- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.721
sen catlagın tekısınya bak ama geldı geldı bendeama 9 ay surmustu gelmesı arkadaslar nezaman ıse basladım bebek fıkrını aklıma getırcek fırsatım olmadı o ay hamıle kaldım bılıyorum ben saglılıyım esımde saglıklı arada kaynanam var ıste sınır oluyorum cocugum olmuyor onun yuzunden ben bu evden bı kurtulsam ılk ay hamıle kalırım bılıyorum ben kacar kocamla buluscam sızı cok sevıyorum serfıkım sen tatıldesın sımdı 2 gun benımde bat pztsı ama karnım agırmaya basladı pazar bıle olabılırım optum kızlar sızı
ayy içim rahatladı bee. pozitif başladık güne öğleden sonra.
ayy kızlar ya bnde yarın 2l test sonucumu alcam ve pıtırcığımı görcem heycan yaratıom kendime..
ultrasonda sorunumuz çıkmadı çok şükür kandada çıkmaz inş. bide cinsiyeti netleşir inşallahda güzel haberler vririm size.... düşündükçe kalp atışım hızlanıyor.
bu arada tansel evden kurtulduğunda kesin hamişsin sen bak sölim sana. inş bu ay alırız haberlerinide bi bahanen ortadan kalkar. bn eski işyerimde o kadr stresteymişim ki ordan çıktım yeni yere başladm 4. ay hamileliğimi öğrendim.bu da demek oluyorki bulunduğumuz mekanda hamişlik için önemli üzerimizde stres yapıyor....
hişştt sakın öle bişi yapma yaa delimisin senevrene olumlu mesaj gönderiyoduk unuttun mu?
bu arada bn hamile kalmadan önceki ay hergün çalıştık ve yattım. yan yattım yüzsütü yattım. tavsiyem bide öle deneyin. 1 sene sonunda denedm bunu ve başardım...
derman takat kalmıo ama çoçuk için herşey mubah
hadi bakalım şimdiden kendini motive et. allah büyük ne zaman isterse verir sakın olmıyacağını düşünme......
yokh cnm normalde bi kadın adet dönemine yakın kuru olur akıntının fazla olması gebelik belirtisi olarak kabul ediliyor bu yüzden. ben hamişliği öğrenmden önce çok akıntım vardı. beyaz uzamayan bi akıntı. altıma kaçırmış gibi hissediyodum kendimi okadr ıslanıyordum yani.
Ya benimde 3 gündür falan şu sol kasığımdaki sancı zaten devam ediyor,
Az önce nasıl bir ıslaklık hissettim dedim regl mi oldum bu ne sırılsıklam
Gittim wc baktım bembeyaz böle koyu kıvamlı yapış yapış ama çamaşırım masus siyah giymiştim, baya bi alanı kaplamış
Şaşırdım çünkü 1-2 gndür çok az akıntım vardı bugün birden boşalmış sanki
Batım da 4 sanırım,
ay gene başladım belirti aramaya yaaaaaa
canım inş hamilesindir ama pazartesi günü benden de öyle bir akıntı geldi ki yazmıştım zaten avuç dolusu sonra kesildi umudunu yitirme sakın...sanki hamile gibiymişsin gibi geliyor ama çok da umutlanma benim gibi üzülürsün
Sıkıldımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kocamda ilgilenmiyor zaten benimle
niye ilgilenmiyor zuzummmm işi vardır ama üzülme hemennnnn
niye ilgilenmiyor zuzummmm işi vardır ama üzülme hemennnnn
kızlar ben 23 temmuzda kürtaj oldum 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu..kürtajdan sonra ilk adetimi 21 ağustosta oldum..bugün 23 eylül ve ben kürtaj sonrası 2 .adetimi olmadım..gebelik testi yaptım negatif ve korunuyodukta zaten geri çekme yöntemiyle çok ihtimal vermiyorum ama tabi yine de bi acaba var aklıma..neden gelmiyo olabilir ki bugüne kadar hep 28 günde bi adet olurdum şaşmazdı ..
Merhabalar canım, çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın, en kısa zamanda yeni bebeğini kucağına almayı nasip etsin,
Kürtajdan sonra hormonların normale dönmesi 3 ayı buluyor falan diyorlar canım, onunla ilgilidir,
Vücut kendini yeniliyor adet döngüsünde şaşma olabilir bu yüzden,
Ama dediğin gibi o yöntemde pek sağlam olmadığından biraz daha bekleyip testi yeniyelebilirsin istersen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?