Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serfıkım sen boyle herseye takılma askım sımdı duzenın bozulması normal evet 27 yıl sonra yumurtaların sıperm gordu ve onlarında duzenı degıstı benım cok yakın dogum yapan arkadasım soylemıstı benımde o kahve rengı akıntılarım ıcın nezaman basladı dıe sordu kendısı eczacı bu arada bende bebk ıstedıgımden berı dedı ozaman korkma ben cok duydum kahve rengı akıntılar bebek arıyor anlamına gelır dedı ne kadar dogru nekadar yanlıs bılemem

Anladım canım, o doktor hormon testini de yapaymış sana onda bişey yok ki
Benim doktorum işte tüm o testlerin yanısıra hormon testime de baktı genel kontrol için gittiğimde,
Sen adetinin 3. günü gidip kan ver o testte bişey yok zaten bi baksınlar bişey kaybetmez, için rahat eder en azından.
Onun dışında, benimde aynı biliyomusun yıllardır adetim öyle düzenlidirki hayatta şaşmazdı 28 günde kesin olurdum en fzla 1 gün bilirim şaştığını
ama ne zaman korunmayı bıraktık ve bu düşünce aklıma girdi ilk ay 19 ikinci ay da 24 güne indi bu sürem biliyomusun,
Hadi biri ameliyattan diyelim ilaçlardan fln şaşabiliyormuş, ama inanılmaz dengesiz bişey oldu,
Kesinlikle strese bağlı yaşıyoruz bu dengesizlikleri eminim.

serpil kendine hemen bi stres bulmuşsun
benim kendimi bildim bileli ilk günden olmaz 2 gün filan leke olur

progestronum da normaldir. sorun yok bunlar normal demişti doktor

bi bayanda böyle oluyormuş doktorunu aramış progeston hormonun düşük tedavi olman gerek demiş.....
sen bu yazılanları bana kendi dilinle anlatsan güzelim kafam karıştı ben galiba hastalığı davet ediyorum kendime

Serpil'cim rahatladın mı bak Lugesma ne güzel kaynaklar bulup açıklamış sorun yok relaxxxxxx oluyoruzzz artıkkk

Yaa gebelerim benim bişi sorucam size Lugesma Mfalcon hu huu :)

Reglinize yakın akıntı durumunuz nasıldı?

Yada normalde nasıl olur daha önce hiç takip etmemişim heralde anlayamıyorum, siz bi söyleyin bende bişey söylicem?

o zaman yaşadıklarımız normal sanırım stres arıyorum kendime yaaa araştırıyrum yine bişeyler

serpil kendine hemen bi stres bulmuşsun
benim kendimi bildim bileli ilk günden olmaz 2 gün filan leke olur

progestronum da normaldir. sorun yok bunlar normal demişti doktor

evet canım stres stres ne biçim huyum var yaaa gıcık oluyorum kendime bi sökülsem de rahatlasam

canım normalde çok akıntım olmazdı son ayımda deli gibi akıntı vardı

bak şimdi nasıl sevindirik oldum ben şimdi bu akıntılar bebk mi arıyor acaba ben zaten çok severim bu kahverengileri en sevdiğim renk

o zaman yaşadıklarımız normal sanırım stres arıyorum kendime yaaa araştırıyrum yine bişeyler

evet canım stres stres ne biçim huyum var yaaa gıcık oluyorum kendime bi sökülsem de rahatlasam

Beni dövün lütfennnnnnnnnn

Kesinlikle ben strese bağlıyorum, yoksa onca yıldır şaşmayan şey ne diye şaşcak yani..
Yada bu spermler şaşırttı senin dediğin gibi :))
Kendime benzetiyorum seni yaaa hemen böyle bişe istedin mi olsun olmazsa böyle bağırıp çağırasım gelir niye olmuyo diye sızlanasım gelir :)
Kuruntu üstüne kuruntu yaparım sonrada olcak işimi bozarım,
Bak doktorum beni böyle görünce bana epey bi nasihatta bulundu, bu ha deyince olabilen birşey zaten değil bu çok normal ama eğer bu şekilde stres yaparsan dedi bu süreyi kendin daha da uzatırsın,
Onun dışında gebe kalmak için sorunun yokken sırf bu yüzden olmazsa yine üzülen sen olursun stres en önemli faktör dedi

takıldı benım kk bıısler yazayım barı bakalım cıkcakmı dıe sacmalıyorum

serpilcim araştırma işini kes lütfen kendine stresten başka bi yarar sağlamıyosun...
bak cnm progeston hormonu kadınlık hormonu. yumurtlaman olduktan sonra vücudun östorejen hormonunu salgılıyor bu hormon rahmin kalınlaşmasını sağlıyor. fazla salgılanan bu hormonun rahimi çok kalınlaştırmaması için progeston hormonu devreye giriyor ve östorejon hormonunun etkisini hafifletiyor. biliyosunki rahim fazla kalınlaşması çok büyük bir sorun. eğer yumurtan döllenirse progeston hormonu döllenen yumurtanın rahime yerleşmesi ve gebeliğin devamlılığı için üretilmeye devam ediyor. döllenme olmadığında yumurtlamadan 14 gün sonra kesiliyor ve adet olmanı sağlıyor. yumurta döllendiğinde bu hormonun belli bir seviyeden yukarı çıkması gerekiyor. gebeliğin sağlıklı ilerlemesi için bu gerekli. hamilelik başladığında yükseliyor çünki. elbetteki çokkk düşük ve yüksek değerler muhakkak sorun yaratır ama sen düzenli adet olan birisin böyle bi sorunun olduğunu düşünmüyorum. böyl bi sorun varsa zaten sen yumurtlayamıyosun demektir ki eğer yumurtlamıyorsan adette olmazsın. ayy bi doktor kadar iyi anlattım sanırım aferim bana
bak çok araştırıp doktora gitmeye başladığında bu şekilde kafayı yiyosun ahanda şu hormonun salgılanıyor falan diye düşünüyosun....

yokh cnm normalde bi kadın adet dönemine yakın kuru olur akıntının fazla olması gebelik belirtisi olarak kabul ediliyor bu yüzden. ben hamişliği öğrenmden önce çok akıntım vardı. beyaz uzamayan bi akıntı. altıma kaçırmış gibi hissediyodum kendimi okadr ıslanıyordum yani.

sabırsız kul olunca böyle oluyor hemen olacak herşey huy işte , stres yapmamam lazım yaaaaa sakin olmam gerek şu adetim bi bitse de yoluma devam etsem yaaaaaa

bak şimdi nasıl sevindirik oldum ben şimdi bu akıntılar bebk mi arıyor acaba ben zaten çok severim bu kahverengileri en sevdiğim renk

ben destan yazana kadr sen durumu toplamışsın şekerim. aferim sana

sen catlagın tekısınya bak ama geldı geldı bendeama 9 ay surmustu gelmesı arkadaslar nezaman ıse basladım bebek fıkrını aklıma getırcek fırsatım olmadı o ay hamıle kaldım bılıyorum ben saglılıyım esımde saglıklı arada kaynanam var ıste sınır oluyorum cocugum olmuyor onun yuzunden ben bu evden bı kurtulsam ılk ay hamıle kalırım bılıyorum ben kacar kocamla buluscam sızı cok sevıyorum serfıkım sen tatıldesın sımdı 2 gun benımde bat pztsı ama karnım agırmaya basladı pazar bıle olabılırım optum kızlar sızı

şimdi anladım canım çok teşekkür ederim doktor lugesma ben kafamı kurcalamayayım da hormonlarım etkilenmesin içim rahatladı canım yaaa çok sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…