- 5 Nisan 2011
- 3.245
- 544
- 123
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.561
ayy kızlarrr öldüm gülmektn be altı üstü 10 dakika kalktım pc başından allah iyi etsin sizi. hayt bukadr çabuk gecse ayy düşünsenize ne anlarız yaşamakdan be.
halay başını ben çekiyorum gelin alıom ya heveslendim...
hep beraber yokh kacarız ozmaan adı batasıca hayal edınce bıle sınırlerımı zıplattı koca karı sakası bıle kotu onunla. tamam baskasında sabahlayalım ozaman napalımbızmı gelsek ıstanbula doparlanıp
hep beraber yokh kacarız ozmaan adı batasıca hayal edınce bıle sınırlerımı zıplattı koca karı sakası bıle kotu onunla. tamam baskasında sabahlayalım ozaman napalımbızmı gelsek ıstanbula doparlanıp
ayy hemen bi dusuneyim himmm serfikcimm senin ikizin olcak bi kiz bi erkek ayyy bi dusunsene
tanselcim sen bence bi pijamada kaynana ayarla kesin o da damlar bizi yalniz birakmaz bence
Ya deliricem şu mesajı 4. yazışım tam göndericem başıma biri geliyo kapatıyorum sayfayı !
Bu sefer size ulaşması dileğiyle :)
Kızlar ne diyosunuz ben futbol takımı kurdum boy boy teyzeleri adam ceket atsa kalıom nabayım benim suçum mu
yımırtla yımırtla nereye kadarrrrr hal kalmadı
oyyy benım dunurum nasılsın bakalım kaynana olmak nasıl gıdıyor kız oglan annelerı malum kaynana kız annelerı hanımanne oluyor neyse allahtan ıyı ınsanlarsınız cok sukur aslan gıbı oglan yatıstırmısınız benımde kız hanım hanımcık sımdı gobek atma vaktı dusunsene bızde baslarmısık ayy artık torun ısterız dıe
yanı zuhalde lugesmada kaynana oldular cnm serfıkte bende cıcıanne olduk
hanımanne sen sus bakım bn çoktan başladım torun demeyebenm gelinimde burda yok yumurta akıntı araştırıp dursun. sonrada oğlumun başının etini mi yesin. bizim yaptığımız gibi. yazık adamcağızlarımıza ilk günden torun dicem ben.
ayy kızlarrr öldüm gülmektn be altı üstü 10 dakika kalktım pc başından allah iyi etsin sizi. hayt bukadr çabuk gecse ayy düşünsenize ne anlarız yaşamakdan be.
halay başını ben çekiyorum gelin alıom ya heveslendim...
Ya deliricem şu mesajı 4. yazışım tam göndericem başıma biri geliyo kapatıyorum sayfayı !
Bu sefer size ulaşması dileğiyle :)
Kızlar ne diyosunuz ben futbol takımı kurdum boy boy teyzeleri adam ceket atsa kalıom nabayım benim suçum mu
yımırtla yımırtla nereye kadarrrrr hal kalmadı
Bana gelin en iiiyisi alt katım da boşş bol bol tepiniiriz kızlar hahaha
cnm çıkın gelin siz istanbula. bnde kaynana falanda yok. evde müsait tepişmeye gülüşmeye... ulaşıma çok kolay ferbotla kapımda iniyosun...
ayy koptum yemın ederım ne bıtmez yumurtalarmıs senınde masallah adamda uzaktan koklasa gebe kalıyosunsu ugrasıyorum ugrasıyrum olmuyo dıyenlere sasıyorum bızımkınler bızı kokluyo gebe kalıyoruz hayret bısı
canım şimdi erkek almak o kadar kolay değil öncelikle kimbilir kaç defa geliceksiniz bizim tosunları istemeye yok öyle hemen gelip istemek hemen yüzük takmak
ayy koptum yemın ederım ne bıtmez yumurtalarmıs senınde masallah adamda uzaktan koklasa gebe kalıyosunsu ugrasıyorum ugrasıyrum olmuyo dıyenlere sasıyorum bızımkınler bızı kokluyo gebe kalıyoruz hayret bısı
canım şimdi erkek almak o kadar kolay değil öncelikle kimbilir kaç defa geliceksiniz bizim tosunları istemeye yok öyle hemen gelip istemek hemen yüzük takmak
hanımanne sen sus bakım bn çoktan başladım torun demeyebenm gelinimde burda yok yumurta akıntı araştırıp dursun. sonrada oğlumun başının etini mi yesin. bizim yaptığımız gibi. yazık adamcağızlarımıza ilk günden torun dicem ben.
Bak ben size söliyim biz bu pozitif yaklaşımla sabaha kalmaz gebe kalırız kız aferim devam et
İşte olması gereken bu evrene bunu göndermeliyiz
yahu ne kadar kolay hamie kalıyoruz, hep gebe hep gebe ne olacak halimiz
hahaha
allah gonlune gore versin kuzucum insallah ikisini birden kondurur Rabbim gobisineaaa rose gönlümden hep ikiz geçer benim biliyor musun kalbimi okudun resmen hayırlısı canım bakalım
koptum canım yaa napalım eğleniyoruz:):))
sende ki ne yımırtaymış be kızım tavuğu geçtin maşallah
ayyy aynen şekerim nasıl olmuyor milletin şaşıyorum tabi sorun onlarda ayyy oram ağrıdı ayy buram şişti diyip belirti ararlarsa bulurlar bebeği
bune lugesma bune ben hemen öyle olmaz diyene kadar sen bizim tosunları evlendirip torun die sayıklamaya başlamışsın bilebu kadar çabuk teslim olmamalıydın
bana bak kaynana sen benim asil, boylu poslu ince belli güzel kızıma oğlunu vermeyecek misin hahahahayyyy valla senin oğlan kaçıp gelir yani söyliyim fırfır dönüyor etrafında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?