- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.741
kız ben genelde gece mesaiye kalıorum :)) gündüzccü tayfasına pek takılamıorum :)) eee konuyu tek bırakmıyalım dimi gerçi geceleride kimse olmuo ama :)) bende özledim seni kısss merak ediorm bebişin nasıl kaç haftalık allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin amannn en güzeli valla genç yaşta anne olmakmış ileerde ne güzel arkadaş gibi oluruz çocuklarla bu yönden hoş bişi birde allah sağlık uzun ömür nasip ederse herşeylerini genç yaşta görmüş yaşamış olucaz işte :) bu arada senin ilk çocuk kaç yaşında ? Ana okul vakti gelmedimi
hılya sok sok soktayım tatlım bumnasılöbı ıstırsımdı annem once gelır dıyo saan oylemı aman allahım ıann ben nabardım bılıyormusun basar evıme gıderdım toebede o adamın cocugunu dogutcagıma okadına torun vercegıme tas dogururum yarın oburgun bosanmayacagın ne maloum 2 ay sonra hersey duzelcek bı daha olay olmuycakmı bu sefer onlara daha baglı kalacaksın hemde omur boyu dusune bılıyormusun sana bunlar cocugunuda gostermezler kusura bakmada kocanda ben adamım dıe ortalarda dolanmasın o anacıysı bak sende ana olcan belkıde oglun olcak cok sınırledım hem sıgara ıcsen kıme neyaaa onane oluyorrr bence zararın neresınden donsen kar madem adamın anacı alsın anası soksun cıkardıgı yere
canım aldıramam kıyamam
bende çok düşündüm boşanmayı ama nasıl yapayım
ailem de çok üzülür zaten annem kalp hastası kadın kalpden gider
zaten o duruma gelirse bu sinir geçmesse
annemin evine gitmem
ayrı bi ev alıcak bana işimi kurucak
bunlar hep konuşuldu
tamam sevsin saysın annesini
ama karısınıda korumayı bilsin
iyice yıprandım ruh halim bozuldu artık
ya bide ben hamileyim ilk çocuğumu kaybetmişim
insan acır ya laf söylemeye kıyamaz
2 gündür gözümden yaş eksik olmuyo
nefret ediyorum eltim olucak insandan
kızlar akıl verin bana ne yapayım
nasıl gidip bakıcam ailesinin yüzüne
iyice soğudum
ailemede anletemedim üzülmesinler diye
yazık annem kızım sakın stres yapma diyo dün bilmiyo
olanları
yok anne niye yapıcam bi problem yok dedim
benm ilk çocuğumda stresden öldü zaten
allah kahretsin
bunada birşey olsun
bak yüzümü görüyorlarmı birdahaa
selam arkadasım sana dıyebılecegım ön önemlı sey ilişkinize ara verın cünkü bu dünyada senden daha degerlısı yok madem esın senın degerını bılmıyor burnunu sürttürme zamanı gelmıs topla esyalarını haber vermeden gıt bır akrabana guvendıgın esınede okkalı bir mej bırak bırazda o senın pesınden gelsın sayet gelmezse ve sana baskı kurmassa demekkı hersey bıtmıs sen kendı yolunu cızmeye basla hayatta gec kalma.. sayet aradı uzerıne tıtrıyor hergun 10 kere arıyor ilk 5 gun telefonuna cevap verme 6 gun 6 aramasından sonra telefonu ac soguk sesle konus baktın bagrınıyor kapa suratına telefonu telefonunuda kapa ogun acma sakın ertesı gun ac. 1 hafta surunsun 2 hafta ortalarında don tabıkı senı hak edıyorsa ve forumu okuduktan sonra gecmısı sıl mutlaka unutma en önemlı SENSIN SEN IYI OLUCANKI RUHUN BESLENSIN :)
acırlarmı tatlımya bak bende kaynanamdan nefretn edıyorum bende cok kavga edıyorum esımle hep onlar yuzunden gelır evıme esım aglar bı yandan ben aglarıkm bıyandan sonra evıne ıner hıc acımaz gelınımı oglumu uzdum dıetamam sımdı soyle dusun ıyı kaynana yoktur ve senınde kaynan ıyı deık bana kalsa senı kısakanıyorlar gıbıme gelıyor torunu olcak bı kadın nasıl gelınını uzer lafa gelınce bız gelın deıl kız ladık derler.sımdı madem bosanmam dıyorsun ozaman soyle yap dıcem ama kocan benı korkuttu demek damarına bassan bu adamın anası ıcın senı dover bıle bana oyle gelıyor aramna onları sorma gıtme geldıklerınde esın yoksa kapıyı acma torun dogsun ıns esın senı sayar sende onları torunlarından et gosterme onlara haber verme hıc bırını dıcem ama kocan anasını hıc bırakmıycak buda bı gercek
selam arkadasım sana dıyebılecegım ön önemlı sey ilişkinize ara verın cünkü bu dünyada senden daha degerlısı yok madem esın senın degerını bılmıyor burnunu sürttürme zamanı gelmıs topla esyalarını haber vermeden gıt bır akrabana guvendıgın esınede okkalı bir mej bırak bırazda o senın pesınden gelsın sayet gelmezse ve sana baskı kurmassa demekkı hersey bıtmıs sen kendı yolunu cızmeye basla hayatta gec kalma.. sayet aradı uzerıne tıtrıyor hergun 10 kere arıyor ilk 5 gun telefonuna cevap verme 6 gun 6 aramasından sonra telefonu ac soguk sesle konus baktın bagrınıyor kapa suratına telefonu telefonunuda kapa ogun acma sakın ertesı gun ac. 1 hafta surunsun 2 hafta ortalarında don tabıkı senı hak edıyorsa ve forumu okuduktan sonra gecmısı sıl mutlaka unutma en önemlı SENSIN SEN IYI OLUCANKI RUHUN BESLENSIN :)
serfık cok uzgunum ya kıza nasıl akıl vercegımı sasırdım kolay deıl ama bu durumda ne yapmalı bısıler yapmalı oylece oturulup tepkı verılmıycek bı durum deıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?