- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.661
slm topıgın guzel annesı sorma cok uzuldukm hulyaya ne olcak gırermı gırmezmı bılmıyoruz yıne topık sersem basladı gune sen nasılsın beben nasıl
selam kızlaar nasılsınız bakalım bugün hülya inşallah güzel haberlerle gelir
rose sen hangı sehırdeydın neden ankara dıye anımsıyorum ama sallıyorum sanırım ankaradan bırı vardı ama kımdı:44:
Selam canım hoşgeldin, inş güzel haberler bekliyoruz Hülya'dan meraklandırdı bizi..
benim o kişi
ole olsun bakalim madem sen de beni goremezsin hihh
hem neden msn kullanmiyosunuz anlamiyorum face var bi resim de onu eklemek iki dakikanizi alir face acikken msni de acik tutmaksa hic zahmetsizz
NYYYSEEEEEEE eger benim gibi msn kullanan varsa kizlar atin ozelden adreslerinizi ve beni goren sansli kisilerden biri de siz olun
tansellim seni ekledim bu arada haberin olsun canimm
sorma yaa bugün doymak bilmiyorum ben sabah evden çıkmadan yedim bişeyler işe gelirken bişey aldım onu yedim daha onun son lokmasında tekrar acıktım gittim arkadaşlardan bişeyler buldum onları da yedim ama hala açım yaaaayarım dünya olcam bu gidişle resmen karnım gurulduyo sanki birşey yememiş gibiyim çok açım ben
gunaydinnn topigimizin taptatli taze annesiii hosgeldinnn iyi gibiyiz iste ya hulyaya uzulduk komple onun disinda iyi diyelim ii olalimmselam kızlaar nasılsınız bakalım bugün hülya inşallah güzel haberlerle gelir
ya alaym madem bnde ama benim bildgm o bole sert bisey nasil yeniyo yemeklerden once mi sonra mi var mi puf noktasi felan????rose keçiboynuzu süper bişeymiş bence ihmal etme dün aradım da bulamadım kesin alacağım bence sen de al
tatlim ben ankarada degilim ama dogru soluyosun bitanemiz ankaradandi bnde ole hatrliyorum izmire yakinim benrose sen hangı sehırdeydın neden ankara dıye anımsıyorum ama sallıyorum sanırım ankaradan bırı vardı ama kımdı:44:
gunaydinnn topigimizin taptatli taze annesiii hosgeldinnn iyi gibiyiz iste ya hulyaya uzulduk komple onun disinda iyi diyelim ii olalimm
ya alaym madem bnde ama benim bildgm o bole sert bisey nasil yeniyo yemeklerden once mi sonra mi var mi puf noktasi felan????
tatlim ben ankarada degilim ama dogru soluyosun bitanemiz ankaradandi bnde ole hatrliyorum izmire yakinim ben
bu arada dun haberlerde bi kadin cikti bursada esine 9ay boyunca hamile numarasi yapmis karnina yastik koymus bosanma korkusuyla okudunuz mu kizlar neler var ya sastim kaldim
sorma yaa bugün doymak bilmiyorum ben sabah evden çıkmadan yedim bişeyler işe gelirken bişey aldım onu yedim daha onun son lokmasında tekrar acıktım gittim arkadaşlardan bişeyler buldum onları da yedim ama hala açım yaaaayarım dünya olcam bu gidişle resmen karnım gurulduyo sanki birşey yememiş gibiyim çok açım ben
bnde öyleyim yaa akşamdan beri doymuyorum... gece saat 4 gibi kalktım dolabın başında atıştırdım. eşimde kalkdı sesime gülüyo bana bide dalga geçiyo maşallh yarasın diye... ne olcak böle halimz.
gunaydinnn topigimizin taptatli taze annesiii hosgeldinnn iyi gibiyiz iste ya hulyaya uzulduk komple onun disinda iyi diyelim ii olalimm
ya alaym madem bnde ama benim bildgm o bole sert bisey nasil yeniyo yemeklerden once mi sonra mi var mi puf noktasi felan????
tatlim ben ankarada degilim ama dogru soluyosun bitanemiz ankaradandi bnde ole hatrliyorum izmire yakinim ben
bu arada dun haberlerde bi kadin cikti bursada esine 9ay boyunca hamile numarasi yapmis karnina yastik koymus bosanma korkusuyla okudunuz mu kizlar neler var ya sastim kaldim
bnde öyleyim yaa akşamdan beri doymuyorum... gece saat 4 gibi kalktım dolabın başında atıştırdım. eşimde kalkdı sesime gülüyo bana bide dalga geçiyo maşallh yarasın diye... ne olcak böle halimz.
tansel cimmm tabi haklisin malum msn fiii tarihinde kaldi artik ben dun seni ekledim ve su an cevrimiciyim ama sen yoksun sana benden bi davet gelmis olmali arkadaslik istegi onu onaylaman lazim ya dur bende sana adresimi tekrar yazayim ozelden sen ekle beni tamam mirose ben msn actım ama bısı gormuyorum suanda hıcte anlamam ekledıgını goremıyorum nasıl gordem ekledıgını ben
üfff rose yaaa msn yok işyerinde hotmailden açık oluyor otomatik olarak o nedenle resim falan eklenmiyor yaniii küstüm sana hıhhhhh
tansel cimmm tabi haklisin malum msn fiii tarihinde kaldi artik ben dun seni ekledim ve su an cevrimiciyim ama sen yoksun sana benden bi davet gelmis olmali arkadaslik istegi onu onaylaman lazim ya dur bende sana adresimi tekrar yazayim ozelden sen ekle beni tamam mi
aaa olmadi ama simdi kaderin cilvesi diye buna derim bennn napalim kuzum kusme birbrmizin hayaliyle avunuruz artik
hamislerimizzz yiyin yiyin yemekten kasmayin ac kalmasin kuzular tamam miii
bu arada asagida bi suru kisi gorunuyo hosgeldiniz hepiniz kizlarrr buyrun hadi muhabbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?