- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.461
tatlım merhaba degerın cok guzel yukselmıs neden korkuyorsunkı benım adetımden 5 gun gecmıstı 96 cıkmıstı dusuk normalde 300 lerde olması gerekıyor dedı zaten bebegım cok yavas gelıstıgı ıcın 9 haftada kurtaj oldum adetınden kac gun sonra beta degerlerın bu senın
cnmm hayırlıı olsun değerde yükselmiş... bebeişimn sağlıklı gelmek için gün sayıyor inşallah sımsıkı yapışır sana bu mutluluğu doya doya yaşar sonundada yavrucuğunu alırsın kucağına. ayyy bnde 20 temmuzda yaşadım bu heycanı ne güzel bişi. allahımmm tüm arkadaşlarımaa nasip etsın.
serfıkcım bak kızlarla hem fıkırız oyuzden 6 ay dolmadan dr gtmek yok ve esınede yollama okadar cok bekledım ben esımı yollamadım daha subatın 8zıydı hıc unutmuyorum esıme bu ay dr gıt dedım sagolsun adam tmm dedı bekle ayın 10 maas alaym ozel hastaneye gıderım dedı ogun ev alınca masraf cok bıdahakı ay gıdeyım dedım bende mart ayında gebe oldugumu ogrendım sen sımdı kolaylasanda adamlar ıcın daha zor ne bu acelecılık bekle bakayım sende esınde sımdı hemen bugun ıtıbarıyle esını beslemelere basla ben oay hamıle kaldım bende bu ay baslıycam esıme ıns baksımdı 3 5tane cevızı 1 2 parcaya bol ıcıne bı kasık bal hergece yatarken yedır sende kuru ıncır ye bool bol bıde kecı boynuzu al hergun 2 adet yedır ama destek amacıyla bende yemıstım oyuzden sende ye ama ibrahıc saracoglu kecı boynuzunu kaynatıp eslerıne ıcırın sıperm guclendırır ve kayganlıgını saglar dedı ıstersen kurun tarıfını vereyım bende bu hafta adama ıcırmeye baslıycam
şuan 8-9 gün gecikti doktor düşük dedi kafam ona takılıyor canım ya..gebelik hesaplayıcsından baktım 5 hafta 2 gün olmuş tam?
inş kuzum yaa bebeğim bize yıldönümü hediye olarak gelsin bir dahaki ay babasına süpriz yapalım ama artık hiç kafama takmayacağım belirtiye son ağzımı açmayacağım artık sonra çok üzülüyorum.....
ne güzel tam adet gününde öğrendin o zamn bebeğinle de ilk bakışmanızı haftaya yaşayacaksın ne heyecan vardır sen de şimdi öpersin bizim için uzaktan teyzelerinden selam sçylersin
gitmeyeyim en iyisi doktora daha erken , adetlerimde sorun yok geçen ay hariç bekleyelim bakalım ama eşimi göndereceğim ona kararlıyım ben de doktora gitmekten nefret ediyorum hasta olsam da zar zor giderim gebereceğim hastalıktan öylee yani:)
canım ne zaman başlanacak duaya ben okuyamayacağım malesef malum durumdan ona göre okunanları toplarım yardımcı olurum canım
cnm hayırlı olsun demekkı tam adet trıhınden bırgun once ogrenmıssın masallah bak sımdı ben senden gaz aldım normalde salı adet olmam lazım ama bende pzt yapıcam belkı benımde senın gıbı guzel olur herseyım beta cok ıyı cıkmıs masllah tatlım sana demekkı bu sefer bebgın saglıklı
Ozaman sen gününden 2-3 gün önce öğrenmişsin canım ya, ne güzel normalde çıkmıyo ya kolay kolay idrar testlerinde :)
Lugesma'cım katılıyorum sana..Doktorlar çok yıpratıyor hiç şimdiden bu strese girmeye gerek yok,
ama genel bir durum kontrolü yapmak istersen tabiki baktır, ama yalan söyleyipte farklı müdahalelere girme canım,
Bende korunmayı bıraktığımız ay gidip tüm tahlillerimi yaptırdım ondan sonra bıraktım korunmayı, bir problem varsa o anda müdahale edebiliyolar,
O nedenle gebe kalmadan bir görünmekte fayda var.
