- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.581
serfık kız duydunmu dunuru ne dıyor gelıp ısteyın dıyor kacırın kız sız bu damadı zaten altınada zaman geldı beles gelır dugun ıcguveysıde alırsın ohohh kaynanada otursun kukuman kusu gıbı tek basına
allah gonlune gore versin kuzucum insallah ikisini birden kondurur Rabbim gobisine
ben diyorum cicim size ben bu isi biliyorum bak yine tutturdum
tanselin ve benim oglumuz olucak ilk bebegmiz ole hissediyorum
bana zaten daha doguramadan herkes oglun olur diyo benim gonlumde de kiz daha agir basiyo sanki ama haiyrlisi Allah versin de hic farketmez cinsiyeti..
bu arada pijama partisi deyince okul yillarimi ozledim ya yurt gunlerimi ahh ahhh ne guzeldi..
hayat harbiden ne hizli akiyo yasadgimiz her mutlu an kar kaliyo yanimiza....
allah gonlune gore versin kuzucum insallah ikisini birden kondurur Rabbim gobisine
bana zaten daha doguramadan herkes oglun olur diyo benim gonlumde de kiz daha agir basiyo sanki ama haiyrlisi Allah versin de hic farketmez cinsiyeti..
bu arada pijama partisi deyince okul yillarimi ozledim ya yurt gunlerimi ahh ahhh ne guzeldi..
Ayyyy hiç tarzım değil, ne öyle oram kabardı yok mememde mor damar yok kıçımda bilmem ne
olan oldu ohh ohhh catlada patla emııı kaynana canıma deysın bız dunurcugumle torun beklıyruz tamammı
ağzına sağlık zuhalim yaa bunlarda hemen kaynana dediler kaynatacaklar bizi
duydum duydummm amannn oğlan kaçtı geldi zaten bıktım anamdan yedi beynimi diye, sığındı yavrucak kollarım altına , kötü kaynana ne olacak
kızım konuyu sen actın sen kesın sımdı ymurtluyosundur aksama calısır yarın sabah sıser aksamınada dogurursun evrene yoluyoruummm evreeeenn duy bızıııııı
Ayyyy hiç tarzım değil, ne öyle oram kabardı yok mememde mor damar yok kıçımda bilmem ne
olan oldu ohh ohhh catlada patla emııı kaynana canıma deysın bız dunurcugumle torun beklıyruz tamammı
ağzına sağlık zuhalim yaa bunlarda hemen kaynana dediler kaynatacaklar bizi
hahahy iimiş yaa bak sen o zaman neler oluyor kaynana nasıl olurmuş görün.. sonra benim gelinde sizin gibi yakınırmış sizin gibi benim kaynana şöyle böyle die
evrencimmm duydun mu canımmmm kulaklarını temizletelim istersen
inş canım yaa Rabbim herkesin gönlüne göre versin...
ben de okul yıllarımı çok özlüyorum ne güzel yaaa ahh ahhh...
