Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ayy bnmde içim şişti kızlar... evde ayaklaarımı uzatıp oturmak istiyorum...
yağmur kararttı içimi.
bide biz babamızı özledik dün izmire gitmişti bugün dönüyo çok şükür ki... ayy bn koçişim olmadan nefes alamıom sanki ya...

son defa bu konuyla ilgili konuşup konuyu kapatıyorum tanselim....dün iki tane gebelik testi aldım eve gittim hemen girmiyim biraz daha bekliyim iyice biriksin idrar dedim abime gittim ama çok heyecanlıydım eve geldim sonra hemen test yaptım o ana kadar bir sürü plan yaptım kocama nasıl sölerim diye , bi umut vardı içimde kıpır kıpırdı içim ellerim titriyordu sonuç hüsran oldu klozetin tepesine oturdum karşımda da test sonucu baktım durdum sonra da gittim eşime sarıldım bebeğimiz bu ay da gelmedi üzülme ne olur dedim sarıldık erkenden yattım ağladım biraz sonra da kırmızıları gördüm sabahleyin....diğer test çekmecemde bir ay daha bekleyecek....böyle işte canım önmüze baalım artık ve başka konular konuşalım hamişlerimizin bebişleri sevelim onlara destek olalım , üzülme bitanem tamam ağlamak yok içimde halen fırtınalar kopuyor ama ben baskın çıkıyorum ona karşı Rabbim büyük ve birgün biz de anne olacağız

nilüferde de ara ara yağıyo bende çok severim toprak çim kokusunu açtım balkonları
ama kapalı havayı sevmiyorum patlıcak gibi oluyorum

bu arada 15 dk bi wc gidiyorum
çok suda içmiyorumm halbuki

hadı gezelım tatlım nere gıdelım napalım gebesın sen sımdı canın ne ıstıyor bebegım soyle yokh cagırırız bursamı gezerız SERIIIIIIKKKK gel hadııı gezmeye gıdıyoruz bız

hadi gelin bana oturmayaa
walla canım hiçbirşey istemiyo
sersem gibiyim halsizim 6 aydır bu anı bekliodum
ama niye böyleyim anlamadım bi durgunluk var bende

Haklısın tatlım, yağsın tabi..

nilüferde de ara ara yağıyo bende çok severim toprak çim kokusunu açtım balkonları
ama kapalı havayı sevmiyorum patlıcak gibi oluyorum

bu arada 15 dk bi wc gidiyorum
çok suda içmiyorumm halbuki

Yağmura razıyım da böyle kapatıyo ya bulutlar, gri oluyo heryer, içim darladı valla..

Mesaneye baskılar başladı eyvaaaaaa :)

Son düzenleme:

merhaba arkadaslar...
napiyosunuz nasilsiniz bakalim?
bi suredir giremiyodum girsemde elim klavyeye gitmiyodu
canim skkin oldugu zamanlarda agzimi bicak acmaz benim
ole susar dururum..
derdim hep ayni.. "gelemeyen melek sendromu"
hava da kapali olunca iyice mayistim canim hc bse yapmak istemiyo..

lugesma cim bu arada bebisin erkekmis ole okumustum yanlis hatrlamiyosam
bi kez daha hislerimin ne derece kuvvetli oldugunu ispatladi kucuk oglusun seni hic gormesem de
bebisinin erkek olcagi hissi dogmustu icime..ALLAH hayrlisyla kucagina almayi da nasip etsin insallah guzelim..
bu arada profilimin onune bi tabela mi assam "itinayla cinsiyet solenir" ayy havalara girdim tahminim tutunca ama gireyim artik sen ohooo kacinci oldun tutturdugum

Roseeee hoşgeldin...ben bugün kırmızıları gördüm ruhsal olarak çok kötüyüm ama burada kendimi iyi hissediyorum sabah daha berbattım ama kendimi toparlamaya başladım, elin klavyeye gitsin yaz ki derdine çare bulmaya çalışalım elimizden geldiği kadar , meleğimiz gelecek birgün herşey kafada bitiyor artık biliyorsun....umutsuzluğa yer yok ve artık bebek lafı pek etmeyecğiz belirtiler söylenmeyecek yani ben söylemeyeceğim karar aldım işe yarar umarım....

bu arada zozdemirin oğluşu olacak canım ama lugesmanın belli değil ama neden olmasın dimi erkektir belki de dediğin gibi

slm tatlım ıns bızımkınlerıne tahmın edecegın gunlerı goruruz cnnmm bak ne dıycem serfık ferbotla gelıyor bugun yarında bende kahvaltıdayız senıde beklıyorum he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…