Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

azcık öyledir çatlağımdır senin bebiş stresten gelmiyor kuzum gelecek inş, bende bu ay bebek fikrini nasıl kafamdan atsam acaba :44::44: hadi git kocişle gez bakalım bende seni seviyorum canımmm benim yarın da burdayım ben girersen görüşürüz muckkkksssss

ayy içim rahatladı bee. pozitif başladık güne öğleden sonra.
ayy kızlar ya bnde yarın 2l test sonucumu alcam ve pıtırcığımı görcem heycan yaratıom kendime..
ultrasonda sorunumuz çıkmadı çok şükür kandada çıkmaz inş. bide cinsiyeti netleşir inşallahda güzel haberler vririm size.... düşündükçe kalp atışım hızlanıyor.

bu arada tansel evden kurtulduğunda kesin hamişsin sen bak sölim sana. inş bu ay alırız haberlerinide bi bahanen ortadan kalkar. bn eski işyerimde o kadr stresteymişim ki ordan çıktım yeni yere başladm 4. ay hamileliğimi öğrendim. bu da demek oluyorki bulunduğumuz mekanda hamişlik için önemli üzerimizde stres yapıyor....

hadi bakalım yarın bebeşinle buluşuyorsun bişey çıkmaz merak etme artık cinsiyetini de söylesinler ismiyle sevelim ben de heyecanlandım:):)

ben de neden kurtulsam ama bu stres benim yapımda var kendimden mi vazgeçsem acaba o nasıl olacaksa ben bu ay zaten benim çocuğum olmuyor moduyla hareket ediyim işe yarar belki

hişştt sakın öle bişi yapma yaa delimisin sen evrene olumlu mesaj gönderiyoduk unuttun mu?

bu arada bn hamile kalmadan önceki ay hergün çalıştık ve yattım. yan yattım yüzsütü yattım. tavsiyem bide öle deneyin. 1 sene sonunda denedm bunu ve başardım...
derman takat kalmıo ama çoçuk için herşey mubah

bu evren de sağır duymuyor ki yüzüstü denemedim bak onu da denemem lazım bide keçiboynuzu alcam onu kesin yedirmem lazım kocişe ama içimde hep bi korku var olmayacak diye kalbim çarpıyor aklıma gelince neyse ben bu ay hiç bebek lafı etmeyeceğim ama yine olmayacak diye düşünüyorum elimde değil..ayyy neyse düşünmüyorum düşünmüyprum

hadi bakalım şimdiden kendini motive et. allah büyük ne zaman isterse verir sakın olmıyacağını düşünme......

Rabbim vakti gelince verecek canım evet sabır sadece , ekim ayı benim için güzel bir ay olacak inş. 2 seneyi de bitiriyoruz kocişle ne çabuk geçti yaaaa

Ya benimde 3 gündür falan şu sol kasığımdaki sancı zaten devam ediyor,
Az önce nasıl bir ıslaklık hissettim dedim regl mi oldum bu ne sırılsıklam
Gittim wc baktım bembeyaz böle koyu kıvamlı yapış yapış ama çamaşırım masus siyah giymiştim, baya bi alanı kaplamış
Şaşırdım çünkü 1-2 gndür çok az akıntım vardı bugün birden boşalmış sanki
Batım da 4 sanırım,
ay gene başladım belirti aramaya yaaaaaa

canım inş hamilesindir ama pazartesi günü benden de öyle bir akıntı geldi ki yazmıştım zaten avuç dolusu sonra kesildi umudunu yitirme sakın...sanki hamile gibiymişsin gibi geliyor ama çok da umutlanma benim gibi üzülürsün

Yaaa kızıyorum kendime zaten, her ay aynı şeyi yapıyoruz kendimize.
Temkinli yaklaşıyorum bu ay ama içimdeki şu umuda engel olamıyorum:)
Çok sinir bi durum
Allahım Salı olsun bir an önce zman geçmiyo

kızlar ben 23 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu..kürtajdan sonra ilk adetimi 21 ağustosta oldum..bugün 23 eylül ve ben kürtaj sonrası 2 .adetimi olmadım..gebelik testi yaptım negatif ve korunuyodukta zaten geri çekme yöntemiyle çok ihtimal vermiyorum ama tabi yine de bi acaba var aklıma..neden gelmiyo olabilir ki bugüne kadar hep 28 günde bi adet olurdum şaşmazdı ..

Vallaaa bende ilgi istiyorum bananeee kocalar bizi boşladı iyiceeee
akşama boks maçı var

Merhabalar canım, çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın, en kısa zamanda yeni bebeğini kucağına almayı nasip etsin,
Kürtajdan sonra hormonların normale dönmesi 3 ayı buluyor falan diyorlar canım, onunla ilgilidir,
Vücut kendini yeniliyor adet döngüsünde şaşma olabilir bu yüzden,
Ama dediğin gibi o yöntemde pek sağlam olmadığından biraz daha bekleyip testi yeniyelebilirsin istersen..

amin canım ..rabbim kimseye yaşatmasın hayırlı evlatlar versin hepimize..eğer adet olsaydım bu ay korunmayı bırakacak,tekrar başlayacaktım çalışmalara ama olmuyo olmadıkçada sıkıntı başıyo..karnımda tuhaf tanımlayamadığım birşeyler oluyo ,,arada kasıklarımda batma gibi bişey..ne zor kadın olmak ..

Son düzenleme:
Kızlar ben artık kaçıyorum, bu hafta da bitti,
Pazartesi görüşmek üzere kendinize iyi bakın,
Haftasonu regl olmamam için dua edelim nolur Salı günü test yaparım kısmetse :))
Öpüyorum herkesiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…