- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.521
cnm arkadasım sankı ben adet oldum dun okudum face cevap bıle yazamadım bugunde kırmızı deyınce adı batasıca kırmızı uzuldum tamam hayat bıtmedı dımı az kaldı tatlım bukadar duaya az kaldı sıtres beter ama bu ay konusmayalım bebek falam demıyelım yaaa ıyı deılımtamam tamam agladım gectı sımcık cıldırma zamanı ve sonunda boyle olmama dılegıyle
hadı gezelım tatlım nere gıdelım napalım gebesın sen sımdı canın ne ıstıyor bebegım soyle yokh cagırırız bursamı gezerız SERIIIIIIKKKK gel hadııı gezmeye gıdıyoruz bız
yagsın bebegım bereket bu mılletın zeytınlerı kurumus dallarında gecen babam dıyor zeytınler ıcın yagmur duası yapmıs hocalar yagmur bereket demek kuraklık olursa bebelerımız ılerıde ne yerler ne ıcerler dımı ama
son defa bu konuyla ilgili konuşup konuyu kapatıyorum tanselim....dün iki tane gebelik testi aldım eve gittim hemen girmiyim biraz daha bekliyim iyice biriksin idrar dedim abime gittim ama çok heyecanlıydım eve geldim sonra hemen test yaptım o ana kadar bir sürü plan yaptım kocama nasıl sölerim diye , bi umut vardı içimde kıpır kıpırdı içim ellerim titriyordu sonuç hüsran oldu klozetin tepesine oturdum karşımda da test sonucu baktım durdum sonra da gittim eşime sarıldım bebeğimiz bu ay da gelmedi üzülme ne olur dedim sarıldık erkenden yattım ağladım biraz sonra da kırmızıları gördüm sabahleyin....diğer test çekmecemde bir ay daha bekleyecek....böyle işte canım önmüze baalım artık ve başka konular konuşalım hamişlerimizin bebişleri sevelim onlara destek olalım , üzülme bitanem tamam ağlamak yok içimde halen fırtınalar kopuyor ama ben baskın çıkıyorum ona karşı Rabbim büyük ve birgün biz de anne olacağız
nilüferde de ara ara yağıyo bende çok severim toprak çim kokusunu açtım balkonları
ama kapalı havayı sevmiyorum patlıcak gibi oluyorum
bu arada 15 dk bi wc gidiyorum
çok suda içmiyorumm halbuki
BEBEĞİM ANASI GİBİ OLSUN BAKIMLI BAKIMLI BAKIMLI GEZSİN
TMM YARIN GÖSTERİRİM RESMİYLE BERABER.. YA KIZLAR BÖYLE HERSEYİ SÖYLÜORUM GÖSTERIYORUM SANKİ GÖRGÜSÜZMÜŞÜM GİBİ GELİO
aaa ne kadar görgüsüzsün zuzuuuu, bak yaa sinir etmeyin beni bugün yaa zaten gerginim anlattıkça yüzüm gülüyor seviniyorum böyle şeylere , yer teyzesi onun totsunu tamam mı, asil ve cool olcak benim erkekim
hadı gezelım tatlım nere gıdelım napalım gebesın sen sımdı canın ne ıstıyor bebegım soyle yokh cagırırız bursamı gezerız SERIIIIIIKKKK gel hadııı gezmeye gıdıyoruz bız
hadi geliyorum deniz otobüsü kaçta var acaba
Aynı durumdayım canım ya, işteyim bide evde olduğun için bile şanslısın..
Ben şuanda direk battaniye pijama kumanda modundayım,
İçim karardı gri havadan pofff
valla ben yaklaştım bu tiplere allahım sen koruuuuuuuu
huni takıcam az kaldı :))))
yokh yaaa senin şu esprilerine bayılıyorum güldürdün beni yine
BEBEĞİM ANASI GİBİ OLSUN BAKIMLI BAKIMLI BAKIMLI GEZSİN
aaa ne kadar görgüsüzsün zuzuuuu, bak yaa sinir etmeyin beni bugün yaa zaten gerginim anlattıkça yüzüm gülüyor seviniyorum böyle şeylere , yer teyzesi onun totsunu tamam mı, asil ve cool olcak benim erkekim
hadi geliyorum deniz otobüsü kaçta var acaba
yokh yaaa senin şu esprilerine bayılıyorum güldürdün beni yine
Ohhhh yaaaaaaaa ne mutlu bana o zaman gülelim işte böyle ne güzel
Arada geliyolar bana tatlım artık idare ediceksiniz beni bu aralar heeeç iyi değilimmmmmm
Sen atla feribota akşama burdasın bekliyorzzzzzzzz bak fasulye de varmış srdrhly giderizzzzzz yeriz ordan bize geçeriz bende kek yapmıştım dün içime doğmuş çay demleriz ohh yer içeriz sabahta tanselle kahvaltıya..........
