- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.541
gelinnnn kızlar kopalım bizde coşak oynayak
kızlar bu arada size bi belgesel tavsiiye etmek istiorumm
natıonal geographıc yaşama yolculuk- anne karnında yaşam öyküsü
bende 2 ay önce aldım 2. kez izliyorum süper bi anlatım
gebelikle ilgili herşeyi anlatıyo
imkanınız varsa mutlaka alın izleyin
hamiş kalınca izlemek isterim yoksa çok etkilenirim eminim çok güzeldir:)
yok bebeğim öyle gerilmek değil gerçekten geriliyorum karnım iyice çıktı totom falan başını aldı gidiyor ahh ahh nerde benim o çıtır hallerim diyorum şimdiden
anammmmm karnımız mı büyüyor maşallah zuzuma toto da çıktı demek, sen artık bir annesin toto falan çıkacak artık idare et göbekte olacak yandınn zuzu sen yandınnn napcaz senle biz doğumdan sonra kilo diye dert yanacan bize
merhaba arkadaslar...
napiyosunuz nasilsiniz bakalim?
bi suredir giremiyodum girsemde elim klavyeye gitmiyodu
canim skkin oldugu zamanlarda agzimi bicak acmaz benim
ole susar dururum..
derdim hep ayni.. "gelemeyen melek sendromu"
hava da kapali olunca iyice mayistim canim hc bse yapmak istemiyo..
lugesma cim bu arada bebisin erkekmis ole okumustum yanlis hatrlamiyosam
bi kez daha hislerimin ne derece kuvvetli oldugunu ispatladi kucuk oglusun seni hic gormesem de
bebisinin erkek olcagi hissi dogmustu icime..ALLAH hayrlisyla kucagina almayi da nasip etsin insallah guzelim..
bu arada profilimin onune bi tabela mi assam "itinayla cinsiyet solenir" ayy havalara girdim tahminim tutunca ama gireyim artik sen ohooo kacinci oldun tutturdugum
Simitttttttttttttttttttttttttttttttt simitttttttttttttttttttttt
anammmmm karnımız mı büyüyor maşallah zuzuma toto da çıktı demek, sen artık bir annesin toto falan çıkacak artık idare et göbekte olacak yandınn zuzu sen yandınnn napcaz senle biz doğumdan sonra kilo diye dert yanacan bize
zuhal bnde kaşınıyorum yaa:) sanırım gerildiği için kaşınıo göbişim.
şimdi de simit mi istedi canın ayyy ne yapsak teknoloji gelişmedi ki bilgisayrdan elimi uzatıp gönderiyim sana
evet ana olucam benhamileyken ye ye çocuğa yarasın derler doğurduktan sonra da ye ye süt olsun derler yaaa benim çok çabuk kilo veren yapım var inş. hemen kilo veririm üzerime yapışmaz o kilolar
benimde dün başladın ben kremi sürücem artık çatmadan süreyim bari işe yarasın aldın mı? al bak çok işe yarıyormuş o krem
hahahay çok iyiydi bu gerek yok canım şefim bulucak bana
serfik cimm kirmizilarin son gelisi olur insallah ellerim sizin sayenizde yeniden bulustu klavyey le
tanselimm senin bebisin de erkek olucak simdiden tahmin ediyorum bak solemisti dersin bu arada sadece yemek kesmez bizi biz sana yatiya geleyim bence dmi serfik
butun hamislerimis kiz erkek fark etmez meleklerini hayrlisyla kucaklarina alirlar insallah
bu arada nette problem var nasil bi sebekeyse burda yagmur yaginca hep bi yavaslama oluyo u yuzden gec cevap yazabiliyorum
kusura bakmayin kizlar lutfenn
serfik cimm kirmizilarin son gelisi olur insallah ellerim sizin sayenizde yeniden bulustu klavyey le
tanselimm senin bebisin de erkek olucak simdiden tahmin ediyorum bak solemisti dersin bu arada sadece yemek kesmez bizi biz sana yatiya geleyim bence dmi serfik
butun hamislerimis kiz erkek fark etmez meleklerini hayrlisyla kucaklarina alirlar insallah
bu arada nette problem var nasil bi sebekeyse burda yagmur yaginca hep bi yavaslama oluyo u yuzden gec cevap yazabiliyorum
kusura bakmayin kizlar lutfenn
yaaa rose ama ben cımcıme ıstıyorum esımde aynen yanı ogunlerı gorursek kızım olursa bı baska sevınırız gonul ıste hep bıseyler ıster aaamana olsunda tosunum olsun allahım yatıya gelın bebelerım adamıda kovarım anasına ohhh pıjama partısı yaparız
inş bitanem yaaa bebelerimiz gelsin de uykusuz bıraksın bizi o günleri de görürüz inş.
benim neyim olacak rosee bi düşün bakalım hadi bekliyorum:):)
tanselll kaynanan evi basmasın kuzum sonra kim bunlar diyeee atar bizi kapı dışarı vallaa
ayy deli oldum yaa internet gitti ofiste yarım saattir uğraşıyorum girmek için !
Bişey kaçırmadım dimi o arada gebe kalan falan olmamştır heralde
aaa cnm uzun zaman oldu tabı serfıkle benım kızımız dogdu zuhalın lugesmanın rosenın erkekı oldu okula basladılar ayy otekı ısımlerı unuttum kızlar ksusura bakmayın
aaa cnm uzun zaman oldu tabı serfıkle benım kızımız dogdu zuhalın lugesmanın rosenın erkekı oldu okula basladılar ayy otekı ısımlerı unuttum kızlar ksusura bakmayın
yokhhh ben ikinciye hamile kaldım hatta , zuzunun erkeki bizim kıza lugsmanın erkeki tanselin kıza talip oldular düğün dernek halay kurduk
sende yok mu bi gelişme son yarım saatte
inş bitanem yaaa bebelerimiz gelsin de uykusuz bıraksın bizi o günleri de görürüz inş.
benim neyim olacak rosee bi düşün bakalım hadi bekliyorum:):)
tanselll kaynanan evi basmasın kuzum sonra kim bunlar diyeee atar bizi kapı dışarı vallaa
yanı zuhalde lugesmada kaynana oldular cnm serfıkte bende cıcıanne olduk
ayy hemen bi dusuneyim himmm serfikcimm senin ikizin olcak bi kiz bi erkek ayyy bi dusunsene
tanselcim sen bence bi pijamada kaynana ayarla kesin o da damlar bizi yalniz birakmaz bence
yokhhh ben ikinciye hamile kaldım hatta , zuzunun erkeki bizim kıza lugsmanın erkeki tanselin kıza talip oldular düğün dernek halay kurduk
şu genç yaşta cicanne de olduk be tanselimmm vayy anasınıııı
doğru diyorsun roseee görcek bizim gibi fıkır fıkır kısçeleri dayanamayacak aramıza katılacak bizden fazla coşar eminim yandın sen tanselimmm yandınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?