Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kızlar günaydın, nasılsınız?

Ya bu nedir şok oldum açar açmaz, Hülya'cım habersiz bırakma bizi üzme kendini de bak bebişini düşün,
Bir anlık öfkeyle bişeyler söyleniyor bunları büyütmeyin eşinle sakin sakin konuş başkaları için sakın huzurunu kaçırma.
Onun isteği belliki huzur kaçırmak bu fırsatı ellerine verme canım,
İnanamıyorum ya bu kaynana milletini ne yapmalı ya!!!!

Son düzenleme:
gunaydın kızlar kımsecıkler bısı yazmamız hanımıs benım serfıkım oda yok hayırdır ıns yokh zozdemır nasılsınız yokh varmı belırtı sende bakalım battasım benım zaman gecmıyor yahu

Günaydın canım, Hülya'nın yazdıklarına şok oldum sinirim bozuldu bak şimdi,
Bugün bende çok sinir birgüne başladım, evde kocama sinir oldum çıktım otobüste şöföre saldırdılar kavga gürültü,
Ofise geldim internetim yok vs. allah hayır etsin ne gudubet bigün ya..

Canım bende hiç belirti yok valla anlamadım bu işi
Sadece o 3 gün önce başlayan sol kasığım devam ediyor arada şiddetli sancıyor arada geçiyor
Arada da hareket ederken sancıyor falan, anlayamadım neyin nesi.
Onun dışında tık yok göğüslerime falan baktım sabah şişmemişler normalde regle yaklaşnca büyürlerdi..
bugünkü doktor randevumu iptal etmeyi düşünüyorum bekliycem ya..
Sende ne var ne yok?

günaydın canım iyiz sen nasılsın? Sabah işim vardı öyle bakındım sadece çıktım sadece hülyanın yazdıklarını okudum ona da çok üzüldüm kıyamam sevinci kusağında kaldı kızın ne biçim insanlar var ya..

aynen tatlım sadece sol kasıgııda kendını hıssettıren bı zonklama var onun harıcınde bıseyım yok goguslerımde aynı akıntı yok bel agrısı yok bendede umut yok zaman gecsın ıstyorumya bugun sakı cmts gıbı gelıyor sabah yıne koca karı testı yaptım yıne kabarmadı herzsamankı gıbı bırazn once adet olsamda calısmara baslasam :97::97::97:

bugün bi kasvet var yaa... offffff
bişiler yazmak gelmiyor içimden bugün kızlar. hülyanın durumu çok üzdü beni çokkk... gelsede iyi haberler verse keşke. aklım onda kaldı.

aynen tatlım bende aksam okudum ve sok oldum kocası yanlıs anlamadıysam bıraz anasının agzına bakıyor 2 gunluk gebe karısını uzmez okadarda dıyıl yanı gorumce kaynanaya ne demelı kız zaten bı gebelık acısı yasamıs sımdı yıne gebe 2 gun olmus ogrenelı bunlar galıba cocugu ıstemıyor ben bosuna kaynanamdan neferet etmıyorum gorumcem yk ama eltım gerızekalının tekı hepsının canı cehenneme

Toplam 6 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 0 ziyaretçi)

rose86,yokh,mfalcon,zozdemir,lugesma,tansell,
GUNAYDINNNn arkidaslarrr...
ya bi sayfa once srdhly arkadasn yazdiklarini okudum cok uzuldum
sinir oldum konuyu tam anlayamasam da hem kaynanasina hem eltisine:84:
allah yardimcisi olsun insallah huzursuzluk cok kotu yaaa
bde girer okur musun bilmiyorum canim ama ben boyle zamanlarda hep acarm dua kitabimi bi suru dua okurum
karsimdaki her kimse duanin gucuyle ofkesini yenmesi icin ..sinir aninda insan agzina geleni
saydiriyo ama o ofke gecince isler degisiyoo.. ozellikle fetih suresi ve duhan suresi
bole anlarda bol bol okuyun kizlar ALLAH kimsenin agzinin tadini bozmasin insallah
bu arada cumaniz da mubarek olsun kuzucuklarrrr

gunaydın rosem sorma bak nedertler var kız gebe ama huzuru olsun ınsanın dıyor cok sukur bugunumnuze hepımız sok olduk ama elden negelır keske suan onun yanında olsam oda bursada gel bulusalım dese ınan ısınlanırım onun suan yanına