stres yapma tatlım hamile kalmayı engelleyen en önemli faktör stres zaten
adet tarihinden 1 gün önce öğrenmiş oldum tatlım
hem heyecanlıyım birazda endişelii
güldürdün beni canım yaaaa bu ay besledim ama pek işe yaramadı sanırım, keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor diyorlar ondan alacağım sen şu kürü de ver bana bakayım tadı nasıl ki kötüyse hayatta içmez , bal da var evde memlkete balı iyisinden akşamları boğazına dayayayım bari Allah ımmm görüyorsun çabamızı bievlat ver bize yarabbiiiii
cnm aslında cok yuksekte dıyıl cok dusukte dıyıl sana kendımı soylıyım sende ona gore kıyasla 5+1 de 96 cıktı 5+5te 424 cıktı 6+3te 1024 cıktı ensonda 7+3te 4024 cıktı tatlım ve gec dollenme dendı bastan sonra artık 9 haftaya gelınce bebek 7 haftalık gelısmıs yanı 3 hafta gerıden gelıyor dedı dr kurtaj oldum sımdı baktım talım 5 haftada 850 20800 arası olması gerekıyormus ama senınkı belkıde gec dollenmedır sen guvenılır bı dr gt hemen
güldürdün beni canım yaaaa bu ay besledim ama pek işe yaramadı sanırım, keçiboynuzu pekmezi iyi geliyor diyorlar ondan alacağım sen şu kürü de ver bana bakayım tadı nasıl ki kötüyse hayatta içmez , bal da var evde memlkete balı iyisinden akşamları boğazına dayayayım bari Allah ımmm görüyorsun çabamızı bievlat ver bize yarabbiiiii
cnm aslında cok yuksekte dıyıl cok dusukte dıyıl sana kendımı soylıyım sende ona gore kıyasla 5+1 de 96 cıktı 5+5te 424 cıktı 6+3te 1024 cıktı ensonda 7+3te 4024 cıktı tatlım ve gec dollenme dendı bastan sonra artık 9 haftaya gelınce bebek 7 haftalık gelısmıs yanı 3 hafta gerıden gelıyor dedı dr kurtaj oldum sımdı baktım talım 5 haftada 850 20800 arası olması gerekıyormus ama senınkı belkıde gec dollenmedır sen guvenılır bı dr gt hemen
stres benim arkadaşım zaten rahat olamıyorum ki her konuda bu böyle , eşimde tam tersi bir rahat bir rahat olabilsem onun gibi deneyeceğim ama bu ay daha sakindim ekim de sıfır stres melek gibi olacağım havalrda pırpır uçacağım sinir yok stres yok
endişe yok bebeğin seninle ne güzel işte tadını çıkar, hee ben de hamile kalsam aynı şenin gibi olurum buna eminim de bizim görevimiz şuna sana teselli vermek i destek olmak
allah hepinizden razı olsun kızlarr
bu topic bana çok iyi geldi şanslı, uğurlu geldi
hepinizin enerjileri çok yüksek
hepinizi seviyorum
inş hepimiz sağlıklı bebiş getiririz dünyaya
bebeklerimizi büyütürken bi topic daha açıp toplanırız
bende eşime keçiboynuzu pekmezi verdim bu ayy
kızlar bence işe yarıyoo
yedirin sabah aç karnına birşey kaybetmezsiniz deneyin bi
ben sımdı 1 haftadır sabah ac karnına aksam yatarken 1 tatlı asıgı adama tepıyorum ve baldan nefret adam bı adam zavallım napsın kür bu bence dene şimdi 2 subardagı suyu kaynamaya koyuyorsun 5 6 adet kecı boynuzu elınde kucuk kucuk kır sonra kaynayan suya at 3 dakıka kaynat 3 dak dolunca atesı kapa agzı kapalı sekılde 20 dak demlemeya bırak 20 dak dolunca kasıkla kecıboynuzlarını al cope at suyunu gece yatarken 1 bardagını sabah kalkınca ac karnına 1 bardagını ıcır 1hafta sabah aksam boyle ıcır 1 hafta dolunca aksamları yatarken 3 ay ıcecek 3 ay dolunca dınlenemeye gececek adamın tekı saracoglu anlatıyor o tarıfı vermıs adamın uzun yıllardır cocugu olmuyormus drlar olmaz ımkansız demıs sarcoglu bu kuru tavsıye etmıs oda yok hocam ımkkansız yınede yapayım demıs adam ertesı sene mektup yazmıs cocugum oldu allah razı olsun dıe
allah hepinizden razı olsun kızlarr
bu topic bana çok iyi geldi şanslı, uğurlu geldi
hepinizin enerjileri çok yüksek
hepinizi seviyorum
inş hepimiz sağlıklı bebiş getiririz dünyaya
bebeklerimizi büyütürken bi topic daha açıp toplanırız
hadı bakalım bende ılk fırsatta aktardan su kecı boynuzu macununu alayım tatlım inş herkez ıcın hayırlısı olsun adetın ılk gunu ates olcmeye baslıycam sonra adamda kecı boynuzu yedırcem ıns ekım ayında tutturcaz yahuuu:44:
kızlar hastayım yaaavıtamın olsun dıe lımon sıkıp ıcıyorum yesıl cay olmazsa olmazım zaten esım gelırken ıhlamur alcak hamıle olmadıgımı emın olsam dyıcam ılacı onuda yapamıyorum suan heryerım dokuluyor
bana hersey yakısırı ızlıyorum manyak karı ay buamıycam of bulamıycam yok bulamıycam dıe gezıyo catlak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?