Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

para sorun değil kızlar durumumuz iyi
kendi evimiz kendi işimiz
ama korkuyorum olucaklardan
yoksa bende çok düşündüm gitmeyi
gidicek kapım çok aslında bütün akrabalarım korur destek olurlar
ama bebeğim beni engelliyo

gitmiycem ama bu çocuk olana kadarda eşimin yüzüne bakmıycam
hep o eltim olacak aptalın yüzünden oldu
ister sevsin ister sevmesin çocuğumu ben onlar için doğurmuyorum
ben kendim anne olmak istiyorum
bi kaç ay daha deniycem olmassa
paşalar gibi büyütürüm çocuğumu

cnm benım en ıyısını sen bılırsın tabıykı en dogru karar senden cıkar sen akıllı bı kadınsın ve hata yapmazsın ama sana tek tavsıyem kocanın burnundan fıtıl fıtıl getır dr gıdıcem de para al onu gorutme gormesın cocugunu surunsun karnına elletme nasılsa gebesın sırnasmasında sana ayy boyle deyınce adamları gozu dısarı kayarmı dır sunuyorum kızlar bende kaaynanamdan eltımden nefret edıyorum kaynanama dedım oglun sevdı getırdı dıe boyle dedım sen ısteyıp lasaydın el ustunde tutardın dedım eltımı sıtemıos almı o kızı ben evın gelınıyım agzını acıp sacmalama demedı

hevesimi kursağımda bırakdılar hamile olduğuma bile sevinemiyorum artık
sonumu düşünmekden
bide gelmiş akşam öpmeye çalışıo
eşim çok yumuşak kalplidir aslında
ama annesi demiş evlatlıkdan reddedicem adamında paçaları tutuşdu tabi

buarada okuma yazma bılmeyenler gıbı yazmısım hep ıns anlamıssınızdır hep acele yazıyorum hem sınırlı kelımerı bırbırıne sokmusum bende

serfıkım bıyandanda sana geleyım yıne kondurmusun kıst var dıe bısı busefer nerden bılıyosun yahu tamam dr gıt bakalım ne dıycek hala sokulmedınmı 3 gun oldu yahu bosuna vaaktınde gecıyor bu adetten sayılmazkı. 3 gun olmus bıde acabamı ustune goruyorsun he ondanmı sokulmuyosun boyle 3 gun surermı yaa:44:

bundan sonra öyle zaten dün sabah kalkmış banadışardan yemek sipariş etmmiş
yat diyo bana kalkma sakın bide ağız alışkanlığı küsüz ama aşkım diyip duruyo
ne aşkımı ya dedim bırak sen düşünme bebeğimi nasıl olsa senn için önemsiz dedim
ben öyle demek istemedim ben senden daha çok düşünüyorum bebeği diyo
ama inanmıyorum artık dediklerine
akşam geldi su içdin mi ,süt bittimi, aldıklarını yemediğimi gördü
ne yedin bugün diyo hiçbirşey dedim
2 gündür sadece su içiyorum
şimdi dışarıdan birşeyler siperiş verdim
midem sırtıma yapışdı

kızlar dayanamadım yazıyorum artık...

eşlerinize de hak verin lütfen bir anne nasıl kenara itilir söyler misiniz....iki arada bir derede kalıyorlar tamam herkes az ya da çok kaynanasından şikayetçi ama erkekler ne yapsın düşünsenize kadın arıyor oğlunu seni evlatlıktan reddederim diyor ne yapsın şimdi o adam , yanlış olan şu eşine de dönüp seni terkederim annem daha önemli demesi ama onların yaşadığı sıkıntıyı bilemeyiz tm tersini düşünün bakalım eşinizle babanız arasında kaldınız babanız eşinizi istemiyor ya da yanlışlarına kızıyor ne yaparsınız babanıza mı kızarsınız yoksa direkt olarak eşinize mi yönlenirsiniz, eşe bağırıp çağırmak daha kolaydır kızlar bunu unutmayın başımdan geçti bunlar eşimle ailem arasında kaldığım zamanlar oldu biraz empati kuralım lütfen bizde bir anne ve kaynana adayıyız unutmayınnnnn

evet yaa kendime bi hastalık buldum yine tanselimm hiç sorma kasığım ağrıyor çok fazla , sökülemedim ama kahverengi çok hamile olmam imkansız güzelim ilk başlangıç kırmızıydı çünkü, bacağıma müthiş ağrı vuruyor içim içmi yiyor yaa kist varsa bide vayy halime unutayım bebeği ben

deme oyle arkadasımın ayaklarından suzuluyordu kanlarda bebegını kucagına aldı ustune goren baska arkadasım var adet olmaya balamıs ama sokulmemıs sonra bı dakı ay bı ogrenkı 8 haftalık gebe bıde ıdrarda cıkmadı onun kanda ogrendı sımdı 3 aylık bebegı var

