Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

haklısın tatlım saldık gercekten yaa hatıcem bızı paralıycak serfık takıpteydı

hosgeldin kuzumm ozlemez miyiz seni ozlemeyen olsunnnn

İstanbuldaysan Serfiklere takıl gel Bursa' da parti yapcaz bigün[/COLOR]
canimm siz sozlesin ben gelirim istanbula hic bilmedigm yer degil bi suru arkadsim var benim istte bide siz oldunuz simdi zaten esimin egitm gibi bi isi cikarsa onumuzdeki aylarda bende gelicem onunla sonraaaaaa sizi gormeye gelicemmm serfiki senii...[/QUOTE]

Yok tatlım bende bursa'da yım, hani sen istanbuldaysen Serfiklere takılıp gelirsin bursa' ya bizim yanımıza manasında dedim :)
Aman buluşalım da neresi olursa olsun :)

hadı bakalım ıznık bana uzak tabı ben bursa merkezdeyım ama sen yeterkı bursaya gel ve bana haber ver hersekılde bulusuruz senınle ozaman bana sozun olsun bursaya gelırsen bırgun benı mutlaka arayacaksın

insallah canim sozum soz merak etme sen yeter ki gorusmek iste ben gelirim yanina senin iznik te durmuyorum zaten ben yildirim da genelde yakinlarim

bence de bi an once duaya baslayalim kizlar olmuyo bole bos bos
kime okuyoruz sayi kac .....?????.....
baslayalim bi yerden

rosem bak sen yumurtluyosun buyuk ıhtımal yanlıs hatırlamıyorsam eylul 14 adet oldun bak ıyı degerlendır adama kecıboynuzu yedır ıster suyunu ıcır ıster macunun yedır sende kuru ıncır ye ben oyle gebe kalmıstım bak dıkkat et bugunlerını kacırma kuzum tammammı

ya delımısın sen ozlemyızmı hıc herkeze senı sordum

kuzummmmmmmm giremedimmmm bugün, kovulcam işten savsakladım birazcık o nedenle geciktim fena alıştım size yaaa

hoşbulduk tatlımmm....

canimm siz sozlesin ben gelirim istanbula hic bilmedigm yer degil bi suru arkadsim var benim istte bide siz oldunuz simdi zaten esimin egitm gibi bi isi cikarsa onumuzdeki aylarda bende gelicem onunla sonraaaaaa sizi gormeye gelicemmm serfiki senii...[/QUOTE]

beni sevmeyen ölsünnnnnnnn
roseeee face book yok mu merak ediyon yaa yüzümüzü:):)

haklısın tatlım saldık gercekten yaa hatıcem bızı paralıycak serfık takıpteydı

takipteyim kızlar yeter ki okuyuın yazın ben okuyamıyorum malesef

hülya ya da çok üzüldüm inşallah iyidir ne diyim Allah hidayet versin kaynanasına eşine yazık kıza

kızlarya ben faceye resım koyuyorum esım sılıyor ben koyuyorum esım sılıyor adam bır ıkı bısı demedı en son bır patladı hepsını sılmıs uyus bıdaha resım koyarsan facemıde sılermıs neymıs onun iş arkadasları goruyormus benı ne gerek varmıs bende ozaman kendını sıl gormesınler dedım yaaa kızdım ona sımdıde korkudan koyamıyorum

cnm bana okunacak. 50 tane okudum ben. başkada sayı vern olmadı.

tatlim ya en son eylul 11 benim bilmiyorum ki yumurtlamaya daha var sanki gibime geliyo gerci bi yandan da hesaba kitaba uymayabilir diyorum kendi kendime elimden geldigi kadar degerlendirmeye calisiyorum iste bakalim insallah bu ay mujdemi veririm size allahin izniyle

beni sevmeyen ölsünnnnnnnn
roseeee face book yok mu merak ediyon yaa yüzümüzü:):)

evet yaaa cok coook cokkkkk merak ediyorum sizi ama malesef face kullanmiyorum ben msn verirseniz ozelden ancak o sekilde mearkimi yenebilirimcanim bu arada dua yi kime okuyoruz yarida kaldiysa bitirelim hemen sayi kac simdi???/

yokh
tatlim alintilardan felan kimin ne yazdgini sapittim ama bencede bulusalim da mekan fark etmez

iş arkadalarını silsin o zaman hayret bişey bak kızdım şimdi eşine

roseee senin face yok mmu canım

ayy cok guldum tanselll sende ne koyup duruyosun adam kiskaniyo belli benimki de ayni dertten gerci acmiyorum biraz da bu sebepten face bde ben zaten kopmak istemedgm arkadaslarimla surekli irtibat halindeyim yillardir bos bos samimiyetsiz geliyo bana gerek duymuyorum face simdilik...
cnm bana okunacak. 50 tane okudum ben. başkada sayı vern olmadı.
tamam lugesmacim okudukca sayi verelim oleyse daha cok varmis ama kizlarrr hadi bakalim tutun ucundan

rose msn pek kullanmıyorum tatlım resim de ekli değil zaten şimdilik hasret kal yüzüme

roseee senin face yok mmu canım

malesef canimmm ben msn takiliyorum en son ilkokul bebeleri kullaniyodu msn i ben hala orda kaldim

bu arada tansellim incir keciboynuzu felan demistin biraz once yaa hani ya yapamiyorum ben ole seyleri useniyorum heralde git al yee uzun is sanki bide aliskanlik yok ne bileyim ondan heralde bide gelicekse gelir sipa zaten dye dusundugumden sanirim bitkisel seylere yanasmiyorum hic

rose keçiboynuzu süper bişeymiş bence ihmal etme dün aradım da bulamadım kesin alacağım bence sen de al

selam kızlaar nasılsınız bakalım bugün hülya inşallah güzel haberlerle gelir

slm topıgın guzel annesı sorma cok uzuldukm hulyaya ne olcak gırermı gırmezmı bılmıyoruz yıne topık sersem basladı gune sen nasılsın beben nasıl

rose sen hangı sehırdeydın neden ankara dıye anımsıyorum ama sallıyorum sanırım ankaradan bırı vardı ama kımdı:44:

rose msn pek kullanmıyorum tatlım resim de ekli değil zaten şimdilik hasret kal yüzüme

ole olsun bakalim madem sen de beni goremezsin hihh
hem neden msn kullanmiyosunuz anlamiyorum face var bi resim de onu eklemek iki dakikanizi alir face acikken msni de acik tutmaksa hic zahmetsizz
NYYYSEEEEEEE eger benim gibi msn kullanan varsa kizlar atin ozelden adreslerinizi ve beni goren sansli kisilerden biri de siz olun
tansellim seni ekledim bu arada haberin olsun canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…