- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.681
canım çok çok geçmiş olsun allah şifa versin bol bol meyve ye iyi gelir...amannn gribin verdiği halsizlikte çok kötü bişi yawww ağrı kesicide al hee biraz rahatlarsın....kızlar bı heyecan yaratmayın benım taslar yerıne oturdu grıp oldum bobreklerımı usutmusum sanırım bel agrısı dedıgım bobrek agrısı ısıtınca bel agrısı falam kalmadı sarı akıntıda ıntıhap tan dolayım oluyo oda bıttı kendımı ısıtınca kupkuruyum artık belkı gebeyım dıe ilacta ıcmemıstım dun butungun dayanamadım bogazımın zonklamasına gece 3te ilacta aldım nasılsa gebe deılım dıe benım umutlarda yerın dıbınde artık goguslerımde bı sıslık vs bısı kalmadı zadece bıldıgım grıbım heryerım dokuluyor
hadii ben kaçtımm profilimdeki mesajı bi zahmet okuyun da üzerinize alınınnn hıhhhhhhh
bakıorum bi serfik kalmış :) hepiniz nire kaçtınız öğle yeMeğinemi gitiniz yoksam hadee bakalım :) bende şimdi mantı doldurucam amann şevval oruçlarını tutuorum bugün 4. günüm ölüorum susuzluktan :)) çok susadım çokk çok güzel hareketler bunlar daki skeçteki gibi oldum ''SU VEREYDİ İYİYDİ''
bakıorum bi serfik kalmış :) hepiniz nire kaçtınız öğle yeMeğinemi gitiniz yoksam hadee bakalım :) bende şimdi mantı doldurucam amann şevval oruçlarını tutuorum bugün 4. günüm ölüorum susuzluktan :)) çok susadım çokk çok güzel hareketler bunlar daki skeçteki gibi oldum ''SU VEREYDİ İYİYDİ''
kızlar adetiniz kahverengi lekelenmelerle mi başlıyor sizin hamişler sizin de öyle miydi? benim öyle başlıyor ve geçen aydan beri iki gün devam edip kırmızı geliyor, nette okudum yine yanlış yaptım ama progestron hormonu mudur nedir onun azlığından da kaynaklanıyor olabilrimiş bu da bebek olmasını engelliyor yaaa benimde mi öyle sıyırdım kafayı yine yaaa bebeğim o nedenle mi olmuyor acaba hormon testi yaptırmam lazım:84:
Serfik'cim, açıkçası ilk kez duydum böyle birşey, o bahsettiğin progestron hormonu ne işe yarıyormuş ki çocuk bu hormonla mı oluyormuş?
Benim genelde ilk olarak leke gelir ama aynı gün normal kanamaya döner, yada en geç ertesi sabah yoğun bir şekilde sıvı olarak gelir yani,
Leke olarak ilk anda başlıyor sadece.
hprmon düşüklüğü bebek olmasına engelmiş bende adet öncesi kahverengi akıntı neden gelir başlığı altında okudum bu hormonun azlığı bu tür lekenlemelere neden oluyormuş benim de önceden ilk gün leke ile başlar ertesi gün hemen normale dönerdi dünden beri kahverengilerle uğraşıyorum geçen ay ikinci adetimde de böyle oldu çok karıştım ve çok korkuyorumm
kızlar adetiniz kahverengi lekelenmelerle mi başlıyor sizin hamişler sizin de öyle miydi? benim öyle başlıyor ve geçen aydan beri iki gün devam edip kırmızı geliyor, nette okudum yine yanlış yaptım ama progestron hormonu mudur nedir onun azlığından da kaynaklanıyor olabilrimiş bu da bebek olmasını engelliyor yaaa benimde mi öyle sıyırdım kafayı yine yaaa bebeğim o nedenle mi olmuyor acaba hormon testi yaptırmam lazım:84:
Yok tatlım ya takılma öyle şeylere,
Adet düzensizliğinde bile oluyor öyle, sökülemiyorsun leke leke geliyor başta falan sancı yapıyor baya hatta
Sürekli böyle değilse sorun olmaz, sen son aylarda düzensizim diyordun zaten o nedenle oluyordur.
Sen hiç doktor kontrolü oldunmu korunmayı bırakırken, olduysan nelere baktı doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?