ne kadar anlayissiz insanlar var sirf o onu dedi bu bunu dedi yuzunden kalp kirmaya deger mi kimse kimseyi sevmek zorunda degil ama saygi duymak zorunda ve bu o kadar zor olmamali...sahsen benim hakkimda ileri geri konusuldugunu ogrensem gider o soleyene edebimi bozmadan cevabimi veririm bi daha da samimi olmam uzerine kirmizi kalem ceker mesafemi koyarim ama asla munakasa etmeden cunku munakasa ancak kapasitesi yeten insanlarla yapildginda cozum verir...
hos goruceksin senin hakkinda kim ne konusursa konussun onun cahilligine vericeksin kocan bile olsa..
yoksa baska turlu cekilmez bu hayat kimseye cevap yetstremezsin agladigin yanina kar kalir gulup geciceksin...
ahh ahhh yaziyorum ama yasayinca iste insan her zaman bu kadar sagduyulu olamiyo..
tansell cim seni bilmem mi elinde olsa once sen silersi onun gozyaslarini..
keske bende bursa da olsaymisim ya diyorum senin bu hallerini gordukce

ay canım benım cok saol ıyı nıyetın ıcın ıns bırgun oda olur hep beraber bır araya gelırız ve ıns bu topıkte sana ıyı ve ugurlu gelır bılıyorumda gelecekte zaten tatlım

kızlar bır gun gercekten bır araya gelırmıyız malum bıseyı cok ısteyınce olur derler aynı sehırde olunsa toplanırdıkta ayrı sehırlerde bır araya gelırmıyız rabbım bırgun su topıktekı samımı dostlarımla bır araya gelmeyı nasıp et bıze (amin)

Serfik hoşgeldin canım..

Tansel'cim bende biraz akıntı oluyor beyaz bişe, bende senin gibi bir an önce zaman geçsede öğrensem istiyorum
Beklemek daha zor..

Rose'cum sen hangi şehirdesin?
İstanbuldaysan Serfiklere takıl gel Bursa' da parti yapcaz bigün

ay canım benım cok saol ıyı nıyetın ıcın ıns bırgun oda olur hep beraber bır araya gelırız ve ıns bu topıkte sana ıyı ve ugurlu gelır bılıyorumda gelecekte zaten tatlım
ayyy cok isterim ya bi araya gelmeyi seninle, sizinle hem yuzlerinizi cok merak ediyorum zaten belki o da olur ilerde bi gun belli mi olur hayat surprizlerle dolu sonucta....
ben bursayi cok severrim yakinlarim var orda defalarca kez geldim ozellikle iznik i cok severim hatirasi coktur zihnimde cok degisik bambaska bi yer bursa maneviyatin tavan yaptigi illerden biri secme sansim olsa orda yasamayi cok isterim ve yaslanmayi
evlendigimden beri gelemedim hic eger bi gun yolum duserse seni gormeden gitmem artik haberin olsun
yuzlerimiz hepimizin gulsun hepimize ugurlu gelsin insallah bgun bende hayat doluyum nedense..
hepimiz hakkinda iyi seyler olucak hissediyorum sadece zaman lazim bize biraz daha zaman...
bu kadar kisiyiz birimizden birimizin duasi gecse o bile yeter yuregimiz hep ayni heyecani yasamak icin atiyo...

hadı bakalım ıznık bana uzak tabı ben bursa merkezdeyım ama sen yeterkı bursaya gel ve bana haber ver hersekılde bulusuruz senınle ozaman bana sozun olsun bursaya gelırsen bırgun benı mutlaka arayacaksın

aminnn.........
kızlar hatice de gelse ne iyi olcak ya çok boşluk yaşamaya başladım ben.
bide kızlar duamız ne oldu ya kimsede bişi yok. yarından itibaren başlıcam bn haftasonu okurum evde işyernde okuyamıyorum. kimsede sayı bildirmedi. zuhalcik sırasını bana devretti bu hafta bitirelim sonrada sıradakine okuyalım diyorum. yoksa hatice çok kızcak bize he saldık iyice.

hoooopppppp ben geldimmmmmmmmm özlediniz mi beni bakemmm
hosgeldin kuzumm ozlemez miyiz seni ozlemeyen olsunnnn
aminnnnn bende inaniyorum ya imkansiz bisey degil sonucta farkli yarim kurelerde degiliz ya:61

Tansel'cim bende biraz akıntı oluyor beyaz bişe, bende senin gibi bir an önce zaman geçsede öğrensem istiyorum
Beklemek daha zor..

Rose'cum sen hangi şehirdesin?
İstanbuldaysan Serfiklere takıl gel Bursa' da parti yapcaz bigün[/COLOR][/QUOTE]
canimm siz sozlesin ben gelirim istanbula hic bilmedigm yer degil bi suru arkadsim var benim istte bide siz oldunuz simdi zaten esimin egitm gibi bi isi cikarsa onumuzdeki aylarda bende gelicem onunla sonraaaaaa sizi gormeye gelicemmm serfiki senii...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…