Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ben bitane dusuk yaptim ya canim onunla alakali aspirin kullanmam kanimda pihtilasma olmasin diyeymis doktorum devam et dedi foli asitle bir onu aliyorum geldigim yerdeki doktorum cok profesyonel biri onun direktiflerini sorgusuz sualsiz uyguluyorum burda henuz bi doktor bulamadim icime sinen bakiyorum hala dedgn gbi sende cok cektin doktorlardan bende bilememisti zehirlenicektim az kalsin aynen benimde doktor fobim var o yuzden Allah bi dha denk getrmesin olelerine....
sanirim ben yapabildim canim cok saolll yinede
deryada bel fıtıgı çıktı canım bugun gidip kan testi yaptırcak agrı kesi yaptırcak yoksaa bebek olursa diye agrı kesici almıyodu
ayy Allah sifa versin ya bel agrisi cok kotu bi an once duzelir insallah

yapmışsın rose hadi güle güle kullan sonuna kadar gitmeyi nasip etsin rabbim....
anladım canım kullan o zaman iyi bir doktor bul kimseye güven yok bu zamanda,
ceviz falan tüket canım bebeğin organları gelişiyor beyni gelişiyor günde iki üçtane
at ağzıan omega 3 var senin doktorun vermemiş henüz ben başından beri hapını içiyorum
pek balık yemem sen cevizle başla bu işe:)

hoş geldin canım benim ...
yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun inş.bebişinde iyiymiş çok sevindim adına rabbim kucağına aldığın torun torbaya karıştığın günleride göstersin inş
meleğinde dediği gibi en son hamiş sensin bu ay deryadan umutluyum hadi hayırlısı melekle bizde inş ara vermeden hamiş kalcaz
benim babaannem vefat etti ondan depresiftim galiba bu yüzdende regl olamadım soğan kürüne başladım kendimi daha rahat hissediyorum sebepsiz bilmiyorum ama sanki bizde hamile kalcakmışız gibi geliyo bu ay serpilim hastanelerde süründü resmen ama çok şükür bebişide kendide iyi rabbim bozmasın....ay çok sevindim ya gelmene bu arada bebişin doğum tarihi benm doğum tarihim inş o gün doğar sağlıkla tabi....

Son düzenleme:
Roseeeeeeeee kuzum hoşgelmişsinnnnizzzzzzzzzz
teyzeleri yesin onu kocaman olmuş maşallaahhhhhh
iyi olmanıza o kdr sevindim ki hep aklımızdaydın gelmeynce merak ettik.

bana gelince dra gittim, kan testi fln istemedi uyuz karı
kalçamın emarını istedi bu sefer dedim bnm bu bacağmda bişey var
yürüyemiyorum bence çıkık gibi bişey bu dedm yani
bi bakalım dedi. kalça emarını görnce napacamıza karar vercez.
ya başta niye ona bakmadı o zmn deli ediyolar beni yaa sırf para tuzağı !
bi iğne yapıcam sana dedi bu gebede olsan etkilemicek bişey telaşa gerek yok o yüzden dedi.
akupunktur gibi bişey iğneli bi tedaviymiş.
5 te gidicem işte. çıkarım brzdan yine o iğrenç emar makinesine gireceğime inanamıyorum
üstüne üstlük yarında mesai yapacağımıza karar verildi,
bugün kendimi müsait bi yerden atarım artık

Son düzenleme:

saol ortakkkiki tane doktor kestrdim burda gozume birini de eski doktorum onerdi hatta onlardan birini secicem artik hayrlisi
ceviz degil de badem yiyorum en cok canim hatta simdi bile onumde tabakomega3 hapimi aliyosun canim sen yani hic duymamistim?
baligi bnde pek sevmem dedgin gbi cevize saldirayim ben madem

hosbuldum canimmm saolasin guzel duan icin...babaannen konusunda seni cok iyi anliyorum canim bnde ayni seyi anneannemde yasamistim ALLAH Rahmet eylesin mekani cennet olsun kuzum kalanlara omur versin Allah INSALLAH...uzme kendini canim takdiri ilahi sonucta.....
sogan kuru hakkinda cok olumlu seyler okumustum cok iyi yapmissin hem regl duzenini de saglar sonra da saglikla gelir ins melekleriniz sana derya ya melek e
hep dua ediyorum size...
bende cok sevindim tekrar buraya donebildgim icincanim ayy senin dogum tarihin mi cok sasirdim ya dedgin gbi olur beraber kutlariz insaalah burcu cum ne guselll