Sonra yarın sbh tastiknameyi verip bizi işten men ederler olsun ne yapalım :))
Kızlar geriliyorummmmm
Kızlar geriliyorummmmm
Arada geliyolar bana tatlım artık idare ediceksiniz beni bu aralar heeeç iyi değilimmmmmm
Sen atla feribota akşama burdasın bekliyorzzzzzzzz bak fasulye de varmış srdrhly giderizzzzzz yeriz ordan bize geçeri benze kek yapmıştım akşam çay demleriz ohh
tamam geliyorumm kızlarrr hazır olunnnn...
Kızlar geriliyorummmmm
Sen atla feribota akşama burdasın bekliyorzzzzzzzz bak fasulye de varmış srdrhly giderizzzzzz yeriz ordan bize geçeriz bende kek yapmıştım dün içime doğmuş çay demleriz ohh yer içeriz sabahta tanselle kahvaltıya..........
Sonra yarın sbh tastiknameyi verip bizi işten men ederler olsun ne yapalım :))
gelinnnn kızlar kopalım bizde coşak oynayak
kızlar bu arada size bi belgesel tavsiiye etmek istiorumm
natıonal geographıc yaşama yolculuk- anne karnında yaşam öyküsü
bende 2 ay önce aldım 2. kez izliyorum süper bi anlatım
gebelikle ilgili herşeyi anlatıyo
imkanınız varsa mutlaka alın izleyin
merhaba arkadaslar...
napiyosunuz nasilsiniz bakalim?
bi suredir giremiyodum girsemde elim klavyeye gitmiyodu
canim skkin oldugu zamanlarda agzimi bicak acmaz benim
ole susar dururum..
derdim hep ayni.. "gelemeyen melek sendromu"
hava da kapali olunca iyice mayistim canim hc bse yapmak istemiyo..
lugesma cim bu arada bebisin erkekmis ole okumustum yanlis hatrlamiyosam
bi kez daha hislerimin ne derece kuvvetli oldugunu ispatladi kucuk oglusun seni hic gormesem de
bebisinin erkek olcagi hissi dogmustu icime..ALLAH hayrlisyla kucagina almayi da nasip etsin insallah guzelim..
bu arada profilimin onune bi tabela mi assam "itinayla cinsiyet solenir" ayy havalara girdim tahminim tutunca ama gireyim artik sen ohooo kacinci oldun tutturdugum
niye geriliyorsun yaa ne oldu zuzuuu , kızdırdık mı seni
merhaba arkadaslar...
napiyosunuz nasilsiniz bakalim?
bi suredir giremiyodum girsemde elim klavyeye gitmiyodu
canim skkin oldugu zamanlarda agzimi bicak acmaz benim
ole susar dururum..
derdim hep ayni.. "gelemeyen melek sendromu"
hava da kapali olunca iyice mayistim canim hc bse yapmak istemiyo..
lugesma cim bu arada bebisin erkekmis ole okumustum yanlis hatrlamiyosam
bi kez daha hislerimin ne derece kuvvetli oldugunu ispatladi kucuk oglusun seni hic gormesem de
bebisinin erkek olcagi hissi dogmustu icime..ALLAH hayrlisyla kucagina almayi da nasip etsin insallah guzelim..
bu arada profilimin onune bi tabela mi assam "itinayla cinsiyet solenir" ayy havalara girdim tahminim tutunca ama gireyim artik sen ohooo kacinci oldun tutturdugum
sen gerılıyrsun bızede gelıyrlar zuzum ya
sakin ol canım yaaa, relax havadandır seninde belki orda nasıl cnm yağmur durumları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?