- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.481
kızlarr en ıyı dostum hamıle demıstımya onun bugun dogum gnu aradım kutlamak ıcın hastanede yatıyr bıraz zor gecıyor sen nerdesın dedı bana evdeyyııımmm dedım aaa bebek sesı geldı kulagıma dedı ana dedım karnımdanmı gelıyor yoksa4 gun var adetıme dedım ayy ıns kız cok dua edıyorum sana dedı nerden duydukı bebek sesını sımdı :44:
arkadaşlar merhaba
son adet tarihimden bu güne tam 5 hafta 2 oldu eczaneden aldığım test pozitif aile hekimliğimde pozitif ama hcg 120 küsürlü bir rakamdı dün tekrar doktora gittim 2 gğnde 247ye çıkmış.doktor oranın düşük diyor 2 gün sonra tekrar gidicem sizce nasıl bu oranlar?
inşallah canım ALLAHım yüzünü görmeyi nasip eder inş doktor folic plus ve kan sulandırıcı aspirin verdi
kan akışı hızlansın diye
ama keseyi göremedi küçük diye senn ne zaman gözükdü kese
bide akşam bi ağrı saplandı karnıma adet ağrının 4 5 katı ölüyorum sandım
ağlaya ağlaya dua ettim hep birşey olmasın diye
2 3 dk sürdü
alllahım korusun bebişlerimizi
Allah yardımcısı olsun canım....aaa acaba içine mi doğdu tanselimm belki Rabbim duyurdu onaa heyecanlandım bende senin için halen umudum varr bitanem
değerin çok normal sabish lütfen panik yapma. 2 gnde 2 katına çıkmayan değerler sorun yaratıyor senn 2 aktı olmuş. bnm mesela ilk öğrendim 19,52 idi. 2 gün sonra 86 oldu sonrasındada fırladı gitti. hiç pank yapma tadını çıkar mutluluğunun.
5+2 de gördüm cnm 1 hafta sonra kalp atışını gördüm 1 haftada sonra kalbinin güm güm attığını duydum. inşallah snde yaşıcaksın bu mutluluğu.
agrında adett dönemin olduğu için çok normal. bndede oldu cnm panik yapma. 1 sonraki aydada oldu adt dönemne denk gelen zamanda adet sancısı gibi ağrı oluyo.
bide aspirin vermesi şaşırttı beni. genelde ilk zamanlarda vermezler diye biliyorum. kanın sulanması düşk tehlikesini tetiklio diye duymuştum bi araştır istersen. folic aman ihmal etme iç düzenli olarak.
serpilcim adamcağızıda sürükleme şimdiden doktora. zaten sen 2 ay sonra gittiğinde eşinle birlikte gidersin ve doktor senden hormon tahlillerini eşindende sperm tahlili istiyo. biz bunu normal karşılıyoruz ama erkekler için çok zor bu durum. germe adamı boşuna:)
canım kocam sabah kurbanlık koyun gibiydi ağladığımı görünce hemen tamam dedi üzüldüm bak şimdi yaaa gözleri doldu onunda kendimi toparlamam lazım kocam üzülünce daha çok üzülüyorum kıyamam ona yaa
umut bızım gobek adımız kızıııııııımmmmm ben adet olurdumda ılk gun ay kesıldımı ay ustunemı goruyorum deyıp dururdum buda umut ıste
allah hep böyle olmanızı nasip etsin. ne güzel bak herşeyi birlikte hissedip yaşıypsunuz. çok şükür.
yaşasın ya gün ilerledikce aklın başına gelio senin aferin sana toparla kendini akşamda kocacığının moralini düzelt sen gülünce oda güler zaten. üzme ve üzülme...
amin canımm.... biraz toparlıyorum yarın olsun daha iyi olurum ilk günün şoku buşimdi kociş aradı mutlu oldum biraz daha mantıklı düşünmeye başladım mantığım yerine geldi sanırsam
şuan 8-9 gün gecikti doktor düşük dedi kafam ona takılıyor canım ya..gebelik hesaplayıcsından baktım 5 hafta 2 gün olmuş tam?
Kızlarrrrr canım sıkılıyorrrrr .....
Randevu da aldım ama yarın doktora gitmesem mi acaba, olumsuz bişey duymak istemiyorum......
amin canımm.... biraz toparlıyorum yarın olsun daha iyi olurum ilk günün şoku buşimdi kociş aradı mutlu oldum biraz daha mantıklı düşünmeye başladım mantığım yerine geldi sanırsam
değerin çok normal sabish lütfen panik yapma. 2 gnde 2 katına çıkmayan değerler sorun yaratıyor senn 2 aktı olmuş. bnm mesela ilk öğrendim 19,52 idi. 2 gün sonra 86 oldu sonrasındada fırladı gitti. hiç pank yapma tadını çıkar mutluluğunun.QUOTE]
Lugesma'cım sen 19,52 lik öğrendiğinde ne zamandı yani regline kaç gün vardı yada şüpheli ilişkiden kaç gün sonra baktırdın ?
olumsuz düşünme pozitif ol herşy çok güzel olsun.
zuhal hoşgeldin. nerelerdesn bu ara geç gelion
kız ben iyice sapıttımmantık diyosun canım mantı istedi yaaaa
olumsuz düşünme pozitif ol herşy çok güzel olsun.
zuhal hoşgeldin. nerelerdesn bu ara geç gelion
hoşbulduk canım aslında hep burdayımda yazamıyorum çok fazla işim çok var buarada yemekde oğluma bakım seti aldım kızlar görseniz çok komik
kız ben iyice sapıttımmantık diyosun canım mantı istedi yaaaa
hoşbulduk canım aslında hep burdayımda yazamıyorum çok fazla işim çok var buarada yemekde oğluma bakım seti aldım kızlar görseniz çok komik
nasıl bişi aldın hem hani sen bebişinin resmini eklicektin
hayy Allah konuşurken de yemek çağrıştıran şeyler yazmayalım bari ..zuzum çok alemsin yaaaaa
ayy bakım seti mi ne var ki içinde anlat bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?