Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

paylaş bitanem paylaş merak ediyoruz bizde, Allahım törpüsüde var yaaa çocuğu metroseksüel mi yapcen zuzu doğar doğmaz erkekimiz o bizim o ne öyle törpü falan

Son düzenleme:

artık gebelık belırtısı dıe bısı yazmayalım serfıke bızde cok gaz verdık cok uzgunum aa yerlesme kanamasıdır aaa odur aaa budur kızda tecrubelıyız dıe hamıleyım dedı hep bızde kesın gebesın dedık ılk gebelıgımde yazmısımkı bı topıge kızlar gununuz gecmeden sakın gebeyım demeyın gebelıgın en buyuk belırtısı adet gecıkmesı yazmısım ama yıne ben bıle tınlamıyorum cunkı beklemek cok zor bılıyorum

saçmalama tanselim ne gaz vermesi siz de heyecanlandınız benimle ben hiç öyle düşünmedim ama ekim de dediğin gibi olacak adet geçmeden belirtinin b sini konuşmayacağım sakın üzülme tamam canım benimmmm

cnm arkadasım sankı ben adet oldum dun okudum face cevap bıle yazamadım bugunde kırmızı deyınce adı batasıca kırmızı uzuldum tamam hayat bıtmedı dımı az kaldı tatlım bukadar duaya az kaldı sıtres beter ama bu ay konusmayalım bebek falam demıyelım yaaa ıyı deılım tamam tamam agladım gectı sımcık cıldırma zamanı ve sonunda boyle olmama dılegıyle

paylaş bitanem paylaş merak ediyoruz bizde, Allahım törpüsüde var yaaa çocuğu metroseksüel mi yapcen zuzu doğar doğmaz erkekimiz o bizim o ne öyle törpü falan

BEBEĞİM ANASI GİBİ OLSUN BAKIMLI BAKIMLI BAKIMLI GEZSİN

hava kapalı içim daraldı walla
sıkıldım evde oturmakdan

hadı gezelım tatlım nere gıdelım napalım gebesın sen sımdı canın ne ıstıyor bebegım soyle yokh cagırırız bursamı gezerız SERIIIIIIKKKK gel hadııı gezmeye gıdıyoruz bız

hava kapalı içim daraldı walla
sıkıldım evde oturmakdan

Aynı durumdayım canım ya, işteyim bide evde olduğun için bile şanslısın..
Ben şuanda direk battaniye pijama kumanda modundayım,
İçim karardı gri havadan pofff

valla ben yaklaştım bu tiplere allahım sen koruuuuuuuu
huni takıcam az kaldı :))))

hadı gezelım tatlım nere gıdelım napalım gebesın sen sımdı canın ne ıstıyor bebegım soyle yokh cagırırız bursamı gezerız SERIIIIIIKKKK gel hadııı gezmeye gıdıyoruz bız

Veeee yağmur Bursa sokaklarını ıslatmaya başladı ! :84:

Veeee yağmur Bursa sokaklarını ıslatmaya başladı ! :84:

yagsın bebegım bereket bu mılletın zeytınlerı kurumus dallarında gecen babam dıyor zeytınler ıcın yagmur duası yapmıs hocalar yagmur bereket demek kuraklık olursa bebelerımız ılerıde ne yerler ne ıcerler dımı ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…