dimi kızzz ne kadar takık insanlar varr kafayı sıyırmışlar:)
bak yaa daha biraz önce oğlanı verdin de gitti torun istiyordun şimdi ne oldu hanımmmm
biz de kızımla seni kazana atarız , kazana düşersin sen de
serfık sen bı alem bıtanesın sımdı kaynanam cıkcak sen kendı kendıne ne guluyon dıe ayy acıklayamamda anlamaz topık mopık baslar ogluna oglum bu kafayı yedı kendı kendıne guluyor degıstır sen bunu dıe
ya sen nasıl bişeysin ya öldürüyorsun beni gülmekten
ahh lugesma ahh çoktan ipleri ellerine vermişsin bunların napıcaz kız bunlar şimdi neler neler isterler yok takısıymış yok suymuş buymuş dalyan gibi erkek veriyoruz bize üzerine paramı sayıcaz
kızlar allah omur versın hepınıze cok guldum he
ya sen nasıl bişeysin ya öldürüyorsun beni gülmekten
bana bakın doğurmam bu oğlanı olur biter dellendirmeyin beni hem
biz zorla çıkartırız yavrımmm sen merak etme
ahh lugesma ahh çoktan ipleri ellerine vermişsin bunların napıcaz kız bunlar şimdi neler neler isterler yok takısıymış yok suymuş buymuş dalyan gibi erkek veriyoruz bize üzerine paramı sayıcaz
serfık sen bı alem bıtanesın sımdı kaynanam cıkcak sen kendı kendıne ne guluyon dıe ayy acıklayamamda anlamaz topık mopık baslar ogluna oglum bu kafayı yedı kendı kendıne guluyor degıstır sen bunu dıe
kızlar allah omur versın hepınıze cok guldum he
AMINN tanselimm kiz olsun erkek olsun hic fark etmez ikiz dorduz besiz.... hepsine variz dmi
yokh canim benim falci gibi hissettim kendimi ne zmana gelicek demissin yacooktan giymis pabucunu cikmis yola uc vakte kadar kucaginda malum yol uzun dinlene dinlene geliyo senin sipacik
tatlim benim bati sormussun en son 11 eylul de olmustum bat 14 ekim diyo...sitelerden yumurtlma tarihlerime bakayim dedim (duramadim yne) gecen ay ki tarihleri girdgimde 32gunde 1 adet goruyosunuz su tarih felan diyodu bu ay tekrar giriyorum tarihleri bu kez 34 gunde bi goruyorsunuz yumurtlama tarihiniz su diyo azicik kafam karisti bu ay yine yumurtlama tarihimi kacrmaktan korkuyorum gecen ay ramazan ayi diye kacti malum bu ay da kacirmam insallah bole bole derken yil oluyo cunku:26:
bu arada rahim filmi cektrcektim ondan once hormon testi yaptrayim dedim ve gecen hafta doktora gttim pztesi yda yarin gidip sonuclari ogrenicem durumum bu kisacasi tatlim
ayy kızlar çok eğlendim yaaaa... ohh be bekledğimiz buymuş...
tansel ben toruna alışveriş yapcam bugünay bide bugün yumurtluyom sanırım adamdan kaçcam ee malum bilion durumları.....
allahım ogünleride göster bize...
Tatlım valla beni görsen işyerinde deli damgası yemek üzereyim debelenip duruyorum olduğum yerde şaşkın gözlerle bakıyor insancıklar:64
tahmin edebiliyorum yokhhhh , çatlak kız seni
Aynen ya çenem ağrıdı
evrene çok pozitif düşünce gönderdik kızlar.... allah sonumuzu hayır etsin...
telefonda konuşamadım gülmekten hep sizin yüzünüzden
AMINN tanselimm kiz olsun erkek olsun hic fark etmez ikiz dorduz besiz.... hepsine variz dmi
yokh canim benim falci gibi hissettim kendimi ne zmana gelicek demissin yacooktan giymis pabucunu cikmis yola uc vakte kadar kucaginda malum yol uzun dinlene dinlene geliyo senin sipacik
tatlim benim bati sormussun en son 11 eylul de olmustum bat 14 ekim diyo...sitelerden yumurtlma tarihlerime bakayim dedim (duramadim yne) gecen ay ki tarihleri girdgimde 32gunde 1 adet goruyosunuz su tarih felan diyodu bu ay tekrar giriyorum tarihleri bu kez 34 gunde bi goruyorsunuz yumurtlama tarihiniz su diyo azicik kafam karisti bu ay yine yumurtlama tarihimi kacrmaktan korkuyorum gecen ay ramazan ayi diye kacti malum bu ay da kacirmam insallah bole bole derken yil oluyo cunku:26:
bu arada rahim filmi cektrcektim ondan once hormon testi yaptrayim dedim ve gecen hafta doktora gttim pztesi yda yarin gidip sonuclari ogrenicem durumum bu kisacasi tatlim
Çok fena şimşek çakıyo burda kızlar korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?