- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.761
canım bu eltiler hep mi böyle olur..bende de var bi tane ...kocanla kötü olup sevindirme onları...evt eşin anneci önce annem gelir demesi de yenilir yutulur değil ama unutacaksın canım..unutmayacağın tek şey eltin kayınvalidenin dedikleri olcak..yaşam koşulların nasıl bilemiyorum ama mesafeni arttır onlarla arama ,duyma mümkünse hiç muhatap olma..çocuk olunca değişir eşin önce çocuğum demeyi öğrenir canım ..üzülme dik dur ,ezdirme kendini..bebeğin olunca torunda kıymetli olur bak nasıl geliyolar kapına ...
gitmiycem ama bu çocuk olana kadarda eşimin yüzüne bakmıycam
hep o eltim olacak aptalın yüzünden oldu
ister sevsin ister sevmesin çocuğumu ben onlar için doğurmuyorum
ben kendim anne olmak istiyorum
bi kaç ay daha deniycem olmassa
paşalar gibi büyütürüm çocuğumu
cnm benım en ıyısını sen bılırsın tabıykı en dogru karar senden cıkar sen akıllı bı kadınsın ve hata yapmazsın ama sana tek tavsıyem kocanın burnundan fıtıl fıtıl getır dr gıdıcem de para al onu gorutme gormesın cocugunu surunsun karnına elletme nasılsa gebesın sırnasmasında sana ayy boyle deyınce adamları gozu dısarı kayarmı dır sunuyorum kızlar bende kaaynanamdan eltımden nefret edıyorum kaynanama dedım oglun sevdı getırdı dıe boyle dedım sen ısteyıp lasaydın el ustunde tutardın dedım eltımı sıtemıos almı o kızı ben evın gelınıyım agzını acıp sacmalama demedı
serfıkım bıyandanda sana geleyım yıne kondurmusun kıst var dıe bısı busefer nerden bılıyosun yahu tamam dr gıt bakalım ne dıycek hala sokulmedınmı 3 gun oldu yahu bosuna vaaktınde gecıyor bu adetten sayılmazkı. 3 gun olmus bıde acabamı ustune goruyorsun he ondanmı sokulmuyosun boyle 3 gun surermı yaa:44:
evet yaa kendime bi hastalık buldum yine tanselimm hiç sorma kasığım ağrıyor çok fazla , sökülemedim ama kahverengi çok hamile olmam imkansız güzelim ilk başlangıç kırmızıydı çünkü, bacağıma müthiş ağrı vuruyor içim içmi yiyor yaa kist varsa bide vayy halime unutayım bebeği ben
evet yaa kendime bi hastalık buldum yine tanselimm hiç sorma kasığım ağrıyor çok fazla , sökülemedim ama kahverengi çok hamile olmam imkansız güzelim ilk başlangıç kırmızıydı çünkü, bacağıma müthiş ağrı vuruyor içim içmi yiyor yaa kist varsa bide vayy halime unutayım bebeği ben
deme oyle arkadasımın ayaklarından suzuluyordu kanlarda bebegını kucagına aldı ustune goren baska arkadasım var adet olmaya balamıs ama sokulmemıs sonra bı dakı ay bı ogrenkı 8 haftalık gebe bıde ıdrarda cıkmadı onun kanda ogrendı sımdı 3 aylık bebegı var
anaammmmmm ciddi misin ben bi test yapıyım bugün ama sanmıyorum güzelim yaa başka bişey çıkmasın da üff tanselim korkuyorum
walla hiçde eşime hakvermiyorum herkesden çok ona kızıyorum
bi insan annesini korumayı biliyosa karısıda korumayı bilicek
benm ailemden hiçbir sorun çıkmadı 2 yıldırr
çıksa bile ben haklının yanında olurum eşim haklıysa eşimi savunmasınıda biilirim
bilirdim daha doğru bu olanlardan sonra eşim bitti gözümde
vallahı tatlım ıkısıde benım en ıyı arkaslarım ınan ıkısıde ustune gordu sen merak etme yarın baktın yıne boyle ılk ıdrarla yap evde testın var nasılsa sokulmezsen yap yanı
peki hiç anlamamışlar mı canım hiç belirti olmamış mı yaa çok ilginç valla hatta süper bişey süpriz yaniii:):)
bak sımdı arkadas bendeydı gecen sene o ay bende korunmayı bıraktım oda hap ıla korunmayı bıraktı bende dedımkı ayyy hap bıraksanda 6 ay korurmus dedı oda aman korusun dedı yemek yıyoruz boyle ıstahsız yıyor ne oldu kız dedım ne bılıyım mıdem kotu kac gundur dedı aa gebe olmayasın dedım yok kız dedı adet oldum yanı sokulmedım ama dedı oldum dıe saydım ben kendımı dedı yıne ıdrar testı yaptım negatıf heralde usuttum dedı dusun ama bana geldıgınde 7 haftyalıkmıs meger neyse kahve yaptımm ogg öggg ıctı tanı tuınlamadık haftasına benı bı aradı selma mıdem cok kotu dıe dr gıttım dedı meger gebeymısım 8 haftalık kanda cıktı dedı dusun ıste
vayyy bee ne güzel keşke böyle bir mucize olsa bende de yaaa ama ben maşallah tosun gibi yiyorum hiçbişeyden iğrenmiyorum , neyse bitanem hamileliği geçtim şimdilik başka şeyler çıkmasında ne zormuş tanselim bebek sahibi olmak yıpratıyor resmen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?