Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Kendimizi bişeylerle oyalamamız lazım acilen,
Böyle olmazzzzz :)

Kayınvalidelerle gezmeye gidicem ne eğlenceli bi gün allahım
zaten onlarında iki lafından biri bebek çaktırmadan geçiriolar lafları
niye düşünmüyomuşuz hala bilmem ne :)

Eşiminde zavallı bişeyden haberi yok,
bilse benim böle kafayı yediğimi ne kızar..

aaa senın kaynana ıstıyormu benımkı bana cıkıp cıkıp daha erken bekle dıyor komsular bana soruyor bebek varmı dıe benden once o atlıyor daha vaktı var allah korusun dıe neymıs oglunu baba olarak goremıyormus evın en kucugu buyumezmıs oda anasının gozunde buyumemıs benımde olunca anlarmısım gerızekalının ınan onde gıdenı nasıl bu kadın ıcın ıyı nıyetlı dıye bılırım

Apar topar evden çıktım ancak geldim ve yazabiliyorum, kimsecikler yok topicte :)
Sorma canım benimkiler sürekli laf çarptırıo, insanın psikolojisini bozuyolar ben yine bile düşünmüyodum çocuk bunlar işledi bana iyice,
Şimdede kafayı bozdum bebekle :))
Seninkide bi değişikmiş boşver kıskanıyo heralde kendi haline bırakıcaksın bunları
kafaya takmaya değmez tatlım ...

günaydınn şekerler nasılsınız.........

yokh ve tanselll test yaptınızmı hadi bugün verin bize güzel haberler..
mfalcon inş geçer cnm biran önce bulantıların. çubuk kraker salatalık falan ye. gerçi bn artık çubuk kraker görmek istemiyorum

bu arada 2li test sonuçlarımız çok çok iyi çıktı allaha şükür. pıtırcığımıda gördüm elleriyle oynuyodu cinsiyeti netleştiremedik sanırım pipimiz kayboldu doktorumz çok kararsız kaldı ve bişi sölemedi 1 ay sonra sabredebilirsem öğrencez. yada başka bi doktora gidecem merakım depreşsin braz

ben burdayım ama işler yoğun mide bulantım yoğun ölüyorum resmen

günaydın kızlar...

Oh be kızlar sonunda.. hoşgeldiniz..
Lugesma'cım yapamadım cesaret edemiyorum, yarını da beklemek istiyorum o tek çizgiden nefret ediyorum,
Olucaksam olurum zaten tahminime göre ayın 12-14 arası bi yerde yumurtladım en geç 28inde olmam lazım
Şuanda herhangi bir regl belirtim yok sol kasığımdaki ağrı ara ara devam ediyor,
Durum bundan ibaret,
Tanseli merak ettim test yaptı mı acaba?
Test sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim canım, yaramazı görüyomusun ne kadar edepli göstemiyor hiçbiyerini

günaydın bitanem,
çok kötü bir haftasonu geçirdim gelmez olaydı o kırmızılar sancıdan geberdim iki gün boyunca
aşırı kanama oluyorum ve dermanım kalmadı çok ağladım dün hep kan pıhtısı geliyor doktoruma mesaj attım
gel dedi 4 ekimde gideceğim , ölü gibiyim şuanda sıkıntıdan bağırsaklarım bozuldu,
yine internet araştırmlarına girdim ve kendime bir sürü hastalık buldum sanırım benim çikolata kistim var bütün belirtiler
ona işaret adet önmcesi gelen kahverengi akıntılar , kasık ağrısı ve şiddetli kanama moralim çok bozuk, çocuk yapmaktan da vazgeçtim
zaten olmayacak bebek fikrinden önce herşey daha güzeldi , şimdi ise kabus gibi...

