Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oyyy benım dunurum nasılsın bakalım kaynana olmak nasıl gıdıyor kız oglan annelerı malum kaynana kız annelerı hanımanne oluyor neyse allahtan ıyı ınsanlarsınız cok sukur aslan gıbı oglan yatıstırmısınız benımde kız hanım hanımcık sımdı gobek atma vaktı dusunsene bızde baslarmısık ayy artık torun ısterız dıe

Bana gelin en iiiyisi alt katım da boşş bol bol tepiniiriz kızlar hahaha

cnm çıkın gelin siz istanbula. bnde kaynana falanda yok. evde müsait tepişmeye gülüşmeye... ulaşıma çok kolay ferbotla kapımda iniyosun...

ayy hemen bi dusuneyim himmm serfikcimm senin ikizin olcak bi kiz bi erkek ayyy bi dusunsene
tanselcim sen bence bi pijamada kaynana ayarla kesin o da damlar bizi yalniz birakmaz bence

aaa rose gönlümden hep ikiz geçer benim biliyor musun kalbimi okudun resmen hayırlısı canım bakalım

ayy koptum yemın ederım ne bıtmez yumurtalarmıs senınde masallah adamda uzaktan koklasa gebe kalıyosun su ugrasıyorum ugrasıyrum olmuyo dıyenlere sasıyorum bızımkınler bızı kokluyo gebe kalıyoruz hayret bısı

Ayy aklıma şu kulağını dürtüp "garı istirem" diyen dede geldi !

" bebe istirem" :84:

ahahaha

hanımanne sen sus bakım bn çoktan başladım torun demeye benm gelinimde burda yok yumurta akıntı araştırıp dursun. sonrada oğlumun başının etini mi yesin. bizim yaptığımız gibi. yazık adamcağızlarımıza ilk günden torun dicem ben.

de benım guzel dunurum ıste tabı ısteyen bı yuzu vermeyen zencı olsunn ayy

koptum canım yaa napalım eğleniyoruz:):))

sende ki ne yımırtaymış be kızım tavuğu geçtin maşallah

Bana gelin en iiiyisi alt katım da boşş bol bol tepiniiriz kızlar hahaha

cnm çıkın gelin siz istanbula. bnde kaynana falanda yok. evde müsait tepişmeye gülüşmeye... ulaşıma çok kolay ferbotla kapımda iniyosun...

bana da gelin bana da kaynanam en altta bişeycik duymaz:92::92:

ayyy aynen şekerim nasıl olmuyor milletin şaşıyorum tabi sorun onlarda ayyy oram ağrıdı ayy buram şişti diyip belirti ararlarsa bulurlar bebeği

canım şimdi erkek almak o kadar kolay değil öncelikle kimbilir kaç defa geliceksiniz bizim tosunları istemeye yok öyle hemen gelip istemek hemen yüzük takmak

serfık kız duydunmu dunuru ne dıyor gelıp ısteyın dıyor kacırın kız sız bu damadı zaten altınada zaman geldı beles gelır dugun ıcguveysıde alırsın ohohh kaynanada otursun kukuman kusu gıbı tek basına

Bak ben size söliyim biz bu pozitif yaklaşımla sabaha kalmaz gebe kalırız kız aferim devam et
İşte olması gereken bu evrene bunu göndermeliyiz
yahu ne kadar kolay hamie kalıyoruz, hep gebe hep gebe ne olacak halimiz
hahaha

canım şimdi erkek almak o kadar kolay değil öncelikle kimbilir kaç defa geliceksiniz bizim tosunları istemeye yok öyle hemen gelip istemek hemen yüzük takmak

bana bak kaynana sen benim asil, boylu poslu ince belli güzel kızıma oğlunu vermeyecek misin hahahahayyyy valla senin oğlan kaçıp gelir yani söyliyim fırfır dönüyor etrafında

bune lugesma bune ben hemen öyle olmaz diyene kadar sen bizim tosunları evlendirip torun die sayıklamaya başlamışsın bile bu kadar çabuk teslim olmamalıydın

kızım konuyu sen actın sen kesın sımdı ymurtluyosundur aksama calısır yarın sabah sıser aksamınada dogurursun evrene yoluyoruummm evreeeenn duy bızıııııı

aaa rose gönlümden hep ikiz geçer benim biliyor musun kalbimi okudun resmen hayırlısı canım bakalım
allah gonlune gore versin kuzucum insallah ikisini birden kondurur Rabbim gobisine
ben diyorum cicim size ben bu isi biliyorum bak yine tutturdum
tanselin ve benim oglumuz olucak ilk bebegmiz ole hissediyorum
bana zaten daha doguramadan herkes oglun olur diyo benim gonlumde de kiz daha agir basiyo sanki ama haiyrlisi Allah versin de hic farketmez cinsiyeti..
bu arada pijama partisi deyince okul yillarimi ozledim ya yurt gunlerimi ahh ahhh ne guzeldi..
hayat harbiden ne hizli akiyo yasadgimiz her mutlu an kar kaliyo yanimiza....

Ayyyy hiç tarzım değil, ne öyle oram kabardı yok mememde mor damar yok kıçımda bilmem ne

bune lugesma bune ben hemen öyle olmaz diyene kadar sen bizim tosunları evlendirip torun die sayıklamaya başlamışsın bile bu kadar çabuk teslim olmamalıydın

olan oldu ohh ohhh catlada patla emııı kaynana canıma deysın bız dunurcugumle torun beklıyruz tamammı

bana bak kaynana sen benim asil, boylu poslu ince belli güzel kızıma oğlunu vermeyecek misin hahahahayyyy valla senin oğlan kaçıp gelir yani söyliyim fırfır dönüyor etrafında

hahahy iimiş yaa bak sen o zaman neler oluyor kaynana nasıl olurmuş görün.. sonra benim gelinde sizin gibi yakınırmış sizin gibi benim kaynana şöyle böyle die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…