Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

MERHABA KIZLARR...
KAÇ GÜNDÜR MİSAFİRİM VARDI EVDE GİREMEDİM NETE NASILSINIZ DİCEMM AMA KİMSE YOK TOPİKTE...
BEN SALI GÜNÜ GİTTİM BEBEĞİMİ GÖRDÜM
ALLAHIM NE TATLI BİR ŞEY O NASIL KIPIR KIPIR ANLATAMAM SİZE
AÇKEN ÇİKOLATA YİYİP GİTTİM VE KIPIR KIPIRDI DR CİNSİYETİNİ GÖREMEDİ TABİ DAHA ERKEN SANIRIM AMA 12 GÜN SONRA RENKLİ ULTRASYONDA BELKİ GÖRÜRÜZ VE ENSE ÖLÇÜMÜDE YAPILACAK..ŞİMDİLİK HAFTASINA GÖRE GELİŞİMİ GAYET İYİ GÖRÜNÜYORMUŞ

eşin gecemi çalışıyordu tatlım??
Bizde napalım doktora gittik oğlumla kardeşini gördük tanıştık..oğlum kardeşimi görücem diye oyuncak bile getirdi yanındao da 4 yaşını 3 ay geçti canım yani seneye anaokuluna başlar sanırım şimdiden araştırıyoruz bakalım
doğru söylüyorsun bir bakıma genç anneyiz arkadaş gibi oluruz çocuklarla bazılarıda yaşlı evleniyor geç çocuk yapıyor ve çocuk 20 yaşına gelincede yanında babaannesi gibi duruyor bu durumda hiç hoş değil tabi

mrb kızlar iyi geceler
anca vakit buldum girebildim
eşimle bi pronlem yok eve geldi kavga falan etmedik ama konuşmadı benle hiç
gece sarıldığını hissettim
uyku sersemiyle sarılmış sonra kendine gelince elini çekdi
hiç suçum günahım yokken kavga çok büyüdü
sabah eşim kayınvalidemi arattı özür dilettirdi bende diledim
ama benm ne suçum var
bide ben hamileyimm
hakmı bu yapılanlarrr

günaydın kızlar....

biraz moralim bozuk halen tam anlamıyla adet olamıyorum hep kahverengi geliyor dün doktoruma mesaj attım durumu izah ettim gel dedi 4 ekimde doktora gideceğim nette biraz araştırdım sanırım nurtopu gibi bir kiste sahibim zaten sağ kasığımdan bacağıma vuran şiddetli bir ağrı var sökülemiyorum bir türlü 3.günüm bugün , çocuk sahibi olalım derken kist sahibi oldum sanırım nedendir bilmem ama yumurta çatlamayınca kist oluyormuş aybaşını iple çekiyorum bir an önce doktora gitmek istiyorum, sanırım bu yüzden bebeğim olmadı oysa ki temmuz ayında kontrol oldum hiçbişeyim yoktu kısmet artık ne diyim

günaydınn
kızlar canım çok sıkkın patlıcak gibiyim
eşimin telda ettiği hakaretler geliyo aklıma
hala konuşmuoyurz
bana boşanamalım olmucak dedi
düşünebiliyo musunuzz eltimi aradım hakkımı aradım diye oldu bunlar

asıl konu eltim hülya sigara içiyo demiş halbuki ben içmiyorum
resmen iftira bu
way efendim niye aramışımm

kayınvalidem aldı tel senn ne hakkın var hesap sormaya
biz zaten inanmadık içtiğine şimdi
oğlumu arıyorum
seni adam etmesse evletdıkdan reddediyorumm dedi

bu yapılanların hiçbirini affetmicem
özellikle eşimi
beni korucağı halde üstüme geldi
hakkettin bunları sen, olmucak bu böyle,
bide elimden tel net almaya kalktı
verirmiyim hiç biliyo benm inat olduğumu
hele bi dokum bak neler yapıorum bben ddim
enn çok canımı sıkanda ben hamileyim yaa ne yapıyosun sen dedim eşime
önce annem gelir dedi
waybe ben nasıl bi insanla evliyim şimdiden çocuğunu 2. plana attı
ben boşanmayıpdane yapayım şimdi
yemin ediyorum 2 günde 2 kilo verdim
59dum şimdi 57 oldum
ağzıma lokma sokmadım