oyyy benim kuzum hasta da olmuş nedir yavrum bu yaaa bi doğrulamadın heee üstüne bide yarın mesai var
hunini vereyim yine sana :) emar da ne iğrenç bişey tuhaf sesler geliyor falan tez zamanda düzelde kurtul şu durumdan
nasıl çock bakacaksın böyle:)

oyyy benim kuzum hasta da olmuş nedir yavrum bu yaaa bi doğrulamadın heee üstüne bide yarın mesai var
hunini vereyim yine sana :) emar da ne iğrenç bişey tuhaf sesler geliyor falan tez zamanda düzelde kurtul şu durumdan
nasıl çock bakacaksın böyle:)

hosbuldukkk sirineee teyzosumuzzzzzz cok ozledim seni deryaaaaa bi sarilalim gelll
buyuduk de geldik kavustuk teyzelerine nihayetyaa sorma yazdim onceki sayfalarda baglanti problemi yuzunden giremedim hic ama aklim hep burdaydi....
cok gecmis olsun canim benim madem git bi son kez ogren bakalim neyin nesiymis sanirim ozele gidiyosun ondan hep gereksiz tahlil film ne bulursa dosuyolar resmen sirf para almak icin

saol cnm evet takdiri ilahi üzülmemek mümkün değil kafayı yiyodum resmen ama saolsun arkadaşlarım beni yalnız bırakmadı hiç
derya,serpil,hatice,melek,özge,doktor olan bi arkadaş var o,esma,selma hepsi bizim kızlar toplandı resmen el birliğiyle yaramı sarmaya gayret ettiler bende biraz olsun kafa dağıtmaya çalışıyorum ...soğan kürünü herkes iyi söylüyo bende nedense çok güveniyorum önce rabbime sonrada ona inş olur bişeyler ....şimdi hamişlerin duası daha çabuk kabul olur bizi duasız bırakmayın derya ben melek inş bizde sizin kervanınıza katılcaz ....evet cnm o gün doğarsa birde sabah doğarsa alllllllllllaaaaaaaaaaaahhhh değmeyin keyfime birlikte kutlarız inş....
cevizi ihmal etme arkadaşım ilk hamile olduğu aylardan itibaren dr önermiş beyin gelişimi için sevmediği halde kızcağız yedi durdu maşaallah çok akıllı bi kızı var şimdi ...

doktorunun önerdiğine git canım o zaman....evet canım hamileliğimi öğrendiğimden beri omega 3 içiyorum balık yağı her doktor vermiyor bazen kişiye göre veriyor....sen ceviz yee canım direkt omega 3 yani:)

desteklerinden hic suphem yok zaten baskalarina anlamsiz geliyo ama ben burdaki iliskilerimi cok seviyorum arkadasliklarimi... cok zevk aliyorum buraya takilmaktan
sen de iyi ki buraya gelmissin bak evde yalniz olsan iyice bunalirdin az da olsa toparlanmis olmana sevindim canim
sogan kuru senin icin de hayrli sonuclar getirir ins. canim olur tabiki neden olmasin sadece zamanini bekliyo dualarimiz kabul olmasi icin
ben her firsatta aniyorum sizi hic suphen olmasin ve hissediyorum 2012 sizin yiliniz olucak teker teker geliceksiniz arkamizdan
bizimki ole oldu cunku tansel de serfik de bende ve digerleri...ilk yazstgmiz zamanlarda ne durumdaydkik simdi nasilisz RABBIM cok buyuk.. cok umutluyum ben bu konuda
ayy tamam anlastik o zaman pastalari beraber kesiyoruz burcu teyzemizle
ceviz den bnde pek haz etmem ama yiyorum mecburen canim ins benim de uslu bi melegim olur
herkese iyi hafta sonları sizi seviyorummm ve çıkıyorummmmmmmmmm öpüyorummmmmmmmmm

hoscakal canimmmm bizde seni opuyoruzzzz

kızlar ben çıkıyorum sizi seviyorum evden girmeye çalışırım biraz toparlanayım saat 6 olsa da kendimi dışarı atsam öptüm şekerler

Son düzenleme:

hoşgeldin tatlım ya nbrsn seni sordum geçenlerde bende kayboldun canım benm ufaklık nasıl büyümüşsnz ya maşallah

biz hep yanınızdayız tatlım benm inş herşey gönlüzce olucak allahın iznyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…