- Konu Sahibi haticemavi
-
- #5.821
kızlarr hala soktayım elım ayagım bosaldı hala tıtrıyorum bayılcam sımdı test yanımda net ıkı cızgı bakıp bakıp duruyorum aslında yapmıycaktım bır anda yapya cıkmazsada adet olmayı beklersın dedım ama ogleden sonrada bı test alıcam sevıncımı yasayamadım esım evde bugun tesaduf uyuyodu yanına gıttım bısı soylıycem dedım test yaptım dedım testı gosterdım gulumsedı sarıldı emın oda uyuyamıyordur bıde dayanamadım annemı aradım basladı aglamaya kadın KIZLARRR ŞOKTAYIM
ahh güzelim bnm senin elindne neti almak lazım ama ozamnda biz görüşemicez. olumsuzluklara bak yaa senarist gibisin iyi yazıyosun. mevsim değişikliği bile etki ediyor cnm adet dönemlerine ve sancılarına. lütfen bukadr olumsuz düşünme. bebek fikrini at bak kesin gelcek bebiş. ama kendine hastalık türetme. bu arada çikolata kistleri bebek olup olmamasını etkilemiyor. neşemi bozmazsın sen cnm burda neler paylaşıldı dmi ama kızıyorum sadece sana bukadr nasıl olumsuz olabiliyosun diye. ahh biz hatunlar felaket tellalı gibiyiz yaa herşeyde bi olumsuzluk bulup ona inandırıp kendimzi yaşıyoruz. oofff serpilll offff senin sopa zamanın gelmiş heee
yokh bekle cnm moralini bozma şimdiden baksana bi tane olumsuzluklar prensesimiz var ... ama inşallah güzel haberler gelcek peşpeşe... bnm hala umudum varrrrr
ahh güzelim bnm senin elindne neti almak lazım ama ozamnda biz görüşemicez. olumsuzluklara bak yaa senarist gibisin iyi yazıyosun. mevsim değişikliği bile etki ediyor cnm adet dönemlerine ve sancılarına. lütfen bukadr olumsuz düşünme. bebek fikrini at bak kesin gelcek bebiş. ama kendine hastalık türetme. bu arada çikolata kistleri bebek olup olmamasını etkilemiyor. neşemi bozmazsın sen cnm burda neler paylaşıldı dmi ama kızıyorum sadece sana bukadr nasıl olumsuz olabiliyosun diye. ahh biz hatunlar felaket tellalı gibiyiz yaa herşeyde bi olumsuzluk bulup ona inandırıp kendimzi yaşıyoruz. oofff serpilll offff senin sopa zamanın gelmiş heee
yokh bekle cnm moralini bozma şimdiden baksana bi tane olumsuzluklar prensesimiz var ... ama inşallah güzel haberler gelcek peşpeşe... bnm hala umudum varrrrr
demıstım cnm ıdrar yapıcam pzt dıe yanı bugun bat tarıhımde cıkmazsada adet olmayı beklıycem dıe umut edıp beklemek 2 gundur cıldırttı benı ıdrarda cıktıda sımdı cıkıp bı test alıcam yıne emın olayım sonra kanda baktırcam yarın kısmetse yıne test pozıtf cıkarsa ayyy kızlar ben bu anı coookk bekledım ıns busefer kucagıma almak nasıp olur
TANSEEEEELLLL AY GÖZLERİME İNANAMADIM
çok sevindiiim hayırlı olsunnnn
kızzzzzzzzzlaaaaaarrrrrrrrrr HAMILEYİİİİİİİİİİİİMMMMMMMMMMMM
kızlarr hala soktayım elım ayagım bosaldı hala tıtrıyorum bayılcam sımdı test yanımda net ıkı cızgı bakıp bakıp duruyorum aslında yapmıycaktım bır anda yapya cıkmazsada adet olmayı beklersın dedım ama ogleden sonrada bı test alıcam sevıncımı yasayamadım esım evde bugun tesaduf uyuyodu yanına gıttım bısı soylıycem dedım test yaptım dedım testı gosterdım gulumsedı sarıldı emın oda uyuyamıyordur bıde dayanamadım annemı aradım basladı aglamaya kadın KIZLARRR ŞOKTAYIM
demıstım cnm ıdrar yapıcam pzt dıe yanı bugun bat tarıhımde cıkmazsada adet olmayı beklıycem dıe umut edıp beklemek 2 gundur cıldırttı benı ıdrarda cıktıda sımdı cıkıp bı test alıcam yıne emın olayım sonra kanda baktırcam yarın kısmetse yıne test pozıtf cıkarsa ayyy kızlar ben bu anı coookk bekledım ıns busefer kucagıma almak nasıp olur
tanselll hayılrı olsun online forum takibinde gördümm bende hayırlamak istedim.
Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayıd anasip etsin. bizlerede nasip etsin bizde yaşayalım inş. bu güzel heycanı inş.
canım benım bende hala gozlerıme ınanamıyorum bılıyorum hepınız kendınız kadar cok sevındınız ve bu yuzden ben sızı cok sevıyorum ve bu topık bana cok ugurlu geldı allah hepınızden razıolsun kızlar rabbım kımsenın kucagını bos bırakmasın kızlar serfık yokh hatıcem rose kızlar bebek bekleyen herkez tesz zamanda naıp etsın rabbım
serpil halay çekiyozz hadi halay başı seni yaptım olumsuzluklar prensesi ... bak bebişimiz geliyo surat asmak yok bugün ... sonrada sıra sana gelcek....
cnm inşallah çok sağlıklı bi hamişlik geçireceksin inan buna. beklediğin an bu anmış tatlım yaa... başka hiçbişeye bukadr sevnmezdim herhalde....
serpil halay çekiyozz hadi halay başı seni yaptım olumsuzluklar prensesi ... bak bebişimiz geliyo surat asmak yok bugün ... sonrada sıra sana gelcek....
ay selmacım yaaa o kadar sevindim o kadar sevindim ki anlatamam hadi bakalım inşallah kucağına da alırsın inşallah bu sefer kız kırkımız mı karışacak yoksa
cnm allah razı olsun senın ve butun arkadaslarıma once cıft cızgıyı sonra bebeklerımızın yuzunu gormeyı nasıp etsın
günaydın kızlar...
TANSELM CANIM ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN RABBİM KUCAĞINA ALACAĞIN GÜNLARİDE GÖSTERSİN İNŞ.
cnm ya cok mutluyum yazdıklarınızı okudukca mutlulugum tavan yaptı yemın ederım sız olmazsanız ben ne yapardım
Ya cidden yerimde duramıyorum ben de, içim biraz rahatladı
elimi kolumu koycak yer bulamıyorum kızlarrrrr
Ay hemen test yapasım geldi öğlen arası bi eczaneye mi koşsam :))
yokh bak dun esımledekonustum salı yapcam test dedım kız dayanamadım ama 3 kurusluk seyımı dusuncem yarın yıne alır yaparım dedım hıc yapamayı planlamıyordum bırazdan cıkıp yıne alıcam yıne yapıcam YAP kız sende ıyı yada kotu bak hulyanında 1 gun kala cıkmıstı benımde bat gunumde cıktı varsa cıkıyor tatlım
Ya canım bende cumaya kdr pzt yapcam diyodum, dün karar verdim Salı yapayım en azından diye,
Ne kadar dursam kardır, o salak tek çizgiyi görmek istemiyorum
Ama şimdi birden umutlandım seninle birlikte :)
Yarın sabah ilk idrarımla predictorum ve ben inşallah hayırlı haberlerle geliriz buraya kızlar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?