Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

rose cnm ilk doktorumuz erkeğe benziyo dedi. sonraki doktor yok öle bişi dedi. hala netleşmeyen bir durum. buhafta sonu netleşir inş.

zuhal bnde kaşınıyorum yaa:) sanırım gerildiği için kaşınıo göbişim.

evet ana olucam ben hamileyken ye ye çocuğa yarasın derler doğurduktan sonra da ye ye süt olsun derler yaaa benim çok çabuk kilo veren yapım var inş. hemen kilo veririm üzerime yapışmaz o kilolar

zuhal bnde kaşınıyorum yaa:) sanırım gerildiği için kaşınıo göbişim.

benimde dün başladın ben kremi sürücem artık çatmadan süreyim bari işe yarasın aldın mı? al bak çok işe yarıyormuş o krem

şimdi de simit mi istedi canın ayyy ne yapsak teknoloji gelişmedi ki bilgisayrdan elimi uzatıp gönderiyim sana

hahahay çok iyiydi bu gerek yok canım şefim bulucak bana

sen galiba dayak istiyorsun zuzu, kiloyu falan dert etme yaa ye iç keyfine bak tadını çıkar , zaten ağlayan bir veletin olacak hani balık olacak yaa o seni zayıflatır

aferin şefine çabuk bulsun ye biran önce de rahatlayalım:)

Son düzenleme:
serfik cimm kirmizilarin son gelisi olur insallah ellerim sizin sayenizde yeniden bulustu klavyey le
tanselimm senin bebisin de erkek olucak simdiden tahmin ediyorum bak solemisti dersin bu arada sadece yemek kesmez bizi biz sana yatiya geleyim bence dmi serfik
butun hamislerimis kiz erkek fark etmez meleklerini hayrlisyla kucaklarina alirlar insallah
bu arada nette problem var nasil bi sebekeyse burda yagmur yaginca hep bi yavaslama oluyo u yuzden gec cevap yazabiliyorum
kusura bakmayin kizlar lutfenn

yaaa rose ama ben cımcıme ıstıyorum esımde aynen yanı ogunlerı gorursek kızım olursa bı baska sevınırız gonul ıste hep bıseyler ıster aaamana olsunda tosunum olsun allahım yatıya gelın bebelerım adamıda kovarım anasına ohhh pıjama partısı yaparız

ayy deli oldum yaa internet gitti ofiste yarım saattir uğraşıyorum girmek için !

Bişey kaçırmadım dimi o arada gebe kalan falan olmamştır heralde

inş bitanem yaaa bebelerimiz gelsin de uykusuz bıraksın bizi o günleri de görürüz inş.
benim neyim olacak rosee bi düşün bakalım hadi bekliyorum:):)

tanselll kaynanan evi basmasın kuzum sonra kim bunlar diyeee atar bizi kapı dışarı vallaa

hahahahah sahne gözümde canlandı birden

ayy deli oldum yaa internet gitti ofiste yarım saattir uğraşıyorum girmek için !

Bişey kaçırmadım dimi o arada gebe kalan falan olmamştır heralde

aaa cnm uzun zaman oldu tabı serfıkle benım kızımız dogdu zuhalın lugesmanın rosenın erkekı oldu okula basladılar ayy otekı ısımlerı unuttum kızlar ksusura bakmayın

aaa cnm uzun zaman oldu tabı serfıkle benım kızımız dogdu zuhalın lugesmanın rosenın erkekı oldu okula basladılar ayy otekı ısımlerı unuttum kızlar ksusura bakmayın

ahahaha

İşte bunlar süper haberler, ben bi yarım saat kaybolsam demekki kabile kuracaksınız burda sizi gidilerrrrrrrr

kaynana bak bunların hepsı elı masalı gelın derım gel kaynar kazanı hazırladık derım

yokhhh ben ikinciye hamile kaldım hatta , zuzunun erkeki bizim kıza lugsmanın erkeki tanselin kıza talip oldular düğün dernek halay kurduk
sende yok mu bi gelişme son yarım saatte

yokhhh ben ikinciye hamile kaldım hatta , zuzunun erkeki bizim kıza lugsmanın erkeki tanselin kıza talip oldular düğün dernek halay kurduk

yanı zuhalde lugesmada kaynana oldular cnm serfıkte bende cıcıanne olduk

ayy hemen bi dusuneyim himmm serfikcimm senin ikizin olcak bi kiz bi erkek ayyy bi dusunsene
tanselcim sen bence bi pijamada kaynana ayarla kesin o da damlar bizi yalniz birakmaz bence

ayy hemen bi dusuneyim himmm serfikcimm senin ikizin olcak bi kiz bi erkek ayyy bi dusunsene
tanselcim sen bence bi pijamada kaynana ayarla kesin o da damlar bizi yalniz birakmaz bence

şu genç yaşta cicanne de olduk be tanselimmm vayy anasınıııı

doğru diyorsun roseee görcek bizim gibi fıkır fıkır kısçeleri dayanamayacak aramıza katılacak bizden fazla coşar eminim yandın sen tanselimmm yandınnn

ayy kızlarrr öldüm gülmektn be altı üstü 10 dakika kalktım pc başından allah iyi etsin sizi. hayt bukadr çabuk gecse ayy düşünsenize ne anlarız yaşamakdan be.

halay başını ben çekiyorum gelin alıom ya heveslendim...

hep beraber yokh kacarız ozmaan adı batasıca hayal edınce bıle sınırlerımı zıplattı koca karı sakası bıle kotu onunla. tamam baskasında sabahlayalım ozaman napalım bızmı gelsek ıstanbula doparlanıp

Ya deliricem şu mesajı 4. yazışım tam göndericem başıma biri geliyo kapatıyorum sayfayı !

Bu sefer size ulaşması dileğiyle :)

Kızlar ne diyosunuz ben futbol takımı kurdum boy boy teyzeleri adam ceket atsa kalıom nabayım benim suçum mu

yımırtla yımırtla nereye kadarrrrr hal kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…