- 24 Kasım 2009
- 9.682
- 80
- 683
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.801
aaa senın kaynana ıstıyormu benımkı bana cıkıp cıkıp daha erken bekle dıyor komsular bana soruyor bebek varmı dıe benden once o atlıyor daha vaktı var allah korusun dıe neymıs oglunu baba olarak goremıyormus evın en kucugu buyumezmıs oda anasının gozunde buyumemıs benımde olunca anlarmısım gerızekalının ınan onde gıdenınasıl bu kadın ıcın ıyı nıyetlı dıye bılırım
günaydın kızlar...
ben burdayım ama işler yoğun mide bulantım yoğun ölüyorum resmen
günaydın kızlar...
günaydınn şekerler nasılsınız.........
yokh ve tanselll test yaptınızmı hadi bugün verin bize güzel haberler..
mfalcon inş geçer cnm biran önce bulantıların. çubuk kraker salatalık falan ye. gerçi bn artık çubuk kraker görmek istemiyorum
bu arada 2li test sonuçlarımız çok çok iyi çıktı allaha şükür. pıtırcığımıda gördüm elleriyle oynuyoducinsiyeti netleştiremedik sanırım pipimiz kayboldu doktorumz çok kararsız kaldı ve bişi sölemedi 1 ay sonra sabredebilirsem öğrencez. yada başka bi doktora gidecem merakım depreşsin braz
günaydınn tatlıımm. nasılsın bakalım.
hayırlı olsun görmüşsün tam kırmızıları. bu arada kırmızı sana pek yakışıyor....
bu son olsun inşllah... yeni bi başlangıc durmak yok yola devam....
günaydın bitanem,
çok kötü bir haftasonu geçirdim gelmez olaydı o kırmızılar sancıdan geberdim iki gün boyunca
aşırı kanama oluyorum ve dermanım kalmadı çok ağladım dün hep kan pıhtısı geliyor doktoruma mesaj attım
gel dedi 4 ekimde gideceğim , ölü gibiyim şuanda sıkıntıdan bağırsaklarım bozuldu,
yine internet araştırmlarına girdim ve kendime bir sürü hastalık buldum sanırım benim çikolata kistim var bütün belirtiler
ona işaret adet önmcesi gelen kahverengi akıntılar , kasık ağrısı ve şiddetli kanama moralim çok bozuk, çocuk yapmaktan da vazgeçtim
zaten olmayacak bebek fikrinden önce herşey daha güzeldi , şimdi ise kabus gibi...
senin de neşeni bozmayayım canım boşverin beni
Canım noluyor böyle ya, yapma lütfen
Hep olumsuz şeyler arayıp buluyorsun tatlım, üşütmüşsündür belki ara ara olur bu tür sancılı adetler, stresten bile değişiyor kanama,
Doktoruna görün içini ferah tut bak kötülükleri çağırıyorsun böyle canım
Bizide üzme ama
kızzzzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrr HAMILEYİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
günaydın kızlar...
günaydın bitanem,
çok kötü bir haftasonu geçirdim gelmez olaydı o kırmızılar sancıdan geberdim iki gün boyunca
aşırı kanama oluyorum ve dermanım kalmadı çok ağladım dün hep kan pıhtısı geliyor doktoruma mesaj attım
gel dedi 4 ekimde gideceğim , ölü gibiyim şuanda sıkıntıdan bağırsaklarım bozuldu,
yine internet araştırmlarına girdim ve kendime bir sürü hastalık buldum sanırım benim çikolata kistim var bütün belirtiler
ona işaret adet önmcesi gelen kahverengi akıntılar , kasık ağrısı ve şiddetli kanama moralim çok bozuk, çocuk yapmaktan da vazgeçtim
zaten olmayacak bebek fikrinden önce herşey daha güzeldi , şimdi ise kabus gibi...
senin de neşeni bozmayayım canım boşverin beni
Ya bu süper bi haber inanki sayende günüm güzel geçecek tedirgindim sabahtan beri
Oh yaa biri dha gitti aramızdan darısı bizlerin başına inşallahhhhhh
Nası öğrendin tatlım kan idrar nası olduuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?