- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.501
hayy Allah konuşurken de yemek çağrıştıran şeyler yazmayalım bari ..zuzum çok alemsin yaaaaa
ayy bakım seti mi ne var ki içinde anlat bakalım
ayy aşkım özür dilerim unuttum söz yarın eklicem.. set halinde aldım canım..
neden yaaa burda sizinle paylaşıyım istiyorum çok hoşuma gidiyor.. içinde bi tek sen eksiksin galiba burun temizlicisi var tırnak makası iki tane tarak törpü makas diş fırsaçacı vs. komik komik şeyler
cnm bnm pıtırcığım çok erkenden gösterdi kendini. reglime 5 gün vardı öğrndiğimde.değerin çok normal sabish lütfen panik yapma. 2 gnde 2 katına çıkmayan değerler sorun yaratıyor senn 2 aktı olmuş. bnm mesela ilk öğrendim 19,52 idi. 2 gün sonra 86 oldu sonrasındada fırladı gitti. hiç pank yapma tadını çıkar mutluluğunun.QUOTE]
Lugesma'cım sen 19,52 lik öğrendiğinde ne zamandı yani regline kaç gün vardı yada şüpheli ilişkiden kaç gün sonra baktırdın ?
hoşbulduk canım aslında hep burdayımda yazamıyorum çok fazla işim çok var buarada yemekde oğluma bakım seti aldım kızlar görseniz çok komik
bnde görmek istiyorum ya. bnde dün birsürü patik ayakkabı aldım, cıtcıtlı tulumlar aldım, alt değiştirme minderi aldım. çoraplar aldım. bide atlet kilot aldım üstünde anasının kuzusu babasının datlusu yazıyocinsiyet netleşse daha neler alcamda şimdi alışverişin bile tadı olmuyo doldurcan şöle kollarını öle gitcen kasaya...
cnm bnm pıtırcığım çok erkenden gösterdi kendini. reglime 5 gün vardı öğrndiğimde.
bnde görmek istiyorum ya. bnde dün birsürü patik ayakkabı aldım, cıtcıtlı tulumlar aldım, alt değiştirme minderi aldım. çoraplar aldım. bide atlet kilot aldım üstünde anasının kuzusu babasının datlusu yazıyocinsiyet netleşse daha neler alcamda şimdi alışverişin bile tadı olmuyo doldurcan şöle kollarını öle gitcen kasaya...
yaa işte bende diyorum şimdi bi kan testi yapsam öğrenebilirim belki varmı yokmu,
ama yok bekliycem :)
Ayy çok zevkli gerçekten, dediğin gibi cinsiyette netleşince süper olur,
Herşeyin küçüğü güzel diye boşuna dememişler, insan dayanamıyo mağazalara girince..
yaa işte bende diyorum şimdi bi kan testi yapsam öğrenebilirim belki varmı yokmu,
ama yok bekliycem :)
Ayy çok zevkli gerçekten, dediğin gibi cinsiyette netleşince süper olur,
Herşeyin küçüğü güzel diye boşuna dememişler, insan dayanamıyo mağazalara girince..
