ben krize soktu neyse boşver...:) kızz esmanın ki teo değil ADEN TUĞRA zuzu nun ki TEO :).....

kızım tekmeler atmaya başladı o kadar güzel duygular ki sen birde tekme atınca gör bak ağzın kulaklarına varıyor rabbim isteyen herkese tattırsın bu duyguyu tez zamanda inşallah, içimden kız geçti ne biliyim bana da hep erkek erkek dediler kızı duyunca inanamadım ama dediğin gibi sağlıklı olsunlar da haa kız haa erkek

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

hadi yaa bak bu ozelliklerini bilmiyodum bi daha mi dusunsemmm yok yok biz ona talibiz yine de oglusum olursa ilk adayimiz junior baharcik

allahım sağlıkla sıhhatle kucagınıza almayı nasip etsin inş. hayırlı ömürleri olsun ve mevlam onları iyi insanlarla karsılaştırsınnnnn (AMİN)

sevindim tatlim hep iyi olun insaallah.. enim bulantilarimda hic olmayacak sanmistim serpil 6haftalikkken felan hic yoktu hatta niye olmuyo ki felan dye sormaya baslamistim sonra cok gecmeden sabahlari uyanir uyanmaz fark ettirdi kendisini simdi genelde sabahlari gunasiri bi de bi iki saat agzima bise atmadigimda oluyo cok sukur ki ole cok ciddi asamalarda degilim insaalah artmaz daacikinca neysede ilk uyandiginda mide bosken olmasi cok fecisen cok cektin yaa anne sabri dedikleri senin ki olsa gerek
ayy tekmeleri attgi gunleri de goruruz insaalah canim eminim o da bambaska bi seydir... walla hayrlisi olsun artik bana da kiz diyen cok nadir bakalim Allahim hangisini nasip etti bekleyip gorcez ama nasil beklicez bilmiyorum cunku hergun ruyama giriyoesime kalirsa klasik erkek diyo bnde dur bakalim havaya girme hemen diyorum hayrlisi artik dedgimz gbi onemli olan sagligi
bu arada canim 14.haftada mi belli olcak simdi cinsiyet???

derya naptı acaba kan testi falan diyodu bide geliyomuşki hamileee ayy yıkılır topikkkkk allahım hayırlısını versin inş....

inşallah uzun sürmez canım benim çabuk atlatırsın bulantıları , folik asit alıyor musun canım?
rabbim beni bir sınavdan geçiriyor umarım güzel bir şekilde atlatacağım bunu bulantılar falan şu test sonuçları
derken baksana 5 aylık olduk çok şükür az kaldı zaman o kadar çabuk geçiyor ki baktığında ama içinde kıpırdandıkça
hemen kucağına almak istiyorsun çok merak ediyorum rose bi bilsen nasıl olacak eli yüzü kaşı burnu :) benim eşimi görecektin
12 haftalıkken ikili testte gittik doktor %70 kız dedi bi dondu kaldı erkek olmasın dedi ama biz erkek diye çok alıştırmıştık kendimizi
şimdi de kızım kızım diye ölüyor aşkından 12. haftada ihtimal diyorlar cinsiyeti net olarak 16. haftada görebiliyorlar ama pozisyona bağlı
erkekse zaten pipiden direkt anlıyorlar :)

ins bitanem..folik asit ve aspirin kullaniyorum canim..ayy evet ya 5 aylik dmi ne hizla geciyo hakikaten sen gonlunu ferah tut bitanem sag salim alicaksin kizini kucagina turp gibi olucak insaalah
hic kafani karistrma testlerle felan yeterince yiprandin zaten Allahin dedgi olur doktorun dedigi degil..tahmin edebiliyorum heyecanini canim ali de yuzu de pamuk gibidir meleginin mis gbi kokusu yeter zatenay evet ya esimde israrla erkek diyo ben kendimi herseye hazirliyorum ama bakalim:))klasik erkek yaklasimi iste sanki kiz olsa sevgilerinden bisey mi fark etcek laff...
ya cok soru soruyorum canim ama bde cizelge eklemeyeyim diyorum artik nerden yapicam onu da solermisin bna
derya nerde , ne oldu , neden hastaneye gitti geçmişi okumadım hemen anlatıverin
derya cik hastanede mi bnde niye yok diyorum noldu biri banada anlatsinnn???

deryada bel fıtıgı çıktı canım bugun gidip kan testi yaptırcak agrı kesi yaptırcak yoksaa bebek olursa diye agrı kesici almıyodu

aspirin neden kullanıyorsun canım merak ettim? inşallah hepimiz sağ salim alalım bitanem doktorlara güvenmiyorum artık ağzıma ettiler afedersin....
doğuracağım günü de görecek miyim yaa çok heyecanlıyım:):)

sor canım istediğini her zaman hazırım cevaplamaya dur bakayım ben sana bi çizelge yapmaya çalışayım sat kaç canım......

derya kuzummmm hasta mı oldun sen nedir belinden çekitğğin gel de bi haber et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…