Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ahh bitanem nasıll sevindim bir bilsenn çok mutlu oldum gözlerim doldu , bebek geliyor bebekkkk oleyyyyyyyy

bebek fikri kalmadı artık kafamda canım artık istemiyorum kendimi yedim bitirdim zaten iki gündür uyku uyuyamaz oldum ,kızın dövün ne yaparsanzı yapın haklısınız ama ben de kesin kist var çok eminim dedi dersiniz

Bende olumlu düşünüyorum canım, bu sefer içimde garip bi his var gerçekten boşuna olmamalı diye düşünüyorum,
Yoksada dünyanın sonu değil..
Bu akşam yada yarın evde bir test yaparım belki ama yine negatif çıkarsa bu sefer kana giderim daha bekliycek gücüm kalmadı çünkü,
Bari var yada yok emin olurum rahatlarım

Canım benim inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin, bebişinin yüzünü görmeyi nasip etsin,
Çok sevindim inanamazsın,
Darısı başıma heveslendirdin bak benide şimdi 2 gün daha durcam diyodum, durmasam mı ki :))
Ya benim işte son aylarda dengesiz diye bu ay günü kestiremiyorum ondan temkinli olmak istiyorum ama
Yeter artık çok merak ediyorum :)

Son düzenleme:
TANSEEEEELLLL AY GÖZLERİME İNANAMADIM

çok sevindiiim hayırlı olsunnnn

canım benım bende hala gozlerıme ınanamıyorum bılıyorum hepınız kendınız kadar cok sevındınız ve bu yuzden ben sızı cok sevıyorum ve bu topık bana cok ugurlu geldı allah hepınızden razıolsun kızlar rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın kızlar serfık yokh hatıcem rose kızlar bebek bekleyen herkez tesz zamanda naıp etsın rabbım

tanselll hayılrı olsun online forum takibinde gördümm bende hayırlamak istedim.
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıd anasip etsin. bizlerede nasip etsin bizde yaşayalım inş. bu güzel heycanı inş.

kızzzzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrr HAMILEYİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM

cnm inşallah çok sağlıklı bi hamişlik geçireceksin inan buna. beklediğin an bu anmış tatlım yaa... başka hiçbişeye bukadr sevnmezdim herhalde....

serpil halay çekiyozz hadi halay başı seni yaptım olumsuzluklar prensesi ... bak bebişimiz geliyo surat asmak yok bugün ... sonrada sıra sana gelcek....

ay selmacım yaaa o kadar sevindim o kadar sevindim ki anlatamam hadi bakalım inşallah kucağına da alırsın inşallah bu sefer kız kırkımız mı karışacak yoksa

tanselll hayılrı olsun online forum takibinde gördümm bende hayırlamak istedim.
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıd anasip etsin. bizlerede nasip etsin bizde yaşayalım inş. bu güzel heycanı inş.

cnm allah razı olsun senın ve butun arkadaslarıma once cıft cızgıyı sonra bebeklerımızın yuzunu gormeyı nasıp etsın

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

serpil halay çekiyozz hadi halay başı seni yaptım olumsuzluklar prensesi ... bak bebişimiz geliyo surat asmak yok bugün ... sonrada sıra sana gelcek....

Haydeeeeeeee tutuşun elele kızlarrrrrrrrrrrrrrr, Serfik al bakim şu mendili eline halay başı olceksinnnnnnnnnnnnnnn

ay selmacım yaaa o kadar sevindim o kadar sevindim ki anlatamam hadi bakalım inşallah kucağına da alırsın inşallah bu sefer kız kırkımız mı karışacak yoksa

cnm ya cok mutluyum yazdıklarınızı okudukca mutlulugum tavan yaptı yemın ederım sız olmazsanız ben ne yapardım

cnm allah razı olsun senın ve butun arkadaslarıma once cıft cızgıyı sonra bebeklerımızın yuzunu gormeyı nasıp etsın

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inş. inş..sağlıklıklı hamileik geçiririsn inş. artık herşey eçok dikkat etmelisin D hehee nazlan aşer

günaydın kızlar...

TANSELM CANIM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN RABBİM KUCAĞINA ALACAĞIN GÜNLARİDE GÖSTERSİN İNŞ.

inş zuhalım inş nasıl mutluyum boyle anlatamam hem okadar sokta hemde mutlu sızı yemın edıyorum cok sevıyorum ben yaaa

cnm ya cok mutluyum yazdıklarınızı okudukca mutlulugum tavan yaptı yemın ederım sız olmazsanız ben ne yapardım

Ya cidden yerimde duramıyorum ben de, içim biraz rahatladı
elimi kolumu koycak yer bulamıyorum kızlarrrrr
Ay hemen test yapasım geldi öğlen arası bi eczaneye mi koşsam :))

yokh bak dun esımledekonustum salı yapcam test dedım kız dayanamadım ama 3 kurusluk seyımı dusuncem yarın yıne alır yaparım dedım hıc yapamayı planlamıyordum bırazdan cıkıp yıne alıcam yıne yapıcam YAP kız sende ıyı yada kotu bak hulyanında 1 gun kala cıkmıstı benımde bat gunumde cıktı varsa cıkıyor tatlım

Ya cidden yerimde duramıyorum ben de, içim biraz rahatladı
elimi kolumu koycak yer bulamıyorum kızlarrrrr
Ay hemen test yapasım geldi öğlen arası bi eczaneye mi koşsam :))

yokh bak belırtlerımızde aynıyı kız bellımı olur eylul ugurlu geldı bıze once hulya sonra ben ıns sımdıde sen

Ya canım bende cumaya kdr pzt yapcam diyodum, dün karar verdim Salı yapayım en azından diye,
Ne kadar dursam kardır, o salak tek çizgiyi görmek istemiyorum
Ama şimdi birden umutlandım seninle birlikte :)
Yarın sabah ilk idrarımla predictorum ve ben inşallah hayırlı haberlerle geliriz buraya kızlar :))

inş cnm inş varsa bak kesın cıkar yoksada adet olcam dıe beklersın kı ıns vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…