cnm madem aldıgım test kanla aynı degrde ozaman yarın ılk ıdrar ıle yap bu belırsızlıkten kurtul benımde elımde ıyı tahlıllerden olsa bende yapardım hıc olmazsa adet olcam dıe beklerdım ben yıne yapcam pzr yada pzts cıkarsa cıkar cıkmazsa bahtıma bence okadar kalıtelıyse ve vrsayuzyuz cıkar bence yarın ılk ıdrar ıle yap
cnm madem aldıgım test kanla aynı degrde ozaman yarın ılk ıdrar ıle yap bu belırsızlıkten kurtul benımde elımde ıyı tahlıllerden olsa bende yapardım hıc olmazsa adet olcam dıe beklerdım ben yıne yapcam pzr yada pzts cıkarsa cıkar cıkmazsa bahtıma bence okadar kalıtelıyse ve vrsayuzyuz cıkar bence yarın ılk ıdrar ıle yap
Ya bende aldıktan sonra farkettim, reglin ilk gününden itibaren uygulayabilrisiniz yazıo üstnde
yani gününde yada 1 gün gecikince falan
ben öncesinde gösterir sanarak aldım, dün akşam yapacaktım hatta üstünde öyle okuyunca yapmadım boşa gtimesin diye :S
Ya bende aldıktan sonra farkettim, reglin ilk gününden itibaren uygulayabilrisiniz yazıo üstnde
yani gününde yada 1 gün gecikince falan
ben öncesinde gösterir sanarak aldım, dün akşam yapacaktım hatta üstünde öyle okuyunca yapmadım boşa gtimesin diye :S
hmm ozaman salı gun yapcaksın cnm dımı
hmm ozaman salı gun yapcaksın cnm dımı
Evet canım sabredip öyle yapmak istiyorum, öncesinde kana gidipte sinirimi bozmak istemiyorum :)
Şu günüm bi geçsin o duyguyu yaşayayım öyle yapıcam testi falan,
Şaayet geçerse tabi, 27'sine kadar olmazsam süper olcak :)
Evet canım sabredip öyle yapmak istiyorum, öncesinde kana gidipte sinirimi bozmak istemiyorum :)
Şu günüm bi geçsin o duyguyu yaşayayım öyle yapıcam testi falan,
Şaayet geçerse tabi, 27'sine kadar olmazsam süper olcak :)
hadı ıns cnm cok ıstıyorum ayın 27ne kadar bebk fıkrını unutmayı aklıma getırmesemya ne ıyı olcak bebek bebek yedım vallahı dusunmek ıstemıyorum artık ben
artık gebelık belırtısı dıe bısı yazmayalım serfıke bızde cok gaz verdık cok uzgunum aa yerlesme kanamasıdır aaa odur aaa budur kızda tecrubelıyız dıe hamıleyım dedı hep bızde kesın gebesın dedık ılk gebelıgımde yazmısımkı bı topıge kızlar gununuz gecmeden sakın gebeyım demeyın gebelıgın en buyuk belırtısı adet gecıkmesı yazmısım ama yıne ben bıle tınlamıyorum cunkı beklemek cok zor bılıyorum
hadı ıns cnm cok ıstıyorum ayın 27ne kadar bebk fıkrını unutmayı aklıma getırmesemya ne ıyı olcak bebek bebek yedım vallahı dusunmek ıstemıyorum artık ben
Bende bende bendeeeeeeee
saçmalama tanselim ne gaz vermesi siz de heyecanlandınız benimle ben hiç öyle düşünmedim ama ekim de dediğin gibi olacak adet geçmeden belirtinin b sini konuşmayacağım sakın üzülme tamam canım benimmmm
Ya insanın kimseye ihtiyacı olmuyoki valla o dönemde kendi kendini bile bolca gazlayabiliyosun,
en ufak belirti yetiyo..
saçmalama tanselim ne gaz vermesi siz de heyecanlandınız benimle ben hiç öyle düşünmedim ama ekim de dediğin gibi olacak adet geçmeden belirtinin b sini konuşmayacağım sakın üzülme tamam canım benimmmm
paylaş bitanem paylaş merak ediyoruz bizde, Allahım törpüsüde var yaaa çocuğu metroseksüel mi yapcen zuzu doğar doğmaz erkekimiz o bizim o ne öyle törpü falan
cnm bnm pıtırcığım çok erkenden gösterdi kendini. reglime 5 gün vardı öğrndiğimde.
TMM YARIN GÖSTERİRİM RESMİYLE BERABER.. YA KIZLAR BÖYLE HERSEYİ SÖYLÜORUM GÖSTERIYORUM SANKİ GÖRGÜSÜZMÜŞÜM GİBİ GELİO
hava kapalı içim daraldı walla
sıkıldım evde oturmakdan
hava kapalı içim daraldı walla
sıkıldım evde oturmakdan
cnm arkadasım sankı ben adet oldum dun okudum face cevap bıle yazamadım bugunde kırmızı deyınce adı batasıca kırmızı uzuldum tamam hayat bıtmedı dımı az kaldı tatlım bukadar duaya az kaldı sıtres beter ama bu ay konusmayalım bebek falam demıyelım yaaa ıyı deılımtamam tamam agladım gectı sımcık cıldırma zamanı ve sonunda boyle olmama dılegıyle
hadı gezelım tatlım nere gıdelım napalım gebesın sen sımdı canın ne ıstıyor bebegım soyle yokh cagırırız bursamı gezerız SERIIIIIIKKKK gel hadııı gezmeye gıdıyoruz bız
Veeee yağmur Bursa sokaklarını ıslatmaya başladı !:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?