Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

slm topıgın guzel annesı sorma cok uzuldukm hulyaya ne olcak gırermı gırmezmı bılmıyoruz yıne topık sersem basladı gune sen nasılsın beben nasıl

sorma yaa bugün doymak bilmiyorum ben sabah evden çıkmadan yedim bişeyler işe gelirken bişey aldım onu yedim daha onun son lokmasında tekrar acıktım gittim arkadaşlardan bişeyler buldum onları da yedim ama hala açım yaaaa yarım dünya olcam bu gidişle resmen karnım gurulduyo sanki birşey yememiş gibiyim çok açım ben

rose ben msn actım ama bısı gormuyorum suanda hıcte anlamam ekledıgını goremıyorum nasıl gordem ekledıgını ben

üfff rose yaaa msn yok işyerinde hotmailden açık oluyor otomatik olarak o nedenle resim falan eklenmiyor yaniii küstüm sana hıhhhhh

bnde öyleyim yaa akşamdan beri doymuyorum... gece saat 4 gibi kalktım dolabın başında atıştırdım. eşimde kalkdı sesime gülüyo bana bide dalga geçiyo maşallh yarasın diye... ne olcak böle halimz.

selam kızlaar nasılsınız bakalım bugün hülya inşallah güzel haberlerle gelir
gunaydinnn topigimizin taptatli taze annesiii hosgeldinnn iyi gibiyiz iste ya hulyaya uzulduk komple onun disinda iyi diyelim ii olalimm
rose keçiboynuzu süper bişeymiş bence ihmal etme dün aradım da bulamadım kesin alacağım bence sen de al
ya alaym madem bnde ama benim bildgm o bole sert bisey nasil yeniyo yemeklerden once mi sonra mi var mi puf noktasi felan????
rose sen hangı sehırdeydın neden ankara dıye anımsıyorum ama sallıyorum sanırım ankaradan bırı vardı ama kımdı:44:
tatlim ben ankarada degilim ama dogru soluyosun bitanemiz ankaradandi bnde ole hatrliyorum izmire yakinim ben
bu arada dun haberlerde bi kadin cikti bursada esine 9ay boyunca hamile numarasi yapmis karnina yastik koymus bosanma korkusuyla okudunuz mu kizlar neler var ya sastim kaldim

okudum tatlım mıllet manyadı ıyce neyse belkı kadın soylemek zorunda kaldı kınayamam kadın korkudan oyle demıs adam cocuk ıstıyormus napsın oda

ye canım yeee yarasınnn ne dert ediyorsun yaaa zaten doğumdan sonra vereceksin üzerine bide uykusuzluk iyice verirsin boşverr tadını çıkar tatlım sennn:)

bnde öyleyim yaa akşamdan beri doymuyorum... gece saat 4 gibi kalktım dolabın başında atıştırdım. eşimde kalkdı sesime gülüyo bana bide dalga geçiyo maşallh yarasın diye... ne olcak böle halimz.

oh ohh maşallahhh şükredin yiyorsunuz kızlar yaaa 9 ay boyunca bulantıdan can çekişen hamişler vardır eminim hastanelerde vakit geçiren hiç dert yanmayın yiyin gariiii bol bol yarasın bebelere:):)

tanselimmm tarifi ver tatlım yeniden:)

ay sorma benim akşam tam uyku moduna girdim burnuma peynir koktu eşime dedim hemen hazırladı ama o da gülüyo dalga geçiyo benimle

ay nasıl oluyo yaa o bence onların zaten evlilikleri bitmiş adam hiç mi anlamamış karısının karnında yastık olduğunu valla benimki hemen anlar ne biliyim dokunurlar filan yani gece üzerini değiştirirsin adamdan ayrı giyinip soyunmuş 3 ay :44: saçma yanii

rose ben msn actım ama bısı gormuyorum suanda hıcte anlamam ekledıgını goremıyorum nasıl gordem ekledıgını ben
tansel cimmm tabi haklisin malum msn fiii tarihinde kaldi artik ben dun seni ekledim ve su an cevrimiciyim ama sen yoksun sana benden bi davet gelmis olmali arkadaslik istegi onu onaylaman lazim ya dur bende sana adresimi tekrar yazayim ozelden sen ekle beni tamam mi
üfff rose yaaa msn yok işyerinde hotmailden açık oluyor otomatik olarak o nedenle resim falan eklenmiyor yaniii küstüm sana hıhhhhh

aaa olmadi ama simdi kaderin cilvesi diye buna derim bennn napalim kuzum kusme birbrmizin hayaliyle avunuruz artik
hamislerimizzz yiyin yiyin yemekten kasmayin ac kalmasin kuzular tamam miii
bu arada asagida bi suru kisi gorunuyo hosgeldiniz hepiniz kizlarrr buyrun hadi muhabbete

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi

Hareketli sperm sayısını ve kalitesini artırıcı ve de erkeklerdeki iktidarsızlığa karşı Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü Tarifi şöyledir:

İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu Kürü için gereken malzemeler: Yarım litre su, 6-7 adet keçiboynuzu
İbrahim Saraçoğlu Keçi Boynuzu kürü nasıl yapılır, hazırlanır?

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

kaderin böylesine yazıklar olsun roseeeeeee:84::84:

alın sıze kur tarıfı kızlar kelın melhemı olsa basına surer ıkı gun ıcırdım adama 3 gun bıttı gıttı yıne baslamam lazım

tamam ben aldim tarifi saolun kizlar carsiya ciktgimda alayim bari keciboynuzunu da bi deneyeyim bakalim bde ben ates olcme ye baslicaktim vazgectim ya iyice gerilirim simdi gun gun takip et yaz ciz uzun iss bde fikri kafamdan atayim derken hergun ayni dusunceyle yataktan kalkmak bosu bosuna beni strese sokar diye dusundum saldimm cayiraaaa

kızlar bugun bı ruhsuzluk var ustumuzde yıne dun cok gulduk dıye sanırım

bakıorum bi serfik kalmış :) hepiniz nire kaçtınız öğle yeMeğinemi gitiniz yoksam hadee bakalım :) bende şimdi mantı doldurucam amann şevval oruçlarını tutuorum bugün 4. günüm ölüorum susuzluktan :)) çok susadım çokk çok güzel hareketler bunlar daki skeçteki gibi oldum ''SU VEREYDİ İYİYDİ''

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…