Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlarr en ıyı dostum hamıle demıstımya onun bugun dogum gnu aradım kutlamak ıcın hastanede yatıyr bıraz zor gecıyor sen nerdesın dedı bana evdeyyııımmm dedım aaa bebek sesı geldı kulagıma dedı ana dedım karnımdanmı gelıyor yoksa 4 gun var adetıme dedım ayy ıns kız cok dua edıyorum sana dedı nerden duydukı bebek sesını sımdı :44:

Allah yardımcısı olsun canım....aaa acaba içine mi doğdu tanselimm belki Rabbim duyurdu onaa heyecanlandım bende senin için halen umudum varr bitanem

değerin çok normal sabish lütfen panik yapma. 2 gnde 2 katına çıkmayan değerler sorun yaratıyor senn 2 aktı olmuş. bnm mesela ilk öğrendim 19,52 idi. 2 gün sonra 86 oldu sonrasındada fırladı gitti. hiç pank yapma tadını çıkar mutluluğunun.

5+2 de gördüm cnm 1 hafta sonra kalp atışını gördüm 1 haftada sonra kalbinin güm güm attığını duydum. inşallah snde yaşıcaksın bu mutluluğu.
agrında adett dönemin olduğu için çok normal. bndede oldu cnm panik yapma. 1 sonraki aydada oldu adt dönemne denk gelen zamanda adet sancısı gibi ağrı oluyo.
bide aspirin vermesi şaşırttı beni. genelde ilk zamanlarda vermezler diye biliyorum. kanın sulanması düşk tehlikesini tetiklio diye duymuştum bi araştır istersen. folic aman ihmal etme iç düzenli olarak.

serpilcim adamcağızıda sürükleme şimdiden doktora. zaten sen 2 ay sonra gittiğinde eşinle birlikte gidersin ve doktor senden hormon tahlillerini eşindende sperm tahlili istiyo. biz bunu normal karşılıyoruz ama erkekler için çok zor bu durum. germe adamı boşuna:)

Allah yardımcısı olsun canım....aaa acaba içine mi doğdu tanselimm belki Rabbim duyurdu onaa heyecanlandım bende senin için halen umudum varr bitanem

umut bızım gobek adımız kızıııııııımmmmm ben adet olurdumda ılk gun ay kesıldımı ay ustunemı goruyorum deyıp dururdum buda umut ıste

canım kocam sabah kurbanlık koyun gibiydi ağladığımı görünce hemen tamam dedi üzüldüm bak şimdi yaaa gözleri doldu onunda kendimi toparlamam lazım kocam üzülünce daha çok üzülüyorum kıyamam ona yaa

allah hep böyle olmanızı nasip etsin. ne güzel bak herşeyi birlikte hissedip yaşıypsunuz. çok şükür.
yaşasın ya gün ilerledikce aklın başına gelio senin aferin sana toparla kendini akşamda kocacığının moralini düzelt sen gülünce oda güler zaten. üzme ve üzülme...

öncelikle merhaba hayırlı olsun canım,

ben 5 haftanın içindeydim öğrndiğimde 5+1 dim değeri 1380 di seninde değerin biraz düşük ama bişey olacağını sanmıyorum değeri düşük çıkıpda yükselen çok kişi duymuştum canını sıkma

umut bızım gobek adımız kızıııııııımmmmm ben adet olurdumda ılk gun ay kesıldımı ay ustunemı goruyorum deyıp dururdum buda umut ıste

kafayı yemeden hayırlısı ile bi hamile kalsak yoksa sıyırcağız....bu ay tamamen rahat olmaya kararlıyım nasıl becereceğim konusunda kendime çare arıyorum....

amin canımm.... biraz toparlıyorum yarın olsun daha iyi olurum ilk günün şoku bu şimdi kociş aradı mutlu oldum biraz daha mantıklı düşünmeye başladım mantığım yerine geldi sanırsam

Kızlarrrrr canım sıkılıyorrrrr .....
Randevu da aldım ama yarın doktora gitmesem mi acaba, olumsuz bişey duymak istemiyorum......

amin canımm.... biraz toparlıyorum yarın olsun daha iyi olurum ilk günün şoku bu şimdi kociş aradı mutlu oldum biraz daha mantıklı düşünmeye başladım mantığım yerine geldi sanırsam

İlk gün öyle oluyor canım, yarına bişiyciğin kalmıcak bak gör

şuan 8-9 gün gecikti doktor düşük dedi kafam ona takılıyor canım ya..gebelik hesaplayıcsından baktım 5 hafta 2 gün olmuş tam?

sabish canım öncelikle hayırlı olsun benim 3 gün geçtiğinde 17.2ydi değerim sonra artarak gitti senin de artacak inş. merak etme internetteki hesaplayıcıyı boşver
geç döllenme muhtemelen ve sen ancak 3 haftalık hamilesin kendine dikkat et strese girme bi hafta 10 gün sonra filan git doktora önce gidip kendini telaşa verme strese sokma
ilk değerin 2ye katlamış 2 günde yani sorun yok gibi görünüyor

olumsuz düşünme pozitif ol herşy çok güzel olsun.

zuhal hoşgeldin. nerelerdesn bu ara geç gelion

Evetttttttt hep olumlu düşünmeliyim, bu karamsar halimden nefret ediyorum zaten,
Hala hamile olabilirim az da olsa umudum var...

kız ben iyice sapıttım mantık diyosun canım mantı istedi yaaaa

Hobaaaaaaa haydi mantı açıyoruz bebiş mantı istedi :))

kız ben iyice sapıttım mantık diyosun canım mantı istedi yaaaa

hayy Allah konuşurken de yemek çağrıştıran şeyler yazmayalım bari ..zuzum çok alemsin yaaaaa

hoşbulduk canım aslında hep burdayımda yazamıyorum çok fazla işim çok var buarada yemekde oğluma bakım seti aldım kızlar görseniz çok komik

ayy bakım seti mi ne var ki içinde anlat bakalım

nasıl bişi aldın hem hani sen bebişinin resmini eklicektin

ayy aşkım özür dilerim unuttum söz yarın eklicem.. set halinde aldım canım..

hayy Allah konuşurken de yemek çağrıştıran şeyler yazmayalım bari ..zuzum çok alemsin yaaaaa

ayy bakım seti mi ne var ki içinde anlat bakalım

neden yaaa burda sizinle paylaşıyım istiyorum çok hoşuma gidiyor.. içinde bi tek sen eksiksin galiba burun temizlicisi var tırnak makası iki tane tarak törpü makas diş fırsaçacı vs. komik komik şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…