hulya cnmaklımız sendeydın nasılsın okuyamadımda gecmksı sen yaz tatlım dertleselım ben okuyayım,

kızlar kusura bakmayın sizinde morelinizi bozuyorum ama anlatıcak kimse bulamadım
bu evlilik çok zor gidiyo
eşimle normalde hiç kavga etmeyiz çok iyi anlaşırız
ama dışardan karışanlar olunca yıpranıyoruz
ettiği hakaretlerden biride
anneme birşey olursa kendini annein evinde bulursun dedi
hamile olmasam yemin ederim giderdim
kim ne kadar çok bağırdı eşime telda annesi
neler dedi hakkımda bilmiyorum
bide suçlu gibi özür diledim

belki 1 2 aya herşey düzelicek ama
ben kimseyi affetmicem

hılya sok sok soktayım tatlım bumnasılöbı ıstırsımdı annem once gelır dıyo saan oylemı aman allahım ıann ben nabardım bılıyormusun basar evıme gıderdım toebede o adamın cocugunu dogutcagıma okadına torun vercegıme tas dogururum yarın oburgun bosanmayacagın ne maloum 2 ay sonra hersey duzelcek bı daha olay olmuycakmı bu sefer onlara daha baglı kalacaksın hemde omur boyu dusune bılıyormusun sana bunlar cocugunuda gostermezler kusura bakmada kocanda ben adamım dıe ortalarda dolanmasın o anacıysı bak sende ana olcan belkıde oglun olcak cok sınırledım hem sıgara ıcsen kıme neyaaa onane oluyorrr bence zararın neresınden donsen kar madem adamın anacı alsın anası soksun cıkardıgı yere

2 gündür gözümden yaş eksik olmuyo
nefret ediyorum eltim olucak insandan
kızlar akıl verin bana ne yapayım
nasıl gidip bakıcam ailesinin yüzüne
iyice soğudum
ailemede anletemedim üzülmesinler diye
yazık annem kızım sakın stres yapma diyo dün bilmiyo
olanları
yok anne niye yapıcam bi problem yok dedim
benm ilk çocuğumda stresden öldü zaten
allah kahretsin
bunada birşey olsun
bak yüzümü görüyorlarmı birdahaa

canım aldıramam kıyamam
bende çok düşündüm boşanmayı ama nasıl yapayım
ailem de çok üzülür zaten annem kalp hastası kadın kalpden gider
zaten o duruma gelirse bu sinir geçmesse
annemin evine gitmem
ayrı bi ev alıcak bana işimi kurucak
bunlar hep konuşuldu
tamam sevsin saysın annesini
ama karısınıda korumayı bilsin
iyice yıprandım ruh halim bozuldu artık
ya bide ben hamileyim ilk çocuğumu kaybetmişim
insan acır ya laf söylemeye kıyamaz

acırlarmı tatlımya bak bende kaynanamdan nefretn edıyorum bende cok kavga edıyorum esımle hep onlar yuzunden gelır evıme esım aglar bı yandan ben aglarıkm bıyandan sonra evıne ıner hıc acımaz gelınımı oglumu uzdum dıe tamam sımdı soyle dusun ıyı kaynana yoktur ve senınde kaynan ıyı deık bana kalsa senı kısakanıyorlar gıbıme gelıyor torunu olcak bı kadın nasıl gelınını uzer lafa gelınce bız gelın deıl kız ladık derler.sımdı madem bosanmam dıyorsun ozaman soyle yap dıcem ama kocan benı korkuttu demek damarına bassan bu adamın anası ıcın senı dover bıle bana oyle gelıyor aramna onları sorma gıtme geldıklerınde esın yoksa kapıyı acma torun dogsun ıns esın senı sayar sende onları torunlarından et gosterme onlara haber verme hıc bırını dıcem ama kocan anasını hıc bırakmıycak buda bı gercek