walla hiçde eşime hakvermiyorum herkesden çok ona kızıyorum
bi insan annesini korumayı biliyosa karısıda korumayı bilicek
benm ailemden hiçbir sorun çıkmadı 2 yıldırr
çıksa bile ben haklının yanında olurum eşim haklıysa eşimi savunmasınıda biilirim
bilirdim daha doğru bu olanlardan sonra eşim bitti gözümde

anaammmmmm ciddi misin ben bi test yapıyım bugün ama sanmıyorum güzelim yaa başka bişey çıkmasın da üff tanselim korkuyorum

anaammmmmm ciddi misin ben bi test yapıyım bugün ama sanmıyorum güzelim yaa başka bişey çıkmasın da üff tanselim korkuyorum

vallahı tatlım ıkısıde benım en ıyı arkaslarım ınan ıkısıde ustune gordu sen merak etme yarın baktın yıne boyle ılk ıdrarla yap evde testın var nasılsa sokulmezsen yap yanı

ahh tatlım ates dustugu yerı yakar ama bak bısıler ye tamamı sakın yememezlık yapma bebegın senın ıcın cok onemlı onun bı sucu yok sakın kendını ac bırakırken bebegını ac bırakma tatlım

vallahı tatlım ıkısıde benım en ıyı arkaslarım ınan ıkısıde ustune gordu sen merak etme yarın baktın yıne boyle ılk ıdrarla yap evde testın var nasılsa sokulmezsen yap yanı

peki hiç anlamamışlar mı canım hiç belirti olmamış mı yaa çok ilginç valla hatta süper bişey süpriz yaniii:):)

peki hiç anlamamışlar mı canım hiç belirti olmamış mı yaa çok ilginç valla hatta süper bişey süpriz yaniii:):)

bak sımdı arkadas bendeydı gecen sene o ay bende korunmayı bıraktım oda hap ıla korunmayı bıraktı bende dedımkı ayyy hap bıraksanda 6 ay korurmus dedı oda aman korusun dedı yemek yıyoruz boyle ıstahsız yıyor ne oldu kız dedım ne bılıyım mıdem kotu kac gundur dedı aa gebe olmayasın dedım yok kız dedı adet oldum yanı sokulmedım ama dedı oldum dıe saydım ben kendımı dedı yıne ıdrar testı yaptım negatıf heralde usuttum dedı dusun ama bana geldıgınde 7 haftyalıkmıs meger neyse kahve yaptımm ogg öggg ıctı tanı tuınlamadık haftasına benı bı aradı selma mıdem cok kotu dıe dr gıttım dedı meger gebeymısım 8 haftalık kanda cıktı dedı dusun ıste

benım en ıyı arkadasım gebeya sımdı oda oyle adet gunu gelınce bıraz gelmıs kan sonra yok kesıldı dedı ohh adet oluyorum dıe sevınmıstım dedı sonra yarın yıne hep kesık kesık geldı tahlıl yaptım pozıtıf dedı dr gıtmısım ılac vermıs oda kahverengı akıntılar ıcın dusuk rıskı olmasın dıe

vayyy bee ne güzel keşke böyle bir mucize olsa bende de yaaa ama ben maşallah tosun gibi yiyorum hiçbişeyden iğrenmiyorum , neyse bitanem hamileliği geçtim şimdilik başka şeyler çıkmasında ne zormuş tanselim bebek sahibi olmak yıpratıyor resmen yaaa

evet cnm annem aradı demın sormaya korkuyorum ama herkezde bana soruyor dedı ne oldu dedım adet nezaman olcan dedı pzt olmam lazım dedım ama beklemk cok zormus anne dedım kafayı yıycem ahh kızım ne dıyım allah gonlune gore versın aratmasın kımseye dedı kadında benımle bırlıkte bat sayıyor napsın ınadına benımde karnım agırmaya basladı olacagım farkındayım artık bunyemı tanıyorum bu adet sancıları ne gogus sıslıgı ne akıntı ne bal agrısı bısı kalmadı bende sadece adet sancısı agrım var

serfıkım bekarken derdımızmı varmıs aman o cocuk amam bu cocuk dıe dertlenırdık sımdı baksana evlendık bısıyımız bıtmedı hayatta en cok ıstedıgım sey bebektı ve bebek yolunda sınavlardayım suanda hele o bebegımı kaybetmek yıktı mahfettı benı ogunu hıc unutamıyorum ıcımde sımsıcak yara hala ogrendıgımde 5 haftaya yenı gırmıstım ve dolu dolu 4 hafta onun sevıncıyle yasadım bılsen sonu boyle olcak okadar sevınmezdım gercı ne dıyorum 2de olsa yıne cok sevıncem onunda ılk gıbı olmayacagı ne malum yaramı anca yenı bı bebek kapatcak farkındayım ozlemım bı bebege cığğ gıbı hasretım artık dort duvar ustume gelıyor yatmaktan kalkmaktan zevk almıyorum dun esımle cay bahcesınde oturuyoruz aayy yanımızda arabasının ıcınde bı bebek olsa ne guzel olurdu dedım gezmekten bıle zevk almıyorum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…