senin de neşeni bozmayayım canım boşverin beni

Canım noluyor böyle ya, yapma lütfen
Hep olumsuz şeyler arayıp buluyorsun tatlım, üşütmüşsündür belki ara ara olur bu tür sancılı adetler, stresten bile değişiyor kanama,
Doktoruna görün içini ferah tut bak kötülükleri çağırıyorsun böyle canım
Bizide üzme ama

yokh canım bu sefer eminim yaaa geçen ay düzensiz bir adet yaşadım ve 2 gün kahverengi gelldi bu ayda aynı oldu şiddetli sancılar yaşıyorum ölecek gibi oluyorum normal değil bunlar, diğer adetlerimde de kahverengi gelirdi ama birinci gün sonra hemen olurdum ve sancım olsa da bir ağrı kesici ile geçerdi, kasığım sancıyor şuan herşeyden nefret ediyorum , bebekten de ciddi anlamda vazgeçtim zorlu bir süreç beni bekliyor sanırım tamamen negatifim

kızzzzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrr HAMILEYİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM

Tanseeeeeeeeeeeeeeeeellllllllllllllllllllllllllllllllllllll

ay içim hopladı resmennnnnnnnnnnnn çok sevindim çok çok çok !!!!!

Canım benim tebriklerrrrrrrrrrrr

kızzzzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrr HAMILEYİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM

Ya bu süper bi haber inanki sayende günüm güzel geçecek tedirgindim sabahtan beri
Oh yaa biri dha gitti aramızdan darısı bizlerin başına inşallahhhhhh
Nası öğrendin tatlım kan idrar nası olduuu

kızlarr hala soktayım elım ayagım bosaldı hala tıtrıyorum bayılcam sımdı test yanımda net ıkı cızgı bakıp bakıp duruyorum aslında yapmıycaktım bır anda yapya cıkmazsada adet olmayı beklersın dedım ama ogleden sonrada bı test alıcam sevıncımı yasayamadım esım evde bugun tesaduf uyuyodu yanına gıttım bısı soylıycem dedım test yaptım dedım testı gosterdım gulumsedı sarıldı emın oda uyuyamıyordur bıde dayanamadım annemı aradım basladı aglamaya kadın KIZLARRR ŞOKTAYIM

günaydın kızlar...

ahh güzelim bnm senin elindne neti almak lazım ama ozamnda biz görüşemicez. olumsuzluklara bak yaa senarist gibisin iyi yazıyosun . mevsim değişikliği bile etki ediyor cnm adet dönemlerine ve sancılarına. lütfen bukadr olumsuz düşünme. bebek fikrini at bak kesin gelcek bebiş. ama kendine hastalık türetme. bu arada çikolata kistleri bebek olup olmamasını etkilemiyor. neşemi bozmazsın sen cnm burda neler paylaşıldı dmi ama kızıyorum sadece sana bukadr nasıl olumsuz olabiliyosun diye. ahh biz hatunlar felaket tellalı gibiyiz yaa herşeyde bi olumsuzluk bulup ona inandırıp kendimzi yaşıyoruz. oofff serpilll offff senin sopa zamanın gelmiş heee

yokh bekle cnm moralini bozma şimdiden baksana bi tane olumsuzluklar prensesimiz var ... ama inşallah güzel haberler gelcek peşpeşe... bnm hala umudum varrrrr

tanselimmm cnmmm o kadr çokk sevindimkiii ayy gözlerim doldu valla. hayırlı olsun bitanem yaaa...
valla kendi hamişliğimi öğrenmiş gibi sevindim....
çok şükür yaaa.... haydin halayaaaa....

Son düzenleme:
Ya bu süper bi haber inanki sayende günüm güzel geçecek tedirgindim sabahtan beri
Oh yaa biri dha gitti aramızdan darısı bizlerin başına inşallahhhhhh
Nası öğrendin tatlım kan idrar nası olduuu

demıstım cnm ıdrar yapıcam pzt dıe yanı bugun bat tarıhımde cıkmazsada adet olmayı beklıycem dıe umut edıp beklemek 2 gundur cıldırttı benı ıdrarda cıktıda sımdı cıkıp bı test alıcam yıne emın olayım sonra kanda baktırcam yarın kısmetse yıne test pozıtf cıkarsa ayyy kızlar ben bu anı coookk bekledım ıns busefer kucagıma almak nasıp olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…