- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.601
allahım hurrem soyundan kıl bızı kadın her bolumde doguruyor
AMINN tanselimm kiz olsun erkek olsun hic fark etmez ikiz dorduz besiz.... hepsine variz dmi
yokh canim benim falci gibi hissettim kendimi ne zmana gelicek demissin yacooktan giymis pabucunu cikmis yola uc vakte kadar kucaginda malum yol uzun dinlene dinlene geliyo senin sipacik
tatlim benim bati sormussun en son 11 eylul de olmustum bat 14 ekim diyo...sitelerden yumurtlma tarihlerime bakayim dedim (duramadim yne) gecen ay ki tarihleri girdgimde 32gunde 1 adet goruyosunuz su tarih felan diyodu bu ay tekrar giriyorum tarihleri bu kez 34 gunde bi goruyorsunuz yumurtlama tarihiniz su diyo azicik kafam karisti bu ay yine yumurtlama tarihimi kacrmaktan korkuyorum gecen ay ramazan ayi diye kacti malum bu ay da kacirmam insallah bole bole derken yil oluyo cunku:26:
bu arada rahim filmi cektrcektim ondan once hormon testi yaptrayim dedim ve gecen hafta doktora gttim pztesi yda yarin gidip sonuclari ogrenicem durumum bu kisacasi tatlim
kızlar buarada size komik bişi anlatıyım dün eşim idrar kültürü sonuçlarımı doktora göstermeye gitti doktotr ilaç vermiş vs. neyse yapılacaklar arasında ilişki yasak demiş bende bian da heyecan yaptım kurtum düşüncesiyle dedim ki ee ne kadar sürücekmiş bu durum dedim eşimde ne biliyim o kadarını utandım soramadım ilaçların bitince sen sor dedi bende ben hayatta sormam azgın karılar gibi dedim eşimde benmi sorayım bana mı yakışır dedi sinir küpü olmuş bir şekilde burnundan soluyordu anlıcağınız benim kociş buaralar biraz efkarlıee bende yırttım tabiki
anladım tatlım bakma oyle yumnurtaya falam onları dusununce daha hıc bısı olmuyor YOKH 3 vakıt 3 gun kız pzt gebeyım dıcen bak
allahım hurrem soyundan kıl bızı kadın her bolumde doguruyor
kızlar buarada size komik bişi anlatıyım dün eşim idrar kültürü sonuçlarımı doktora göstermeye gitti doktotr ilaç vermiş vs. neyse yapılacaklar arasında ilişki yasak demiş bende bian da heyecan yaptım kurtum düşüncesiyle dedim ki ee ne kadar sürücekmiş bu durum dedim eşimde ne biliyim o kadarını utandım soramadım ilaçların bitince sen sor dedi bende ben hayatta sormam azgın karılar gibi dedim eşimde benmi sorayım bana mı yakışır dedi sinir küpü olmuş bir şekilde burnundan soluyordu anlıcağınız benim kociş buaralar biraz efkarlıee bende yırttım tabiki
İlahi ya, yazık adamcağız bi yandan çocuğuna sevinirken diğer yandan karalar bağladı desene
ayyy yazık adamcağızaa , çok güldüm ama yaaa ben benim kocayı nasıl durdurum acaba adamlar tavana çıkmasın sonra, zuzu dikkat et valla
Kızlar çok zor şartlarda yazıyorum size şuan internetim gidip duruyo sürekli gir çık başım döndü
Saat 6 ya çeyrek var, belkide siz bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağım
Sabah görüşürüz öyle bişey olursa da artık :))
Pıh pıhh sesim geliyorrmuuuu ses kontrol
Valla şu zuhalin anlattığı durumda benim kocayı ne yaparım bilmem
ameliyat oldum malum 1. haftada başladı böbürlenmeye
sapuq mu ne halden de anlamıyorrrrrrrrrrr
ay tozuttum iyice ben
sormayın kızlar sormayın bende bayram var dün ve bugündürrr
sormayın kızlar sormayın bende bayram var dün ve bugündürrr
evet pitirciklar dogru diyosunuz hesap kitap yapmadan pozitif dusunuyorum hemde hepimiz hakkinda
14ekime kadar durmak yok yola devam
sonucumda iyi cikar haber veririm size gidince
ayy 3 vakit derken hic bilmedigim bi ayrinti yakalamisim yokhhhh
insallah kuzucum ya senin melegin bi gelsin de ben dilegimi ona solerim
ayy 6. hissim tavan yapti bgun
evde bos bos durcagima falcilik mi yapsam napsammm
ayy bnde heyecan yaptim simdi ya insallah bu ay gelir bitanem meleginAh canım vallaa inş içine doğmuştur,
3-4 gün var batıma ondan heyecan yaptık hemen bizde :)))
serfikk:79:yarin gorusurz insallah canm ozle biziii:54bebelerim ben çıkıyorum yarın görüşürüz , çok yazmayın heee üzülüyorum zaten bırakıp gidiyorum sizi , beni özleyin anacığım hepinizi teker teker öpüyorum, hamişleri göbüşlerinden öpüyorummmm
kızlarr çok kötü şeyler oldu
ben eltimle küsdüm kayınvalideme bi kaç birşey söylemiş benm hakkımda
kayınvalidem de bana söyledi bende sinirlendim aradan 2 gün geçince yani bugün aradım eltimi
kayınvalidem de yanındaymış çok büyük kavga çıkdı bana bağırdılar çağırdılar bide hamile olduğumu biliyolar
sonra kayınvalidem eşimi aramış hülya evin huzuru bozuyo
elinden tel ve neti al istemiyorum artık daha neler neler
eşimde beni aradı bu iş bitti falan filan
daha anlatmadığım birçok konu geçdi ağır sözler söylendi
uzun zaman belki hiç giremiycem
belkide boşanırız çok kötüyüm
hamile olduğumu bildikleri halde üstüme geliolar çok
kendinize iyi bakın
allahdan hep huzur dileyin hamile olsan ne fayda huzur olmadıktan sonra
ağlamakdan yazamıyorum
hepinizi seviyorum dua edin bana
tanselll nereye gittin kuzum yagmur yuzunden elektrkler mi kesildi yoksa??!!!
birdenbire kayboldunuz pitirlar ..
benim de ufak ufak kacmam lazim yemek yapilcak kocis gelcek,,,,,,,,,,
kızlarr çok kötü şeyler oldu
ben eltimle küsdüm kayınvalideme bi kaç birşey söylemiş benm hakkımda
kayınvalidem de bana söyledi bende sinirlendim aradan 2 gün geçince yani bugün aradım eltimi
kayınvalidem de yanındaymış çok büyük kavga çıkdı bana bağırdılar çağırdılar bide hamile olduğumu biliyolar
sonra kayınvalidem eşimi aramış hülya evin huzuru bozuyo
elinden tel ve neti al istemiyorum artık daha neler neler
eşimde beni aradı bu iş bitti falan filan
daha anlatmadığım birçok konu geçdi ağır sözler söylendi
uzun zaman belki hiç giremiycem
belkide boşanırız çok kötüyüm
hamile olduğumu bildikleri halde üstüme geliolar çok
kendinize iyi bakın
allahdan hep huzur dileyin hamile olsan ne fayda huzur olmadıktan sonra
ağlamakdan yazamıyorum
hepinizi seviyorum dua edin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?