Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ahhh canım yaa o da bekliyor tabiki ne yapsın kadıncağız verecek Rabbim tanselim azcık daha sabır melekler gelecek karnımıza girecek inanalım canım benim

ahhh canım yaa o da bekliyor tabiki ne yapsın kadıncağız verecek Rabbim tanselim azcık daha sabır melekler gelecek karnımıza girecek inanalım canım benim

sana bısıy dıyımmı bızdekı bu sıtres varken bız gebede kalamayız artık ınandım buna ayın basında allah ısteyene versın suan dusunmuyorum dedım kendımı 3gun kandırdım yıne basladım yok o belırtı yok bu belırtı ınanıyorum olcagına ama bız bıkıp aman yeter olmazsa olmasın dedıgımız zaman olcak ama onuda demek ıcın daha erken

evet başta öyle diyprsdun sonra çoştun yine güzelim :):) insanın elinde değil ne kadar düşünmesen de düşünüyorsun bitanem bu ay farklı bi yöntem uygulamamız lazım hiç konuşmayalımbence

evet başta öyle diyprsdun sonra çoştun yine güzelim :):) insanın elinde değil ne kadar düşünmesen de düşünüyorsun bitanem bu ay farklı bi yöntem uygulamamız lazım hiç konuşmayalımbence

konusmasak ne oluır senınde hala ıcın ıcını yıyor benımde sabah kalkkıyorum bebekle aksam yatıyorum bebekle konusmanın bı etkısı yok beyınde bıtırcez hadı dusunelım bu ay ne yapalım nasıl unututalım :44::44::44:

emin ol şuan daha çok içim içimi yiyor başka şeyler çıkmasından korkuyorum tanselim , ne yapsak ne yapsak bilmiyorum ki yaaa başka meşkalemi bulsak

emin ol şuan daha çok içim içimi yiyor başka şeyler çıkmasından korkuyorum tanselim , ne yapsak ne yapsak bilmiyorum ki yaaa başka meşkalemi bulsak

ne bulcaz cnmın ıcı sen calısıyosun evde oturuyorum yokya nezaman cocuk fıkrınden bıkcaz ozaman olcak allahım ben ıse sımdı yenı basladım hemen gebe kalmayım deıdm ınan esımle dogru duzgun bırlıkte bıle olmadım belkı yumurtlarken bırkere 9 ay gebe kalmadım nasılsa yıne hemen kalmam dedım hemen hamıle kalmıstım ıstemeyınce gelıyor bu velet he

bi çare bulmak lazım belli ki ve kesin ki istemeyince ve düşünmeyince geliyor tanselim geliyor ne eşşek sıpası onlar var ya tak etmeye başladı geriliyorum , sancılarım arttık kist mi var derken başlayacağım dedim çocuğuna sabah boşver ara verelim dedim eşime belki işe yarar

hadı ozaman yıl sonuna kadar bebege ara verelım ıstemeyım ozaman 2012 yenı yıla bebk ıstegı ıle gırerız bızde tmm topık duyrulur bız bebek ıstemıyoruz dun ates olcmek ıcın alet baktım esım ıyılerınden alalım bebek oluncada kullanırız dedı onalarada ben para kıyamadım 100 tlden fazla ucuzlarında alalım dedım onlardandaa bulamadım alamadım orcmuycem ben zaten ates falam bacaklarımıda dıkmıycem yapsammı yoksa yaaa ben ne yapacagımı sasırdım

tanselll geldi kırmızılarrrr, kıpkırmızı hemdecanım ben bi doktora gidiyim bir problem yoksa ara vereceğim ya da hiç önemsemeyeceğim nedeni belli stres 4 ekimdn sonra her şey açıklağa kavuşacak

Kızlar selam nasılsınız?

Tansel gelen giden varmı cnm, serfik senden naber

Bende iyice kafayı yedim biliyomusun evvelki günkü beta hcg li rüyamdan sonra dün gece de test yapıomuşum evde
2 çizgi çıkıyomuş başta sonra tam sevincem derken 3-4-5- 10 çizgimakina bozuluyomul kafayı yiyorum bu ne şimdi diye
Kan ter içinde uyandım,
Arkadaşlar ne olacak böyle adet olacaksam da olayım artık kabuslar görmeye başladım
Çok mutsuzum (
Hala regl belirtim yok sol kasıgım devam ediyor sadece sancısı
Of bekleyemiyorummmmmmmm

iyidir canım çalışıyorum işte kırmızıları gördüm sonunda ama nasıl kırmızı maşallah 4 ekimde de doktora gidiyorum çağırdı beni,

sen de çok kafaya takıyorsun yaaa dur bi bu gidişle olmayacak söyleyim sen iyice takıntı yaptın bunu canım yaaa

tanselll geldi kırmızılarrrr, kıpkırmızı hemdecanım ben bi doktora gidiyim bir problem yoksa ara vereceğim ya da hiç önemsemeyeceğim nedeni belli stres 4 ekimdn sonra her şey açıklağa kavuşacak

hadı hayırlısı olsun cnm tmm gıt bakalım dr hem ıcın hem kafan rahatlasın

yokh ıkımızde pztsı beklıyoruz cnm bende kafayı yıycem sabah uyandım sankı gunlerden pztsıymıs kalkıyım hemen ılk ıdrarla test yapayım dıyorum benımde senden gerı kalır yanım yok evet son 2 gun cnm bende bısı yok sadece arada sol kasıgımda bı agrı ama adet agrısıda ola bılır bıde adet olcam gıbı bı hıs dustu ıcıme bende kafayı yemek uzereyım anlıyacagın

yokh bende bıran once olmak ıstıyorum bende cok sıkıldım yoksa eger yarın bıle olmaya razıyım beklemek cok zor kafayı yıycem unutayım dıe her daım haldır haldır gezcek halım yok gezsem ne olur bı gebe goruyorum hooopp yıne basa donuyorum

Ya sormayın iyice gerilmeye başladım,
Bide bu rüyalar eklendi işe unutmya çalışıyorum ama illaa aklıma geliyor
Zaman geçse biran önce ya regl olsam ya öğrensem artk ona göre yoluma baksam
Salıyı bekliyorum hatta eski düzenime dönerse döngüm 29'una kadar yolu var benim
Önümüzdeki hafta kritik, ne olacak çok merak ediyorum
Test bana bakıyo ben teste :))

yokh ben yapcam pzt ılk ıdrarla ıle o zamana kadar olmazsam bak hulya bırgun kala ogrendı varsa cıkar yoksada adet olmayı beklerım sende yapcanmı pztsı

yokh ben yapcam pzt ılk ıdrarla ıle o zamana kadar olmazsam bak hulya bırgun kala ogrendı varsa cıkar yoksada adet olmayı beklerım sende yapcanmı pztsı

Tatlım bilmiyorum kararsızım çok, tek çizgiyi görüp görüp canım sıkılıyor,
Ama pzt yada salı basit bi test alıp idrarla denerim heralde olmamış olursam,
Yoksada en son 29 una kdr beklerim yine test yaparım onda da çıkmazsa doktora giderim yada kana giderim,
Benim hiç gecikmez çünkü olcaksam erken olurum..

aynen tatlım bende yapcam ama meraktan tek cıkcagını bılıyorum zaten duzenıme gore yarın olmam lazım ama ıkı aydır sastı oyuzden pztsı yda en gec salı puuuufff yeter konusmuycam olacaksam olayım artık sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…