selam arkadasım sana dıyebılecegım ön önemlı sey ilişkinize ara verın cünkü bu dünyada senden daha degerlısı yok madem esın senın degerını bılmıyor burnunu sürttürme zamanı gelmıs topla esyalarını haber vermeden gıt bır akrabana guvendıgın esınede okkalı bir mej bırak bırazda o senın pesınden gelsın sayet gelmezse ve sana baskı kurmassa demekkı hersey bıtmıs sen kendı yolunu cızmeye basla hayatta gec kalma.. sayet aradı uzerıne tıtrıyor hergun 10 kere arıyor ilk 5 gun telefonuna cevap verme 6 gun 6 aramasından sonra telefonu ac soguk sesle konus baktın bagrınıyor kapa suratına telefonu telefonunuda kapa ogun acma sakın ertesı gun ac. 1 hafta surunsun 2 hafta ortalarında don tabıkı senı hak edıyorsa ve forumu okuduktan sonra gecmısı sıl mutlaka unutma en önemlı SENSIN SEN IYI OLUCANKI RUHUN BESLENSIN :)

cnm bosan dememım sebebı soyle dıyım ılk once kocanda bosanalım demıs cocuk olsa bunun 10 yıl sonrasını dusun daha cok uzulme cocucmu alcam dıe kapılarında surunme bılıyosun kotuler cok yasıyor o kocakarıya bısı olmaz kotu ınsan olene kadar kotudur annecı adam olene kadar annecıdır sen ne dersen batar anası ne derse hak verır bu bı gercek tek su 1 ayını dusunme yolun coooookkk basındayken sonrasınıda dusun bu kocan adam olurmu

baharcım ne kadar dogru demıssın varsa abıne gıt tatlım guvenıyosan enıstene korur dersen varsa ablana gıt oyle bı durumda annemın kulagına gıtmıcek bırıne gıder ve ılk fırsatta bu kesın amcamın evı olur amcan yoksa dayı ınan yap bunu bu adamın derse ıhtıyacı var bak gor gelırse senın gelmezse asla senın olmamıstır soyleme gıttıgın yerı hemen topla onemlı esyalarını paran pulun vardır yoksa boz bıtane bılezık yuzuk nevarsa yap yol paranı harclıgını dus yola asla kolay deıl kolay soyledıgımıze bakma ama bısıler yapman lazım farkındasındır

yok canım öyle dövmek kolay değil
el bile kaldıramaz 2 yıldır ne kavgalar geçdi bu neki
eşim zaten hergün arar benm haber vermeme gerek yokki
ama artık eskisi gibi olmuycam
hele bide kız olsun bak nasıl delircekler
bunlarda hiç kız yok hepsi erkek
canım bide eşim tutturdu çocuk olunca orda evimiz var altlı üstlü bende oraya gitcekmişim
off delircem yaa

canım bu eltiler hep mi böyle olur..bende de var bi tane ...kocanla kötü olup sevindirme onları...evt eşin anneci önce annem gelir demesi de yenilir yutulur değil ama unutacaksın canım..unutmayacağın tek şey eltin kayınvalidenin dedikleri olcak..yaşam koşulların nasıl bilemiyorum ama mesafeni arttır onlarla arama ,duyma mümkünse hiç muhatap olma..çocuk olunca değişir eşin önce çocuğum demeyi öğrenir canım ..üzülme dik dur ,ezdirme kendini..bebeğin olunca torunda kıymetli olur bak nasıl geliyolar kapına ...

ben gideyim warya yemin ediyorum aramaz kimse
yüzde yüz eminim olan çocuğuma olurr

bu arada ben geçmişi nasıl silebilirimm yazdıklarımı

serfık cok uzgunum ya kıza nasıl akıl vercegımı sasırdım kolay deıl ama bu durumda ne yapmalı bısıler yapmalı oylece oturulup tepkı verılmıycek bı durum deıl

ben de üzüldüm yazdıklarınızı okuyorum yazacak çok şey var ama şuan yazma modunda değilim sancım var ....Tek diyebileceğim Rabbim hidayet versin bu insanlara Hülyacım sende akışına bırak herşeyi, eden bulur güzelim merak etme, etrafımda örnekleri çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…